Wakker Dier, Stichting Reviews

2,3

Irritante opdringerige organisatie, we weten het nou wel. Jullie bepalen niet over wat mensen of bedrijven wel of niet mogen eten en verkopen.

Wordt onpasselijk verrast door de reclame van wakker dier over de zuivelindustrie. Nooit hoor ik wakker dier over het autoverkeer wat zorgt voor vele overreden dieren. Of windmolens die zorgen voor ee... Toon meer

"Veel dieren hebben vreselijk te lijden in een bloedhete wei of overvolle, potdichte stal." Sloopmelk...zucht. Wat een ongenuanceerde en polariserende teksten zijn dit zeg! Zo proberen ze dus... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Komt op voor het welzijn van dieren in de bio-industrie. Achtergrondinformatie, educatiepakketten, campagnes en handtekeningenlijsten.

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloze stichting zonder geweten

Jammer dat SWD zich niet bekommert om AVG, GDPR regels. Ik zie de boete vanuit de overheid graag neerdalen op deze woke criminelen. Slechte WordPress website. Duidelijk een zolderkamer operatie.

Vul hun website hier in met '/stop-dierenleed' erachter. (Dit is hun donatie/ betaalplatform):

securityheaders.com

Bekijk hier de "beveiliging" van hun donatieplatform

12 juli 2024

Goed bezig wakker dier!

Bijzonder dat de reviews die dierenleed promoten niet worden verwijderd. Wakker dier wil mensen laten zien wat hoe er echt met dieren word omgegaan en boeren proberen het te verbergen om zoveel mogelijk winst te maken over de lijken van dieren.

24 april 2024

Negatief bedrijf.

Negatief bedrijf dat door middel van dreiging en leugens mensen hun keuzes probeert af te pakken. Sommige van hun standpunten zijn goed, maar hun aanpak is niet de juiste manier.

1 maart 2024

De koe heeft niks met Wakker dier

Ik woon tussen de boeren en kan jullie vertellen dat dit NIET waar is.
Natuurlijk heb je ook, zoals in elke branche, een enkele boer die niet waardig met zijn vee omgaat.
Ik zie bij mij in buurt alleen maar boeren die gek op hun vee zijn en met heel veel liefde voor de koeien zorgen en dus niet uitmelken.

Wakker dier liegt naar mijn idee en wordt ook nog gesponsord door de nationale postcodeloterij.
Misschien moeten we daar ook maar mee stoppen of de postcodeloterij maar eens vragen om niet meer wakker dier te sponseren.

24 februari 2024

Wat een slechte reclame spot.

Wat een slechte reclame spot.
Verteld totaal niet de werkelijkheid.
Misselijk makende soort reclame.
Koeien geven meer melk door goed leven en zorgzame boeren.
En een goed doordacht fokprogramma

16 februari 2024

Echte boeren behandelen hun dieren met respect!

Als ik al deze reviews lees dan denk ik er moet nog veel gebeuren voordat men begrijpt dat een dier geen handelswaar is! Echt heel erg triest! Ik ben een boerendochter, mijn vader zei altijd: een echte boer behandeld zijn dieren met respect, als ik nu zo naar al die grote melkveebedrijven en "vleesfabrieken" hier in Nederland kijk dan kan ik alleen maar constateren dat deze boeren geen echte boeren kunnen zijn. Goed dat er organisaties zijn die dit bekendmaken!

6 februari 2024

Wat mij ergert is dat er mensen een…

Wat mij ergert is dat er mensen een goede review schrijven en de slechte review schrijvers beschuldigen dat ze boeren zijn die opkomen voor hun vee. Nu is dat natuurlijk niet erg maar ik ben geen boer!! En vind dat de mensen bij wakker dier op moeten houden met hun donateurs oplichten!
Ga een baan zoeken aub! Ik ga steeds meer vlees eten zolang de akties doorgaan van wakker dier.

21 januari 2024

Negatief bedrijf

Een negatief bedrijf dat voor mensen wilt bepalen wat ze eten. Mede door een negatieve reclame over Jumbo te maken.

15 januari 2024

Wappie mongolen

Kan-ker toch een end op met deze nutteloze radio reclames. Als ik me stukje varkenshaas wil eten van de jumbo wil ik dat vretuh lazer toch op tokkie mongolen.

10 januari 2024

Wakker Dier wil minder dierenleed en een blije boer

Ik had een jaar geleden niet van mezelf gedacht, dat ik ooit donateur zou worden van "Wakker Dier". Die reclames zijn soms best irritant, maar blijven wel hangen.
Ik ben ook lid van Partij voor de Dieren, maar zou liever een a-politieke organisatie steunen, die als doel heeft dierenleed te verminderen.
Ik heb me uitgebreid verdiept in de doelstellingen en werkwijze van "Wakker Dier" en ben vol overtuiging donateur geworden.
Grote bewondering voor deze mensen, die zich inzetten voor dieren, die geen stem hebben.
Ik draag de boeren een warm hart toe, het enige dat "Wakker Dier" van ze vraagt, is in een aantal gevallen een aanpassing in de verzorging van hun dieren, die (uiteraard) geld kost. Dat daardoor het stukje vlees wat duurder zal worden, neem ik graag op de koop toe. Dan eet ik voor hetzelfde geld, dus wat minder vlees.
En zo smaakt mijn stukje vlees toch lekkerder !

27 november 2023

Geen ster waardig

Geen ster waardig. Walgelijke organisatie die de hele boerensector weg zet als dier onvriendelijke barbaren. Lekker vanuit hun warme kantoor onzin de wereld in slingeren.

16 november 2023

Het is fake nieuws

Het is fake nieuws! Ik vind het ongelofelijk dat de reclame spotjes die wakkerdier op de radio en tv plaatst überhaupt geplaatst mogen worden omdat het simpelweg onjuiste informatie is.

De onzin die wakkerdier verspreid over boerenbedrijven is misselijkmakend en schadelijk voor boerenbedrijven en de boeren zelf!

31 oktober 2023

Mischien vrijwilligers gevangenis

De prevalentie van uierontsteking bij koeien kan sterk variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type melkveebedrijf, de gezondheidszorg en het land waarin de koeien worden gehouden. In sommige gevallen kan uierontsteking bij koeien leiden tot aanzienlijke economische verliezen voor melkveehouders vanwege verminderde melkproductie en de kosten van behandeling.

Het exacte aantal koeien dat jaarlijks last heeft van uierontsteking varieert, maar het is een veelvoorkomend gezondheidsprobleem bij melkkoeien. De industrie streeft ernaar om de incidentie van uierontsteking te verminderen door middel van preventieve maatregelen, zoals goede hygiëne, koeiengezondheid en melkapparatuuronderhoud. De cijfers zullen echter afhankelijk zijn van de specifieke omstandigheden op elk melkveebedrijf en kunnen variëren van jaar tot jaar.

Mensen uit gevangenis (die minder gevaarlijk) kan daar werken en zorgen voor koeien als vrijwilliger!?

26 oktober 2023

Is dit jouw bedrijf?