Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte en bokföringsstämpel och den funkar som den ska. Skulle vara tacksam om jag fick ett kvitto också på pdf. Kvitton får man ju alltid om du handlar i affären men internet köp verkar vara dåliga på... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blev uppringd efter min första orderläggning, där jag vid samtalet fick ett extra bra erbjudande. Troligtvis den bästa köpupplevelsen jag någonsin har haft vid köp av färgpatroner till en skrivare... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade köpt no-name bläckpatroner från annan stor försäljare som inte fungerade. När jag var i kontakt med den firman fick jag några förslag på vad jag skulle göra men när de inte fungerade ock jag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

123ink gick hela vägen för att se till att jag som kund fick en bra upplevelse. Jag var tvungen att göra en orderändring, vilket ledde till försening, eftersom det jag ändrade till inte fanns i lage... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Printer- en scannerwinkel
  2. Gloeilampleverancier
  3. Lampenwinkel
  4. Kantoorbenodigdheden winkel
  5. Kantoorbenodigdheden groothandelaar
  6. Tonerleverancier

Geschreven door het bedrijf

Över 400,000 kunder. Snabba leveranser från våra lokaler i Stockholm. Mycket stort utbud av: Skrivare och skrivartillbehör, kontorsmaterial, städprodukter, LED belysning och batterier samt mycket, mycket mer.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Köp av bläckpatron.

Köp av bläckpatron.
Vid köpet så fanns varan i lager men det stämde inte och varan har fortfarande inte levererats enligt överenskommelse.

Hej Jenny,
Vi har sett över ärendet och det verkar tyvärr ha uppstått ett systemfel och vi såg därför inte internt att order fanns klar för upphämtning redan i onsdags. Er order är alltså färdig för upphämtning hos oss och vi har nyligen varit i kontakt med er per telefon för att informera om detta.

I samband med att ordern gick igenom vårt system bör ni dock ha fått ett automatiskt mejl från oss med information om att den fanns klar att hämta.

Vi ber uppriktigt om ursäkt för det inträffade och eventuella besvär det kan ha orsakat.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Brother märkband

Beställde Brother 12mm orginal märkband, då ringde kundtjänst upp o sa det fanns ett substitut som var billigare men ändå lika produkten, mycket bra support 👍

27 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var första gången jag…

Det var första gången jag beställde..tog lite tid men berodde isig på mig själv då jag pga oväntat lång lev..tid dock ..dock..helt förståerligt.. å produkterna förmodligen ok men måste ju helt användas först då det är bl.a de egna minneskorten..men muntliga kontakten gav en trustfull feeling !

Skrivaren funkade första dagen

Skrivaren funkade första dagen. Satt en timme med HP AI support som inte kunde hjälpa. Får ej reklammera till 123ink. Avdrag för återbetalning då jag returnerar den då jag har öppnat och provat den, vilket man behöver göra så klart.
Ej tillmötesgående.

Antwoord van www.123ink.se

Jag beklagar att skrivaren inte har fungerat som förväntat och jag har full förståelse att det är frustrerande.
Utifrån informationen i ärendet som du haft med min kollega, där det även framkom att HP uppgett att mobilt bredband kan påverka anslutningen, har vi tyvärr inte kunnat fastställa att det rör sig om ett fel på själva skrivaren.
Därför har ärendet inte kunnat hanteras som en reklamation i nuläget.

Jag kan även se att min kollega har postat en retursedel till dig idag, så att skrivaren kan returneras till oss enligt returvillkoren mot en returkostnad.

Om det däremot skulle visa sig att skrivaren är defekt efter att vi undersökt den sker naturligtvis ingen värdeminskning utan du blir återbetald för hela beloppet alternativt skickar vi ut en ny likvärdig produkt beroende på vad du helst föredrar.

När vi har mottagit och hanterat returen återkommer vi till dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Väldigt trevlig kundtjänst

Väldigt trevlig kundtjänst! Fick produkten snabbt och smidigt! Dock fanns det lite dåligt med information kring produkterna på hemsidan.

