Waardeloze kwaliteit van de kleding. Als je iets retour probeert aan te melden, moet je door een ongekende romslomp heen om het retour te kunnen sturen. Vervolgens moet je er zelf voor betalen. Vermij... Toon meer
Bezorging is verschrikkelijk traag. Ik wacht nu al meer dan 10 dagen op mijn paketje met tracking, waarvoor ik extra heb betaald om vervolgens niks op die trackingssite terug te vinden aan informatie.... Toon meer
Geen goede ervaring met deze website. De kleding is van slechte kwaliteit en iets retourneren is echt een hel. Je moet via de website heel ingewikkeld je retour aanmelden, vervolgens een paar dagen wa... Toon meer
Eerst heel sceptisch na alle reviews. Maar ben er blij mee! Bestelling geleverd na 6 dagen. Oke niet de meest kwaliteitsvolle kleren, maar het is nu ook niet dat je betaalt voor kwaliteit. De bedrukki... Toon meer
ZAFUL is your one-stop online shop for today's most daring, exciting and edgy fashion apparel. We truly appreciate your feedback. If you need to contact our dedicated Support Team for assistance please click here: https://www.zaful.com/contact-us/ Our team is always willing to help and solve issues to your complete satisfaction.
Hong Kong
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Ik wacht al heel lang op mijn pakketjes... Ik heb Zaful gemailed en ook via facebook contact gezocht. Ze zijn hier heel onduidelijk en je moet wel 100 keer hetzelfde uitleggen! Het lijkt alsof ze totaal geen moeite doen. Mijn pakketjes bleken geannuleerd te zijn en ze zeiden dat ik niks had betaald, maar dat had ik wel... Dus ik wou mijn geld terug, (ook daar heb ik al 3 mails over gestuurd) maar je wordt niet wijzer van de antwoorden die Zaful geeft.

Antwoord van ZAFUL
Ik heb een 2 bikini’s bestelt bij ZAFUL en ze zijn naar 1,5 maand nog niet aangekomen. Ik heb vaak contact gezocht met de klantenservice, maar daar wordt ik ook niks wijzer van. Ik baal echt van deze ervaring en ik zal nooit meer wat bij ZAFUL bestellen
UPDATE: ik heb na aanleiding van deze review goed contact gehad met ZAFUL. Uiteindelijk zijn we tot een hele fijne oplossing gekomen en ben ik zeer tevreden met de klantenservice van ZAFUL. Ook vind ik een een goed iets dat ze de tijd en moeite nemen om te reageren en te helpen bij klachten. Dus ik ben toch tevreden met de aandacht die ze besteden aan hun klanten en met de hulp die ze bieden.

Antwoord van ZAFUL
Er werden op voorhand geen extra BTW en invoerrechten vermeld. Ik kreeg deze morgen een email van DHL dat deze nog moeten betaald worden (35,84EUR) vooraleer mijn pakje kan verstuurd worden. Aangezien de al reeds lange levertijd vind ik dit echt geen service. Dit was voor mij de eerste en meteen ook laatste bestelling bij ZAFUL.

Antwoord van ZAFUL
Prima prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en goede communicatie via email. Minpuntje is dat de 3 gekochte kledingstukken in twee keer werden verzonden. Dat kan efficiënter en duurzamer.
De levering duurt soms iets lang, maar als je daar rekening mee houdt is het een topsite! Tot nu toe telkens genoten van de kledingstukken van prima kwaliteit. Tevens zijn de kledingstukken gelijk aan de foto's en de maten komen goed overeen.
Pakketje met bikini heb ik 3 maanden geleden besteld en nooit aangekomen. Ook geen geld terug gekregen. Slechte site

Antwoord van ZAFUL
Ik heb een hele schattige bikini besteld bij zaful. Hij zit enorm goed!
Wel een paar tips om ongemakken te voorkomen bij het bestellen op deze site:
- Kijk goed in de reviews en de size charts hoe het product valt
- Ook zie ik hier veel reviews over slechte verzending of onverwachte verzendkosten. Je moet inderdaad rekening houden met het bestellen van dure paketten, omdat je dan te maken kan krijgen met invoerrechten maar daar moet je van tevoren gewoon even goed op googlen.
- koop het product niet op het laatste moment want verzending kan lang duren omdat het uit China komt!
Maar over het algemeen heel tevreden en ik hoop dat jullie wat met mijn tips kunnen!
ik wacht nu al langer dan een maand op 2 jassen die ik besteld heb.
mijn pakketje ligt nog steeds bij de douane.

Antwoord van ZAFUL
Ik ben heel blij met mn kleding die ik binnen heb gekregen, het was ook gelijk na anderhalve week wat ik niet had verwacht! maar ik ben van plan om de kleding terug te sturen omdat ik t niet een mooi model vond hoe het bij me stond. Weet iemand hoe ik die kleding moet terugsturen?
ik heb vorige week mijn nieuwe bikini besteld en er werd mij gemaild dat het deze week binnen zou komen alleen is dit niet het geval , nu ga ik volgende week op vakantie en hoop ik dus wel dat het op tijd binnen is !

