Grote oplichters nooit hier iets kopen!!! Zodra je je geld terug wilt omdat ze niet geleverd hebben volgens afspraak, geven ze niet meer thuis en is de site ' plotseling' under construction Daar ga... Toon meer
Na lang wachten bestelling gekregen, maar was helaas stuk en ook niet de volledige bestelling. OPLICHTERS!!!!!
Ik heb precies dezelfde ervaring als wat mensen hieronder beschrijven. Ze leveren niet waarmee ze adviseren daarna volgt rare mailwisseling van maanden. Ben al vanaf december bezig mijn geld terug t... Toon meer
Bestelling erg laat binnen gekregen. Wel constant standaard mail dat het onderweg is. Echter de levertijden wil ik Zovina niet kwalijk nemen maar wél de belofte van snelle levertijden. Dat kan niet... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel! Oplichters eerste klas.
Lampen besteld, direct na betaling krijg je een aanbieding voor dezelfde lampen met 30% korting.
Meteen geannuleerd. Krijg ik twee dagen later bericht dat ik. Iet kan annuleren omdat de bestelling al verwerkt is. Ter compensatie bieden ze 20% korting krijg op een volgende bestelling en verder geven ze aan dat het mijn goed recht is om te annuleren.
Na ontvangst na meer dan 3 weken (zonder enig bericht if track&trace) gemaild dat ik het wil retourneren.
5 mails gestuurd, geen enkele reactie.
Op de website staat een logo, makkelijk retourneerbaar, alles behalve dat.
Mensen koop hier niet! Oplichters!!
Je kan niet retour sturen en je hoort niks meer van ze na de eerste mail.
Mail is zogenaamd van Maria Smit.
Lampjes besteld
Lampjes besteld, ze zijn erg leuk, maar niet compleet geleverd. Ik kan 1 lampje niet monteren omdat er geen magneetstrip bij zit. Mail je erachter aan, nog steeds niks gehoord.
In december een lingerie setje besteld…
In december een lingerie setje besteld zolver kleur. Tijdens het afrekenen kreeg ik mooi aanbod voor 2e setje.
Het lukt echter niet om te bestellen doordat de kleur hrtzelfde bleef. Was voor kerst dus gewacht tot daarna, tja sorry nu geld de actie niet meer maar ik begrijp dat u niet 2 dezelfde wil.
U krijgt een korting van ons minder dan aanbieding maar oke. Creme besteld. Weken gewacht geen track en trace niks. Gemaild want bellen kan niet, nee mevrouw ze zijn onderweg maar 2e setje was ff niet op voorraad. 2 weken later komt de ost met het 2e beige set. Weer gemaild. Nou volgens onze track zijn beide afgeleverd. Ik zeg geef mij dat nummer dan ook eens. Gekeken en wat blijkt het nummer dat ik kreeg was niet vsn geleverde pakket maar van 1e, ik was niet thuis en had al op depot gelegen maar nu onderweg naar hun. Tja als je geen tracing kunt doen weet je dat niet toch. Opnieuw sturen kon ook niet. Nou ze wisten het heel goed gemaakt. Ik kreeg de helft terug en dan een waardebon voor andere helft. Na veel zaniken en zeuren accoord gegaan met pijn in mijn hart. 4 weken later niks terug, neeeee want het was druk op fin. Afd. Nog 1 weekje. Oke 2 weken verder niks. Mijn man heeft toen gemaild en het rechtssysteem erbij gezocht. Ze moesten me het hele bedrag terug storten binnen 4 werkdagen. Nou dat ging niet ivm waardebon en die kon niet ongedaan gemaakt. Weer gewacht en hij weer gemail sorry kans genoeg gehad nu willen we alles terug. We zitten in maart maar helaas niks meer gehoord.
Echt bagger, alles per mail want telefoongeheugen is vol. 30 euro aan de wilgen gehangen.
