Als je een afwijkende (hele grote) maat hebt gaat yousneakz de uitdaging niet uit de weg om je te helpen. Tot twee keer toe heeft hij de door ons uitgezochte sneaker gevonden en geleverd! Super bli... Toon meer
Yousneakz heeft een groot aanbod exclusieve sneakers en denkt graag mee met het vinden van de juiste sneaker. klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en is goed bereikbaar!
Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Daarnaast hanteren ze zachte prijzen vergeleken met andere bedrijven en hebben ze een snelle levering. Ik raad Yousneakz bij iedereen aan!
YOUSNEAKZ sneakers & more. Shop jouw nieuwe favorieten sneakers nu bij YOUSNEAKZ. Alle sneakers zijn nieuw en ongedragen. Bekijk het aanbod en bestel nu online. Snelle levering & 100% echtheidsgarantie. Personal Shopping Service mogelijk. Instagram @yousneakz
Nederland
- Yousneakz@outlook.com
- yousneakz.nl
Zeer tevreden!!!!
Betrouwbaar & super goede communicatie
Betrouwbaar & super goede communicatie. Wij hebben voor onze zonen al regelmatig hier gave sneakers besteld. 10 punten! 👌
Altijd goede service
Altijd goede, snelle service. Goed behandeld en snelle afhandeling! Goede prijzen. Website werkt goed en als optie kan je de schoenen gratis ophalen!
Altijd goeie service
Altijd goeie service, klant en gast vriendelijk. Goeie scherpe prijzen!
Top service
Top service! Al 3 x een sneaker besteld die niet in mijn maat te vinden is en Youri regelt het in 3 dagen!
Topp service
Hij helpt je super goed en laat je ook keuzes maken.
Zoals altijd een fijne service
Zoals altijd een fijne service! Heel blij weer met de nieuwe sneakers
Uitstekende service
Het bedrijf zelf heb ik via google gevonden in verband met het willen kopen van Yeezy's. Na op social media contact te hebben opgenomen met de verkoper over advies qua maat, snel en professioneel te woord gestaan. Toch de poging gewaagd om de sneakers te kopen, en het zijn zeker de echte Yeezy's.
Fijne ervaring met de verkoper en hij heeft passie voor het vak. Tevens was het een mooie prijs, de service was uitstekend en de verzending was binnen twee dagen. Al om al, een positieve ervaring.
Super snelle en goede service
Super snelle en goede service. Een nette prijs voor een kwaliteit paar schoenen!
Top service!!
Hele goede service, snel geleverd en fijn in contact. In overleg is veel mogelijk!
Heel vriendelijk
Heel vriendelijk, word snel gereageerd en goede spullen
Ik zocht een mooie schoen
Ik zocht een mooie schoen. Yousneakz had dit schoentje. Besteld en meteen geleverd. Fijne service. Dank daarvoor!
Super goede prijzen voor top schoenen
Goede prijzen voor top schoenen echt een 100% aanrader
Snelle, vriendelijke service!
Voor Yousneakz is niets te gek. Je hoeft het maar te vragen en het wordt geregeld. Perfecte service!
Super service
Super blij mee
2 keer al sneakers gekocht
2 keer al sneakers gekocht, ben heel erg goed geholpen bij het vinden van de sneaker die ik wilde hebben. Alle vragen die ik hierover had zijn goed beantwoord.
100% aan te raden
YouSneakz heeft me een heel tof paartje Air Max 1’s geregeld tegen een eerlijke prijs!
Top service voor een eerlijke prijs
Top service voor een eerlijke prijs! Super blij met mijn unieke schoenen via Yousneakz.
Snelle reactie en levering
Snelle reactie en levering. Echt een aanrader om hier je sneakers te bestellen!
Top service
Reageert snel, altijd heel mee denkend en tot nu toe al meerdere schoen paren besteld echt heel fijn!!