Zeer onvriendelijk personeel, denken niet mee na voor een oplossing. Beloven op de website dat je pakket op een bepaalde dag afgehaald kan worden maar klopt dan niet.

Een set armbanden gekocht, geprobeerd door de verpakking licht los te maken. Ik kreeg er mijn handen niet in, dus onmiddellijk teruggebracht. Helaas werd onmiddellijk geweigerd om dit product teru... Toon meer

Bestelling laat al 10 dagen op zich wachten. De bekwaamheid van de klantendienst beperkt zich tot het verwijzen naar de info op de Zara app, waar de bestelling al 10 dagen staat te wachten om ingepakt... Toon meer

Zara Leuven Erg onvriendelijk personeel. Werden er letterlijk afgesnauwd… Wij waren aan het winkelen met 2 kleine kinderen in een buggy, lift stond vol met rekken kleding waardoor we geen gebruik... Toon meer

1,5

Zeer slecht

SLECHTE KWALITEIT KLEDING!

SLECHTE KWALITEIT KLEDING!
Elke keer wanneer ik kleding bestel voor mijn kinderen, scheuren ze al na een week. Dit probleem heb ik alleen met Zara! Regenjas gekocht gescheurd 2 weken erna gescheurd ! Heb recht op kleding die lang meegaan. Zara kleding houd het nooit langer dan half jaar bij mijn kinderen. Een schande ! Eerst dacht ik schuld van me kind. Maar later volgde ook andere items vaak zelfde plek (naad) dacht ik nee. Kun heb bagger stoffen en kwaliteit!!

24 januari 2025

Klantendienst is zo onnutig als maar kan

Mijn bestelling is maar gedeeltelijk toegekomen (speelgoeditem waarbij onderdelen ontbraken. Ik heb dit aangehaald bij de chat, maar kon enkel retourneren (item is niet meer in voorraad). Ik legde uit dat ik het niet wil retourneren (ik los de ontbrekende onderdelen wel op) aangezien ze het niet kunnen vervangen, maar dat er dan wel een gedeeltelijke compensatie mocht zijn.
De chat werd langs hun zijde beëindigd met de boodschap dat dit niet mogelijk was. Ik opende hierop een nieuwe chat omdat dit ontzettend onbeleefd is, en ook deze chat werd onmiddelijk afgesloten.
Ik besloot hierop een mail te sturen aangezien het mij onmogelijk werd gemaakt te communiceren via hun chat en ik krijg hier nu een week later de melding dat mijn mail goed ontvangen is en dat ik moet verder communiceren via de chat.
Klantvriendelijkheid 0
Het is makkelijker om deftig en te communiceren met mijn peuter van 2 jaar dan met de klantendienst van Zara.. Mijn peuter is daarnaast ook beleefder.

Ik zie dat ik via trustpilot ervoor kan kiezen dat mijn review ook naar info@zara verstuurd zal worden. Ik neem aan dat ik dan volgende week een mail kan verwachten van Zara om mij te verwijzen naar de chat?

23 januari 2025

Zeer klantonvriendelijke klantenservice

Die klantenservice van Zara is echt verschrikkelijk!
Door omstandigheden slechts 1 dag te laat met retour sturen. Alle (zeker de grotere bedrijven) hanteren in december vanwege alle feestdagen een ruimer retourbeleid, behalve Zara zij daar bij de klantenservice zijn niet begripvol en onverbiddelijk.
1 Dag te laat waar hebben we het over!!
Rare is dat de caissière in de winkel zei: “had je het in de winkel gekocht hadden we het wel nog terug kunnen nemen want dan kunnen we de code die je moet laten zien wijzigen”
Maar helaas, koop zeer zelden bij Zara online maar deze keer wel en dat dit.
Zeer klantonvriendelijk!

7 januari 2025

Inmiddels zijn we 3 maanden verder en…

Inmiddels zijn we 3 maanden verder en word ik nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Mijn retour is aangekomen en verwerkt maar waar mijn geld is blijft een groot raadsels. Bij de Zara kunnen ze mij niet helpen het enige wat ik krijg is een creditnota maar hier kunnen ze niets mee en mijn bank zegt dat dit opgelost moet worden vanuit Zara. Gaat wel om €350.