Lampen besteld op 12-01
Lampen besteld op 12-01. Wordt gezegd levering binnen 6 dagen. Tracking werkte eerst niet. Later wel en lag het artikel ergens in een depot. Komt eerst een mail met excuses door drukte een vertraging opgelopen. Dan lijkt het artikel retour afzender te gaan. Weer wordt er gezegd het is er nu bijna. Artikel ligt al vanaf 14-02 in een depot waar het adres niet bekend van is. Meerdere mails gestuurd. Uiteindelijk krijg ik antwoord dat ik de helft vergoed kan krijgen en de andere helft in tegoedbonnen. Dan krijg ik een mail dat ik zelf contact moet gaan opnemen met een bezorgdienst terwijl het artikel nog nooit bij mij aangeboden is. Nu al twee weken geen contact meer kunnen krijgen en website ligt er ook uit
En de lijst is weer een stukje langer
En de lijst is weer een stukje langer, ook ik ben inmiddels 'de sjaak'. Dit is voor mij de eerste keer dat ik ben opgelicht; eens moet de eerste keer zijn zullen we maar zeggen. Helaas kende ik Trustpilot toen nog niet. Nadat ik half januari een bestelling had geplaatst word je keurig op de hoogte gehouden via mail dat je bestelling onderweg is. Alles lijkt dus keurig voor elkaar, niets aan de hand zou je zeggen. Totdat het begin februari is en je begint te mailen waar het pakket blijft. "Goed nieuws, jouw bestelling is onderweg" krijg je dan een aantal keren terug via de mail. U raadt het al, "het goede nieuws" levert nog geen pakket af aan de deur. Half februari uiteindelijk een telefoonnummer gekregen van een postbedrijf in België (?!!?) maar die konden niet helpen omdat je geen BAR-code hebt van het pakket. Na dit opnieuw gemeld te hebben ontving ik een paar dagen later de BAR-code via de email, hiermee zou ik contact moeten leggen met DHL. Op goed geluk de BAR-code ingevoerd in de POST.nl app en wat denk je? Dit was inderdaad de code die behoorde tot mijn pakket. Ik kon precies nagaan dat het pakket al 2 weken weer op de weg terug was richting China. Het pakket had dus al anderhalve week bij een afhaalpunt gelegen waarvan jij geen bericht ontvangt omdat Zovina jouw bestelling rechtstreeks plaatst bij AliExpress of Wish en naar jouw huisadres laat sturen. Alle verzendupdates komen dan binnen op het mailadres van Zovina waardoor jij niet weet dat jouw pakket is afgeleverd bij een afhaalpunt. Uiteindelijk kreeg ik een voorstel: 50% korting op een volgend artikel, en 50% terugbetaling. Daar ben ik maar mee akkoord gegaan, ik dacht dan heb ik in elk geval nog iets terug. (op deze mail had ik trouwens binnen een half uur antwoord "fijn dat u akkoord gaat met ons voorstel, hierbij uw kortingscode" Dit is inmiddels 14 dagen geleden, en de terugbetaling? Meteen goed geraden: nooit ontvangen. Wel nog een keer antwoord gehad dat er iets mis was gegaan bij de financiële afdeling.
Ik denk dat ik toch een mailtje ga maken voor Tros Radar en Kassa, wanneer er meerdere klachten binnenkomen kunnen ze dit bedrijf misschien toch eens confronteren.
Droevig
Droevig, een ander woord is er niet.
Bestelde lampen waarvan er 1 defect is en bij een klacht indienen hoor je niet meer.
Dan komt er wel een berichtje per mail, stuur maar een foto, dus dat doe je dan maar,
Dit heeft ook geen resultaat,
Totaal 8 mails gestuurd, misschien helpt dat, TOTAAL niet.
Klacht ingediend bij fraude en oplichting.
zeggen dat levering bij afhaalpunt ligt…
zeggen dat levering bij afhaalpunt ligt maar bij DHL word een trackcode gevraagd wat ieder bedrijf normaal erbij levert hier dus niet dus je kunt nooit je pakketje traceren raar bedrijfje?
Totaal beroerd bedrijf.
Totaal beroerd bedrijf.
Geld kwijt, geen levering…
Besteld en ook geleverd
Besteld en ook geleverd! Prima kwaliteit ledlampen, ben er heel blij mee. Bezorgen heeft langer dan verwacht geduurd. Betalen doe ik op internet altijd via Paypal dus altijd verzekerd dat je geld retour komt bij calamiteiten!
Mijn ervaring met Zovina is prima
Mijn ervaring met Zovina is prima, zowel het product (ledverlichting), als het afleveren, zijn perfect.
Dus heb nogmaals een bestelling gedaan net, ga er vanuit dat die ook goed gaat.
Nog niet eens 1 ster verdiend
Nog niet eens 1 ster verdiend. Maar anders kun je niks schrijven.
Ik heb iets gekocht bevalt niet retour aangemeld. Retourformulier kunnen ze je niet toesturen die is er niets.
