Kæmpe kado til Arash og holdet bag Aalborg Drive, fantastiske mennesker der hjalp en igennem hele vejen, intet at sæt en finger på selvom det var et helt ny måde at få kørekort på. Jeg fik kortet inde... Toon meer
Had a really great experience with Aalborg Drive! They were always focused on helping me improve, and my teacher Bettina was super caring, patient, and great at teaching. Really happy I got my licens... Toon meer
Jeg vil klart anbefale Aalborg drive. Arash har været rigtig god til at lave sjove teoritimer så os elever blev mere inkluderet i timerne. Jeg havde også været så heldig at få arash som kørelærer, og... Toon meer
KÆMPE ANBEFALING! 🚗 Jeg har taget mit kørekort hos, Aalborg drive. Det har været en fantastisk oplevelse, lige fra teori timerne, til køretimerne. Arash gjorde teoritimerne, sjove og nemme at fø... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Arash er helt igennem fantatisk…
Arash er helt igennem fantatisk teorilærer, og sætter en godt tempo. Jeg havde en anden kørelærer ved navn Ole , en Arash til min kørsel, igennem Aalborg Drive, og ligeledes har det været en fantastisk oplevelse, Ole var rigtig god til lære fra sig ude i kørseltimerne. han havde en masse gode historier - det har været helt perfekt at tage kørekort hos dem - bestod også begge ting i første hug :)
Jeg er virkeligt glad for mit forløb…
Jeg er virkeligt glad for mit forløb hos AalborgDrive. Jeg bestod begge prøver på første forsøg og det er 100% på grund af de fantasike kørelærer. Umder forløbet havde jeg Bettina som kørelærer og hun er fantastisk til at give feedback. Til teori havde jeg Arash og hans energi er virkeligt positivt så man aldrig er bange for at sige noget forkert. Tusind tak til AalborgDrive for det fantastiske forløb. ⭐⭐⭐⭐⭐
Superb køreskole
Arash er helt igennem fantatisk teorilærer, og sætter en godt tempo.
Jeg havde en anden kørelærer, en Arash til min kørsel, igennem Aalborg Drive, og ligeledes har det været en fantastisk oplevelse.
Varmeste anbefalinger herfra!
Jeg havde kig på flere køreskoler i Aalborg-området, men valget faldt - af flere forskellige årsager - på Aalborg Drive. -Det har jeg ingenlunde fortrudt!
Arash er en formidabel formidler, der på sin helt særlige måde formår at etablere et trygt læringsrum, hvori han på én og samme tid balancerer mellem seriøsitet og humor. Han gør sit ypperste for at differentiere og tilpasse sin undervisning således den tilgodeser alle – og med det klare mål; at man bliver klædt på til at bestå sin teoriprøve – første gang.
Bettina – som var min kørelærer – formår på samme vis at skabe et trygt læringsrum i bilen. Ligesom Arash forener hun alvor og humor på fineste vis. -Sidstnævnte i en sådan grad at Aalborg Drive-bilen nok ikke er gået helt ubemærket hen i Aalborgs gader. -Bettina agerer meget tålmodigt i bilen og formår at udfordre på tilpas vis. Hun lader sig ikke afskrække af en elev, der på stædig vis – og i første omgang – nægter at køre ad Aalborgs Alpe d’Huez (-Skovbakkevej i Hasseris!) med det formål at øve kobling, men formår at vende situationen til en lærerig og sjov oplevelse.
Afslutningsvis skal køreskolens høje grad af fleksibilitet nævnes. -Jeg har fuldtidsjob og var således lidt spændt på om og hvordan det kunne passes ind, hvorfor jeg kontaktede køreskolens indehaver, Arash som ikke tøvede ét sekund. -Dét skulle vi nok finde en løsning på, sagde han. -Og det gjorde han – i tæt samarbejde med Bettina – og på en sådan måde, at både ’kravlegård’, ’KTA’, kørsel, teoriprøve og praktisk prøve blev tilpasset min arbejdsplan.
-Eneste minus har været den lækre bil. -Utallige(!) gange har jeg måtte forklare Bettina (-og faktisk også den køreprøvesagkyndige!), at den ind imellem lidt høje fart på absolut ingen måde handler om mine køreegenskaber (-herunder min optagethed af at teste antallet af heste) men derimod om bilen!! 😉
-Tak for Jer - heldige elever der kommer i Jeres hænder! Vi ses derude – og; jeg lover at lette foden en anelse fra speederen fremadrettet!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan i den grad anbefale aalborg drive!
