Air Arabia Reviews 3.656

3,7

Ben helemaal klaar met vliegmaatschappij Air Arabia. 31-05 vlucht die 16:10 moest vertrekken vanuit Nador is uiteindelijke 18:45 ong vertrokken, net op de grens van Spanje moest vliegtuig terug naar C... Toon meer

M’n vlucht was zeer goed. Het personeel was kundig en heel behulpzaam. Ik heb al vaker met jullie gevlogen en keer op keer hebben jullie nette personeel. Het landen op Nador was perfect je voelde na... Toon meer

Desondanks iedereen zijn mening vond ik het echt een prima ervaring. Personeel was vriendelijk en alles verliep soepel. Wat echter tegenviel was het eten in het vliegtuig (extreem droog brood). Dit sl... Toon meer

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding voor wat de vlucht betreft. Het inchecken verliep zeer vlot. Eenmaal aan boord is er misschien een verbeterpuntje mogelijk qua aanbod aan maaltijden.

Flying to over 170 + destinations and pioneering the best fares in the region, Air Arabia was built for those who have places to go, things to do and people to meet. Today, people have far too little play in their lives but travel is one adventure that keeps them going. Boosting their spirit to never stop and keep flying, our focus is to offer the lowest fares, more destinations and comfortable travelling. We want to make travel easy, fast, convenient and fun for all our passengers. Air Arabia, Where Next

3,7

Gemiddeld

4K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slecht slecht slecht

Nador airport verschrikkelijk personeel alleen uit op geld. Zelfs je handtas werd mee gewogen.

7 augustus 2025

Nooit meer Air Arabia

Air Arabia – zeer slechte ervaring
Het grondpersoneel probeert bijna iedereen te laten bijbetalen voor bagage, zelfs als die voldoet aan de regels. Pure geldklopperij en totaal geen klantvriendelijkheid. Voor mij nooit meer Air Arabia.

25 juli 2025

Air Arabia arrogant, rigid en onvriendelijk

Thuis mijn bagage gewogen was precies 30 kg (wat ik ook mocht meenemen). Bij de incheckbalie klopte dat gewicht niet. De weegschaal gaf 32,7 kg aan. Dus moest ik betalen voor dat extra gewicht. Ik zei dat mijn weegschaal thuis alleen 30 kg aangaf en niet wat hier staat op uw weegschaal. Meneer wilde niks weten en vroeg mij heel onvriendelijk of ik 24 euro wilde betalen of de bagage verminderen tot 30 kg. Dus moest ik een paar items uit mijn reiskoffer in de prullenbak stoppen. Zonde! Ik ga nooit meer vliegen met deze onvriendelijke en arrogante gasten.

28 juni 2025

slechte service op Tanger Airport

slechte service op Tanger Airport – machtsmisbruik en klantonvriendelijk gedrag

Ik heb meerdere keren met Air Arabia gevlogen vanuit Europa naar Marokko (Amsterdam, Keulen, Brussel) – dat ging over het algemeen prima. Maar de service op Tanger Ibn Batouta Airport is werkelijk schandalig. Medewerkers zijn extreem klantonvriendelijk. Tijdens mijn laatste reis weigerde een baliemedewerker mij zelfs mijn ticket te geven omdat ik haar (beleefd) aansprak op iets wat niet klopte. Ze zei letterlijk: “Je mag hier blijven staan, je krijgt je ticket niet. Ik doe de balie dicht.” – pure machtsmisbruik.

Andere passagiers moesten tussenbeide komen om dit op te lossen. Ook waren veel andere reizigers ontevreden: mensen werden weggestuurd om bij te betalen voor bagage, zelfs als alles volgens de regels was. Ik had 10kg handbagage – exact zoals toegestaan – maar moest tóch extra betalen omdat mijn tas “te groot zou zijn”. Belachelijk, zeker omdat ik op de heenweg wél gewoon mocht boarden met exact dezelfde tas.

Air Arabia zou echt moeten leren van maatschappijen als Emirates of Qatar Airways. Zolang deze werkwijze in Tanger blijft bestaan, vlieg ik niet meer met Air Arabia vanaf daar.

19 juni 2025

Zelfde probleem als vele reviews die ik…

Zelfde probleem als vele reviews die ik hier teruglees. Vanaf amsterdam naar Tetouan geen problemen gehad met de bagage. Op de terugweg 24 euro moeten betalen omdat me handtas zogenaamd ook bij de bagage hoorde en iedereen had dit probleem bij de vlucht. Wel vreemd dat dit alleen gebeurd op de terugweg voelt aan als een heel vies verdienmodel

16 mei 2025

Pure geldklopperij in Tanger

Is zeker geen ster waard mss een -5
Vandaag heb ik een zeer slechte ervaring gehad met Air Arabia tijdens mijn vlucht van Tanger naar Brussel.

Bij het inchecken werd ik gedwongen om €75 te betalen voor een kleine rugzak die eten bevatte voor mijn dochter met diabetes. Deze rugzak zat gewoon in mijn handbagekoffer, maar omdat mijn dochter iets wilde eten, had ik hem eruit gehaald. Volgens het personeel mocht ik hem daarna niet meer terug in mijn koffer doen, en moest ik kiezen: betalen of de tas achterlaten. Volkomen onredelijk!

