Heb 12 weken geleden slippers besteld, track &trace nr ontvangen, toen was pakketje zoek. Ging terug worden opgestuurd, t&t nr kunnen ze mij niet bezorgen. Spijtig genoeg zijn slippers 12 weken ge... Toon meer

Dit zijn smerige gore oplichters, bestel hier niets!!! Je krijgt rotzooi doorgestuurd uit China, en zodra je wilt retourneren zijn ze nergens meer te bekennen. Reageren op mail nadat je ze 29 keer h... Toon meer

Nou echt waardeloos oplichting bedrijf. Echt precies wat bij alle andere gedupeerde is gebeurt , is bij mij ook gebeurt. Zo balen, normaal altijd de referenties lezen van nieuwe site, nu doe ik het ee... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alles ging mis

Alles ging mis, product komt niet overeen met wat men aanbiedt, bagger kwaliteit. Terugsturen wordt onmogelijk gemaakt (men zegt steeds een bijlage mee te sturen om een retourlabel te kunnen printen, maar die levert men niet aan en men blijft maar roepen dat ze hem gestuurd hebben). Het is puur dwars zitten en hopen dat mensen het uiteindelijk maar laten zitten. Rasechte oplichting, ik ga aangifte doen!

5 juni 2023

1 ster is nog teveel.

1 ster is nog teveel.
Dropchipping van Chinese troep.
Broek van parachutestof, waardeloos model. Gelukkig maar 1 besteld.
Totale misleiding t.o.v. het reclamefilmpje.
Koop hier absoluut niks!!!

5 juni 2023

Hier net zo!

Hier net zo!! Product komt niet overeen, en nu vragen ze foto's om te kijken als het in aanmerking komt voor retour.... wat een oplichters!!
Ik zie dat de broeken nu met precies hetzelfde filmpje worden aangeboden, met een andere site!

1 juni 2023

Heeft iemand ook een foto van de…

Heeft iemand ook een foto van de stretch broek oid?? Zodat we kunnen zien wat je daadwerkelijk krijgt? Iedereen zegt wel het is troep maar ik zou het graag willen zien. Mijn facebook is ' ies fantast '
Zou iemand mij het willen laten zien ajb?

4 juni 2023

Ook bij ons hetzelfde verhaal

Ook bij ons hetzelfde verhaal; op het filmpje zag de broek er super uit. Maar je krijgt iets heel anders😡Ze antwoorden wel netjes op mijn mails. Krijg een aanbieding om nog zoiets prachtigs te kopen voor 17,00! Gelukkig nog niet betaald; terug gestuurd naar het retour adres in Schiedam. Nu Klarna nog inlichten. Ook bij Facebook de reclame aangegeven als misleidend.
Koop hier niet!!

Oplichters!!

Stretchbroek besteld, hebben ze de verkeerde maat geleverd en het product ziet er totaal niet hetzelfde uit als op de website.

Mail gestuurd dat ik het wil retourneren. Daarna geen reactie meer ontvangen.

30 mei 2023

Oplichters!! Niks bestellen bij Youtique!!

Oplichters!!

Mail gestuurd dat ik het wil retourneren.
Krijg ik alleen een mail dat ze het zo erg vinden en dat ik een foto moet sturen van het geleverde product. Daarna geen reactie meer ontvangen.

6 mails daarna verstuurd, hoe ik het kan retourneren, geen reactie.

Via klarna besteld, dus klarna ingelicht.

24 mei 2023

Meeste trieste aankoop die ik in tijdenn…

Meeste trieste aankoop die ik in tijden gedaan heb.
Broeken zijn Chinashit. Retourzending aangevraagd. Vragen ze foto's zodat ze kunnen beoordelen of het retour mag hahaha. Reageren inmiddels helemaal niet meer. Waar-de-loos!

Ik ben er ook ingetrapt

Ik ben er ook ingetrapt. Waardeloze broek gekocht, totaal anders als op de foto’s van hun website. Binnen 1 minuut een mail gestuurd met mijn verzoek te retourneren.
Kreeg na een week de aanbieding om 17 euro bij te betalen om nog iets te bestellen. Daarna reageren ze niet meer.
De broeken lijken niet op de foto’s, passen niet en zijn van de allerslechtste kwaliteit wat je maar kan voorstellen.
100% opgelicht.

Pure oplichters

Pure oplichters. Inderdaad andere broek gestuurd dan op film op Facebook. Bieden ze aan nog 17euro bij te betalen en iets anders uit te zoeken bij hun.
Ik hoop dat er met deze reviews iets gedaan wordt anders is het nog voor niks!

31 mei 2023

Zie andere recensies

Zie andere recensies ! Ik heb dezelfde broek ontvangen van parachutstof ! Pure oplichting is het.... nog geen euro waard....30 voor betaald

27 mei 2023

Zeer slechte kwaliteit niets is zoals…

Zeer slechte kwaliteit niets is zoals getoond in advertenties allemaal chinaspul. je kan binnen 30 dagen retouren maar kost je wel 15 tot 25 euro bar slecht dus .
Is gewoon pure oplichting !! Niks kopen dus.
Wees gewaarschuwd !!
Ga niet retouren kost net zoveel als het artikel dat ik besteld heb.

30 mei 2023

Koop hier niet!

Slechte troep uit China, koop hier niet! Komt totaal niet overeen met wat er op de foto's wordt beloofd.
Ik ben er helaas zelf ingetrapt maar hoop te voorkomen dat meer mensen dat gaan doen.

29 mei 2023

Broek besteld na filmpje social media

Ik ook broek besteld na filmpje op social media. Zeer slechte kwaliteit. Absoluut geen €30,- waard. Eerder €5

Ik heb via de mail wel een reactie kregen dat ze me een korting aanbieden bij mijn volgende aankoop.. terwijl ik graag wil retouren..

Ze snappen toch wel dat ik nu niks wil bestellen bij hun..

22 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?