Undervisningen er altid god, struktureret og fyldt med god humør, samt en hyggelig atmosfære. Man føler sig tryg, man forstår tingene ordentligt, og man får præcis den information man har brug for, så man er klar til både teoriprøve og praktisk køreprøve.
Der er en helt særlig kultur hos dem, hvor lærerene rent faktisk vil have at du forstår teorien samt består i første hug, og hvor man kan spørge om alt uden man føler man “forstyrrer.” Du kan virkelig forvente kørerlære der er passionererede inden for deres felt, og som står klar til at tage godt hånd om dig hele vejen til du når målstregen.
Og jeg fik fornøjelsen af søde Bettina, som er en helt fantastisk kørelærer. Hun er passioneret, hun forklarer tingene ordentligt, man føler sig tryg sammen med hende og det er samtidig sjovt at kører med hende.
Så hvis du vil have en køreskole hvor du lærer tingene ordentligt, har det sjovt og hvor du ved 100% at dem der står bag hjælper dig trygt i mål, så er aalborg drive en klar anbefaling(:
Ole en skide godt køre køre og hjalp…
Ole en skide godt køre køre og hjalp mig sikkert i gennem
Super god køreskole
Da jeg var så uheldig at få en betinget frakendelse af kortet, valgte jeg Aalborg Drive med Arash. Han hjælp mig sikkert til at bestå første gang, med hans generhver pakke. Arash er super dygtig til at lære fra sig, og man er ikke i tvivl om at han er yderst professionel, og samtidig sjov og behagelig at være sammen med. Skulle jeg stå i en lignende situation igen, eller vælge en kørelærer til mine børn, vil jeg helt sikkert vælge at kontakte Arash igen. De varmeste anbefalinger herfra
Fantastisk!
Jeg har lige bestået min køreprøve i dag, og jeg har virkelig været glad for mit forløb hos Aalborg Drive. I teoritimerne var underviseren god til at skabe en god stemning og formidle stoffet på en let forståelig måde. Min kørelærer Betina har hele vejen igennem været fantastisk – hun skabte trygge rammer, en god atmosfære og hjalp mig virkelig sikkert igennem køreprøven. Kan klart anbefales!!😁
Bedste køreskole i Aalborg!
Jeg har haft et fantastisk forløb hos AalborgDrive og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sted at tage kørekort. Grundig, lærerig og ikke mindst sjov teoriundervisning med Arash, som er utrolig dygtig til at formidle og lære fra sig. Der er plads til alle og køreskolen er super sød og dygtig til at tage hensyn til den enkeltes behov. Jeg selv, som er 26 år og har fuldtidsjob, fik et drømmeforløb, hvor det sagtens kunne lade sig gøre at planlægge køretimer og teori ud fra en ellers travl hverdag. Min kørelærer var Carl, og vi havde nogle hyggelige og gode timer på vejene. Køreskolens undervisning gjorde det muligt for mig at bestå både teori og køreprøve i første forsøg. Så skal du til at tage kørekort, så vil jeg klart anbefale AalborgDrive!🤩
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole! God teori undervisning hver gang og gode køretimer fyldt med godt humør.
Med hjælp fra gode lærere, bestod jeg både teori og den praktiske prøve i førest hug.
Kan klart anbefalde Aalborg Drive
Jeg vil anbefale Aalborg drive!
Kæmpe anbefaling at vælge Aalborg drive! Arash gjorde teori lektionerne meget sjovere, med hans gode humør. Der var totalt styr på alle tingene, og der manglede bestemt ikke noget. Jeg var så heldig og have Heidi som kørelærer. Hun var vildt skøn og køre med. Hun havde en utrolig dejlig ro over hendes køretimer. Det gjorde at jeg følte mig rolig og tryg, ved at køre. Udover det har hun en dejlig personlighed, med en masse liv, og historier. Jeg vil klart anbefale Aalborg drive!
Super god køreskole
Super god køreskole. Lærere med god humor, men også super god til at undervise og give dig den information du skal bruge til både praktisk og teori prøve. Havde en super sød kørelærer som hed Bettina, og gjorde min kørsel super rolig og hyggelig, med hendes hyggelige personlighed.
