Agressieve benadering, brutaal, onbeschoft. Ze weten niet welke energie maatschappij je nu hebt en roepen maar wat over huidig verbruik. Zo proberen ze informatie los te krijgen. Geef geen telefonisch... Toon meer
Deze partij is een schande voor eerlijk Nederland. Wat een schaamteloze oplichters waar ik door mijn naïviteit ingetrapt ben. Ze geven geen thuis op mijn emails maar ik bel deze partij elke dag even v... Toon meer
Zijn onbeschofte oplichters die mensen op basis van onwaarheden herhaaldelijk benaderen met leugens tot dat mensen meegaan in hun verhaal en voor duizende euro's, in mijn bekend geval over 8000 euro... Toon meer
Ik was al bij zekerheidsmelder en ben onder valse voorwendselen (dat ik hetzelfde tarief zou behouden) overgestapt van DGB naar HEM. Tijdens de mondelinge overeenkomst werd duidelijk nogmaals bevestig... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Één ster als waardering is teveel
Één ster als waardering is teveel. Op zijn Hollands gezegd: oplichters van de eerste categorie. Ik heb een telefoongesprek gehad met één van deze amoebes. ‘We hebben u destijds goed geïnformeerd over uw huidige contract ‘. Mijn vraag: ‘welke leverancier hebben jullie dan geadviseerd?’. Hij had geen idee. ‘Wij hebben 20 energiebedrijven’ dat is lulkoek één. In het gesprek gaf ik aan bij ‘engie’ te zitten. Ik kreeg een prachtig aanbod. Mijn contract met ‘engie’ zou doorlopen en tegen dezelfde voorwaarden voor een jaar overgenomen worden door ‘de HEM’. Mijn contract met ‘engie’ loopt t/m april 2024. Niet nadenkend ben ik akkoord gegaan, maar heb dit besluit binnen 24?uur ongedaan gemaakt. Het gaat hier om oplichters. Ik begrijp werkelijk niet dat dit anno 2023 nog kan en blijkbaar is toegestaan. Ik adviseer iedereen bij het horen van deze firma aan de telefoon direct het contact te verbreken. ‘Zekerheidsmelder’ heeft wel een beetje pech. Ik ben werkzaam als zelfstandige voor diverse omroepen in Nederland. Kortweg: ik ga dit aankaarten bij een drietal consumenten programma’s waar ik actief voor ben. Ik ben benieuwd bij wie ze aan tafel gaan zitten. Wat betreft het melden van zekerheden: dat ze aan de beurt zijn is helder.
Leugens en bedrog. Ophangen en blokkeren!
Het gesprek begon al meteen met de leugen dat "ze mij vorig jaar geholpen hadden en beloofd hadden teruig te bellen". Ik heb nooit eerder contact met ze gehad. Verder was het een erg vervelend gesprek. Ik kreeg niet de kans om uit te spreken en werd opdringerig gebombardeerd met "feitjes" over de huidige energiemarkt. Gelukkig zat ik achter m'n PC en had ik dankzij Google direct door dat het weer een zooitje oplichters is. Toen heb ik het gesprek beëindigd en het nummer geblokkeerd.
Wat een vuile oplichters
Wat een vuile oplichters, ze willen indruk op je maken met het noemen van je adres en banknummer, beweren dat je vast contract wat je hebt via hen liep en dat dat veranderd moet worden. Drie kwartier aan de lijn gehad, niet voor rede vatbaar. Hun nummer maak geblokkeerd. Wie doet hier wat aan?
Ik ben ook door een zeer agressieve…
Ik ben ook door een zeer agressieve medewerker van de Zekerheidsmelder telefonisch benaderd. Ik heb bij Energiedirect een vast contract t/m juli 2023. De medewerker beweerde dat ik nu een vast contract voor 1 jaar kon afsluiten, ingaande na afloop van mijn huidige contract. Hij beweerde ook dat het nieuwe contract van HEM is, maar dat dat een onderdeel van Energiedirect is, voor mij zou er niks veranderen. Door het pushen van hem kreeg ik uiteindelijk een bevestiging toegestuurd waaruit blijkt dat ik veel meer per maand zou moeten betalen. Ik heb 's avonds nog een mail naar de Zekerheidsmelder gestuurd dat ik het contract wil annuleren en mij beroep op de 14 dagen bedenktijd. Ik kreeg de volgende dag netjes een mail terug met een bevestiging van de annulering. Nog geen 10 minuten later belt dezelfde agressieve verkoper (van de avond ervoor) op met de vraag waarom ik een probleem met het nieuwe contract had en hij beweerde zelfs dat ik het contract niet meer kon opzeggen en dat terwijl ik al van de Zekerheidsmelder een bevestiging had gehad. Toen ik dat tegen hem zei verbrak hij ineens de verbinding.
