Airngo.nl Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,2

Vreselijk! Ik wil een vlucht omboeken maar ze geven nietszeggende standaardantwoorden en zijn totaal! Niet behulpzaam. Ze geven foute en leugenachtige info over mail. Telefonisch niet bereikbaar op ge... Toon meer

Op zich gemakkelijke boeking alleen wat we geboekt hadden bleek niet beschikbaar. Wel volgende dag gelijk betaling retour. Graag beter op de site bijhouden als iets niet meer beschikbaar is

Voor een mooie prijs tickets kunnen boeken. Vrijwel direct werd de reis bevestigd. De tickets waren door een storing echter niet zichtbaar. Toen werd ik wel wat nerveus. Contact opgenomen , maar kree... Toon meer

Geboekt met Airngo ging op zich soepel en was het goedkoopste. Echter enkele uren na de boeking kreeg ik de melding dat de vlucht niet bevestigd kon worden en dat ik het geld terug kreeg. Ik schrok na... Toon meer

1. Reizen en vakantie

Snel en eenvoudig
We maken het u gemakkelijk de beste vliegtickets te vinden. We zijn continu bezig om onze website nog beter te maken, zodat u als klant zo snel mogelijk kunt vinden wat u zoekt.
Goedkoop
Om u de beste prijzen aan te kunnen bieden, richten we ons op onze website op de essentie, zodat u snel en eenvoudig uw reis kunt boeken. We beschikken over een breed scala van producten en werken samen met diverse aanbieders. Als u de vlucht en het hotel tegelijkertijd boekt, kunnen we u zelfs een nog betere prijs aanbieden dan wanneer u ze apart boekt.
Veilig
Airngo maakt deel uit van Ticket Privatresor AB, een toonaangevende Scandinavische touroperator met 25 jaar ervaring in de reisbranche. U wordt als klant gedekt door de Zweedse reisgarantie. Wij werken samen met iDeal voor veilige betalingen. Natuurlijk zijn we ook lid van IATA.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bedrag is zonder uitleg teruggestort

Bedrag wordt uur na het boeken teruggestort, zonder mail of uitleg. Klantenservice nummer was al dicht, maar is nu ook niet bereikbaar. Boek hier niet! Heb dezelfde tickets ergens anders geboekt, maar heb dus geen idee of deze vlucht is geannueerd of dat er ineens toch nog om een betaling wordt gevraagd.

12 maart 2021

Ordinaire boevenclub

Reageren heel traag op mails, na 3/4 jaar eindelijk terugbetaling maar daar rekenden zij 250 euro voor als kosten. Boevenclub, ga ik nooit meer boeken.

30 december 2020

Echt verschrikkelijk

Echt verschrikkelijk. We kunnen telefonisch geen contact krijgen. Via de mail horen wij telkens dat onze tickets van augustus 2020 (geannuleerd vanwege Corona) nog niet door KLM aan hen betaald zijn. Als zij het hebben ontvangen, krijgen wij het, beloven zij. Moet dit allemaal zo lang duren?

5 november 2020

BOEK NIET MET AIRNGO!!

BOEK NIET MET AIRNGO!!
Mijn vriend en ik hadden een reis gepland naar Amerika in september, door het inreisverbod gaat dat feestje dus niet door! ik heb 4 maanden voor de vlucht naar airngo gemaild dat wij niet naar amerika kunnen door het inreisverbod. daarop kregen wij netjes een antwoord of wij een voucher willen of ons geld terug. ik heb toen gekozen om mijn geld terug te krijgen!! 2 maanden later krijg ik bericht dat onze andere vlucht van December geannuleerd is en dat wij ons geld terugkrijgen. Op mijn andere mail van de vlucht van September helemaal niets meer gehoord. Vorige week hebben wij ons geld teruggehad van de vlucht van December. daarop heb ik gereageerd wanneer wij het geld terug krijgen van de vlucht van September. Daarop krijg ik 2 weken later een mail dat wij helemaal geen geld terug krijgen omdat die vlucht niet annuleert is!! NEE omdat HIER niet op is gereageerd. dan mail je maanden vooraf en dan denk je dat lossen ze wel op. NEE GEWOON NIET! oplichters! Dit gaat ook om €1800 euro en ik ga niet betalen voor een vlucht waar ik niet in gezeten heb! Hier is het laatste woord nog niet over gezegd!

23 oktober 2020

Geen terugbetaling na Annulatie COVID-19

Na een mail ontvangen te hebben over onze geannuleerde vlucht krijg ik nu op de koop toe ook te horen dat we geen terugbetaling krijgen! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Als ik onze 600€ - inderdaad 120€ ‘verwerkingskosten’ niet terug krijg span ik een rechtszaak aan.

