Jeg har akkurat sendt inn en anmeldelse,forrige dagen. Men ok Jeg var veldig fornøyd med en ut av to perfymer,So elexir purple..best den andre var helt anderledes men ok til litt mer fint bruk..so e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg føler meg helt trygg på at når jeg bestiller noe fra Yves Rocher, får jeg det jeg har bestilt, til den prisen jeg har bestilt og rask levering til å være gratis. Og noen produkter er jeg helt avhe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg liker veldig godt produktene dine. jeg bruker alltid vanilje leppebalm, det er noe av det beste jeg har brukt. Grunnen til at jeg ikke gav 5 stjerner er fordi dere setter opp prisen for å så ta d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fikk en rabattkode som ikke virket. Ringte og mailet med dere om saken. Fikk beskjed om å legge inn bestilling så skulle dere legge ved koden/gaven. Når dette var gjort fikk jeg til svar at koder i fr... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Strandbadsvägen 13B, 252 29, Helsingborg, Zweden
Har ikke fått melding om at det er sendt fra leverandør ennå,etter nesten ei uke

Antwoord van Yves Rocher Norge
Rask levering og Gode produkter, synd at nettbutikken legges ned 🥹

Grei levering. 9. dager så kom den lille pakken i postkassa. Fornøyd

Antwoord van Yves Rocher Norge
God nettside, lett å manøvrere fra start til mål. Fornøyd med de produktene jeg har bestilt. Liker at produktene er plantebasert og rene. Har ikke funnet noen andre som kan konkurrere med kvaliteten på produktene i forhold til prisen. Veldig ofte gode tilbud ☺

Antwoord van Yves Rocher Norge
Greit å bestille på nett. Jeg har brukt Yves sin fotkrem med duft av lavendel i mange år. Den finner jeg kun hos dere. Ofte er det tilbud og da er det bare å bestille. Har alltid mottatt det jeg har bestilt.

Antwoord van Yves Rocher Norge
Har fortsatt ikke fått varene….venter i spenning, kommer nok ikke til å bestille mere fra dette firmaet!

Bestilte julekalender 20.11.23 - fortsatt ikke kommet....pr 5.12

Antwoord van Yves Rocher Norge
Spurte på Mail om produkt var flytende kroppsolje, fikk ja. Bestilte og den var ikke flytende. Må varmes opp hver gang den skal brukes.

Gode produkter men litt feilevering av 2 for 1 men alt i orden nå👍🌲

Antwoord van Yves Rocher Norge
Gode produkter med god effekt , effektive , gode tilbud og raske levering jeg er en veldig fornøyd kunde ❤️👌🫶

Antwoord van Yves Rocher Norge
Når dere sender ut flytende sminkefjerner og kremer som skal bli levert til postkasse i 15 minus.Da blir alle varene fryste og kanskje også ødelagt.
Dette hadde vært bedre å hente på nærmeste hente sted inne .(Rema 1000.) Så litt usikker på hvordan øynekremen tåler dette😟

Antwoord van Yves Rocher Norge
🥰Har ikke fått varen enda, men var veldig fornøyd før i tiden, da jeg brukte kremene deres i mange år! Blir ikke testa på dyr og lagd av bare nartulige stoffer, flott! ❤️

Antwoord van Yves Rocher Norge
Jeg har vært kunde hos dere ca 15 år. Jeg er veldig fornøyd med deres naturlige produkter. Pakken kommer alltid innen få dager.

Antwoord van Yves Rocher Norge
Har fra første bestilling fra dere, vært fornøyd med de produkt jeg har bestilt, og håper fortsatt jeg kan bestille varer på nett.

Antwoord van Yves Rocher Norge
Lees meer over geverifieerde reviews.