3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,0

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Lo barato sale caro.

Lo barato sale caro. He utilizado el pulsómetro y la experiencia ha sido un desastre. Empezó funcionando bien, pero a los pocos días dejó de funcionar. Me indica los datos erróneos.En esfuerzo marca pulsaciones que ni en reposo . He probado cambiar la pila y otra banda, pero ni así. El servicio técnico me dice, en palabras textuales.
Que las gráficas de pulso oscilen es lo habitual. De igual forma, en ocasiones puede perder la señal, ya sea por una interferencia o un mal contacto con la piel; es lo que ocasiona que muestre pulso bajo. ´
Lo hemos consultado con los compañeros de ingeniería y nos indican que el pitido es normal.

Lo bueno que tiene es que responden a los mensajes, pero no te ofrecen soluciones .Por lo que no recomiendo la compra del Zcore.

11 mei 2026

Zycle service quality very dissapointing - but in the end was good !

Update 18/12 :
Below initial post. Reviewed from 2-star to 3-star, for the following reasons :
- In the end, despite their stock-out, I received my new bike two weeks after having sent out the old one.
- The fourth star would have been granted if things would have gone quicker (1 month in total between unboxing the initial bike that did not work and unboxing the replacement bike that did work seems long - 2 to 3 weeks max would testify of high-quality service).
- Five-stars would have been the case if the initial bike would have worked.

But there is a customer service, who replies regularly. I have never feared that I would not have an answer/solution to my problem. But it takes time...

Initial post :
Very dissapointed by Zycle customer service & it's infinity bike.

Arrived, unpacked, didn't work from day 1 - my 11-yr old son was able to do 800watts continuously. Took about a week to finally get them to change the body of the bike. Promised to send one out as soon as the not-working one would arrive. During troubleshooting you get max 1 mail per day... so it takes a long time to move forward.

A week later after pick-up of my bike I have to ask what's happening ; appears they are stock-out. No spare parts, not able to produce, all they can say is sorry. Plenty of zycle infinity's available at resellers, but they don't seem to keep some stock for clients that need an exchange ? How sad is this :(

Basically nothing going right despite all my efforts.

Stay away if you expect a decent customer service and quality product that doesn't arrive broken from day 1.

2-stars because they at least do the effort to reply. But replying is not all - you expect solutions

27 november 2025

Is dit jouw bedrijf?