Ik ben altijd heel alert met dit soort verkooptruckjes, maar de medewerkers werken heel manipulerend en dwingend, zodat je er uiteindelijk toch intrapt. Gelukkig kon ik het binnen 1 dag allemaal weer terugdraaien.
Agressief & opdringerig!
Zojuist door een Jochem gebeld en zeer opdringerig en agressief bijna gedwongen een contract af te sluiten. Zonder enige toestemming hebben ze al onze gegevens. Wanneer je het nummer +31 20 209 16 01 terug belt bestaat het nummer niet.
Vandaag door een zeer opdringerige muts…
Vandaag door een zeer opdringerige muts van de zekerheidsmelder gebeld (nadat ik deze week al 8x door dat nummer was gebeld). Ze zei dat ik nieuwe voorwaarden moest afspreken omdat mijn huidige leverancier de prijzen kon aanpassen wanneer het hen maar uit kwam. Hoe dan? ik heb gewoon een vast contract tot eind dit jaar !!! Geen woord tussen te krijgen, uiterst agressief in het gesprek.
Ze beweerde dat het huidige contract door hun totstand gekomen was. Dat is absoluut niet het geval. Laat hier aub korte metten mee gemaakt worden met dit soort partijen. Pas ook op met het Gaslichtcollectief die zich van dezelfde retoriek bediend en je proberen een ander (vaak duurder) contract aan te smeren.
Vuile oplichters
Vuile oplichters , opdringerig en continu lastig vallen . Willen perse contract aanbieden. Indien nodig nemen wij advocaat inhanden
Wat een oplichters die zekerheismelder
Wat een oplichters dit! Volhardend en zeer dwingend en agressief. Je moet direct reageren op hun mail en tekenen want er is geen tijd meer te verliezen. De prijzen gaan per 1 februari omhoog terwijl ik nog tot 2025 vast lig.
Wat een slinkse oplichters zeg!
Wat een slinkse oplichters zeg!
Met hele mooie praatjes hebben ze er mij gisteren ingesluisd!
Ze wisten veel privé gegevens, en ook mijn energie maatschappij.
Er werd me verteld dat ze de vorige keer ook mijn contract hadden geregeld en dat ze aan de bel zouden trekken als de prijzen zouden stijgen, en volgens hen stond in de kleine lettertjes in mijn contract dat de prijs verhoogd mocht worden in extreme gevallen ( zoals nu)
Ik ben er in gestonken…
Stefan, die me belde , gaf aan dat de wijziging eigenlijk al was doorgevoerd, dat ik niets hoefde te doen, bv tekenen… ( en wel direct)
Er zou dan na ca 17 dagen een contract komen, met verkeerde tarieven (??) , die kon ik dan direct doorscheuren, daarna zou de goeie komen… nu bedenk ik me dat dan de 14 dagen bedenktijd lekker voorbij is!
Ik trap er doorgaans niet in, nu dus wel, zo sneaky bespelen ze je!
Gelukkig alles terug kunnen draaien
Jeetje wat erg ik ben er ingetrapt
Jeetje wat erg ik ben er ingetrapt, men hield vol dat die van mijn huidige leverancier is wat achteraf niet blijkt, wat een oplichterij, nu hoop ik er maar snel van af te komen, al contact gehad met mijn eigenleverancier. Mensen kijk uit het zijn aanhouders en als je er gevoelig voor bent heb je zo een andere contract aan je broek. Walgelijk zulke mensen
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Ze weten te melden dat mijn energieprijzen volgende maand omhoog gaan terwijl mijn vaste contract tot 2025 doorloopt.
Direct ophangen en blokkeren die lui !
Oplichterij?
