Zoohemma

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde 10kg kattmat i början av februari och betalade direkt. Bluffmakarna gör reklam för snabba leveranser. Idag den 4:e april har jag fortfarande inte fått någon leverans och de återkopplar inte... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde lysrör för över en månad sedan, har fortfarande inte fått dem. Inte svarar de på mail heller, har provat både från min egen och via deras hemsida trots att det står att de ska svara inom 24... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Order bekräftad för tre veckor sedan, men inte skickad. Svara inte på mail, telefon avstängd. Uppdatering: Svarade på mail efter 4 veckor, sannolikt efter att Klarna börjat fråga. Skyllde på Schen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställer alltid foder härifrån och är väldigt nöjd. Leveranserna är snabba och pålitliga. Under jul och nyår tog det lite längre tid, men det är förståeligt med tanke på alla röda dagar. Bes... Toon meer

Contactgegevens

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

OSERIÖSA

Blixtsnabba leveranser är vad som först fastnar på näthinnan när man öppnar deras webbkatalog....

21 dagar tog mitt hundfoder levereras. USELT.
Kontakt via mail utlovar dom svar på inom 24 timmar. --Dom har inte svarat alls! USELT. Oseriöst.

Rekommenderar INTE detta företag.

16 januari 2025

VARNING!!!

VARNING!!!
10 dagar efter beställning och att betalningen spärrats av Klarna (då de inte går att få tag på) får jag ett mail där de tackar för mitt tålamod och lovar att varorna kommer skickas inom kort. Telefonen fortfarande avstängd. Har skickat flertalet mail om att jag önskar häva köpet men ingen respons.

23 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Avråder alla från att handla från zoo…

Avråder alla från att handla från zoo hemma.
Sämsta företaget som finns! De är så oseriösa, tar betalt utan att skicka det man beställt för, de svarar ej på mail eller samtal. Jag vill ha tillbaka mina pengar!

30 december 2024

Sämsta någonsin!

Jag beställde ett hundtäcke från Zoohemma den 3e januari. Den 10e januari hade jag fortfarande inte hört något från dom så jag skrev ett mail. Dom har en 24h svarspolicy på kundmail men inget svar. Försökte ringa men de sa att de hade stängt telefonen pga jul/nyår. Skrev 3 mail totalt innan dom svarade. Jag betalade via Klarna (Swish) och klagade till Klarna att jag inte fått varan. Någon dag senare, efter jag klagat, så svarade Zoohemma och beklagade sig att det hade blivit fel och att jag fått vänta. Uruselt! Jag fick varan tillslut, men jag kommer aldrig beställa härifrån igen, sämsta stället att köpa ifrån, något värre har jag aldrig varit med om när jag handlat via nätet. Jag fick varan den 21 januari, nästan 3v efter beställning. Känns som ett scamföretag. Nåt stämmer inte.

10 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta någonin, de skickar inget paket men fakturan skickar de!

Köpte hundmat den 21 december, de lovar snabba leveranser, 4 arbetsdagar senare är paketet inte skickat. Jag ber dem ta bort min beställning eftersom att de inte håller supersnabb leverans som de lovar. De svarar att de tar bort den, fakturan låter de ligga kvar trots flera påminnelser. En månad senare, dvs 21 januari, skickar de plötsligt paketet, jag försöker ringa för att prata med dem. Svararen meddelar att de har julstängt.

21 januari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Order bekräftad för tre veckor sedan

Uppdatering: Svarade på mail efter 4 veckor, sannolikt efter att Klarna börjat fråga. Skyllde på Schenker och beklagade att den bekräftade varan inte finns längre. (Kanske stämmer, men varan var restad hos tillverkaren redan när vi beställde... Zoohemma var den enda som hade den "i lager". Alla andra mer uppmärksamma återförsäljare hade satt den som restad.)

20 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde för 4 dagar sedan och…

Beställde för 4 dagar sedan och hundmaten är inte skickad ännu. Inget svar på mejl och telefonen är "avstängd på grund av jul och nyår". Har de gått i konkurs eller vad händer?!?!? VARNING!!

16 januari 2025

Beställde hundmat

Beställde hundmat, där det står supersnabba leveranser, efter 10 dagar har varorna fortfarande inte skickats.
Mejlar dem, där det står att de alltid svarar inom 24h på mejl, det var igår, varken svar på mejl eller några varor skickade, men pengar kunde dom dra.
Fick sedan svar efter 2 dagar att orsaken var något datastrul men att de brukar skicka inom ett dygn, men har fortfarande inte fått bekräftelse på att mina varor är skickade...

13 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en ridhjälm som julklapp åt…

Beställde en ridhjälm som julklapp åt mitt barnbarn den 13 dec -24.
Stod snabb leverans….
Har mailat dom och även där stod att man skulle få svar inom 24 timmar.. men det stämmer inte.
När första svaret kom skyller dom på att schenker som skulle leverera hjälmen hade stängt under jul o nyår.
Har mailat dom flera gånger nu igen och undrat när hjälmen kommer men inget svar än.
Jag har dessutom redan betalt hjälmen och idag är det den 13:e januari-25 och hjälmen har fortfarande inte anlänt.
Gå inte på deras slogan om snabb leverans och svar på mail inom 24 tim för det stämmer inte!!!!!

13 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rekommenderar starkt

Beställde foder igen igår och det skickades redan dagen efter. Rekommenderar starkt.

10 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lång leveranstid och ofullständig leverans

Beställde hund och kattmat i dec just för det stod snabba leveranser. Två veckor senare kom paketet, innehållandes bara hundmaten? Mailade och fick inte svar förrän efter över två dygn o då skyllde dem på Schenker och att de skulle återkomma igen. Nu har det gått en vecka till men de svarar inte. Har redan betalat! Mailet var inte ens underskrivet med varken namn eller logga, riktigt oseriöst! Ingen kattmat har dykt upp så kan nog känna mig lurad. Handla inte här!

9 januari 2025

Inte "blixtsnabba leveranser" eller svar på mail inom 24 timmar

Jag beställde den 17/12 en säck med hundmat, eftersom företaget gick ut med att de hade "Blixtsnabba leveranser".
4/1 skrev jag första mailet och efterlyste hundmaten. "Svar på mail inom 24 timmar" skulle man få!
Mail nr 2 efter ett par dagar, då jag fortfarande inte fått varken svar eller hundmat. Idag 9/1 får jag mail om att leveransen " Är påväg"...... Kommer inte att beställa något mer här!

9 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vill ha 285kr för returfrakt för en hundjacka.

Beställde en hundjacka från det här företaget som var för stor. När jag kontaktade dem om retur så skrev dem att frakten skulle kosta 285kr. När på deras hemsida står att varorna finns i lager i Sverige och fraktas från Sverige. Det hänvisade jag till när jag pratade med kundtjänsten och då svarar dem att det förekommer en kostnad för hantering också. Detta står ingenstans på deras hemsida. Det känns som skamföretag.

21 december 2024

Dit is Trustpilot