15 september 2020

Door de coronacrisis vlucht van klm…

Door de coronacrisis vlucht van klm geannuleerd. Airngo heeft 2x een mail gestuurd met de vraag of ik een voucher of geld terug wil. 2x ingevuld dat ik een voucher wil. Nu hebben ze me geld teruggegeven maar wel €60 administratie kosten ingehouden. Gebeld hierover, verzoek om een mail te sturen. 2 weken later krijg ik antwoord dat het niet hun verantwoordelijkheid is dat de vlucht is geannuleerd. Totaal geen klantvriendelijk en begrip. En oplichters aangezien ze zelf hun eigen regels bepalen. Voortaan gewoon direct bij klm boeken, ook al kost het iets meer.

3 september 2020

Verre van blijven, oplichters!

Na maanden van proberen mijn geld terug te krijgen voor de door KLM geannuleerde tickets eindelijk bericht van Airngo, maar.... Van de reissom van 300 euro houden ze 80 euro in! Bemiddelingskosten?! Makkelijk geld verdienen zo. Hier is het laatste woord nog niet over gezegd.

31 augustus 2020

Airngo reageert helemaal nergens op!

Ik heb vanavond weer een mail gestuurd naar Airngo. Ik ben al maanden bezig om een voucher of iets te krijgen voor mijn gecancelde vlucht ivm Corona. Ik zou in april naar Argentinië gaan met KLM en het ticket kostte mij ruim 700 euro. Ik ben nu ook mijn baan kwijt en heb amper ww, ik wil gewoon krijgen waar ik recht op heb. Ik hoop dat iemand iets kan betekenen voor mij. Dit is veel poen wat ik nu hard nodig heb.

27 juli 2020

In januari vliegtickets geboekt via Airngo voor eind september naar Miami. Een week geleden bericht gekregen dat een gedeelte van onze vlucht is geannuleerd, en ons een alternatief vlucht wordt aangeboden-deze door ons meteen geaccepteerd! De volgende dag opnieuw mail van Airngo? dat ze dat niet voor ons kunnen regelen!!!!(ze hebben dat zelf aangeboden!), maar wij met KLM contact moeten opnemen. KLM weigert iets te doen en stuurt ons terug naar Airngo. Airngo reageert nergens op!
De Corona crisis blijkt een makkelijke manier om de klanten simpel weg te beroven. Ze wachten dat de mensen er genoeg van krijgen, wachten en geloven in de beloftes, vervolgens vergeten en hun verlies accepteren. Dat is de strategie van Airngo.

14 juli 2020

Boek nooit meer via Airngo

Boek nooit meer via Airngo. Klantenservice om corona verzoeken af te handelen is op geen enkele wijze bereikbaar behalve door een contactformulier. 6 tot 8 weken behandeltijd is niet normaal. Schakel dan personeel bij

10 juli 2020

Enorm slechte communicatie

Ik wacht al weken op enig bericht over onze vlucht naar Johannesburg op 20 juli. Komt totaal geen informatie onze kant op. Wanneer gaan jullie die nu eindelijk eens geven??

19 juni 2020

Geen enkel contact mogelijk over onze geannuleerde vlucht..

3 maanden geleden vernamen wij via de site van Thai Airways dat onze vluchten naar en van Thaland geannuleerd waren. Wij hebben vervolgens via de mail contact opgenomen met Airngo waar we onze 4 tickets geboekt hadden. Tot op heden niets meer vernomen. Geen enkel contact mogelijk. Niet via de mail, maar ook niet via de telefoon. Waardeloos! Weten ook niet hoe we dit nu verder moeten oppakken.

18 juni 2020

Ergste agent die bestaat

Ergste agent die bestaat. Ik heb begin 2020 via AIRNGO vlucht geboekt. Door corona heeft KLM vlucht geannuleerd,daar kreeg ik melding van. Heb de vlucht overgezet naar mei,is helaas weer geannuleerd. Ik heb contact opgezocht met KLM omdat ik accepteer voucher,zij verwijzen naar AIRNGO. A fijn,4 keer gebeld naar AIRNGO,er wordt niet opgenomen. 4 keer mail gestuurd,kreeg ik automatische antwoord. Nachtmerrie. Ik word vermalen tussen KLM en AIRNGO die zijn verplichtingen verzuimt na te komen. Hoe haal ik mijn recht? Waar kan ik melding maken,want dit is ontoelaatbaar.

2 juni 2020

zeer slecht

zeer slecht. ik wacht al 2 mond op een annulering bevestiging, ik heb een ongeluk gehad dus heb ik mijn reis moeten annuleren, maar van mijn verzekering moet ik een bevestiging van airngo hebben om mijn geld terug te krijgen. maar al ik airngo aanschrijf krijg ik steeds hetzelfde geautomatiseerde mailtje terug en een telefoons is nergens te achterhalen.. zo moeilijk hoeft het toch niet te zijn!!!

esther

21 april 2020