Kæmpe kado til Arash og holdet bag Aalborg Drive, fantastiske mennesker der hjalp en igennem hele vejen, intet at sæt en finger på selvom det var et helt ny måde at få kørekort på. Jeg fik kortet inde... Toon meer
Had a really great experience with Aalborg Drive! They were always focused on helping me improve, and my teacher Bettina was super caring, patient, and great at teaching. Really happy I got my licens... Toon meer
Jeg vil klart anbefale Aalborg drive. Arash har været rigtig god til at lave sjove teoritimer så os elever blev mere inkluderet i timerne. Jeg havde også været så heldig at få arash som kørelærer, og... Toon meer
KÆMPE ANBEFALING! 🚗 Jeg har taget mit kørekort hos, Aalborg drive. Det har været en fantastisk oplevelse, lige fra teori timerne, til køretimerne. Arash gjorde teoritimerne, sjove og nemme at fø... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
God køreskole
Arash er god til at søger for vi har forstået de forskellige emner, og sørger for godt humlebis god stemning i teoritimerne.
Jeg havde Arash som kørelære også, og han er god til at hjælpe hvis der noget i tvivl om og imødekommende.
Kan helt klar anbefale allborg drive
Outstanding Experience – Passed All My Exams Frist Try!
I’m absolutely thrilled to say I’ve passed all my driving exams firts try, and I couldn’t have done it without the amazing support and guidance from my instructor at AalborgDrive!
From day one, my instructor was patient, professional, and truly committed to helping me succeed. Their clear explanations, calm approach, and tailored lessons gave me the confidence I needed behind the wheel. Every lesson felt productive, and I always walked away feeling more skilled and prepared.
What I appreciated most was how they adapted their teaching style to suit my learning pace, never making me feel rushed or overwhelmed. They genuinely cared about my progress and celebrated every milestone along the way.
If you’re looking for a driving school that really invests in your success, I highly recommend AalborgDrive.
Thank you so much!
Super god køreskole
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Med hjælp fra de dygtige og dedikerede kørelærere, Heidi og Arahs, bestod jeg både teori- og køreprøven i første hug.
God kørelære Heidi og Arash god til det…
God kørelære Heidi og Arash god til det teoretiske. Man lærer det nemt og forståeligt, bestod begge prøver i første forsøg. Gratis sodavand og karameller til teori, hvilket er dejligt. Super fin køreskole
Super god køreskole
Aras sørger for godt humør til teori lektionerne og gør det så spændende som muligt :)
Jeg havde Heidi som kørelærer, hun er god til at forklare dig tingene, og omfumulere det hvis du ikke forstår det første gang. Heidi er ekstra glad når der er musik og godt vejr 🌞
Mig og min søster bestod teori og køreprøve i første hug.
- Kan klart anbefales ! 🫶🏼
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Aalborg Drive💯 Arash gjorde teori både sjovt og let at forstå, og var så heldig at få skønne Heidi som kørelærer - hele forløbet har bare været en god oplevelse, jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, takket være den gode undervisning og støtte hele vejen🙏🏽
God køreskole
Jeg havde Arash som kørelærer og det kan varmt anbefales. Undervisningen var tryg og hans forklaringer var gode
Kan kun anbefale Aalborg Drive
Jeg har været elev ved Aalborg drive og jeg kan kun anbefale det. Ens terori lære er god til at formidle undervisning så alle kan forstå det og være med på det. Han er også god til at vælge en kørelærer til en som man har det godt med. Kørelærer sørger en når man er ude og køre. De søgere for man er helt rolig og tryk.
Lærerne gør at lektionerne (både…
Lærerne gør at lektionerne (både teoretisk og praktisk) ikke er for kedelige. Der er gang i den men alt er på samme tid overskueligt og nemt at forstå. Kan 100% anbefale!
Super god køreskole
Super god køreskole. tingene er til at forstå, og er man i tvivl spørger man bare og han forklare det på en anden måde.
10/10 her fra
Super god køre skole med venlige og…
Super god køre skole med venlige og sjove lære som gør især teorien lidt sjovere.
Jeg kan varmt anbefale Aalborg Drive…
Jeg kan varmt anbefale Aalborg Drive som køreskole! Undervisningen er virkelig fantastisk, og man føler sig tryg hele vejen igennem. Lærerne skaber et godt og afslappet miljø, hvor der altid er plads til spørgsmål, og man bliver aldrig gjort ubehageligt tilpas, selvom man er i tvivl om noget. Det er tydeligt, at de ønsker, at alle skal lære og føle sig sikre i trafikken. Jeg har fået både teoretisk og praktisk undervisning, og begge dele har været virkelig godt tilrettelagt, så jeg føler mig klar til min køreprøve. Jeg har fået alt
den støtte, jeg har haft brug for, og har virkelig haft en god oplevelse hos Aalborgdrive
Mega god køreskole
Søde lærer. Fantastisk undervisning. Der intet at klage om.
Kan anbefales.
Hyggelig skole og med sjove lærere der gør timerne lette og sjove.
Virkelig god lære
Virkelig god lære, han er sjov og vigtigst af alt, så kan han gøre undervisningen spændende.
Rigtig god køreskole med god og…
Rigtig god køreskole med god og hyggelig undervisning, 10/10👍
Super fin køreskole
Super fin køreskole. Gode søde lærere og fine biler at køre i :)
Virkelig god
Virkelig god, lære på en god måde sådan man forstår det klart og tydeligt. Anbefaler meget
MEGA GOD køreskole Teorien forgår i…
MEGA GOD køreskole Teorien forgår i trykke rammer og med god opbakning kørslen er også mega god og trykkende jeg bestod køreprøven i første forsøg så alt i alt mega god køre skole kan helt klar anbefales her fra
Jo og du får mega meget for pengende :D
God køreskole
Virkelig godt tempo ift. lektioner, flinke kørelærer, og så havde de bare godt styr på tingene, både med prøver, dokumenter mm.