2 broeken verkeerde maat. Wilde retourneren maar ik mocht ze houden als ik voor een x bedrag nog iets zou bestellen. Retour kon maar moest naar een adres in China. Daar aan gekomen werd het geweigerd... Toon meer
In eerste instantie gewoon zelf niet scherp genoeg geweest. Het duurt namelijk erg lang voordat de producten worden geleverd. Dit staat echter netjes vermeld op de website, dus dit had ik kunnen wete... Toon meer
Geleverde producten van veel lagere kwaliteit dan waarmee geadverteerd wordt. Daarnaast enorm lange correspondentie gehad met klantenservice (AI bot) waarna de beste optie was om 12% van het aankoopbe... Toon meer
Net als andere reviews die ik lees over dit bedrijf. Wel een vest gekregen uit China en te klein. Op een e-mail voor retourneren geen reactie gekregen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken, dus 'hou... Toon meer
GA HIER NIKS BESTELLEN!!
GA HIER NIKS BESTELLEN!!
Is een bedrijf wat geen KvK heeft, het adres is niet correct en telefonisch niet bereikbaar, mail wordt wel beantwoord maar is niet toereikend en wordt verstuurd om rare tijden. Aangifte gedaan en melding gedaan bij mijn bank van oplichting. Kreeg het product na ruim een maand toch door de bus terwijl ik in de mailwisseling diverse maal heb aangegeven dat ik mijn geld terug wil. En nu moet ik ook weer geld gaan betalen voor het retourneren
Zijn eerste klasse oplichters
Zijn eerste klasse oplichters
KOOP NOOIT BIJ ZETA MODE
OPLICHTERS
Dure dropshipper
Track&trace werkte niet, andere levertijden dan wat op de website staat, Product uiteindelijk ontvangen maar een oversized heren hoodie maat L was qua maat hooguit een dames m. NL adres laat je niet gelijk vermoeden dat je teveel betaald voor goedkope dropshipping uit China. Retour is omslachtig maar theoretisch mogelijk (min 55€ eigen kosten en risico). Lang verhaal kort: beter niet!
Zeta Mode oplichting
Niets bestellen, ik ben erin getrapt. 2 weken geleden besteld voor EUR 250 voordat ik het bedrijf heb gechecked. Diverse mails ontvangen inmiddels. Bestelling onderweg verdwenen, mijn adres was niet vindbaar, aantal artikelen zijn niet leverbaar krijg geen geld retour mijn shoptegoed, Krijg af en toe mail maar nooit antwoorden op mijn vragen. Ben benieuwd of ik ooit iets krijg.
Wat een oplichters
Wat een oplichters, denk je bij een Nederlands webshop te bestellen is het hele slechtgemakte kleding uit China zonder pasform en bijzonder goedkope stof. Terugsturen kost 80 euro en is niet te doen omdat je allerlei douaneformulieren moet invullen waar je geen juiste gegevens van weet. Heb nu hulp gezocht bij nietbezorgd.nl en hoop dat ik mijn geld terug krijg en het pakje gewoon in Nederland kan returneren.
Retouradres in China!!
Lijkt Nederlands maar retouradres is China en kosten boven de € 50,- voor een retour.
Maattabel klopt niet met de bestelde kleding.
Kleding ziet er goedkoop uit.
Waardeloos.
Geen Nederlands -Chinees- bedrijf met nederlands adres als dekmantel
Geen Nexerlands bedrijf; alles komt uit China. Hele slechte kwaliteit. Terugsturen en geld terug is een ‘hindernisbaan! Je moet foto’s opsturen zodat ‘Zeta-Mode.com’ kan beoordelen of het geleverde ‘vod’ teruggestuurd kan worden! Mijdt dit bedrijf!!!