SCAM , DON’T USE . I deposited over a week ago by bank transfer and they’ve put no money in my account or returned it. Every time you go on chat they just write the same thing “we have put this forwar... Toon meer

Jeśli chodzi o 31bet jest to sprawdzone, pewne kasyno oraz bukmacher z wieloma opcjami dla każdego gracza mniej lub więcej zaawansowanego. Czy wolisz zakłady bukmacherskie czy też gry kasynowe tu jest... Toon meer

Very disappointing experience. I haven’t been able to access my account for almost a month now. Every time I contact support, I just get the same vague explanation that it’s a “technical issue.” Ha... Toon meer

Bonjour après avoir gagné un petit montant j ai fait le test de vouloir retirer a se moment là on me dit qu'il faut faire une vidéo de moi avec ma carte d'identité ect alors que mon profil a bien été... Toon meer

1. Online casino/bookmaker

Fresh online casino

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Awh bet 31 is great online gaming site…

Awh bet 31 is great online gaming site staff is very helpful especially Dave who gets back to me all the time if I need help with anything or need information 😀

8 november 2023

Antwoord van 31bet

Thank you for a review, your feedback is extremely important for us.
From our part, we will intend to increase the quality of your experience on our page and make the communication even more efficient.

Can Fuerlinger from 31Bet 🤩

Das Casino ist einfach Perfekt ich bin sehr Happy mit der 31Bet Seite!

*MEINE BEWERTUNG*
Ich habe in den letzten Monat 3.000€ ohne Bonus Eingezahlt und 22.000€ Gewonnen!
Die Konto KYC-Verifizierung wurde erfolgreich bearbeitet. 😀

Ein Auszahlungslimit von 20.000 im Monat das ist einfach Perfekt für mich.

- Ein Minus Punkt das 31Bet Casino Bearbeitet meine Auszahlung einmalig, Das bedeutet ich kann alle 3 Tage eine Auszahlungsanfrage in Höhe von 2000€ stellen 🤩

Faire Geschäftsbedingungen ein sehr gutes Casino ich verstehe die schlechten Bewertungen nicht.
LG Can. F

5 september 2023

Antwoord van 31bet

Herzlichen Glückwunsch zu Ihren Gewinnen und vielen Dank für Ihre Bewertung!
Wir freuen uns, dass Sie eine so gute Erfahrung mit unserem Casino gemacht haben und wünschen Ihnen viel Glück bei zukünftigen Gewinnen.

Ihr positives Feedback motiviert uns sehr, also bleiben Sie bitte dran, denn wir werden Ihnen in Zukunft noch mehr spannende Spiele und überraschende Anreize bieten.
Danke, dass Sie uns gewählt haben!

P.S. Gemäß unseren aktiven AGB (Stand: August 2023)
Wir begrenzen den Betrag, den Sie maximal abheben können, auf 7.500 EUR oder Währungsäquivalente pro Transaktion, 10.000 EUR oder Währungsäquivalente pro Woche (7-Tage-Zeitraum) und 20.000 EUR oder Währungsäquivalente pro Monat. Natürlich kann es einige Zahlungsanbieter geben, die die maximale Abhebung pro Transaktion begrenzen. Wir glauben, dass Ihr Fall die letzte Option war.

Stay away - SCAM

Stalling verification constantly. Been on live chat 18 times and keep getting fobbed off with excuses. Takes 3 days to verify an ID when others saying completed in one hour? Pointless depositing they wont pay you out.- UPDATE- they are making out they don't have a clue what I am on about. Supplied all documents online and through email but keeps saying ''rejected'' and can't reupload them. I've used hundreds of sites and none want to pay out and make excuses, but NEVER OVER SUCH A SMALL AMOUNT KEEP AWAY

24 mei 2023

There will not allow for withdrawing.i…

There will not allow for withdrawing.i withdraw 50 euro after 1 hour I received.then I thought I can trust this site.i deposited 2500 € I won 10 000€ and I couldn't withdrawing
Try to close my account
There are thief's

8 mei 2023

Antwoord van 31bet

Dear Ali, we are sorry that you had a bad experience on our website.
To clarify the details about this case, please be informed that you have only requested one 50 euro withdrawal which was successfully concluded, as you mentioned above.

Pure scam..nothing but dead spins..stay…

Pure scam..nothing but dead spins..stay away

3 mei 2023

Hello Eoin,

We are sorry to hear that your experience on our website hasn't been satisfactory.
Might we suggest that as we are MGA licensed casino, we are not partaking in any scamming or other illegal activities.
Our legality is also assured/controlled by our regulator.
Additionally, if there is a specific problem which you have encountered, please let us know as we might be able to help.

I dont need to say nothing just saw

I dont need to say nothing just saw from your eyes, what this is Agent(David31bet)
David31bet, 11:11
so wager will be 40x

max bet 5 Euro

11:11
thats not a problem,

David31bet, 11:12
and streaming money ?

11:12
what you can offer to me?

David31bet, 11:13
are u streaming in Euro's ?

11:13
yes

David31bet, 11:15
is 2k ok ?

11:15
yes thats good
what is the max withdraw of that 2k?

David31bet, 11:19
10k

TODAY
David31bet, 10:24
im not going to pay

Dont trust in 31bet anymore, its a scam :)

13 maart 2023

Antwoord van 31bet

To summarize this case, as a streamer to our casino, once we credited your account with the funds for streaming you didn't provide us with proof of the fact that you had streamed even once.
As such, the funds which were credited to you for streaming were justifiably deducted from your balance.
If you wish to review this case once more, please provide us with the proof that you had indeed streamed in our favor and as such, met the requirements of our past agreement.

Dobre bonusy

Dobre bonusy, nawet już po depozycie kody są do wpisania. Polecam

8 januari 2023

Hello Jutsynka,

Thank you for your words of encouragement <3

THIS SITE IS USELESS

THIS SITE IS USELESS. EVERYTHING POSSIBLE NOT TO WITHDRAW YOUR MONEY. They limited me to 4 game parlays almost immediately. I don't understand why sites like this even bother existing. Ive probably used about 30 books in my day and this one is the worst and that's saying something.

20 november 2022

Hello

Please provide me your username to check issue

Regards