Heb 12 weken geleden slippers besteld, track &trace nr ontvangen, toen was pakketje zoek. Ging terug worden opgestuurd, t&t nr kunnen ze mij niet bezorgen. Spijtig genoeg zijn slippers 12 weken ge... Toon meer
Alles ging mis, product komt niet overeen met wat men aanbiedt, bagger kwaliteit. Terugsturen wordt onmogelijk gemaakt (men zegt steeds een bijlage mee te sturen om een retourlabel te kunnen printen,... Toon meer
Dit zijn smerige gore oplichters, bestel hier niets!!! Je krijgt rotzooi doorgestuurd uit China, en zodra je wilt retourneren zijn ze nergens meer te bekennen. Reageren op mail nadat je ze 29 keer h... Toon meer
Nou echt waardeloos oplichting bedrijf. Echt precies wat bij alle andere gedupeerde is gebeurt , is bij mij ook gebeurt. Zo balen, normaal altijd de referenties lezen van nieuwe site, nu doe ik het ee... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wat een teleurstelling !!!! Niet bestelling, lees alle reviews
Wat een teleurstelling !!!!! Broek is totaal niet wat filmpje doet voorkomen. Ik voel me opgelicht!! Broek besteld en betaald, gelijk aangegeven dat ik deze retour wil sturen, na een week meerdere verzoeken gedaan om retourlabel, eindelijk reactie!!!!! Maar op geen enkele mail reageren ze meer als ik vraag wat de status is van mijn retour bedrag. Wel klanten aan voorwaarden leggen maar zelf in gebreke blijven!!! Niks bestellen. Ik ga het via rechtsbijstand afhandelen.
Nog steeds niets ontvangen......
Hier niks bestellen! Nep website
Hier niks bestellen! Leveren in mijn geval broeken die behoorlijk afwijken van hetgene dat je besteld hebt. Ik heb een mail gestuurd aan youtique, alleen nog steeds geen reactie ontvangen hoe de broeken te kunnen retourneren!
Betreft bestelling #1286951
Heb inmiddels ook aangifte van internetoplichting gedaan op politie.nl
Website kloot ook niet helemaal, geen telefoonnummer, de website heeft ook geen werkende email... (check overal op internet maar eens de reviews).
Geluk bij ongeluk is dat ik met afterpay / Klarna besteld heb, dus nog geen betaling gedaan heb!!
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. Je krijgt een heel andere kwaliteit dan ze beloven, verkeerde maat. Heg stinkt, en dan krijg je en excuus, maar ze storten geen geld terug zeggen ze wat ze wel als voorwaarde hebben. En mag je een ander product bestellen.
Een hoelahoep besteld van 49,95…
Een hoelahoep besteld van 49,95 (bestelling 1281334).Er ontbreekt een onderdeel waardoor ik deze niet kan gebruiken. Volgens Chyara van Youtique wordt het ontbrekende product zsm opgestuurd. nu, 2mnd en diverse mails later, nog niets ontvangen.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf! Koop hier niks aub. Ze adverteren met naar het lijkt knappe artikelen met een scherpe prijs, maar bij ontvangst is de kwaliteit om te huilen en het product heel anders als in de advertentie.
Terugsturen is een drama, eerst bieden ze je korting en houden je dagen aan de lijn. Als je terug wilt sturen moet je eerst een foto maken van het product. Dagen later ontvang je dan bericht dat je het terug kunt sturen op JE EIGEN KOSTEN. Echter.....na aankoop dien je het product binnen 14 dagen te verzenden,maar omdat ze je iexere keer pas na dagen antwoorden, haal je dat nooit. Dus Geld weg!
Dit bedrijf is rijp voor Vara Kassa!
Oplichters!
Niets geleverd
Niets geleverd. Track & trace code die niet werkt. Geen contact mogelijk. Kortom, niet bestellen.
GROTE OPLICHTERS!!!!!!
Broek besteld, wil ik het retourneren, krijg ik een aanbod: "Bedankt voor jouw mailtje!
Wat jammer om te lezen dat het product niet naar wens is. 😔
Uiteraard kun je altijd jouw bestelling naar ons retourneren. Om jouw tijd en retourkosten te besparen, heb daarom misschien een leuke aanbieding voor jou!
Wat zou je ervan vinden als je een ander product mag uitkiezen voor maar 17 euro extra? Dat zou toch geweldig zijn! 😍
Het product mag alleen niet duurder zijn dan het huidige product die besteld is, en de huidige factuur zou natuurlijk wel betaald moeten worden (indien nog niet betaald). Je ontvangt dan een ander product voor maar 17 euro extra erbij!