19 maart 2026

Hej Magda,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.
Vi är glada över att du är nöjd med både bemötande samt leveranstiden.
Vill du mejla till oss på info@123ink.se gällande de produkter du vill ha mer specifik information kring, så ska vi se om vi kan lägga till den informationen på hemsidan.

Vi är tacksamma för din feedback och önskar dig en fin dag.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra service och snabb leverans MEN

Bra service och snabb leverans, super nöjd med produkten men de ringde mig och undrade varför jag inte köpte till bläck, vilket jag trodde ingick i min epson tank. Svaret jag fick var att det var bara en teskedsmängd och att jag borde köpa ett uppsättning färg. Det ingick så klart färg så jag kunde fylla upp fullt. Kände mig lite lurad men har färg nu så det räcker länge...

Tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten, servicen och leveransen. Samtidigt beklagar vi att informationen kring bläckrefillerna upplevdes som otydligt och att det gav dig känslan av att ha blivit vilseledd.
Jag vill förtydliga att vi tar till oss av din feedback och kommer att se över vår interna information, så att alla medarbetare blir medvetna om vad som faktiskt ingår med just den här typen av EcoTank-skrivare.
För många andra skrivarmodeller är det vanligt att det endast medföljer så kallade startpatroner eller startkassetter som är halvfulla och här verkar informationen tyvärr ha blandats ihop.

Det var självklart inte vår avsikt att skapa fel förväntningar eller att du skulle känna dig lurad.

Tack för att du uppmärksammade oss om detta.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställde kl 16.00 och fick…

Jag beställde kl 16.00 och fick leveransen nästa dag. Tyvärr hade jag köpt fel men 123ink löste det smidigt med en retursedel i det nya paketet. Den nya leveransen kom snabbt och jag fick även med gåvor i paketet.

16 maart 2026

250 kr för att returnera oöppnat paket

250 kr för att returnera ett litet oöppnat paket.

19 maart 2026

Hej Martin,

Enligt våra köpvillkor debiteras outhämtade paket den faktiska returkostnaden som PostNord debiterar oss. I detta fall har du beställt både skrivare och tonerkassetter. Vi har förståelse för att man kan ångra ett köp men i gengäld önskar vi förståelse kring att vi som företag inte ska behöva stå för returkostnader kopplat till ett ångrat köp.
Vi gör verkligen vårt yttersta för att hålla nere returkostnaderna för våra kunder. Vi har exempelvis inte debiterat någon administrationskostnad i din retur.

Vi tycker att det är tråkigt att du ångrade ditt köp men vi hoppas att få se en beställning från dig igen i framtiden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick trasig produkt och ingen kompensation

Beställde rengöringstabletter till en Jura maskin och fick hem ett trasigt paket, där en tablett var krossad och en tablett var öppnad och tillbakalagd. Jag mailade och bad om återbetalning eller en hel produkt men fick till svars att dem inte kan erbjuda de. Jag blev erbjuden en rabattkod på 10%…

Märkligt för mig att skicka uppenbart trasiga produkter och ge 10% rabatt i kompensation…

Edit: ni erbjöd ingen kompensation initialt, först efter att jag påpekat att maskinen inte fungerar med en trasig tablett..

Edit 2: exakt, ni vägrade att ge en återbetalning innan jag förklarade för er att tabletten inte gick att använda. Ni ansåg er därför inte skyldiga att ersätta en trasig produkt.. Ni valde alltså att lägga xx antal minuter på att tjafsa med en kund som reklamerar en trasig vara.

Jag förklarade väldigt tydligt att jag inte var intresserad av en rabattkod då jag aldrig kommer handla av er igen.

Baserat på era betyg - har ni funderat på att ändra strategi?

Hej Niclas,

Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar. Vi beklagar verkligen att produkten kom fram skadad.

Vi vill förtydliga att vi i ditt ärende erbjöd återbetalning för den skadade tabletten. Utöver detta erbjöd vi även en rabattkod på 10% på ditt nästa köp i varumärket 123ink hos oss som en extra gest.
Skadan som uppstått tyder på att produkten sannolikt har fått en stöt under transporten, antingen på väg till oss eller vidare till dig, snarare än att den skulle ha skickats medvetet i ett sådant skick.

