Yourlabs Reviews 252

TrustScore 4 uit 5

4,0

snel geholpen binnen 3 dagen resultaten bekend niet lang hoeven te wachten in de wachtkamer van Meditel Ridderkerk verbeterpunten: - je krijgt pas ná het betalen te zien waar/wanneer je terecht... Toon meer

Ik ben naar Yourlabs gegaan omdat ik een uitgebreid bloedonderzoek wilde van mijn schildklier. Het maken van een afspraak was makkelijk, genoeg keuze voor datum en tijdstip van mijn keuze. Yourlabs we... Toon meer

Prima ervaring! Waar de GGD dagen vol zat met testen, kon ik via huisartslab meteen terecht. Zaterdagochtend 9 uur getest, zondag om 12:30 uur de uitslag. Vriendelijke medewerkers, prima communicatie!... Toon meer

Koop hier niets!!! Een maand geleden een cortisol test gekocht en ingestuurd. Nooit een uitslag gehad en ze zijn met geen mogelijkheid te bereiken. Naar mijn geld kan ik wel fluiten. Ik koop hier no... Toon meer

1. Hobby's en handwerk

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Yourlabs biedt voor iedereen bloedonderzoek op eigen verzoek. Met meer dan 65 verschillende bloedonderzoeken heeft Yourlabs voor iedere situatie de geschikte test. De afspraak boek je online en bloedprikken doe je op een locatie en tijdstip naar keuze, bij jou in de buurt. Je krijgt een compleet rapport, met uitleg en advies, dat je kunt downloaden, printen en bewaren.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Goed geholpen

Goed geholpen
Een zeer betrokken mevrouw die goed kan prikken
Ik zelf heb bijna geen aders dus moeilijk te prikken maar zij nam de tijd en voor t eerst niet blauw
Chapeau!!

27 augustus 2020

Mijn kalium waarde kwamen te hoog uit

Mijn kalium waarde kwamen te hoog uit, wat gevaarlijk zou zijn voor je gezondheid. Uiteindelijk heb ik het bij de huisarts laten testen en kwamen er andere gezonde waarden uit. Met andere woorden:de meting is niet correct uitgevoerd.

22 augustus 2020

Geachte klant,

Wat vervelend dat de kalium waarde afwijkend is ten opzichte van de waarde bij de huisarts. Kalium kan (onterecht) te hoog uitvallen als het bloedbuisje na afname niet goed gecentrifugeerd is. Wij hebben de prikposten nogmaals gewezen op het belang van goed centrifugeren, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Ik zie dat u uw telefonisch consult met onze arts nog niet heeft gehad. Hij had u dit ook zo uitgelegd. Nogmaals onze excuses.

Het Yourlabs team.

Niet gebeld door arts na onderzoek

Niet gebeld door arts na onderzoek. Wel voor betaald.

17 augustus 2020

Beste,

Wat vervelend om te horen. Onze artsen bellen met een anoniem nummer, dus wellicht dat u dit wel gemist heeft? We werken inmiddels met een afspraken systeem, om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. Ik zal zorgen dat er contact met u opgenomen wordt om een bel afspraak te maken.

het Yourlabs team

De test die zijn gedaan zijn heel…

De test die zijn gedaan zijn heel anders dan de uitslagen van de testen bij de dokter dus weet niet wat nu de goede uitslagen zijn jullie gaan uit van een computersysteem

11 augustus 2020

Geachte heer, mevrouw,

Wij werken samen met een huisartsen laboratorium waarbij de referentiewaarden gelden die door heel Nederland gehanteerd worden in alle laboratoria. Veel huisartsen zijn aangesloten bij dit laboratorium. Wat we wel eens tegenkomen is dat bepaalde waarden gevoeliger zijn voor externe invloeden waardoor deze uitslagen de ene dag anders kunnen zijn dan de andere (maar wel binnen referentiewaarden kunnen vallen). Wellicht was dit bij u ook het geval?

Ik zou u hier graag meer uitleg over kunnen geven als u contact met mij opneemt. Dan kunnen we er samen naar kijken.

mvg
het Yourlabs team

Prima hoor

Prima hoor
Snelle uitslag!
Het anonieme karakter zodat je eerst zelf kan bepalen wat je er mee aan wilt
Mvg.

11 augustus 2020

Het onderzoek zelf ging prima maar het telefonische consult ging minder

Het onderzoek zelf ging prima; alleen daarna moest ik zelf contact opnemen om te vragen waar de extra uitleg blijft en wanneer het telefonische consult gepland zou worden. Het consult werd niet echt ingepland maar ik werd gewoon zonder een afspraak gebeld; degene die belde probeerde zo snel mogelijk het gesprek af te ronden en er was weinig ruimte voor vragen of overleg. Binnen 3 minuten was het gesprek afgelopen.

22 juli 2020

Beste,

Dit is vervelend om te horen - maar we hebben het meegenomen! Inmiddels werken we middels een telefonische afspraak van 20 minuten waarvoor je gebeld wordt zodra de uitslag volledig binnen is. Dit is voor iedereen prettiger. Hopelijk voor u in de toekomst ook het proberen waard!

mvg
Het Yourlabs team

Resultaten komen later dan beloofd

Inmiddels heb ik al meerdere onderzoeken laten doen bij Yourlabs. Helaas is het ze nog nooit gelukt om de resultaten op tijd aan te leveren. Dit keer gaf de website al vrij snel aan dat alle resultaten binnen waren, maar het bleek slechts te gaan om één van de drie onderzoeken. Nu, een week na het bloed prikken, zijn de uitslagen nog steeds niet volledig. Dat is jammer, want het concept is goed.

20 juli 2020

Beste Richard,

Hartelijk dank voor uw feedback. De reden van de vertraging in uw onderzoeken kan ik u uitleggen als u hier behoefte aan heeft - maar uiteraard zal ik ook kijken of ik meer duidelijkheid kan geven via de website.

Het Yourlabs team.

Bloed prikken was prima gedaan maar…

Bloed prikken was prima gedaan maar moest veeeeel te lang wachten ondanks dat ik de enige was. De assistent vond dat ze eerst nog een telefoontje moest plegen !!!!
Zeker niet voor herhaling vatbaar in Breda

8 juli 2020