Ik kom regelmatig bij Action en ben telkens weer verrast door het brede assortiment en de lage prijzen. De winkel is overzichtelijk en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Soms kan het wat druk... Toon meer

Koop geen online bij action. De courier heeft niet komen leveren en beweren van wel. Er hangt overal camera aan huis! İk geb met action gemaild die doen er alsof ze mij niet begrijpen. Als invalide ka... Toon meer

Na 12 jaar hondensnacks kopen bij Action kregen we nul begrip toen ons hondje plots overleed. We vroegen om ongeopende, onbeschadigde snacks (nog meer dan een jaar houdbaar) terug te nemen voor... Toon meer

Oneerlijke winkel die héél véél rommel verkoopt. Lokken u regelmatig naar hun winkels met promoties die ze niet hebben. Vraag aan personeel : meeste verstaan en spreken geen Nederlands. Heb hun klant... Toon meer

1,7

Zeer slecht

2K reviews

Spijkenisse e Hellevoetskuis vallen ons…

Spijkenisse e Hellevoetskuis vallen ons op.Vooral de oudere kassa medewerksrers behandelen klanten als oud vuil.Jonge meiden, vaak met migratie afkomst hebben vaak veel meer beleefdheid, fatsoen en respect.Wat een bagger filiaal.

5 januari 2026

Action Turnova Turnhout

Let op als je gaat winkelen in de Action Turnova in Turnhout, medewerkster begint te mopperen als je langs haar loopt terwijl ze aan het werken is in de gang terwijl de afdeling niet gesloten is. Hoe kan je dan gaan winkelen?

12 februari 2026

Zeer ruime winkel !! en heel netjes

Zeer ruime winkel !!! Heel netjes . Zeer vriendelijk personeel lommel action is echt Top. Wat een verschil met die vuile winkel in Mol. Echt een enorm verschil..... ik kom altijd in de action lommel. Doe zo verder lekker overzichtelijk en netjes.En een heel ruim assortiment. TOP !!!!!

29 januari 2026

Heliumtank Action

Heliumtank is niet goed; de ochtend na t opblazen van de ballonnen waren ze allemaal !! bijna leeg.
Dit was binnen. Iemand zei dat t alleen voor buitengebruik is, maar dat staat nergens op de bijsluiter of site?!

28 januari 2026

Action SchollevaarRommel

Action Schollevaar
Wat een rotzooi staat al weken dozen in de gangen ze hebben geen zin om uit te pakken personeel staat liever in groepjes te lachen en springen in de winkel..snoep ligt over de vloer je breekt je nek er over..het personeel is onbeschoft...1 vrouw is erg aardig aan de kassa.
De winkel is een rotzooi geworden kleding ligt er in een berg..nee geef mij maar Rotterdam..Schollevaar is 1 grote puinhoop!

12 januari 2026

Online bij action besteld

Online bij action besteld. 2 van de 3 producten geleverd maar 1 product bleek te blijven hangen bij vervoerder. 6x gebeld, nog even geduld. Oja we zien t, vervolgens mag jij als klant het oplossen en formulier invullen om nog maar te hopen dat je je product krijgt ipv eerst zorgen dat de klant zijn product krijgt en dan zelf je probleem oplossen!! En formulier wederom retour ontvangen om allerlei ... redenen

12 december 2025

LSC licht/lampen

Hallo ACTION, wanneer is het lampenassortiment in Rijsbergen weer op het 'oude peil' gebracht?
voorheen was er een uitgebreide keus en nu is het uiterst mager.