Vi beklagar återigen att du mottog en defekt produkt från oss men hoppas att du är nöjd med lösningen som erbjöds.

Edit: Det stämmer att vi inte erbjöd en kompensation initialt då vi inte var införstådda i att tabletten behövde vara hel (utan sprickor) för att accepteras av maskinen. Så fort du påpekade detta erbjöds dock en återbetalning samt att du fick behålla framtida rabatten som erbjöds.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde fel toner pga vilseledande produktinformation

Beställde en gul tonerkassett (art. 407546) till min Ricoh M C250FWB efter att produktsidan på 123ink.se uppmanade mig att köpa just den produkten med texten "Tips. Vi råder er att beställa denna produkt istället för originalprodukten!" – utan någon information om att den inte är kompatibel med min skrivarmodell.
Tonern passade inte. I kontakten med kundtjänst har 123ink bekräftat att produkten inte är kompatibel med min skrivare, men vägrar ersätta den med rätt produkt med hänvisning till att jag navigerade till sidan via Google istället för deras modellväljare. Ärendet är ännu olöst efter flera mejlutbyten.
Ordernummer: 16485692

Uppdatering efter företagets svar: 123ink hävdar att de inte ansvarar för att jag hamnade på fel produkt eftersom jag kom in via Google istället för deras modellväljare. Jag vill lyfta en principiell fråga: hur kan man rekommendera en egen produkt på en produktsida utan att ha säkerställt att den passar den skrivare kunden har? "Tips"-uppmaningen är kopplad till produkten, inte skrivarmodellen – vilket innebär att systemet aktivt kan vilseleda konsumenter. Det är en systematisk brist, inte ett enskilt misstag från min sida. Ärendet är fortsatt olöst.

Hej Peter,

Jag har läst igenom din och min kollegas mejlkonversation och jag kan vill förtydliga att vi inte har bekräftat att vår hemsida rekommenderade fel tonerkassett till din skrivare.
Det vi har kunnat se är att du kom in via Google direkt till produktsidan för artikel Ricoh SP C250E (407546) gul toner original, som passar en annan skrivarmodell än den du har.
På den sidan finns även tonerkassetten i varumärket 123ink som ett alternativ till originaltonerkassetten för just den artikeln.

Till din skrivarmodell Ricoh M C250FWB är den korrekta gula tonerkassetten Ricoh M C250 (408355) gul toner.
Om du söker på din skrivarmodell på vår hemsida får du upp rätt alternativ till din skrivarmodell. Vi kan tyvärr inte ansvara för att du hamnat på fel tonerkassett via google.

Eftersom tonerkassetten är öppnad och har en inbyggd trumma i sig, kan vi tyvärr inte ta den i retur eller erbjuda en kostnadsfri ersättningsleverans, då nedbrytningsprocessen redan påbörjats när den öppnas.
Det erbjudande vi redan lämnat om 15 % rabatt på rätt toner kvarstår fortfarande.

Återkoppla gärna till oss via mejl eller telefon om du vill att vi hjälper dig beställa korrekt toner

Svar på uppdatering: Vi kan dessvärre inte automatiskt veta vilken skrivarmodell du har när du klickar dig in via google. Om du klickar dig in på en specifik produkt via google landar du på produktens sida. Då rekommenderar vi en motsvarighet till den produkten du tittar på. Om du istället söker efter en specifik skrivarmodell på vår hemsida (eller klickar dig fram till rätt skrivarmodell genom menyerna) så får du upp de produkter som passar till din skrivarmodell. Vi kan inte på förhand veta vilken skrivare du har när du, via google, klickar dig in på en specifik produkt.

Vi hjälper dig gärna att beställa rätt och önskar du att fortsätta konversationen hänvisar vi dig till fortsatt kontakt via telefon, mejl eller chatt.

Jättenöjd!

Jättenöjd!
Beställde strax före kl 16 och fick leveransen med posten dagen efter!👍

18 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.