Ik hoor graag welk product uit ons assortiment ik voor jou kan bijbestellen! "
Hier zakt mijn broek van af!
Nee, ik wil niets aanschaffen en ga ook niet op jullie aanbod in. Ik wil het artikel retourneren en ontvang graag een retourlabel zoals in de voorwaarden staat geschreven. Ik heb na deze geen reactie meer ontvangen en al helemaal geen retourlabel meer.
Wat een OPLICHTERS zijn het ook!
Mensen a.u.b. hier NIET bestellen.
Dit zijn grote oplichters!!!!!!
Broek besteld ,miskoop.
Broek besteld, maar ziet eruit als een zak. Kwaliteit trekt op niks!
Retourneren is moeilijk ,beantwoorden 2 mails daarna hoor je niks meer.
Wat een klucht.
Wat een teleurstelling !!!!
Wat een teleurstelling !!!!! Ik voel me opgelicht!! Broek besteld en betaald, gelijk aangegeven dat ik deze retour wil sturen, na een week meerdere verzoeken gedaan om retourlabel, geen reactie!!!!! Wel klanten aan voorwaarden leggen maar zelf in gebreke blijven!!!
Wat is dit voor een mentaliteit ! Puur winstbejag!
Mensen doe online aangifte
Mensen doe online aangifte, net als ik vandaag. Politie zou nog geen meldingen hebben gehad. Bij mij hetzelfde verhaal. Drie broeken besteld en helaas betaald en rotzooi gekregen, geen retouradres. En geen enkele reactie meer op een tiental mailtjes.
Update 14-6-2023: binnen enkele uren na mijn aangifte en bovenstaand bericht kreeg ik een excuusmail en mijn geld van Youtique teruggestort! Tip: heb je geld tegoed en reageert Youtique niet meer op je mailtjes? Doe online aangifte, plaats dan hier een nieuw bericht dat je aangifte hebt gedaan en laat Trustpilot het bericht delen met Youtique. Succes!
Waardeloos
Waardeloos. Krijg gewoon geen antwoord op retourneren van een broek die veel te kort is. .
Ik kreeg de broek niet die je op de…
Ik kreeg de broek niet die je op de advertentie vindt. Een ordinaire wandelbroek uit parachutestof.
Retourneren lukt niet. Ik heb de broek gelukkig nog niet betaald en heb met Klarna contact gezocht. Ik heb het probleem beschreven. Volgende stap is dat ik contact opneem met Youtique, wat ik al gedaan heb. Ik wacht op antwoord. De betaling is op pauze gezet. Volgende week neem ik terug contact op met Klarna wanneer ik geen bericht krijg van Youtique. Ik laat het vervolg wel weten.
Oplichting!
Oplichting!
Ik probeer de order te retourneren, maar krijg geen antwoord. Helaas heb ik niet eerst naar de reviews gekeken. Ik vrees dat ik naar het geld kan fluiten.
Edit 30-06-2023:
Er volgen telkens weer nieuwe email met opdrachten (maak foto van dit, maak foto van dat). Uiteindelijk(na 5 weken) het retouradres ontvangen en aangetekend en verzekerd retour gestuurd. Nu net weer een email dat ze een foto van het pakket willen en een getypt track en trace nummer want anders kunnen ze niet zien of het pakket is aangekomen. Terwijl ze zelf vorige week al getekend hebben voor ontvangst!
Want een bende oplichters!
Wordt vervolgd.....
Niet te vertrouwen!
Niet te vertrouwen!
Het artikel dat ik ontvangen heb komt helemaal niet overeen met hoe het op hun website gepromoot werd. Daarnaast was het artikel ook defect.
Ik heb meteen na ontvangst een mail gestuurd met foto's. Ze weigeren mijn geld terug te geven, ze willen enkel een vervangingsartikel ter waarde van hetzelfde bedrag geven.
Product komt niet overeen met…
Product komt niet overeen met omschrijving
Waardeloos product lijkt niet op wat je…
Waardeloos product lijkt niet op wat je besteld. Kwaliteit is zeer slecht.
Komt rechtstreeks uit China
Geen communicatie mogelijk
Bij mij zelfde verhaal.
Slechte kwaliteit en niet zo als op de foto
Via klarna besteld maar krijg geen retouradres.
Heeft iemand die toevallig?
geen kwaliteit, geen reactie op retour sturen
broek gekocht wat er degelijk uitzag op website, is een of andere vreemde dunne stof met een model wat er absoluut niet uitzag zoals getoond. Ik ben al 3 weken bezig om het terug te sturen. Ik heb 1 mail gekregen met een nr en verder geen contact. Via Klarna nog niet betaald, maar ik weet nu niet hoe dit gaat aflopen.
MENSEN NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF!