Airngo.nl Reviews 370

3,3

Op zich gemakkelijke boeking alleen wat we geboekt hadden bleek niet beschikbaar. Wel volgende dag gelijk betaling retour. Graag beter op de site bijhouden als iets niet meer beschikbaar is

Voor een mooie prijs tickets kunnen boeken. Vrijwel direct werd de reis bevestigd. De tickets waren door een storing echter niet zichtbaar. Toen werd ik wel wat nerveus. Contact opgenomen , maar kree... Toon meer

Geboekt met Airngo ging op zich soepel en was het goedkoopste. Echter enkele uren na de boeking kreeg ik de melding dat de vlucht niet bevestigd kon worden en dat ik het geld terug kreeg. Ik schrok na... Toon meer

Wij hebben een handbagagepakket van 8 kg geboekt, maar tijdens het online inchecken zagen we dat we geen handbagage inbegrepen hadden voor onze vlucht. Daarom hebben wij extra betaald om alsnog handba... Toon meer

1. Reizen en vakantie

Snel en eenvoudig
We maken het u gemakkelijk de beste vliegtickets te vinden. We zijn continu bezig om onze website nog beter te maken, zodat u als klant zo snel mogelijk kunt vinden wat u zoekt.
Goedkoop
Om u de beste prijzen aan te kunnen bieden, richten we ons op onze website op de essentie, zodat u snel en eenvoudig uw reis kunt boeken. We beschikken over een breed scala van producten en werken samen met diverse aanbieders. Als u de vlucht en het hotel tegelijkertijd boekt, kunnen we u zelfs een nog betere prijs aanbieden dan wanneer u ze apart boekt.
Veilig
Airngo maakt deel uit van Ticket Privatresor AB, een toonaangevende Scandinavische touroperator met 25 jaar ervaring in de reisbranche. U wordt als klant gedekt door de Zweedse reisgarantie. Wij werken samen met iDeal voor veilige betalingen. Natuurlijk zijn we ook lid van IATA.

3,3

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Ticket omgeboekt …

Ticket omgeboekt en dan een bevestiging gekregen van een andere datum ... Mijn vliegtuig gemist.
Ik moest een andere ticket kopen om te vliegen en nu kom ik nergens heen met customer service.

8 september 2025

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring – vermijd Airngo!

Ik raad Airngo ten zeerste af. De klantenservice is ronduit dramatisch – je kunt vrijwel niemand bereiken als je hulp nodig hebt. Alles moet via een online formulier, zelfs bij spoed. En alsof dat nog niet genoeg is, moet je eerst €30 betalen alleen maar om je formulier überhaupt door iemand te laten lezen! Dit bedrag betaal je dus nog voordat iemand je überhaupt helpt.

Daarna komt de echte klap: omboeken of annuleren kost je een godsvermogen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en ondertussen lopen de kosten alleen maar op. Er wordt totaal niet meegedacht of gezocht naar oplossingen.

Airngo is een klantonvriendelijk bedrijf dat alleen maar lijkt te bestaan om mensen uit te melken. Service en menselijkheid zijn hier ver te zoeken. Ik boek hier nooit meer en raad iedereen aan om een paar euro meer te betalen bij een betrouwbare aanbieder.

3 juni 2025

Goede prijzen maar slechte bereikbaarheid

Goede prijzen en makkelijk te boeken. Maar als je iets wilt vragen over je boeking of wilt veranderen is er nergens iets te vinden om iemand persoonlijk te spreken. En zit ik nu nog steeds met een probleem waar ik nog geen antwoord op hebt gehad.

10 april 2025

Boeking.

Het was de 1e keer dat ik hier heb geboekt. Ik was verrast over het duidelijk aangeven van alles. Zo maakte het makkelijk om te boeken. Na boeking kreeg ik direct de nodige informatie!

23 maart 2025