Agressieve benadering, brutaal, onbeschoft. Ze weten niet welke energie maatschappij je nu hebt en roepen maar wat over huidig verbruik. Zo proberen ze informatie los te krijgen. Geef geen telefonisch... Toon meer
Deze partij is een schande voor eerlijk Nederland. Wat een schaamteloze oplichters waar ik door mijn naïviteit ingetrapt ben. Ze geven geen thuis op mijn emails maar ik bel deze partij elke dag even v... Toon meer
Zijn onbeschofte oplichters die mensen op basis van onwaarheden herhaaldelijk benaderen met leugens tot dat mensen meegaan in hun verhaal en voor duizende euro's, in mijn bekend geval over 8000 euro... Toon meer
Ik was al bij zekerheidsmelder en ben onder valse voorwendselen (dat ik hetzelfde tarief zou behouden) overgestapt van DGB naar HEM. Tijdens de mondelinge overeenkomst werd duidelijk nogmaals bevestig... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
24 februari werd ik gebeld door…
24 februari werd ik gebeld door Zekerheidsmelder. Het leek een okay gesprek, tot ik zei de informatie te willen lezen en niet meteen wilde tekenen na een gesprek van nog geen 5 minuten. Toen had ik opeens deze persoon zijn tijd verspild en werd hij agressief. Zou willen dat ik aangifte van intimidatie zou kunnen doen. Werkelijk onvoorstelbaar.
En elke dag word ik weer gebeld door een 070 … heb er nu al 4 geblokkeerd.
ongewenst advies en proberen een…
ongewenst advies en proberen een contract aan te bieden, en zeggen dat je een klant van hun bent....pff wat een arrogantie.
Ook vandaag gebeld door…Zekerheidsmelder
Ook vandaag gebeld door zekerheidsmelder. Ze hadden het nieuwe contract alvast gemaild, alles staat al ingevuld, inclusief je rekeningnummer, hoe dan?
Gelukkig niet in deze zwendel getrapt. Huidige energieleverancier weet van niets.
Ik was er wel ingetrapt
Ik was er wel ingetrapt, maar heb 's avonds het contract geannuleerd, omdat ik het niet vertrouwde.
Vandaag een bevestiging dat het contract geannuleerd is, een paar uur later belden ze mij weer, ondanks dat ik heb verzocht dit niet meer te doen.
Ik bewaar de mail dat het contract is geannuleerd voor de zekerheid.
Nummer blokkeren is handig, maar ze gebruiken diverse nummers.
Wat een oplichterij!!!!
Wat een oplichterij, wat een leugens!
1. De medewerker die mij belt zegt dat Zekerheidsmelder al eerder betrokken is geweest bij je overstappen in het verleden; absoluut niet waar!
2. Ze biedt me een goedkoop contract aan voor, in mijn geval, €65,- per maand (!). In de overeenkomst die ze stuurt (tijdens ons gesprek) staat echter een bedrag van €156,-. Dat is niet belangrijk, zo zegt ze, want dat is het gemiddelde verbruik in mijn omgeving en niet dat van mij..... (hoe ze dat weten??) Het is wél mijn naam die op de overeenkomt staat!
3. Als ik de overeenkomst lees, gaan ze uit van een gasverbruik van 200 m3 (!!!) per jaar. Ik zou zo'n verbruik willen, net als heel veel mensen maar het is natuurlijk een volslagen irreëel verbruik! En is €156,- niet een hoog maandelijks bedrag bij een verbruik van 200 m3??
4. Ze zegt constant dat je nergens aan vast zit. Als ik benoem dat ik dit op de bandopname wil zeggen, heeft ze eerst vele smoesjes om dit niet te doen. Ik blijf aandringen en ze gaat akkoord. Echter, ik mag het alléén opmerken in het begin óf helemaal op het einde van de opname. Waardoor mijn opmerking uiteraard buiten de bandopname blijft, al wordt dit stelselmatig ontkend. De eerste keer vergist ze zich en zegt ná mijn opmerking "de band wordt nú gestart......
Afgezien van dat kun je er uiteraard vanaf, want er is altijd een wettelijke bedenktijd.
4. De benadering is zeer agressief, ze praat snel en geeft je geen tijd om na te denken. Ze zet flink onder druk. Heel vervelend!
5. Ze geeft aan dat de gasprijzen over één week flink gaan stijgen. Volgens mij is er momenteel geen enkel zicht op een prijsstijging. Het is eerder zó dat de prijzen dalen.
Wat een afschuwelijk bedrijf! Als je op zo'n manier omgaat met mensen, verdien je geen enkele klant! Dat er mensen zijn die op deze manier hun geld willen verdienen, is voor mij onbegrijpelijk!
Blokken: agressieve verkoopmethoden
Oplichters. Luizen je erin met gladde praatjes.
Liegen en domme antwoorden
Zeer slechte voorstelling van zaken. Groot kletsverhaal en uiteindelijk tarieven die 2x zo hoog zijn.
Jokken, of eigenlijk … besodemieteren.
Pas op! Leugens en bedrog!
Zekerheidsmelder neemt contact op en wekt de indruk dat de huidige energieleverancier volgende maand de tarieven verhoogt. Ondanks een reeds bestaand vast contract zou dit van toepassing zijn. Let op! Dit zijn keiharde leugens! Bestaande contracten tussen afnemer en leverancier zijn en blijven geldig ook al is het contract wellicht via zekerheidsmelder tot stand gekomen.
Letterlijk spam
Spam telefoontjes, hebben meer dan 8 keer gebeld. Ze bleven zelfs bellen nadat ik zei dat ik niet van ze gediend was.
Dit is gewoon keiharde phishing via de…
Dit is gewoon keiharde phishing via de telefoon. Ze zeggen dat een collega een contract had afgesloten, maar er klopt geen hout van. Ik heb mijn eigen contract afgesloten. Deze organissatie heeft geen bestaansrecht
Oplichting !Werd gebeld met de mededeling dat mijn…
Werd gebeld met de mededeling dat mijn vaste contract zou worden beëindigd op grond van artikel 19 van algemene voorwaarden,
Oxxio wist van niets. Schandalige manier van het zaaien van onrust en verkooppraatjes!
Ik werd gebeld door zekerheidsmelders…
Ik werd gebeld door zekerheidsmelders en toen ik vroeg: ‘welk bedrijf??’ Zei hij Zekerheidsmelders! En toen hing hij op. Wat hier in de reviews staat bevestigt mijn vermoeden.
Meteen ophangen
Bedankt voor alle reviews. Ik ook vandaag gebeld !! Idioten, zat er bijna weer aan vast 🙈🙈
Oplichters alleen uit op uw geld ⚠️
Werd gebeld in de auto tijdens het rijden met het verhaal dat ze ook eerder mijn contract hadden geregeld en dat de zekerheidsgarantie daar ook bij in zat en nu verlengd moest worden. Ik denk al: het klopt niet. Hij had mij een email gestuurd die ik direct moest tekenen en terugsturen. Ik zeg: ik ben aan het rijden dus kan nu niet. Maar toch werd er op aangedrongen het nu onmiddellijk te regelen. Ik zei: nee ik bekijk het vanavond wel dan kan ik het rustig doorlezen. Nee dat was niet de bedoeling maar bij hoge uitzondering zou hij mij 's avonds toch terugbellen. Ondertussen toch even de mail bekeken, er stond: uw aanbod. Die aangeklikt maar mijn internet security virusscanner blokkeerde de website gelijk, blijkt dus een onbetrouwbare site. Ik wist genoeg, nummers geblokkeerd en hopelijk worden deze oplichters een keer gestopt.
OPLICHTERS!! +31 20 324 08 28 NIET OPNEMEN
Telefonische aquisistie door ene Gino. Toen ik aangaf geen interesse te hebben, kreeg ik de reactie:
"Oh dan moet u het zelf maar weten dan betaald u volgende maand lekker dubbel..... " Hele aparte reactie als je het mij vraagt en alleszeggend over de intentie van deze partij. Niet doen dus!!
Oplichters!
Oplichters, pushen je zo hard en roepen allerlei termen waarin het lijkt alsof je goedkoper uit bent, gelijk het eerste termijnbedrag was 100,- meer dan toegezegd door de Zekerheidsmelder. Blokkeer hun telefoonnummer, want ze proberen het elk jaar opnieuw.
Niet van gediend....!
Niet van gediend van dit soort telefoontjes. Ik heb niet via hen energiecontract afgesloten. Mijn contract loopt ook niet af deze maand. Nummer zoals hier door meerdere mensen wordt gezegd: BLOKKEREN.
Dit moet stoppen!!!
Oplichters! Pas op
Gebeld door zekerheidsmelder met de mededeling dat ons vast contract bij onze energie leverancier fors hoger word ivm de oorlog in Oekraïne. Blijkbaar bestaat er volgens hen een regel dat de maatschappij dan na een jaar de prijzen mag verhogen ondanks een vast contract. Ze gaven aan dat zij ons ook bij onze huidige leverancier hebben gebracht (wat niet zo is) Omdat ze graag de klant willen helpen, hebben ze een tijdelijke andere optie geregeld wat natuurlijk flink duurder is, maar volgens hun ook weer alleen de 1e maand. Daarna word de meter uitgelezen en word de energie weer laag. Dit zijn oplichters! Hopelijk word hier een eind aan gemaakt, want dit is gewoon geld stelen van de consument. Zij verdienen hier op, terwijl veel mensen al in de geldproblemen zitten. Onbegrijpelijk!
Leugens en een vlotte babbel.
Ik werd net zogenaamd "teruggebeld" ivm het contract wat ik via zekerheidsmelder had gekregen. Ik vroeg de telefonist om te benoemen bij wie ik dan een contract had via hun. En toen hing ze de telefoon op. Dat komt omdat ik NOOIT contact met ze heb gehad over een energiecontract en dat dit niet een terugbelactie was.
Dit zijn je reinste oplichters. Wees gewaarschuwd!
Vandaag weer gebeld door dit bedrijf…
Vandaag weer gebeld door dit bedrijf nadat ze al 2x weken blokkeer, na een minder leuk gesprek met een van hun medewerkers die me dom idioot ect noemde omdat ik niet overstapte.
Aangezien ik onderhand al 8 nummer van dit bedrijf heb geblokkerd vandaag maar eens opgenomen (had toch al een grafbui) kreeg zoals meerdere een contract aangeboden bij Hem energie jaar vast, en dat hij(naam vergeten) het al in orde had gemaakt omdat ze dat recht op hebben en ik daarvoor heb getekend(?)
Als ik vraag om een offerte omdat ik ik zelf wil kijken bij wie ik wat afsluit weigerd hij dat, en ik zeg dat ik wettelijk gezien hier recht op heb (14 dagen bedenk tijd)
Word er gezegt dat hij mij toch niet van mening kan veranderen en verbreekt de verbinding.
Eerder is mij ook contract gestuurd of ik deze direct wou tekenen en terug zenden (aangezien ik zelf uitmaak wat en waneer ik iets teken niet gedaan)
Hoop echt van harte dat dit bedrijf
Nooit meer belt.
Ps. Er is meer gezegt maar geen zin om me hier nog kwaad over te maken.