5 oktober 2024

Oudejaarsavond cadeau voor een kind van…

Oudejaarsavond cadeau voor een kind van 10 jaar oud niet op tijd bezorgd en nu haastig op zoek naar een alternatieve cadeau voor oudejaarsavond. Walgelijk bedrijf die Zara die haar aflever datum zelf niet nakomt en gebrek aan de situatie van de klant heeft, Stelletje Boeven die eigenaar of eigenaren van Zara..

30 december 2024

Vreselijke klantendienst

Vreselijke klantendienst , heel arrogant mens. Je belt voor een pakje met alle juiste gegevens omdat het niet aankomt. Maar ze kunnen niks zeggen enkel aan de accounthouder alsof het bankgeheim is , het gaat over een onnozel pakje !!!!! Waar blijft het ????

30 november 2024

Ik wacht al langer dan een week op mijn…

Ik wacht al langer dan een week op mijn bestelling. Wordt aangegeven als verzonden maar tot heden niets ontvangen. Elke keer geven ze aan dat het verstuurd is. Terwijl hij niet eens is aangekomen bij dhl en aangemeld is. Word weer aan het lijntje gehouden. Zara je bent verschrikkelijk geworden! Ik wil mijn geld terug

23 november 2024

Zeer slechte klantendienst

Zeer slechte klantendienst . Personeel Zara Genk totaal onbekwaam . Ze verkochten een giftcard van 75 euro bestemd als cadeau . Als de jarige deze wil gaan aanbesteden bleek er niets op te staan 🤦🏻‍♂️.Meermaals langsgeweest bij Zara Genk maar zonder resultaat .Nooit meer Zara 😡

31 augustus 2024

In strijd met de AVG , eisen tel nr

Sinds kort dient de klant zijn/haar telefoonnummer te geven in de winkel om een bon te kunnen ontvangen. Zogenaamd is dat duurzaam. Nu is dat in strijd met de AVG. als klant heb je de keuze en bij Zara wordt die keuze afgenomen. Zeer slechte zaak

16 november 2024

Slechte slechte service.

Slechte slechte service.
Vaste klant bestel voor meerdere malen per maand.
Na 1,5 maand schoenen al kapot en niet eens recht op reparatie , tegoedbon of geld terug.
Totaal geen service.
1 vaste klant hebben ze nu minder!

10 november 2024

Vreselijk

Zara heeft ontzettend leuke kleren voor een redelijke prijs en dat maakt dat ze met een enorme slechte klantenservice en voorwaarden wegkomen.. omdat mensen toch wel blijven bestellen.

Triest dat zo'n groot bedrijf totaal niks om haar klanten geeft. Hun klantenservice is echt de meest slechte klantenservice die ik ooit heb ervaren. Ik heb zelfs een keer gewoon nooit reactie gekregen op een melding van een oorbel die niet dicht ging. De keren ervoor waren ook om te huilen. Enorm lang wachten, wantrouwen over het defecte item (of ik het niet zelf had gedaan) en rare oplossingen bieden (zoals dat ik de retour kosten moest betalen en heb moeten dreigen om mijn geld te krijgen nadat ik het defecte item had geretourneerd).

Gisteren de laatste keer dat ik wat bij Zara heb besteld. Ik had een bestelling gedaan van 60 euro (moest 3,95 euro verzendkosten betalen, voorheen was het boven de 50 euro gratis). En toen hebben ze twee plastic linialen in een mini doosje gestopt waardoor deze helemaal krom waren (zelfs met een witte streep erin, doordat het plastic zo ver gebogen is). Nou ik moest toch maar zelf de 2,95 euro retourkosten betalen... dus nu is het voor mij echt klaar. Ik hoop dat jullie eens wakker worden daar bij Zara. Vreselijk bedrijf!

2 november 2024

Na 3 weken nog geen geld terug Zara helpt niet verder Hele slechte klanten service

Hele slechte klanten service !
Krijg mijn geld niet terug op een retour,

Na 2,5 week gewacht te hebben op een terug betaling op een internet order die ik terug gebracht had in de winkel contact gehad met Zara.

