Zerowater is een goed product en eenvoudig om zuiver water te maken. De service is goed en verzendingen gaan zeer snel.
Ik ben vaste klant en bestel altijd 16 filters tegelijk. Snelle levering en mochten er problemen zijn ( die weinig) voorkomen dan wordt het meteen opgelost.
Ik raad iedereen dit bedrijf ten zeerste af. Dit is het slechtste bedrijf dat ik ooit ben tegengekomen. Ze stuurden een koffiekan die zo versleten was dat ik hem zelfs niet gratis in huis zou... Toon meer
Wij zijn héél blij met onze zero water apparaat. Vooral de TDS tester die de maat van contaminants aangeeft is nuttig. Wél doen wij een snufje zeezout ( om de mineralen-herstel te bevorderen) in onze... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Begonnen goed, máár helaas ... ... ...
De filters zijn al 40% duurder geworden! Plus ze gaan steeds minder lang mee, terwijl het kraanwater bewezen van dezelfde kwaliteit is.
Óók steekt de rotte vis geur steeds eerder op (het gefilterde water gaat stinken naar rotte vis: is er bewust aan toegevoegd, zodat je absoluut een nieuwe filter koopt en niet nog een weekje doorgaat met de oude filter: wat makkelijk zou kunnen zonder rotte vis geur).
Alles bij elkaar opgeteld: een erg duur geintje inmiddels èn ook wel een beetje de klant een loer draaien.
Gelukkig zijn er inmiddels zeer goede alternatieven voor ook 100% gezuiverd water èn veel betaalbaarder.
Vermoed dat Zero zijn eigen ruiten op deze manier aan het ingooien zijn ... ... ...
Het waterfilters werden te laat bezorgd…
Het waterfilters werden te laat bezorgd en ik moest extra water kopen. Jammer daar had ik niet op gerekend dat het zo laat bezorgd zou worden
Elke dag lekker fris en zuiver water…
Elke dag lekker fris en zuiver water wat de het lichaam meehelpt gezond te houden geeft een goed gevoel. Bovendien alle apparaten waar water nodig is blijven kalkvrij en schoon.
NEE, NIET DOEN...NIET KOPEN!!!
het ging allemaal goed tot en met een bestelling van 6 filters juni 2024...de volgende bestelling van april 2025...de vervangfilters anders leken..vanaf toen een filter om de 2-3 weken vervangen...voorheen +3 (DRIE) maanden...voorgefilterd water btw...dit is 0pl1cht1ng...
"klantendienstservice"nummer: #922706984
Goede klantenservice
Goede klantenservice.
Mijn filters gaven zwart water af. Zelfs na meermaals spoelen. De hele bestelling hebben ze opnieuw geleverd. Helemaal top!
Snelle levering van een top product
Zeer goed en betroubaar product, snelle service
Wij gebruiken al jaren de filters van Zero water en zijn zeer tevreden. Snelle service, fantastisch, betrouwbaar product en professionele begeleiding.
Top product maar ben al heel lang bezig…
Top product maar ben al heel lang bezig om onder garantie een nieuwe kan te ontvangen en veel mail verkeer maar niet het complete product nog binnen.
Goed product
Product werkt goed en ik kon het makkelijk ophalen. Helaas was de bij TDS-meter meter al binnen een paar weken leeg. Ik heb dit gemeld en vraag was of ik zelf de batterij wilde vervangen. Dit is matige service naast het feit dat het dopje van de meter er niet af te krijgen is, maar kan aan mij liggen. Dus 4 sterren voor product+bezorging. 0 sterren voor after-service.
plastic resten
Voorheen zat er een draaidop op de filter. Nu zit er een stuk plastic op die je er dus niet goed afkrijgt. Er blijft plastic aan de randen zitten. Jammer.
Super fijne Service
Super fijne Service
Prettig telefonisch contact
Producten zijn Top !
Ik gebruik de zerowaterfilter dagelijks
De zerowaterfilter is een vast onderdeel van mijn leven, al jaren. Dit is onderdeel van mijn poging om mijzelf te beschermen tegen kwalijke stoffen die naar ons toekomen/
Snelle verzending
Ik vind recycling opties van deze…
Ik vind recycling opties van deze filters onvoldoende, dit zouden jullie moeten verbeteren; ook minder plastic. 10 stuks verzamelen en dan 5 euro krijgen, stimuleert dit niet. Niet milieu vriendelijk, terwijl je van waterbedrijf dit wel mag verwachten