Zenthra Reviews 6

3,0

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Slechte retour afhandeling verbeterd

We hadden hier een badjas besteld, deze voldeed absoluut niet aan de wensen en wij wilden deze retour sturen. Er was een policy waarbij dit enkel naar canada gestuurd kon worden en de kosten zouden voor ons zelf zijn. De helft van het totaal bedrag aan verzendkosten (meer dan 45,-) en dan moesten we nog maar afwachten of we ons geld terug zouden krijgen na de controle. We hebben de retour nooit verstuurd! Gelukkig kwam er na enige tijd een bericht van de manager die zijn/haar excuses aan bood, we hebben het volledige aankoop bedrag inmiddels retour gehad! Het proces duurde wel heel erg lang maar door de aanpassingen in hun beleid en uiteindelijke volledige terugbetaling 4 sterren.

2 januari 2026

Hallo Angelique
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling bij te werken – dat waarderen wij enorm!

We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen, en uw feedback betekent veel voor ons.

Als u verder nog iets nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

goedkope prima plafondlamp

goedkope prima plafondlamp

15 april 2026

Hallo Hannah
Bedankt voor uw feedback! Wij waarderen uw steun enorm en kijken ernaar uit u binnenkort weer van dienst te mogen zijn.

Frauduleuze nep-web

Bij dit bedrijf via hun webshop een ondeugdelijk product gekocht. De tekst op de betreffende webpagina was ook misleidend. Ondanks hun zogenaamd klantvriendelijk retourbeleid kreeg ik de volgende opties:
- 10% retour van het aankoopbedrag van € 66,95 en 50% korting op mijn volgende aankoop of
- product op eigen kosten terugsturen (naar Canada) hetgeen waarschijnlijk meer ging kosten dan het aankoopbedrag.
Het bedrijf heeft een website waar nauwelijks artikelen op staan. Ze spelen webshopje maar het is één grote leugen. 'Klantvriendelijke' mails die allemaal hetzelfde zeggen (AI gegenereerd?). Uiteindelijk is mij 50% van het aankoopbedrag toegezegd wat eind januari zou zijn overgemaakt. U raadt het al, geen cent gezien! Een zeer onbetrouwbaar bedrijf wat - inderdaad - niet zou mogen bestaan.

12 januari 2026

Hallo Hanna
Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad, en we begrijpen uw frustratie. Uiteraard willen wij niet dat onze klanten zoiets meemaken.

Wij zullen u binnenkort een e-mail sturen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Controleer alstublieft uw inbox. We kijken ernaar uit om de situatie op te helderen en uw ervaring te verbeteren.

Nep en geeft geen geld terug !

Ik heb hier 2 items besteld en na lang wachten heb ik maar contact proberen te zoeken en het enigste contact dat mogelijk is is per mail. Dan weet ik eigenlijk al genoeg 😬. De mails die is terug krijg zijn denk ik van een chatrobot dat zegt dat ik me geld terug krijg omdat ik daar om gevraagd heb maar dat wordt nooit terug gestort en zegt dat ik contact moet opnemen met de bank ook weer via een nepmail !! Koop hier niet want het is nep !! Meerdere keren alle info gegeven om het op te lossen maar dan gebeurt er nog steeds niets !! Hierbij nog een kans om mijn geld terug te storten bestelnummer #1209 het gaat om € 163,90

21 februari 2026

Hallo
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We zouden graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Kunt u ons alstublieft uw bestelgegevens doorgeven, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen?

Iets Ssd besteld ontvangen kwam uit…

Iets Ssd besteld ontvangen kwam uit China was defect geen service weggegooid geld 43 euro’s telefoonnummer is van vorige eigenaar
Zeer teleurgesteld
Guus Schalbroeck

16 januari 2026

Hallo Guus
Bedankt voor uw feedback.

Shop & Drop…!!

Dit is duidelijk een Shop & Drop website.
Advertentie lijkt een artikel uit Duitsland weer te geven, echter na de veel te lange levering blijkt het rechtstreeks uit China te komen.

Artikel bij lange na niet overeenkomend wat er op de website te zien is (HappyKid sensorische hangmat).
Bij contact met klantenservice, wel snelle reactie, echter krijg ik een reactie dat ik het artikel naar hun internationale magazijn in Canada moet versturen op eigen kosten.

Ben nog in conclaaf met hen, maar bestel hier niet!

28 december 2025

Hallo