Ben inmiddels een aantal keren gebeld. Na 3-4 minuten wordt de verbinding verbroken, zeker als er kritische vragen gesteld worden.
Zekerheidsmelder: Zoete broodjes en zand in de ogen
Vorige week tijdens etenstijd gebeld door een "agent" van Zekerheidsmelder met het verhaal dat huidige leverancier (DGB) haar tarieven gaat verhogen. Of ik belangstelling had voor andere energieleverancier (Hollandse Energiemaatschappij, HEM) die dezelfde gunstige voorwaarden hanteert als mij huidige leverancier.
Wat hij zei was een warrig verhaal en duurde meer dan een half uur. Intussen was mijn eten koud geworden, maar dat interesseerde hem niet.
Ik kreeg een aanbod onder ogen waarin de tarieven, met én zonder prijsplafond veel hoger zijn dan in mijn contract dat tot in 2026 loopt. Daarvan was ik natuurlijk niet onder de indruk. De agent vertelde dat ik over twee weken een aangepast en veel gunstiger aanbod zou ontvangen. Wat ik nu dus te zien kreeg klopte niet, zei hij. Stom, maar ik ben erin geluisd.
Omdat ik argwaan kreeg, heb ik met HEM gebeld. Daar werd ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan. De klantenservice vertelde mij dat er geen ander of nieuw aanbod komt. Het contract dat ik onder ogen kreeg en waarvoor ik had getekend, geldt voor mij. Inderdaad, ik ben erin geluisd.
Daarna gebeld met Zekerheidsmelder. Met klantenservice en later met de leidinggevende van de agent gesproken. Het was een prettig gesprek, maar de argwaan bleef. De leidinggevende bezwoer mij dat DGB de tarieven zou gaan verhogen en HEM echt de beste keus is en dat ik tot in 2026 op een heel gunstig tarief mag rekenen. Ik vroeg om een bevestiging zwart op wit. Die werd beloofd, maar ik heb niets meer gehoord of ontvangen.
Toen maar gebeld met DGB. Ook keurig en vriendelijk te woord gestaan. De klantenservice vertelde dat er niets aan de hand is met mijn huidige contract. Ik kan dat gewoon voortzetten met hetzelfde mooie tarief. "Het zijn verkooppraatjes van Zekerheidsmelder".
Gelukkig kan ik mijn overeenkomst bij HEM nog opzeggen en doorgaan bij DGB. Hoewel over DGB de nodige verhalen rondgaan, heb ik daarmee tot nu toe geen slechte ervaringen.
Vertrouw Zekerheidsmelder niet! Het klopt gewoon niet wat ze zeggen. Ze strooien zand in je ogen en bakken zoete broodjes. Het moest verboden worden!
Annuleer je contract en je oude contract loopt dan automatisch door. Je kunt annuleren binnen 14 dagen nadat je hebt getekend.
Zeer lastige en volhardende bellers
Ik wordt bijna elke week door hun gebeld en heb al zeker de laatste10 keer gevraagd, geroepen en zelfs in mijn telefoon geschreeuw of ze mij niet meer willen bellen of lastig vallen. Na elke keer bellen blokkeer ik het telefoonnummer, maar helaas.....
Pas op, valse voorlichting van zaken.
Na een grondig onderzoek na ene Ismael 2 keer aan de lijn gehad te hebben, moeten constateren dat dit valse voorwendselen cq voorstellen zijn.
Mijn energie leverancier op de hoogte gebracht van deze “ Zekerheidsmelder” en tevens de HEM gesproken omtrent deze partij die hun zogenaamd vertegenwoordigd.
Alle personen met langlopende contracten worden op deze wijze op het verkeerde been gezet. Schandalig dat dit nog kan plaats vinden.
Oplichterij
Oplichterij
PAS OP: je wordt gebeld omdat je volgens hen ooit een contract hebt afgesloten bij zekerheidsmelder en zij je toen bij DGB hebben aangemeld...gek verhaal over dat DGB prijzen gaan verhogen maar dat zij ervoor zorgen dat je over kunt kunt stappen. Ik zei stuur mij dan eens dat contract...en dat vond Stephan niet zo leuk en hing op...
LET OP! OPLICHTERS!