Adres gekregen volgend de mail zou ik 8.95 kwijt zijn. Maar vervolgens krijg je een adres van Hong Kong al met al 26 euro kwijt aan verzendkosten.
Product slecht service slecht communicatie slecht kortom oplichters ga er niet mee in zee.
Durf te wedden dat ze straks aan geven dat ze het kwijt zijn en ik als nog moet betalen leugenaars
Ik heb 22-1 lampen besteld
Ik heb 22-1 lampen besteld. Deze kwamen na 2 weken. Gelukkig nog niets betaald! er komt aanbieding na aanbieding. Ik wil gewoon een retourform. dit heb ik meerdere keren aangevraagd maar ik krijg het niet! alle mailwisseling bewaard. Stuur maar een deurwaarder!! betalen ga ik toch niet! het pakket heb ik mijn bezit ongeopend!
Zoooooooo'n slecht bedrijf...lampen…
Zoooooooo'n slecht bedrijf...lampen besteld...niet geleverd gekregen...contact over email...kwamen met een heel vreemd voorstel...50% zou terugbetaald worden binnen 7 dagen....en 50% korting op eerstvolgende bestelling ????...dan niets meer....geen antwoord op mijn mails en geen terugbetaling natuurlijk....zooo dom dat ik hier besteld heb...dus..moraal van het verhaal...Ga nooooit bestellen bij deze oplichters...je komt bedrogen uit!!!
Het is niet eens 1 ster waard
Het is niet eens 1 ster waard. De ledverlichting die ik bestelde werd niet compleet geleverd. Na weken heen en weer gemail (omdat een antwoord extreem lang duurt) was het uiteindelijke antwoord dat ik bij de Action maar magneetjes moest kopen om het op te hangen. Hele slechte service!
Sensor led lichten gekocht.
Sensor led lichten gekocht.
Superrrrrrr....zo blij mee
Ideaal .
Kan het iedereen aanraden
Bezorging duurde even maar het wachten waard .
Dank u 😀
Alles gaat hier mis
Alles gaat hier mis! Niet geleverd, antwoord van Zovina.....kunt u niet even bij de buren informeren, nou nee, ik heb geen kaartje in mijn brievenbus dat mijn led-verichting daar afgeleverd is, en mijn buren geïnformeerd maar helaas.... die weten van niets
(wat verrassend na alle reviews) vrees dat ik 40 euro armer ben! Oplichters die heerlijk op een warm eiland zitten en geld incasseren van hard werkende mensen die denken ee leuke aankoop te hebben gedaan!
Ben nu al sinds 16januari bezig heb…
Ben nu al sinds 16januari bezig heb bestelling retour gestuurd via post nl.en dat
Koste me nog 12euro .Nu komt het ergste krijg steeds van Klarna dat ik 50,92 moet betalen aan zovina dus ik weer mail gestuurd kreeg daar mail op dat het 7dagen zou duren dat klarna daar bericht van krijg .maar dat het in orde was niks is minder waar krijg nog steeds mails dat ik moet betalen .Maria Smit werkt voor die oplichters van een zovina want van haar kreeg ik de mail .Nu wil ik mensen oproepen om er melding van te maken over dit bedrijf want zovina is een echt oplichting bedrijf desnoods gaan we naar Alberto Stegeman want dit moet stoppen .Als ik geen bericht krijg dat het klaar is komen ze op tv reken maar
Schandalige praktijken
Schandalige praktijken! Artikel retour gestuurd...uiteindelijk van ellende de aanmaning betaald. Zovina reageert nergens op! Diep triest. Bestel hier niets...echt een waardeloze webwinkel met schandalige service en dito praktijken!
Zeer zeer zeer slecht
Zeer slecht.
Niet te bereiken.
Mail niet en telefonisch niet!
Heeft iemand het adres waar het retour moet?
Kan ik het verschrikkelijke pakket terug sturen!!!…..
Niet bestellen mensen…..losers zijn het
ledverlichting besteld via internet …
ledverlichting besteld via internet bij Zovina.nl.
op 29-01-2023 en betaald. na 3 dagen een reactie en bedankje voor bestelling na 3 tot 12 dagen geen enkele reactie meer van Zovina ,ook geen track en trace no.dan na 3e partij gecontacteerd te hebben werd er na 14 dagen plots zonder vooraf iets te laten weten bestelling afgeleverd.. voor ons nooit meer Zovina.nl. sterker nog helemaal niets meer via internet kopen .we doen het wel met plaatselijke ondernemers.