Ondanks dat de bestelling niet teruggevonden kon worden heeft alecto mij toch een nieuwe babyfoon toegestuurd toen de ontvanger niet meer naar behoren werkte. Dat is toch top service!
Verschrikkelijke babyfoon en nog verschrikkelijker is de klantenservice!! Als je door gekke geluiden snachts wakker gemaakt wil worden, wil dat je babyfoon random inzoomt en uitzoomt en de microfoon z... Toon meer
11Jaar geleden 2 babyfoons gekocht voor kleinkinderen. Inmiddels 7 kleinkinderen, maar dus alleen gebruikt als oma en lang niet op dagelijkse basis. Van beide is het zijknopje (aan en uit) van de oude... Toon meer
Als je het beste wilt voor je kindje, kom je bij Alecto babycare uit. Compleet assortiment in babycare ontzorgt jonge ouders, geven vertrouwen en bieden veiligheid. Alecto heeft een assortiment van meer dan 70 producten voor je, waarmee je jouw kindje met de beste zorg omringt. Het meest bekend zijn onze prijswinnende en marktleidende babyfoons.
Wiebachstraat 37, 6466 NG, Kerkrade, Nederland
- service@alectobaby.nl
- alectobaby.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Niets dan lof voor de klantenservice
De nieuw gekochte camera van onze babyfoon deed het niet. Alecto pakte dit super op en stuurde een nieuwe!!
Niets dan lof voor de klantenservice!
Fijne babyfoon en goede service
Fijne babyfoon zonder teveel poespas. Na enige tijd kregen wij een ruis te horen. Dit gemeld bij de leverancier en zonder iets retour te hoeven sturen een nieuwe ontvangen. Top service!
Duidelijk beeld
Vanaf het moment dat wij de babyfoon hebben geïnstalleerd komt hij na wat er op uitleg staat. Het geeft een duidelijk beeld snachts en wij vinden het super fijn dat er een 2 way communicatie is. Het beeld is scherp ook overdag.
Zeer behulpzaam en heel snel geholpen…
Zeer behulpzaam en heel snel geholpen door de vriendelijke service!
Babyfoon van alecto met camera
Babyfoon van alecto met camera. Compact maar zeker handig in gebruik. Terugspreekfunctie is ook een meerwaarde
Alecto babysmart 10 aangeschaft
Alecto babysmart 10 aangeschaft . Richt helaas niet voldoende omlaag dus plaatsen is niet handig. Verder werkt het prima .
Goed
Voordeel is dat er meerdere camera's op aangesloten kunnen worden, beeldkwaliteit is prima.
Het bereik gaat zeker niet ver, dat vind ik wel echt nadelig. Bij onze oude woning kon je niet eens achter in de tuin zitten. De camera geeft na 1/ 1.5 jaar signalen dat het te koud zou zijn terwijl dit niet zo is en na 2 jaar viel de nachtmodus van 1 camera weg. Dit gemeld bij alecto, viel eigenlijk net buiten de garantie maar ik kreeg binnen een paar werkdagen een nieuwe gestuurd. Goede service en reageert snel.
Prima weegschaal gekocht.
Super fijne babyfoon van alecto
Super fijne babyfoon van alecto! Goed beeld en goed geluid, accu gaat lang mee.
Blij
Een paar weken geleden een babyfoon met beeld gekocht de DVM-140 ben er heel blij mee, pas op onze kleinkinderen en kan nu niet alleen horen maar ook zien wat er boven gebeurt.
We hebben voor ons eerste kinde een…
We hebben voor ons eerste kinde een alecto babyfoon dvm-71 gekocht. Deze werkt naar behoren en doet wat die moet doen.
Alecto smartbaby10
Hebben een Alecto smartbaby10 gekocht, tot heden voldoet deze aan onze verwachtingen goed en duidelijk beeld verder is het eenvoudig te installeren.
December 2020 een Alecto flessenwarmer…
December 2020 een Alecto flessenwarmer gekocht. Helaas ging hij een paar maanden geleden kuren vertonen, maar het is door Alecto zeer correct verholpen!! Erg blij mee, volgende flessenwarmer word weer een Alecto!
Alexto baby smartbaby10 super handige…
Alexto baby smartbaby10 super handige babyphone makkelijk te instaleren. Geen gedoe met de wifi!! Zeker tevreden!
Beste aankoop ooit!!
Beste aankoop ooit!!
Gezond bezig, meteen vers, gezond, en warme maaltijden voor de baby.
Ook snel geleverd en netjes binnen gekregen door een vriendelijke postman.
Snelle reactie en dag nadien al…
Snelle reactie en dag nadien al wisselstuk toegekregen. Wij zijn tevreden
Alecto Dvm 143 defect
3 jaar geleden een Alecto Dvm 143 gekocht. Deze is gedurende deze periode 2 x gerepareerd en we hebben zelfs een nieuwe gekregen! Helaas is deze alweer defect en wel elke keer hetzelfde probleem! Niet meer willen opladen/ defecte aansluiting. Advies zou zijn wederom het apparaat te laten repareren. Jammer genoeg is voor mij het merk niet betrouwbaar meer omdat het met regelmaat kapot gaat. Helaas is het niet mogelijk een ander type te krijgen dus ik stap van dit merk af.
Super fijne babyfoon
Super fijne babyfoon, detecteert alle geluiden goed en doet precies wat het moet doen.
Goeie babyfoon
Goeie babyfoon, enkel jammer dat ik 30 euro meer betaald heb in de winkel dan dat ik thuis keek via bol.com
Hele fijne slaapwekker (model aap)
Hele fijne slaapwekker (model aap). Was kapotgegaan, maar enorm fijne en snelle service > onder garantie een nieuwe ontvangen. Aanrader!