Antwoord van ZAFUL
Ik heb een maand geleden mijn pakketje gekocht. Heb het nog steeds niet binnen. Bij de tracking info staat dat mijn pakketje achter de douane wordt gehouden en ze aan het wachten zijn op informatie van mij, dat staat op de site maar ik heb verder geen e-mail ontvangen. Dus besloot ik zelf te gaan mailen dat ik of duidelijkheid wil of mijn geld terug. Dat is ookal weer een tijdje geleden en heb nog steeds geen reactie. Dus koop hier niet je pakketje: oplichters!

Antwoord van ZAFUL
Ik heb hier een keer 2 shirts en een vest besteld. Toen dit, veel te laat, binnen kwam waren alle 3 de producten van rot kwaliteit. Ik heb gekeken op wish, een app met allemaal goedkoop spul in China. Daar stond bijna alles op wat ze hier verkopen. Op wish betaal je dus ongeveer €5 voor een shirt en hier €15 zonder de verzendkosten. Bizarre oplichterij. Eerder heb ik dit al gemeld maar mijn review is verwijderd. Dan weet je wel hoe laat het is toch?

Antwoord van ZAFUL
Heb lange tijd zeer ongeduldig gewacht op mijn pakketje. Toen de postbode uiteindelijk voor mijn deur stond werd ik verrast door een extra rekening, door pech onderweg. Dit was een enorme domper op mijn aankoop. Ik heb echter Zaful op de hoogte gebracht en zij hebben meteen alles in werking gesteld om mij te helpen. Geweldige custumor service! Hier koop ik zeker nog in de toekomst! Ps, de kleren zijn echt zo mooi als op de foto's.

Antwoord van ZAFUL
Was door een paar reviews een beetje bang om hier te bestellen maar is allemaal goed gegaan! 3 bikini's besteld die allemaal apart werden geleverd, met levertijd van 1 tot 3 à 4 weken. Begrijpelijk want het komt uit China. Heb geen extra invoerrechten hoeven betalen. Bikini's ook van goede kwaliteit zoals ze er op de website uitzien.
Mijn pakketje is blijkbaar geretourneerd ik krijg nu mijn pakketje niet en mijn geld niet terug wat slechte site! Ik zou hier nooit wat bestellen.

Antwoord van ZAFUL
Dit is echt de verschrikkelijkste online webshop ooit.
Ik had een pakketje besteld 3 bikini’s heb een maand gewacht. Toen zeiden ze dat mijn pakketje op het post order bedrijf lag welke wisten ze niet ik alles afgebeld bleek dat het bij post nl lag en dat ze terug gingen sturen omdat mijn adres niet kloptte. Nou ik contact met hun opgenomen via fb Messenger zeiden ze dat ze het niet weer konden opsturen ik zeg dan wil ik mijn geld terug het is nu februari en ik heb nog geen geld terug. In december heb ik het besteld belachelijk wat een slechte service ik raad echt aan om niks hier te kopen . Je word opgelicht en waarschijnlijk zie ik mijn geld niet meer terug wat een slechte webshop

Antwoord van ZAFUL
Ik wacht nu al bijna een maand op mijn spullen. Bij shipping information staat dat het bezorgd is, maar er is niks bezorgd....Ze zeggen, zoals ik hier al in veel revieuws gelezen heb, dat ik bij de local post office moet informeren...welke dan?
Ik vrees dat ik nu ruim 40 euro weg gegooid heb.....

Antwoord van ZAFUL
Langer dan een maand moeten wachten op mijn pakket, die vervolgens verdwenen is volgens hun. Daarna mag ik opdraaien voor de shipping kosten en bieden ze mij 70% van het aankoopbedrag terug te storten als een teken van goeie wil.. belachelijk.

Antwoord van ZAFUL
Echt vet slecht dit. Heb al 2 weken zitten wachten op mijn pakketje kan hij ineens niet geleverd worden? Sorry, maar ik heb er toch echt voor betaald. Ook zijn ze helemaal niet duidelijk.
Ik wil of mijn geld terug of gewoon mijn pakketje. Er is ook helemaal geen reden duidelijk dat het pakketje terug gestuurd moet worden. Mijn adres en alles klopt dus dat is onzin!

Antwoord van ZAFUL
Helaas is het onderstaande antwoord niet het antwoord op mijn vraag/probleem.
1 van de 2 pakketjes geeft aan: delivery unsuccesfull ! Dat pakket gaat afzender retour en daar wil ik het geld van terug!
Op 2 december bestelde ik 5 artikelen op ZAFUL, die in 2 verschillende pakketjes zijn verzonden. Een van mijn pakketjes geeft nu aan “delivery unsuccesful” en de ander is onderweg (maar ben bang dat die ook retour afzender gaat). Mijn vriend en ik proberen sinds 3 dagen de klantenservice te bereiken, maar helaas wordt er op facebook messenger niet gereageerd op ons bericht. Ik had de artikelen besteld voor mijn trip naar Londen over 1,5 week zodat ik warm zou blijven..wil mijn geld terug!