zovina.nl Reviews

1,3

Grote oplichters nooit hier iets kopen!!! Zodra je je geld terug wilt omdat ze niet geleverd hebben volgens afspraak, geven ze niet meer thuis en is de site ' plotseling' under construction Daar ga... Toon meer

Na lang wachten bestelling gekregen, maar was helaas stuk en ook niet de volledige bestelling. OPLICHTERS!!!!!

Ik heb precies dezelfde ervaring als wat mensen hieronder beschrijven. Ze leveren niet waarmee ze adviseren daarna volgt rare mailwisseling van maanden. Ben al vanaf december bezig mijn geld terug t... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een oplichters lampen besteld niet…

Wat een oplichters lampen besteld niet geleverd , zovina zegt het geld krijg je terug binnen 7 dagen , zijn nu 3 weken verder niks ontvangen .🤬 Heb 4 keer een mail gestuurd geen antwoord .
Mensen niet bij zovina bestellen 🤬

10 februari 2023

Goede producten, scherpe prijs en correcte levering

Was, nadat ik 2 ledlampjes had besteld, geschrokken van de negatieve reviews en dacht ook dat we een kat in de zak hadden gekocht of opgelicht waren; het tegendeel bleek waar te zijn.
Ze hebben misschien een wat merkwaardige manier van communiceren om de kopers op de hoogte te houden van hoe het leveringsproces loopt, maar we zijn netjes en tijdig geinformeerd over het gehele proces. Op mijn verzoek voor een Track-and-Trace code hebben we een link en code ontvangen waarin we de zending (uit China) konden volgen.
Uiteindelijk is alles netjes geleverd en de kwaliteit (voor zover je van de Chinezen mag verwachten voor dat geld) is ruim voldoende. Ook de tijdelijk actie: 2 voor de prijs van 1 (wat ons heeft bewogen om de "gok" maar eens te nemen), heeft prima uitgepakt.
Kortom: wij zijn tevreden.
De tijd zal het verder leren hoe de kwaliteit na verloop van tijd zal zijn.
Al met al mag dit ook wel eens gemeld worden tussen alle negatieve ervaringen. Bij elke leverancier gaat er geregeld wel wat fout en weet, dat als je wat uit China besteld, je minimaal 2 weken op je bestelling moet wachten. Gewoon geduld hebben dus.

10 februari 2023

6 januari led lampen besteld

6 januari led lampen besteld, niets ontvangen, net als meerdere gedupeerden..
Ik begrijp niet hoe een bedriegers bedrijf wordt niet vervolgt? Is dat niet mogelijk? Mijn bank kan geld niet terug boeken, bestelling is uit de lucht. Wie kan einde maken van deze sort oplichterijen?

9 februari 2023

Nóóit meer!!!

Inmiddels meer dan 10 mails gestuurd om m'n geld terug te krijgen.... forget it!!
Kan blijkbaar fluiten naar m'n centen.
Nóóit meer iets van Zovina!!!

8 februari 2023

OPGELET!OPGELET!OPGELET!OPGELET!

spijtig genoeg heeft mijn vriendin zich ook aan deze
nepfirma laten vangen.Het is een bedrijf dat nog maar recent bestaat. Het is zogezegd een verkoopplatform waar iedereen zijn waar kan verkopen .In hun verkoopsvoorwaarden zien ze af van elke verantwoordelijkheid en schuiven ze die door naar de' reële verkoper ',als die al bestaat. M.a.w je koopt hier echt zelfs geen kat in een zak maar lucht in een zak. De enige positieve reacties zijn volgens mij fake. Ze zijn niet bereikbaar wat zeer frustrerend is .Het gevoel dat je bij de neus genomen bent door een fu**ing bedrieger. Ik ga klacht in dienen bij de dienst financiën .Dit help niet om mijn centen te recupereren maar hoop zo anderen te behoeden.Spijtig genoeg is één ster het minimum dat ik hier kan geven.
Het kaf moet eruit.
ik heb ondertussen een melding van fraude gedaan.
Aan alle gedupeerden raad ik aan hetzelfde te doen.
dit kan via' meldpunt fraude&oplichting'

8 februari 2023

Bestelling erg laat binnen gekregen. Beroerde bereikbaarheid.

