En utstuderat djävlig 30 åring vid namn Erik Eriksson som inger förtroende men har sitt mål att lura av äldre personers surt förvärvade sparpengar lyckas tydligen ofta. Stor VARNING Må han bri... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Använd inte detta företag, jag skulle göra uttag visste inte hur jag skulle göra så jag fick hjälp av deras Eric Ericsson detta slutade att dom tömde mitt konto helt ( lämnade 6 kronor kvar) där pen... Toon meer
Passa er väldigt noga för detta företag särskilt en vid namn Henrik det är rent bedrägeri dom håller på med så avbryt kontakt med dom direkt för ni kommer bara att förlora det ni investerar det går en... Toon meer
Simon är lyhörd på vad jag har för önskemål. Framförallt i vilken risknivå vi ligger med mina investeringar. Mycket kompetent med goda resultat med mina placeringarna. Jag ser fram emot fortsatt sam... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
ZFMarkets is a fully regulated investment and trading platform, licensed under the Financial Services Commission (FSC) with license number GB24202819. The platform offers highly competitive trading conditions, including spreads starting from zero pips, low commissions, and fast execution. ZFMarkets provides access to over 5000 CFDs across a wide range of assets, including stocks, forex, commodities, indices, ETFs, and cryptocurrencies. ZFMarkets caters to both beginner and experienced traders. The platform emphasizes transparency, security, and efficiency, making it an attractive option for traders looking for a diverse selection of instruments and flexible trading terms. Regulated by the FSC, ZFMarkets ensures a high level of oversight and compliance, providing traders with peace of mind. Whether you’re interested in trading traditional assets like stocks and commodities or exploring the growing cryptocurrency market, ZFMarkets offers the tools and conditions needed for success in the modern trading environment.
Contactgegevens
Rue de La Democratie, 72201, Ebene, Mauritius
- +23054285374
- support@zfmarkets.com
- zfmarkets.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 3% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
BURLA e empregados ordinários
Como ainda não se convenceram que são uma empresa BURLA e querem é o dinheiros dos clientes, continuam a me ligar, insultando me, chamando nomes e sempre a mesma pessoa, mas com nomes diferentes. Irei tomar as devidas diligências...
Det är det sämsta stället att placera…
Det är det sämsta stället att placera pengar p du ser aldrig röken av dina pengar.De är bara till för att lura folk på pengar.
Obs !!! Stora bedragare !!!
Sämsta en människa kan göra så är det att lita på dessa idioter !!!
Henrik Carlsson är ett skämt utan dess like
Ville ta ut mina pengar och fick inte en ända krona utbetalat.. när jag ville avsluta konto på begäran via mejl så slutar man att höra av sig och en kväll så fick jag att min margin level är för låg och vips var 537,000 kr borta..
så för guds skull gör inga affärer med dessa idioter !!!!en dag så kommer karma garanterat till dom oxå..
Vägrar avslut.
Efter det att jag sagt att jag inte ville handla något och avsluta kontot, så har uppenbarligen ZF Markets på eget bevåg börjat handla på mitt konto. De svarar inte på min uppsägning alls och skickar istället ut epost om att min marginal level är för låg (något som är omöjligt om man inte handlar och har ett gott eget kapital). Ett bedrägeri och extremt oseriös.
De ber en sette inn mer mer penger som…
De ber en sette inn mer mer penger som en garanti. Og nærmest garanterer dobling av innskuddet.
Meni ingenting har stemt. Unngå de for alt i verden
Detta här är Afrikanska bedragare som skickar…
Detta här är bedragare som skickar pengar till Afrika.
Enbart bedrägeri, gör inga som helst investeringar.
Jag har ett konto här först 5000 kr…
Jag har ett konto här först 5000 kr sedan ringde Simon Jansson sa att jag måste sätta in 30 000 kr han frågade vilken bank jag sa att jag hade Handelsbanken och Revolut men jag jag har bara 30 000 på Revolut och jag vill bet med Handelsbanken men han sade han ville se i Revolut Och jag loggade in i telefon sedan fösvann kontakten i tel och han sa han måste ringa en annan client och försvann och då loggade jag in Revolut då hade han tagit 30000 kr +3 500 kr jag har försökt få tag honom har mejlar 5 -6 gånger men har hörs inte av sig och han har ändrat coden till mitt konto så jag kommer inte in där nu.