Vælg Aalborg drive
Jeg kan 100% anbefale Aalborg drive som køreskole, jeg tog en lyn hold, og kørekort i manuelt gear. Det vil sige at jeg fik alt teori og hele lov pakken på omkring 2 uger. Der gik omkring 2 måneder fra min første teori time til at jeg fik mit kørekort
Min teori lære var Arash og han er en helt vildt god teori lære. Timerne er naturligvis lange og pakket med information, men Arash har været rigtig dygtig til at forklare det på en måde man kan forstå det og er altid klar til at uddybe noget hvis man er i tvivl. Ikke nok med han er dygtig til at lære så er han også helt fantastisk til at inkludere eleverne i undervisningen og til at lægge mærke til hvis man ikke er helt med og så få en med igen og så er han også bare helt vildt flik og rar at snakke med.
Jeg havde lidt travlt og problemer med at få en køreprøve der passede i min kalender og der har han også været så sød til at hjælpe mig med at få en der passede.
Jeg kørte mine køretimer med kørelæreren Ole, og ham kan jeg helt bestemt anbefale at man spørger efter ham hvis det er muligt. Ole er meget rolig i bilen og er helt vildt god til at lade eleven navigere i en svær situation hvilket også gør dig som elev så meget bedre. Han tager ikke fat i rettet medmindre det er helt nødvendigt men han kan godt verbalt guide dig igennem forskellige manøvrer. Jeg har altid været rolig når jeg har kørt med ham hvilket også har gjordt man kan fokusere på at køre og gjordt det nemmere at lære, han er også meget snaksalig hvilket er så hyggeligt og han er også god til at være stille når han ved man lige kan koncentrere sig.
Overåndet har det været en god oplevelse at køre med Aalborg drive.
Anbefaler varmt Aalborgdrive.
Anbefaler varmt Aalborgdrive.
Kompetente, hjælpsomme og venlige undervisere.
God Køreskole
God køreskole.
Sjov teori undervisning med Arash, som gjorde at man lærte bedre og søde kørelærere.
En klar anbefaling
Jeg gennemførte et 12-dages turbohold hos Aalborgdrive, hvilket har været en helt igennem positiv oplevelse.
Arash er utrolig dygtig til at forklare teorien på en letforståelig, sjov og spændende måde, og han formår at skabe både tryghed og motivation i undervisningen. Selvom tempoet var højt, følte jeg mig aldrig presset, tværtimod følte jeg mig godt guidet og støttet hele vejen igennem.
Teorien blev gjort overskuelig, og kørslen var både lærerig og sjov. Jeg følte mig tryg, forberedt og godt klædt på til både teori- og køreprøve, som jeg bestod i første hug.
Jeg kan varmt anbefale Aalborgdrive og især Arash til alle, der ønsker et effektivt og kvalitetsfyldt kørekortforløb :)
En kæmpe anbefaling herfra.
En kæmpe anbefaling herfra.
Super god teoriundervisning, hvor det bliver sjovt at lære.
Super god undervisning af det praktiske, herunder selve kørslen. Der er plads til små fejl, og til din helt egen læringsproces. Du kan stille alle de spørgsmål, du vil. Min kørelærer, Heidi, var også særligt god at snakke med for at få mine nerver i orden, da jeg var nervøs for at køre.
Du er sikker på, du nok skal nå i mål med kørerkortet, når du tager det hos Aalborg Drive
Super god køreskole med gode kørelærer…
Super god køreskole med gode kørelærer der gør undervisningen sjov og lærrig. (Og gratis sodavand :D)
Lærerig undervisning og søde undervisere
Arash som er ejer hos aalborg drive og som underviser hele holdet i teori går meget op i at lære eleverne mest muligt og gør det på en måde hvor alle forstår det og kan følge med. Jeg glemmer aldrig hvad skiltene "farligt kryds", det stribede aflange vejvisningsskilt og lyskryds-betjentens anvisninger betyder takket være Arash fine danse :D. Jeg har kørt med Brian som er en af Arash kørelærer og han er super dygtig til at lære fra sig og gør det ekstra for sine elever. Der var lidt forvirring med min ansøgning fordi jeg var langsom til at få afleveret mit pasfoto, så det smuttede Brians far lige på kommunen med fordi Brian havde travlt med at undervise elever og derfor havde spurgt sin far. Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos aalborg drive og har forhåbentlig mit kørekort her den 14, som faktisk er midt i Brians ferie, men han har valgt at bruge sin ferie på at få mig færdig <3