LET OP, OPLICHTERS! Deze mensen hebben mij vaker gebeld. De eerste keer ben ik erin meegegaan en gewisseld van energieleverancier. Daar waar zij ons een bedrag van 120 euro vast per maand beloofde kwam de eerste rekening op 350 euro uit. Evenals alle andere rekeningen die volgde. Eventjes drie keer zoveel als beloofd. Dit hebben wij kunnen ontbinden met behulp van de consumentenbond. Een poosje later belde ze dus weer op met hetzelfde verhaal. Uiteraard was ik dit keer zeer op mijn hoede en vertelde hun dat ik de vorige keer enorm veel gedoe heb gehad met de prijs en dat ik de consumentenbond had gebruikt om alles weer recht te trekken. De hoorn werd er gelijk opgegooid. LET AUB OP, DIT ZIJN EERSTEKLAS OPLICHTERS
Grote oplichters
Grote oplichters
Werd 18-01-2023 gebeld door zo'n bel muts van zekerheidsmelder dat mijn contract van de dgb zou stoppen (wat nog steeds loopt tot 2026) na navraag gedaan te hebben is er niets van waar .
Wat denk je de 21-01-2023 belde de zelfde muts weer met het zelfde verhaal .
Mensen trap er niet in .
Ik werd gebeld door Zekerheidsmelder…
Ik werd gebeld door Zekerheidsmelder (tel 020-2091606) ene meneer Veenstra. Ze hadden vorig jaar gezorgd dat ik niet hoger energie kosten zou hebben en nu gaan ze daar weer voor zorgen . Ik zat op mijn computer en ging meteen zoeken, niet te vinden alleen Regionaal Advies Centrum. ja dat is een onderdeel van hun. maar hij stuurde me het contract op per SMS en mail en net als vorig jaar ("Weet u dat nog meneer?") moest ik dan htzelfde doen. Nou ik wist dat niet meer en dat was dus ook helemaal niet zo.
Ik zat vorig jaar bij de DGB.
Nu zag ik in dat aanbod "HEM". Dus ik vroeg "Wat is HEM nou weer? ". Ja dat is Hollandse Energie Maatschappij. Uw contract gaat er toch op over, zei hij toen. Ondertussen googlede ik op "Zekerheidmelder" en zag ik deze andere berichten hier, dus ik vertrouwde het niet. Ik ga sowieso niet zo 1-2-3 ergens accoord op geven. Dus ik heb hem gevraagd later in de middag treug te bellen. "U overvalt mij nu", ik wil dit eerst uitzoeken. En toen ik aangaf dat ik wel; vaker gebeld wordt en wel eens opgelicht ben, gaf hij mij een code door, die hij vorig jaar (volgens hem) ook had doorgegeven en dan was het te vertrouwen.
NOU NIET DUS. En overigens hoe kan hij nou zeggen dat het sowieso over gaat op de HEM. Ik zit nu bij hele andere maatschappij, dus zonder mijn accoord kan dat niet zo maar overgaan op iets anders; zoals de HEM.
Ik ga nu dit tel. nr. blokkeren . En die email en dat SMS met aanbod gauw verwijderen.
Zekerheidsmelder moderne oplichting
Ik heb net een telefoontje gehad van deze organisatie die mij wilde waarschuwen omdat mijn huidige energie maatschappij hun rekeningen niet meer konden betalen waardoor mijn vaste contract open gebroken zou worden, aldus hem. De alarmbel ging af omdat ze de verkeerder energiemaatschappij noemde. Ik kon, kosteloos, mijn contract overzetten tegen de zelfde voorwaarden maar ik moest wel snel zijn omdat er nog 15000 andere klanten gebeld moest worden. Ik heb hun verzocht een nieuw contract te mailen zodat ik deze kon bekijken. Ze konden dit wel maar mondelinge toelichting hierop was wel essentieel omdat de foutieve bedragen toegelicht moesten worden. Ik heb aangegeven dit bijzonder vreemd te vinden omdat het vrij normaal is om eerst een offerte te krijgen ter inzage. Dit konden ze niet vanwege ICT moeilijkheden. Toen ik uiteindelijk aangaf hiervan af te zien en het risico dan maar te nemen werd onbeschoft de verbinding verbroken. De afgelopen 6 maanden ben ik al 3 keer gebeld met dit soort horror verhalen. Trap hier dus niet in.