Henrik ljuger för att få dig att investera mera
Henrik bad om mera pengar så vi kunde balansera upp förluster, han lovade oxå att bromsa sitt arvode om jag satte in mer pengar vilket inte skedde. Då jag senare la in ytterligare pengar för att försöka rädda sitsen jag hamnat i la Henrik på ett rejält arvode på 20000 kr vilket i sin tur innebar att det bliv för liten marginal och alt såldes med stor förlust.. blev blåst på närmare 100000 kr så rekommenderar inte denna sida…
WARNING WARNING WARNING
WARNING WARNING WARNING
SCAMFÖRETAG DÄR HENRIK OCH REBECCA LOCKAR IN INVESTERINGSINTRESERADE I EN RÖRA DÄR DU INTE FÅR UT MER ÄN KONTROLLPOSTER (2000KR ) AV EN VINST PÅ CA 10000€ -FÖR MIG GICK DET RIKTIGT BRA EFTER ATT HA BRUTIT MIG LOSS FRÅN HENRIKS JÄRNGREPP DÄR HAN T O M GICK IN OCH SKREV ETT FALSK RECENSION SJÄLV HÄR PÅ TRUSTPILOT SOM JAG LYCKADES STOPPA - JAG HAR VID OTALIGA TILLFÄLLEN SKRIVIT OCH FÖRSÖKT FÅ KONTAKT ELLER TILLBAKA MINA INSATTA MEDDEL OCH VINSTER MEN 2000KR ÄR ALLT -
TRUSTPILOT HÅLLER DOM OM RYGGEN OCH LÅTER DOM FORTSÄTTA SIN SCAM - OCH REFUSERAR 58% AV ALLA DÅLIGA RECENSIONER OCH ÄR ORSAK TILL ATT SCAMEN KAN FORTSÄTTA
Bedrägeri företag rakt av
Bedrägeri företag rakt av! Akta er för detta bolag samt deras anställda de lurar till sig dina pengar, smörar för dig i telefon och när du sedan investerat så kan du aldrig få tillbaka pengarna eller plocka ut någon vinst. Killen men skånsk dialekt från Malmö är en välkänd bedragare och han använder sig utav namnet ”Elias” vilket mer än säkert är ett fake alias. Jag har polisanmält dem. Och varnar nu alla att akta sig! Investera inte en krona hos dem och lite inte på ett ord som kommer ifrån dem! ALLT ÄR LÖGNER.
Akta er dom är ej ärliga
Important.
Important..I invested $36000 in this website and all the money vanished. i spent weeks sending them emails but got no replies. until i took the case to O.AKMONT GUARD
аlliаnсерrо•livе help was essential in getting my money…
аlliаnсерrо•livе help was essential in getting my money back, and I'm very thankful.
Scam rätt igenom
Scam rätt igenom ! Ljuger om allt .
Snygg och proffsig hemsida det är den som lurar en . De är personer från twelvewelves som sitter där . De är mycket kriminelle
Jag investerar med Henrik som…
Jag investerar med Henrik som handläggare, är amatör på marknaden och Henrik har hjälpt mig extremt bra när jag råkat göra fel, då har han räddat upp min sits, supe rnöjd och rekommenderar!

Antwoord van ZF Markets
Scamm
Äntligen efter ett antal månader har jag slutat bli kontaktad av dessa scammers! Snälla håll er undan
Arbetar tillsammans med Henrik
Arbetar tillsammans med Henrik, jag är nybörjare på detta men han finns där som stöd och som en väldigt bra handläggare, tack!
Seriöst tror jag ?
En stor bluff rätt igenom
En stor bluff rätt igenom. En kvinna ringer upp och med förföriska metoder lurar in dig i detta. Satsade 4000 och två dar senare var dom borta. En sk support skyllde på Trump och världsläget försämrats. Värsta bullshiten. Varning för dessa bluffare. Avbryt om dom ringer
Bullshit
En ny handläggare hör av sig namnger sig och lovordar tätare kontakt, såklart(!!) har jag inte hört av honom eller någon efter det, och räknar inte med det heller, tyvärr. Med detta sagt minskar förtroendet ännu mer och jag vill helst avsluta mitt konto vilket naturligtvis inte heller är så enkelt! Välj annat företag att jobba med!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.