Hun vertelde mij dat ik contact op moest nemen met de bank om het proces te versnellen, waarop ik contact opgenomen heb met de bank en hun mij vertelde dat hun er buiten staan en Zara niets heeft overgemaakt.

Nu inmiddels 3 weken verder heb ik nogsteeds mijn geld niet terug en ben ik bang dat ik het ook niet ga krijgen.

Bestel niets via de Zara want mocht je het terug moeten brengen of sturen is de kans er dat je je geld niet terug krijgt.

31 oktober 2024

Weigering terugbetaling van item uit retour

Ik bestel al jaren kleding bij Zara online, vooral voor mijn kindjes. Onlangs deed ik een retour van een gedeelte van mijn laatste bestelling. Ik vulde online de retouraanvraag correct in. Bij de terugbetaling bleek dat Zara 1 item uit de retour (het duurste, van 50€) niet heeft terugbetaald. Wanneer ik hen contacteerde via chat, werd ik 3x (3x door een andere 'medewerker') afgeblokt: een 'intern onderzoek' heeft uitgewezen dat de retour correct is terugbetaald en daarmee is de kous af. Wanneer ik vraag wat dit 'intern onderzoek' precies inhoudt, antwoorden ze niet. Wanneer ik vroeg om doorverbonden te worden met de teammanager en/of ik ergens een klacht bij hen kon indienen, werd de chat afgebroken. Echt hallucinant hoe ze hun (trouwe) klanten behandelen. Ik heb een aantal jaar geleden hetzelfde voorgehad, en toen hebben ze het item zonder problemen terugbetaald. Ik heb printscreens van mijn laatste, erg onvriendelijke chats met de medewerkers bewaard en hiermee een klacht ingediend bij de FOD Economie. Ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen, want blijkbaar is hun klantenservice erg agressief en onvriendelijk geworden.Mij zijn ze als klant in elk geval sowieso kwijt.

17 oktober 2024

Retour niet vergoed

Ik stuurde een jumpsuit retour maar heb nog steeds geen geld terug ontvangen of mijn jumpsuit niet terug ontvangen. Bij zara wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd maar ondertussen na maanden nog steeds geen stap verder

