Wakker Dier, Stichting Reviews

2,3

Irritante opdringerige organisatie, we weten het nou wel. Jullie bepalen niet over wat mensen of bedrijven wel of niet mogen eten en verkopen.

Als ik al deze reviews lees dan denk ik er moet nog veel gebeuren voordat men begrijpt dat een dier geen handelswaar is! Echt heel erg triest! Ik ben een boerendochter, mijn vader zei altijd: een echt... Toon meer

"Veel dieren hebben vreselijk te lijden in een bloedhete wei of overvolle, potdichte stal." Sloopmelk...zucht. Wat een ongenuanceerde en polariserende teksten zijn dit zeg! Zo proberen ze dus... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Komt op voor het welzijn van dieren in de bio-industrie. Achtergrondinformatie, educatiepakketten, campagnes en handtekeningenlijsten.

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Als het zou kunnen zou ik wakker dier…

Als het zou kunnen zou ik wakker dier een review van min 5 sterren geven met hun walgelijke reclames over te dikke of te dunne koeien of koeien met te grote uiers.
Mensen zijn ook niet allemaal perfect en gezond en zo is het ook bij dieren.
We gaan toch ook niet bij andere mensen loeren of de uiers te groot zijn of de pens te dik ?
Er is op mensen ook heel wat aan te merken en zeker op de mensen van wakker dier, maar dan op het vlak van de geestelijke gezondheid

30 mei 2023

Negatieve reviews zeer onterecht en ongefundeerd

De onderstaande negatieve reviews zijn duidelijk uit de boerenhoek afkomstig. Wat een sneue reacties.
Wakker dier is een geweldige organisatie die belangeloos helpt eindelijk het werkelijke beeld van de veeindustrie aan het publiek te laten zien. Praktijken die de veeboer het liefst verborgen had gehouden. Bij WD zijn hardwerkende mensen aangesloten die zelf ook afkomstig zijn uit de veeindustrie en weten waar ze over praten.
Keer op keer wordt WD door rechters in het gelijk gesteld.
Ik blijf ze steunen waar ik maar kan.

30 maart 2023

Provocerend

Provocerend, agressief, uitspraken op basis van emoties in plaats van onderzoek, ik vraag me af in hoeverre de meesten deel uitmaken van onze samenleving en een beroep uitoefenen en dus belasting betalen. Ik ben bang dat wij werkenden dat probleem voor hen die blijkbaar tijd hebben om dit soort onzin uit te kramen oplossen. De meesten lijken een platform te zoeken om persoonlijk ongenoegen te ventileren. Ze zitten misschien niet lekker in hun vel? Ik zie geen intelligente uitspraken en onderbouwde argumenten op basis van onderzoek en data. Wakker dier: een zielige vertoning.

6 februari 2023

Walgelijke reclame met onwaarheden

Ik word ook werkelijk onpasselijk van de overdreven misselijk makende reclame.
Deze is ook nog eens door mensen gemaakt die zich niet werkelijk verdiepen in de materie.
Dieren moeten een dierwaardig leven hebben en daar sta ik ook voor. Liever een klein stuk van een dier die het goed heeft gehad dan vlees van de pure productie bedrijven.

Ik heb respect voor alle boeren die begaan zijn met hun vee. Woon in een landelijke omgeving en zie geen leed bij de dieren. Wel bij de boeren die het bijna onmogelijk gemaakt wordt om hun bedrijf uit te voeren. Veel mensen, ook uit de stad, hebben steeds meer een antipathie tegen de stichting Wakker dier vanwege hun reclame uitingen.

17 januari 2023

Misselijkmakende reclamecampagnes.

Wordt doodmoe van die overtrokken antireclames betreffende de Nederlandse veehouderij.
Zo overdreven en uit het verband getrokken.
Misselijkmakende methodes die Wakker Dier gebruikt.

31 december 2022

Wordt onpasselijk verrast door de…

Wordt onpasselijk verrast door de reclame van wakker dier over de zuivelindustrie. Nooit hoor ik wakker dier over het autoverkeer wat zorgt voor vele overreden dieren. Of windmolens die zorgen voor een slachting onder vogels, laat staan over pleziervaart die de nodige broedende vogels stoort of vissen versnippert. Ben benieuwd of de medewerker van wakker dier in een plaggenhut woont en naakt en bloodvoets lopend de wereld betreed. Zo niet, zullen zij zeker geen spiegel in huis hebben.

24 oktober 2022

Is dit jouw bedrijf?