Een van de stewardessen – een dikke vrouw met gekleurde lenzen en gekruld gekleurd haar – stond erop dat ik betaalde. Ze was onvriendelijk, bot en zonder enig begrip voor de situatie. Zelfs toen ik uitlegde dat het om een medische noodzaak ging, toonde ze geen enkele empathie. Pure geldklopperij.

Air Arabia is een onprofessionele en harteloze maatschappij die alleen maar uit is op extra geld. Klantvriendelijkheid en gezond verstand lijken totaal te ontbreken. Mij zien ze nooit meer terug. En ik raad iedereen aan: denk goed na voordat je met deze maatschappij boekt, zeker als je met kinderen reist of extra zorg nodig hebt. Airabia doe iets aan u personeel in Tanger!!

18 mei 2025

Khadamin hir 7hab f matar Tetouan !!

Khadamin hir 7hab f matar Tetouan !!! Schandalig deze bedrijf air Arabia Marco zero 3likoum kleine meiden zetten grote bek zonder respect ga je k’nt vegen komen net uit de pampers voelen zich heel wat dat ze op vliegveld werken tfoe 3likoum voortaan vlieg in met Transavia naar Tanger

9 mei 2025

Het kan niet slechter dan Air Arabia.

Voortdurend vertraging. Annulatie van vluchten. Wijzigingen in het bagage policy.
Aangezien ik elke maand naar Marokko moet voor het werk, kan ik over Air Arabia een boek volschrijven.
Het is zelf zo erg geworden om het volgende te zeggen: kies Ryanair, dan kies je voor kwaliteit.

8 mei 2025

Op 30 april zou ik een terugvlucht…

Op 30 april zou ik een terugvlucht nemen met air arabia. Door het verkeer was ik helaas te laat aangekomen in de luchthaven. Er werd mij verteld dat ik niet meer mee kon. Ik had mij er al bij neergelegd en was bezig om een ticket te boeken. Ik stond met een meneer te praten, die vroeg welke vlucht ik had (amsterdam). Achter mij stond dezelfde meneer van de incheckbalie en hoorde ons. Hij zei jij bent degene die te laat was, je mag alsnog mee de vliegtuig heeft vertraging. Maar ik moest wel een boete betalen. Achteraf bleek dat dezelfde mensen waarvan mij verteld werd dat ze in het vliegtuig zaten in een hal naast mij zaten, we zijn uiteindelijk een uur later vertrokken. Mijn stoel waar ik extra voor had betaald(vanwege mijn vliegangst wilde ik een plek waar ik het minst last zou hebben was aan iemand anders gegeven/verkocht. Hele verhaal klopt gewoon niet. Ok ik was te laat dat geef ik toe maar mensen zaten niet in de vliegtuig. Waarom moet ik dan een boete betalen en is mijn plaats vergeven. ik had ook alleen maar handbagage.

30 april 2025

Betaald voor dezelfde vlucht, maar geen volledige terugbetaling gekregen

Op 17 februari 2025 heb ik mijn retourvlucht bij Air Arabia Maroc aangepast. Ik betaalde €255,01 voor de wijziging van mijn terugvlucht. Door een fout in hun systeem kreeg ik geen bevestiging, ondanks een geslaagde betaling.

Na telefonisch contact met hun klantenservice in Casablanca werd mij door een medewerkster (Nouhaila) verzekerd dat ik de vlucht opnieuw kon boeken en dat het tweede bedrag van €598,56 volledig terugbetaald zou worden, zodra bleek dat ik eerder al had betaald. Deze toezegging is meerdere keren bevestigd.

Wat is er vervolgens gebeurd? Alleen het oorspronkelijke bedrag van €255,01 werd teruggestort. De €343,55 die ik teveel heb betaald, weigert Air Arabia terug te geven. Ze verschuilen zich nu achter onduidelijke “algemene voorwaarden” en negeren hun eigen mondelinge toezeggingen. Herhaald contact leverde niets op, en ik werd steeds opnieuw afgepoeierd.

Kortom: een klantonvriendelijke en onbetrouwbare ervaring. Je moet als passagier twee keer betalen voor dezelfde vlucht, en blijft met het verlies zitten. Ik raad deze maatschappij dan ook ten zeerste af.

5 mei 2025

100 euro bijbetaald voor een baby terwijl wij al een vliegticket hadden

Ik heb een retour ticket gekocht voor mijn moeder, vrouw en dochter van 2 april tot en met 18 april. Maar ik had mijn dochter van anderhalf jaar op de naam van mijn moeder geboekt. Maar wegens omstandigheden is mijn moeder eerder terug gekomen uit marokko waardoor mijn dochter en vrouw samen terug komen maar bij het inchecken in nador terug naar Nederland moest ik 100 euro bij betalen voor een ticket die al betaald was. vieze oplichters marokaanse vrouwen aan de balie.

18 april 2025

Itaqillah!!!!!!

Schaam jullie dood dat jullie handbagage belangrijker vinden dan overledenen vervoeren! Walgelijk! Itaqillah!!!!

31 maart 2025