Enige tijd geleden een munt besteld, welke beschadigd was. Was moeilijk contact te krijgen. Na gesprek met (vriendelijke)eigenaar op zijn kantoor heeft hij uitgelegd dat door privé omstandigheden op... Toon meer
Bestelling in december geplaatst, niets ontvangen. Gaat om een hoog geldbedrag. Telefonisch is de winkel niet te bereiken. Als je belt, dan krijg je te horen dat het telefoonnummer wegens een... Toon meer
Ik zie veel negatieve reacties hier, en ook ik wacht nog op mijn bestelling (december) voor een bedrag wat voor mijn doen best behoorlijk is. Eerdere aankopen zijn echter netjes en binnen aangegeve... Toon meer
Veilig en vertrouwd fysiek edelmetaal kopen of verkopen. De beste prijs voor zilveren en gouden munten in Nederland. Conciërge-niveau service met o.a. levering per privé chauffeur. Zilverbaartje.nl is een handelsmerk van Gold Society b.v.
Boompjes 40, 3011XB, Rotterdam, Nederland
- 085 080 5521
- Info@zilverbaartje.nl
- www.zilverbaartje.nl
Lekker makkelijk en op een leuke manier…
Lekker makkelijk en op een leuke manier zilveren munten kopen
Goeie en vriendelijke service.
Goeie en vriendelijke service.. zeker een aanrader 👍🏻
Erg tevreden klant bij Zilverbaartje
Erg tevreden klant bij Zilverbaartje. Ontzettend tevreden met de service en mijn aankoop :)
Het is een winkelervaring is die ik ten…
Het is een winkelervaring is die ik ten zeerste kan aanbevelen.Zilverbaartje biedt een uitstekende klantenservice , erg snel met beantwoorden van vragen!
Super tevreden over dit bedrijf
Super tevreden over dit bedrijf. Snelle en betrouwbare service. Een echte aanrader dus! Ik bestel hier zeker nog een keer.
Geweldige ervaring met dit bedrijf
Geweldige ervaring met dit bedrijf. Top kwaliteit en perfecte hulp. Kom er graag.
Een dikke aanrader!
Zojuist een mooie bestelling ontvangen van ZilverBaartje. Goede kwaliteit, vlotte en nette klantenservices, en zeer goede levering. Chauffeur was zeer netjes en beleefd bij aflevering.
Top als je mij vraagt.
Ik bestel vaak producten op nabestelling omdat deze meestal net iets voordeliger zijn, telkens binnen 7-8 werkdagen geleverd en dus steeds sneller dan de vermelde levertermijn van 14 werkdagen. Blijf zo door gaan 👍🏻
Goede service met veel keuze in…
Goede service met veel keuze in zilverbaren en goed geholpen door de medewerkers
Aardig personeel en snel geholpen met…
Aardig personeel en snel geholpen met veel kennis van edelmetalen
perfecte munten ontvangen in een mooi…
perfecte munten ontvangen in een mooi verzegelde tube
Perfecte service en snelle levering…
Perfecte service en snelle levering naar Duitsland!!
Enige tijd geleden een munt besteld
Na gesprek met (vriendelijke)eigenaar op zijn kantoor heeft hij uitgelegd dat door privé omstandigheden oplossing lang heeft geduurd. Munt is omgewisseld en kreeg nog presentje toe.
Prima opgelost en bestel zeker weer.
Erg tevreden met zilverbaartje
Erg tevreden met zilverbaartje. Heb gouden munten besteld en betaald. Duurde even voordat de munten beschikbaar waren om op te halen. Ik was zelf niet in de gelegenheid om de munten gedurende 2mnd op te halen wegens persoonlijke omstandigheden. Was regelmatig in contact met zilverbaartje over de situatie en na 2 maanden de munten opgehaald op het moment dat het mij uitkwam. Goed als goud en altijd klantvriendelijk en beleeft. Heb ook de slechte reviews gelezen maar kan dat niet rijmen met mijn ervaring.
Ik kom weer terug zodra ik weer kan.

Geen updates
Inmiddels al geprobeerd te bellen, emailen en whatsapp maar op geen krijg ik antwoord dus ik probeer het maar zo. 15 december bestelling geplaatst en ik zou het eigenlijk binnen een paar dagen op kunnen halen. Maar inmiddels al ruim 6 weken verder en ik krijg nog steeds geen duidelijke updates over mijn bestelling. Wel een mailtje gekregen dat het extreem druk is en dat alle bestellingen voor 9 januari zouden worden verzonden, maar hier heb ik niks van terug gezien. Ik ben bereid mijn review aan te passen mits Zilverbaartje contact opneemt en meer duidelijkheid geeft.
UPDATE 6-2-2023
Zilberbaartje heeft contact opgenomen via de mail en hun fout erkend en ze hebben het goed gemaakt door middel van een compensatie. Het is zeker geen exit-scam, maar communicatie MOET beter als ze enige vertrouwen van hun klanten willen behouden. Ik houd me aan mijn afspraak en pas daarom de review aan. Bestelling is inmiddels ook al keurig binnen gekomen
Ordernummer: 2457

Antwoord van Zilverbaartje
Super asociale en onprofessionele…
Super asociale en onprofessionele medewerkers. Op mijn tweede e-mail over waar mijn geld bleef (na weken) kreeg ik de volgende e-mail:
“Yo, geld is teruggestort. Niet blijven mailen je begint irritant te worde.”
Direct daarna kreeg ik pas de retour e-mail. Al die tijd ervoor was de restitutie dus nog niet eens in behandeling.
Hoop dat het geld snel komt.

Antwoord van Zilverbaartje
Verkoper is aan te bevelen
Eind november een bestelling gedaan. Maakte me in eerste zorgen omdat de levering lang op zich liet wachten en de verkoper niet bereikbaar was. Maar uiteindelijk wel alles netjes gekregen. Verkoper bood zijn excuus aan, door omstandigheden duurde de levering langer. Onlangs weer een bestelling gedaan en nu binnen een paar dagen binnengekregen. Is aan te bevelen.

Antwoord van Zilverbaartje
De laatste orders van december hebben…
De laatste orders van december hebben inderdaad wat langer op zich laten wachten.. maar het komt zoals gewoon helemaal goed. Dank voor de extra muntje!

Goed
Niks negatief over te zeggen , bestelling ontvangen en tevreden