22 december 2025

toetsebord veranderen

ik vind alles goed maar ik heb een gamen toetebord gekocht een van battletron maar de tekeningen staan fout zo als ! staat daar niet maar voioor de rest alles goed

28 december 2025

Action Vilvoorde heeft heel…

Action Vilvoorde heeft heel onvriendelijk personeel. Ze spreken je telkens alleen in het Frans aan terwijl dit het stuk van Vlaams Brabant is. Heel grof en heel onvriendelijk is het personeel daar. Al meerdere keren meegemaakt en zeker niet behulpzaam. Mensen kunnen amper winkelen terzijl de nieuwe folder wordt opgezet op dinsdagavond. De winkel is naar mijn weten nog steeds open maar er kan amper naar iets gekeken worden of je wordt aangesproken dat je in de weg loopt!

9 december 2025

Prima opgelost!

Ik lees veel negatieve ervaringen, en die heb ik dus helemaal niet.
Ik had twee huisdiermanden gekocht online, maar bleken te klein. Dus terug gestuurd (nb: wel voor eigen kosten)
Na 4 weken gebeld, omdat 1 onderdeel nog niet was ontvangen en terug betaald.
Klantenservice gesproken (en ik hoefde niet eens te wachten…). Het probleem was snel duidelijk. Werd onmiddellijk opgelost, en dezelfde dag mijn geld terug. Prima ervaring dus met de action webshop.

28 november 2025

Even over action heerlen in het corio…

Even over action heerlen in het corio center.het lijkt wel een speeltuin voor schoolverlaters staan maar wat rond te klooien met een hoop herrie,dat komt niet ten goede van de klant ben snel weg gegaan denk dat er geen goede leiding is anders gebeurd dit niet.

20 november 2025

In reclame maar nooit voorradig. Steeds hetzelfde.

Hoe dikwijls ben ik nu al geweest om iets in reclame te kopen en dan hebben ze het niet meer. Heel frustrerend maar mijn opinie is nu als het er niet meer is koop ik niets. Een schande. Na de tweede dag al uitverkocht? Laat mij niet lachen. En ze wisten zelfs dat het niet meer binnen komt. Dit is nu al de zoveelste keer. Mij zien ze niet meer

28 november 2025

Vandaag ben ik langs geweest bij de…

Vandaag ben ik langs geweest bij de Action in Lage Land Rotterdam. Ik ga hier al jaren en nooit ben ik zo slecht behandeld als vandaag. Ik ben heel lang bezig geweest met spullen zoeken voor kadootjes enz. Uiteindelijk kom ik bij de zelf scan kassa. Vervolgens tijdens scannen liet de scherm opeens zien dat er een medewerker komt omdat ik niet verder kon scannen. Toen kwam een medewerkster aangelopen die volgensmij geen zin had om te werken. Maar goed! De medewerkster zei tegen mij dat ik al 11 artikelen heb gescant, ik mag maar 15 artikelen scannen. Ze stuurde mij bij de kassa. Ik zei tegen haar ik moet mijn kind van school ophalen ik ga hier dan nog 3 artikelen scannen en de rest gaat mijn zus bij de kassa afrekenen. Ze bleef doorgaan nee kan niet ik ga annuleren. Ik zei aub niet annuleren ik ga deze wat gescant is nu betalen. Ze bleef doorgaan met haar gezeik van ga bij de kassa en heeft toen alles geannuleerd. Ik heb zeker 5 keren tegen haar gezegd NIET ANNULEREN. Ik wordt hier niet vrolijk van.

Schitterende logica bij Action

Schitterende logica bij Action (Keesinglaan 2100 Deurne): je mag gerust met een winkelkar de deur uit wandelen en die later op de openbare weg achterlaten – helemaal normaal. Maar vraag je vriendelijk om een kartonnen doos voor oud papier? Dan staat de overijverige filiaalmanager paraat met een resoluut NEEN. Gelukkig kun je wél hun verhuisdozen kopen… want recyclage, dat is duidelijk een luxeproduct.

27 november 2025

Geen reactie!!!!!

Vloerkleed en deken besteld om cadeau te geven.

Track and trace gaf aan dat het geleverd was om 13u30 toen ik nog.op werk was dus bij mijn buren gaan horen, zelfs de apotheek langs mij.. maar niemand heeft mijn pakket ontvangen.