23 juli 2024

Onmogelijkheid gift card ZARA te activeren - waardeloze klantendienst

Op 13.09.2024, kocht ik via de website van ZARA Belgium een fysieke cadeaukaart aan. Deze cadeaukaart werd op 18.09.2024 aan huis afgeleverd. Ik deed de giftcard cadeau aan mijn dochter. Een fysieke cadeaukaart moet eerst nog geactiveerd worden alvorens ze kan gebruikt worden. Echter, na herhaalde pogingen, zowel door mijn dochter (ontvanger) als mijzelf (besteller/aankoper), lukt het niet om de cadeaubon te activeren. Nochtans hebben wij alle instructies correct gevolgd. We krijgen steeds een foutmelding, die bovendien boordevol taalfouten staat: ’Het activeren van de Gift Card is niet gelukt. Controleer of de activeringscode correct is. Dit zijn de laatste vier cijfers san van of the telefonër that the kopëer hat is opgegived….’
Reeds meer dan een week tracht ik bij ZARA contact te krijgen om een oplossing te vinden voor het probleem, zowel via chat (die om de haverklap afgesloten wordt!) als telefonisch. Telkens opnieuw krijg ik een andere persoon aan de lijn (Hul, Kübra, Michèle, ….), telkens opnieuw krijg ik dezelfde standaardvragen (geef uw bestelnummer, welke foutmelding hebt u gekregen, ...). Vervolgens deelt de persoon van de klantendienst mij telkens mee dat het probleem wordt doorgegeven aan de interne dienst van ZARA of dat ze een formulier invullen voor hun interne dienst en dat ik na 2 werkdagen een terugkoppeling zal ontvangen en dat ik geduldig moet wachten. De 2 dagen verstrijken telkens zonder enige vorm van reactie, laat staan oplossing. Vermoedelijk toch als reactie op zo’n door hen ingevuld formulier krijg ik vandaag een e-mail van ZARA met volgende mededeling: ‘Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen over uw bestelling. Voor de verdere afhandeling van uw dossier verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via onze Chat- of WhatsApp-service. Voor alle andere vragen kunt u terecht op onze website.’ Ik word dus gewoon van het kastje naar de muur gestuurd! Ik neem opnieuw telefonisch contact op n.a.v. de e-mail van ZARA. De dame van de klantendienst mij eerst een tijdje wachten ‘want het systeem is traag vandaag’ en vervolgens wordt het telefoongesprek afgebroken. Dit kan geen toeval zijn. Ik ben onmiddellijk terug en krijg nu een andere dame aan de lijn. Die onderbreekt mij telkens in mijn uitleg en antwoordt mij uiteindelijk, niet al te vriendelijk, dat zij mij niet kan helpen en ik moet afwachten.
Hoe lang gaat ZARA me nog aan het lijntje houden!!! Ik word hier echt heel boos om.
Wanneer ik aan de persoon van de klantendienst vraag of er een mogelijkheid bestaat om een cadeaukaart te retourneren is het antwoord eerst dat ze dit niet weet (?) en vervolgens dat het niet kan omdat het dossier in behandeling is. Ik vraag mij af hoe lang dit nog zal duren!
Ik nam ook telefonisch contact op met een ZARA winkel in de omgeving (Waasland Shopping Center Sint-Niklaas) in de hoop dat men aldaar in de winkel de kaart zou kunnen activeren, maar ik kreeg daar te horen dat dit onmogelijk is omdat de kaart via de website werd aangekocht. Omdat de kaart niet geactiveerd kan worden is het onmogelijk om met de kaart een aankoop te doen. Nochtans werd de kaart wel reeds bij aankoop betaald. Ik vind dit onaanvaardbaar! Ik kan gewoon geen kant op.
Ik heb ondertussen ook een klacht ingediend via TESTAANKOOP. Ik stel vast dat ik blijkbaar niet de enige ben die problemen ondervindt met de activatie van de fysieke cadeaukaart van ZARA. Mensen moeten weken wachten, er komt geen oplossing, het is onmogelijk om bij ZARA contact te krijgen met iemand die wel een oplossing zou kunnen bieden. Klanten worden gewoon aan hun lot overgelaten. En zien bovendien hun geld niet terug. Dit ruikt naar oplichterij!
Toen ik in mijn laatste telefoongesprek met de klantendienst uitdrukkelijk mijn ontevredenheid over de gang van zaken heb geuit en heb opgemerkt dat er duidelijk iets aan de hand is bij ZARA, beaamde de dame aan de lijn dat er inderdaad problemen zijn bij ZARA.
Mijn besluit: de klantendienst van ZARA is waardeloos! Aangezien de cadeaubon een geschenk was voor mijn dochter maar zij hem dus niet kan gebruiken, zie ik mij genoodzaakt haar het bedrag van de cadeaukaart nogmaals te schenken. Want op basis van de huidige gang van zaken vrees ik dat er niet gauw een oplossing komt voor mijn probleem. Als er dan al een oplossing zal komen. Ik heb er geen vertrouwen in. Samengevat betaal ik dus 2x.

8 oktober 2024

Vreselijk wat een slechte service

Vreselijk wat een slechte service. Een jurk besteld in de winkel in Utrecht en naar huisadres laten sturen. Helaas gearriveerd in Utrecht in de winkel. Doorsturen ging niet. Geld zou vanzelf na verstrijk termijn terug gestort worden. Nu bijna 4 mnd verder en vele beloftes later nog steeds geen geld retour ontvangen.

6 september 2024

Een ster is nog te veel!

Een ster is nog te veel.
Cadeaukaart gekocht na betaling met deze kaart mail dat betaling niet geslaagd. Vervolgens dit met klantenservice proberen op te lossen en hier een jaar mee bezig geweest. Geen oplossing te krijgen. Er is dus €140 door Zara van ons afgenomen.

3 september 2024

Is dit jouw bedrijf?