Bestelling erg laat binnen gekregen. Wel constant standaard mail dat het onderweg is. Echter de levertijden wil ik Zovina niet kwalijk nemen maar wél de belofte van snelle levertijden. Dat kan niet waargemaakt worden.
Bestelde lampen werken niet naar behoren en wil ze terugsturen. Via mail aangegeven dat ik een retourformulier wil ontvangen. Echter tot nu toe geen antwoord.
Ook telefonisch niet bereikbaar omdat aangegeven wordt dat de 'box' vol is.
Dat getuigt niet van een goeie klantenservice.

2 februari 2023

Eerst Trustpilot lezen, dan bestellen !

Na al eens opgelicht te zijn door een bedrijf dat via FB adverteert kijk ik tegenwoordig eerst reviews na op Trustpilot. Wat goed dat dit bestaat, want na wat ik hier lees blijf ik vér weg van Zovina en soortgelijke (nep)bedrijfjes die het op onze zuurverdiende centjes gemunt hebben. Bedankt voor de verwittiging!!

5 februari 2023

Oplichter aan het werk of amateur dropshipper?

Een maand geleden een bestelling geplaatst zonder eerst de reviews te lezen en inderdaad nog niks ontvangen..

Gelukkig ging het maar om €24.95, maar toch vervelend dat ik er ingetrapt ben.

Na wat onderzoek kwam ik erachter dat dit een gevalletje oplichting is of misschien gewoon een amateur dropshipper die niet weet waar hij aan begonnen is. Eigenaar is namelijk een Nederlander woonachtig in België met een bedrijf in England en een Duits bankrekening…. Go figure.

Ik zou gewoon wegblijven van deze website. Is hoe dan ook foute boel!

3 februari 2023

NOOIT HIER WAT BESTELLEN!!!!

Heb bijna een een maand gewacht op mijn lampen na meerdere keren geprobeerd hun te bereiken maar nooit een reactie kreeg en hun nummer steeds aangeeft dat het in gebruik is heb ik contact opgenomen met Klarna want heb gelukkig achteraf betalen gedaan wat ik dus vaker doe om dit soort schandalig dingen te verkomen. Klarna heeft mij super geholpen ze hebben de betaling gepauzeerd tot dat ik het product binnen krijg 2 week Later na dat ik contact heb gezocht met klarna kreeg ik mijn lampen binnen, en het word nog erger want wat ik had besteld is niet wat ik heb binnen gekregen het zou een draadloze lamp moeten zijn die op beweging werk
Maar de lamp die ik heb binnen gekregen werk alleen in het stopcontact wat niet de bedoeling zou zijn volgens de beschrijving.
Dus voor mij is dit echt een schandalig bedrijf die mensen probeert op te lichten met hun webshop

1 januari 2023

Ledlampen besteld op 10 januari 2023 en…

Ledlampen besteld op 10 januari 2023 en betaald maar niet ontvangen. Ze hebben geantwoord en zeiden dat het is afgeleverd. Allemaal smoesjes.Nog niets ontvangen.Ze kwamen met een voorstel 50% terugbetalen en 50% tegoed bon zo dat ik het product opnieuw kon bestellen. Ze zijn ook niet telefonisch te bereiken. Probeer ze al weken te bereiken.

2 februari 2023

Let op !!

Let op !!! Koop hier niets want je bent je geld kwijt, ik heb ruim 2 maand geleden een lamp besteld betaald en nooit ontvangen. Wees gewaarschuwd !!!

1 februari 2023

Ik ben blij dat ik eerst de reviews…

Ik ben blij dat ik eerst de reviews gelezen heb alvorens de led lampen te bestellen. Dank gedupeerden voor het schrijven van jullie ervaring. Het behoed mij van deze oplichting. Vervelend dat jullie belazert zijn!!!!

30 januari 2023

waardeloos

waardeloos. heb al diverse malen retour formulier gevraagd omdat kleding past. Helaas nog niet ontvangen, ook geen reactie meer. de 14 dagen zijn om. Ze beloven alles, maar komen niets na. Telefonisch niet bereikbaar. Koop hier nooit meer!!

22 januari 2023