Al een week wacht ik op antwoord maar niets. Schandalig. En telefonisch zijn ze gwn niet bereikbaar. Foei action. Schaam u!

Ik koop al jaren veel online maar bij jullie nooit meer. 81 euro weg. Triestig voor zo n groot bedrijf

22 november 2025

Teddy ribbed dekbedovertrek

Teddy ribbed dekbedovertrek - antraciet met de afmetingen
140 x 200/220 cm | 1-persoons x 2 besteld. Toen het binnen kwam nagekeken op stiksels etc en was prima. Gelijk gewassen. Na het wassen kom ik er achter dat de maat 140 x 200 is. Ik mis dus een instopstrook van 20 cm. Geschreven dat ik erachter kwam NÁ het wassen maar dat ik m'n geld terug wilde omdat de informatie die zij op de website zetten niet klopte. Krijg een mailtje terug met:

Beste mevrouw,

Hartelijk dank dat u hierover bij ons informeert.
U kunt producten retourneren binnen 14 dagen na ontvangst, in een aantal eenvoudige stappen:

Stop het ongebruikte en onbeschadigde product in de originele verpakking. ?????
(Serieus Action?)

Let op: indien het artikel te laat, gebruikt of beschadigd retour komt, kunnen wij kosten voor de waardevermindering in rekening brengen. Wanneer het retourformulier niet in het pakket is bijgesloten, kunnen wij uw retour niet verwerken.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en verwelkomen u graag snel weer.

Anisha
Klantenservice
action.com | action.jobs

Mijn antwoord was:
Beste medewerkster,

U heeft ook gelezen dat ik de overtrekken al gewassen heb?
Graag niet een standaard mailtje maar duidelijk lezen wat er staat en daarover dan graag het antwoord.
Mvg,
Mw.------
Ik wordt toch zo moe van dit soort standaard antwoorden. Doe iets aan de klacht. Het staat nog steeds verkeerd op de website. De fout ligt bij jullie. Ik heb natuurlijk geen antwoord meer gehad hierop.

Ook is het zo dat als je iets retour wilt sturen dat de verzendkosten voor je eigen rekening zijn.
Nieuwe regels per 1 juli 2025 zijn :

De webwinkel moet dit duidelijk op hun website vermelden voordat je bestelt.
En dat doen ze natuurlijk niet.
Hiervan kun je het beste een melding maken bij het ACM of andere overheidsinstellingen.
Het wordt tijd dat de action eens zijn verantwoordelijkheid neemt. Ben het kotsbeu.
Ticket: 1158282 ] Webshop

18 november 2025

Action net zo erg als Temu of Shein???

Op 24.12.2024 warmwaterdispencer gekocht via webshop. December 2025 warmt het water niet langer op. Contactformulier plus bewijsstukken ongezonden.
Respons. Nul, nul nul....
Zelfs geen bericht dat de klacht is ontvangen.
Up dateert. Inmiddels een ticket ontvangen, maar op welk bericht ( 1 of 2) dit een antwoord is, blijft een raadsel

21 november 2025

Barkrukken stuk

Had barkrukken gekocht waarvan er 2 na 14 maanden stuk gingen dus buiten de garantie. Had de factuur nog en action gemaild. Kreeg volgende dag direct antwoord dat ik ze terug kon sturen zonder verzendkosten. Kreeg retourformulier per mail en toen ze ze binnen hadden ook meteen antwoord dat het geld binnen 14 dagen op de rekening zou staan. Het stond dezelfde dag er nog op. Hele goede service van action, mag ook wel eens gezegd worden.
N

keyboard werkt niet!

Ik heb een roze wireless keyboard gekocht, ik heb dr stappen gevolgd alles gedaan hoe het moest en het werkt gewoonweg niet. Zeer telleurstellend!

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken