Alltime Travel Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gå en stor bue uden om Alltime Travel, hvis du gerne vil have kundeservice. Vi havde nogle mindre gode oplevelser med vores indkvartering. Vi blev kastet rundt til andre parter og Alltime tog ikke ans... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var let at komme i kontakt med Alltime Travel før og under rejsen ved bl.a. ændringer. Selve feriehytten vi havde booket leverede ikke helt op til det forventede. Enkeltmandssengene var ret små... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til Alltime Travel ved dygtig medarbejder som I dag gav os helt fantastisk service. Kære Brian. Herfra skal lyde den største og varmeste TAK, vi kom godt i mål med vores skiferie for storfamili... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte Ophold i Weissenhäuser Strand kør selv med færge. En påsketur med 3 børn. Et ophold der gik fra 2 til 4 dage. Lejligheden var pæn og upåklageligt ren, og personalet var meget venlige. J... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Excursiebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Alltime Travel er et 100% danskejet rejsebureau, som tilbyder alt inden for hyggelige og aktive familieferier hele året rundt. Vi tilbyder både skiferier til alle de bedste skidestinationer, skønne ferielejligheder i Europa og badelandsferier til alle de sjoveste badeland i bl.a. Danmark, Tyskland og Holland. Vi har mere end 25 års erfaring med salg af rejser i Danmark, så du kan derfor trygt lade os hjælpe med din næste ferie. Vi har alt i familieferie hele året rundt uanset, hvornår du ønsker at rejse.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen mulighed for dialog over tlf.

Jeg vil blot gøre opmærksom på, at det nu i to dage ikke har været muligt at komme i kontakt med Alltime Travel over tlf. De har dog været hurtige til at skrive tilbage på mail og bede om, at jeg skriver her, hvad jeg skal bruge, men da min henvendelse vil generere flere nye mails, så foretrækker jeg en dialog over tlf. Det kan Alltime Travel desværre ikke tilbyde i øjeblikket.

3 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Øv for et spild af ferie

Alltime travel har ikke været andet end venlige og hjælpsomme ved køb a ferie. Det er så knap så god en oplevelse efter vi er kommet frem. Vi købte tilbage i oktober en skiferie samlet som familie til to enheder på Utsedalen Resort i Norge. Da vi kommer frem til hottellet kan receptionen fortælle os at varmen desværre ikke virker. I den ene lejlighed er varmen på fuld blæs - en varm uudholdelig sauna hvor det brænder at gå på badeværelsesgulvet. Den anden har i modsætning ingen varme overhovedet og den stakkels receptionist kikker derefter på os og udleverer 2 små varmeblæsere til en 100kvm lejlighed i to etager med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Vi har nu i 4 dage ud af 5 "nydt" en lejlighed der enten er for kold eller ulidelig at slappe af/sove i i pga den super irriterende lyd af varmeblæsere. Ligeledes er det noget irriterende at komme hjem fra en dag på ski og ikke kunne tørre tøj på et opvarmet badeværelse eller få et varmt bad da det på en eller anden måde også påvirker det varme vand som vi intet har af til bade. Det copede vi egenligt ok med indtil det gik op for os at det her problem ikke er nyt for hotellet men foregået siden august! ergo må alltime have hørt om det før og alligevel valgt at sælge ophold til stedet. Det gør vores tålmodighed med stedet og alltime noget lavere må det siges da vi således bestemt ikke har købt den juleferie vi troede vi havde købt. Nytårsaften foran en varmeblæser er bare ikke helt det vi drømte om. ALltime travel har modtaget en mail fra os men endnu ikke vendt tilbage. Det finder vi egentligt også bekymrende. En sidste uhensigtsmæssig ting er at alltime sælger opholdet med fri adgang til sauna pool og fitness. En ydelse der koster 50nKr pr adgang pr person. Det har hotellet løst for os men det bør alltime også rette op på i deres salg og også her sagde hotellet at det havde de oplevet før med alltime. I øvrigt er sauna med ret begrænsede åbningstider så forvent ikke et sted hvor du kan gå hen og få den manglende varme når det passer dig. Afslutningsvis har hotellet absolut intet fingerende wifi - så selv om alltime ved salg var både venlige og hjælpsomme så sælger de altså noget her der ikke lever op til beskrivelsen og de er bestemt heller ikke hurtige nok til at reagere på henvendelser. Kedelig oplevelse.

27 december 2023

All time travel

All time travel, som åbentbart er samme selskab som skiferie.dk, har nu brugt en uge på at finde en overnatningsmulighed til os i Trysil i uge 8. 2 tilbud sendt som begge ikke stemte overens med vores ønsker - fordi de havde glemt det vi ønskede (2 gange…). Og mails modtaget fra først skiferie.dk, herefter alltimetravel? De kender ikke skiområdet eller overnatningsmulighederne på destinationen, så de kan ikke hjælpe med placering osv. Idag bliver jeg ringet op, en dag senere end aftalt, at de så ikke har det tilbud vi ønsker. Hvorfor ikke bare melde det ud dag 1?Der er nu gået en uge frem og tilbage og vi har sagt nej tak for mere “hjælp” fra deres side… Kan ikke anbefales!

12 september 2023

Hej René
Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for at dele din oplevelse med os. Vi beklager oplevelsen og vi vil absolut altid gøre vores bedste for at svare så præcist og hurtigt som muligt. Vi forstår, at det er frustrerende, når tingene ikke går som planlagt, især når man forsøger at planlægge en rejse.

For at rette op på denne skuffende oplevelse vil jeg meget gerne tilbyde, at en af vores mest erfarne sælgere kontakter dig personligt for at finde en løsning, der opfylder dine behov og ønsker. Vi sætter stor pris på vores kunders tilfredshed og gør altid vores bedste for at imødekomme deres behov, selvom det kan være udfordrende, især når man er sent ude med at booke, som det er tilfældet med ønsket om overnatning i uge 8.

Jeg vil også gerne tilføje, at vi for nyligt har budt velkommen til to nye medlemmer i vores team. Det er værd at bemærke, at alle vores sælgere er erfarne skiløbere med stort kendskab til skiområderne. Dette er en kerneværdi for os, fordi vi mener, at det bedste råd kommer fra dem, der virkelig kender skiområderne.

Endnu engang beklager vi ulejligheden, og vi håber på at kunne assistere dig yderligere for at sikre en positiv oplevelse fremadrettet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great service as it should be

We just booked our sking holiday for coming winter in Wagrain.

Ingrid from Alltime Travel was very friendly and quick in her replies, offered us exactly what we where looking for and made this process very easy.

Thank you and I highly recommend using them to book your holiday!

3 augustus 2023

Dear Michel,
Thank you so much for taking the time to share your experience with us! We are delighted to hear that you had a positive interaction with Ingrid from Alltime Travel while booking your upcoming skiing holiday in Wagrain. Providing great service and ensuring a smooth booking process is our top priority, and we're thrilled that Ingrid's friendly and prompt assistance met your expectations.

We look forward to helping you have a fantastic skiing experience in Wagrain this winter. Have an amazing holiday and hit the slopes with joy!

With warm regards,
Alltime Travel

Reddede vores ferie

Jeg havde lavet en fejl som havde konsekvenser for vores ferie. Alltime Travel hjalp os med at få det løst. Utrolig service som jeg var helt rørt over og slet ikke havde forventet, da det var min egen fejl. Kigger helt sikkert på denne side igen næste gang jeg bestiller ferie.

17 juli 2023

Hej Martin

Tak for din anmeldelse!
Vi håber i havde en god ferie og er glade for vi kunne hjælpe jer!

Alltime Travel

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Manglende nøgle

- Manglende nøgle ved ankomst til lejlighed
- Elevator virkede ikke. Vi boede på 3. Sal. Det var en forudsætning for at booke denne lejlighed.
- Toiletpapir flød på altanen ved ankomst
- Nøgle til skikælderen var heller ikke udleveret

13 maart 2023

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse. Det er beklageligt at høre, at du havde udfordringer under dit ophold. – Det er bestemt ikke noget, vi ønsker for vores gæster.
I samarbejde med dig og skidestinationen forsøgte vi at løse de udfordringer I havde, som I også er blevet kompenseret for efterfølgende.
Vi vil gerne takke dig for at kontakte os og give os mulighed for at rette op på de fejl, der er sket. Det kan hjælpe os til at prøve at forhindre, at lignende situationer opstår igen.
Endnu en gang vil vi gerne beklage for de udfordringer, I har oplevet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste service til en børnefamilie på skiferie

Vi har haft den bedste oplevelse med skiferie i hemsedal. God service til at få bestilt alt hjemmefra. Stor og lækker lejlighed som levede op til alt vi var blevet lovet. Alt skileje stod klar i vores skiskab ved ankomst, så det var nemt for en børnefamilie at hoppe direkte ud på løjperne.

Alt i alt perfekt service og alt levede op til forventninger til rejsen.

10 maart 2023

Hej Jakob
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle og I havde en god rejse!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Let af finde gode muligheder, svære at forstå hvordan vi får togbilletten...

Let af finde gode muligheder, lidt svære at følge hjemmesiden ved selve bookingen da ikke all huse/lejligheder vist på landkortet faktisk var ledige. Ligeledes lidt uklart med processen for hvordan selve togbilletten til Åre fungere.

20 maart 2023

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter din feedback og vil bruge den til at forbedre hjemmesiden og processen. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når man leje en hytte ud

Når man leje en hytte ud, er det vigtig at gæsten kan komme ind i hytten. dette mener alltime-travel ikke er deres problem.

Da vi ankommer til vores skihytte, har sneploven skubbet alt sneen ned af trappen til vores dør og det lå som en stor dukken sne foran døren(hele døren var spærret), vi kontraker rep. som ikke ønsker at gøre noget, så vi må selv grave døren fri så vi kan komme ind i den hytte vi hade lejet (par timer). Jeg få fat i alltime-travel som svare "nu er i et land hvor det er normalen at der kan falde sne"
Det er nu også derfor vi tog der til.
Men så skriver de til mig at jeg skal udfylde en
alltime-travel.info reklamationformular. men da de har travlt kan der gå op til 6-8 uger før de svare, det er nu 9 uger siden, og har stadigvæk ikke hørt fra dem.

De er total ligeglade med deres gæster. hold jer væk

22 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik hjælp med om bookning af den…

Jeg fik hjælp med om bookning af den sødest dame, som hun sagde, vi gør lige det hele færdig, det er nemmest for dig, dejlig service. 😀

22 maart 2023

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at servicen var i top. Du ønskes en rigtig god ferie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kundeservice giver sig tid…

Super god kundeservice giver sig tid til at lytte efter dine behov

16 maart 2023

Hej Brian

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre at vores kundeservice gør sit arbejde godt. Du ønskes en rigtig god ferie!

Nem og overskuelig bestilling

Nem og overskuelig bestilling, dog drillede hjemmesiden, så gik man et step tilbage, forsvandt alt der var var udfyldt tidligere.
Hurtig respons på bestilling.

9 maart 2023

Hej Susan

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at hjemmesiden drillede og det er noget vi vil tjekke op på og få forbedret. Godt at høre, at bestillingen gik hurtigt. God rejse til jer.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alltime Travel kunne med fordel arbejde med telefonservicen

Booking hos Alltime Travel virker rigtig, rigtig fint - når man altså gør det selv via deres hjemmeside. Men har man brug for at ringe og tale med et menneske er det ikke godt. Enormt lang ventetid hvor man godt kunne tænke sig at få af vide hvilket nummer i køen man har trukket, eller en service som at blive ringet op kunne også hjælpe på oplevelsen - eller allerbedst sætte nogen flere til at svare på telefonerne. Det kunne der med fordel arbejdes på, for når man endelig får en medarbejder i tale er de rigtig søde, venlige og hjælpsomme.

27 februari 2023

Hej Annette,

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er glade for at høre, at hjemmesiden fungerer godt og når at vores medarbejdere gør det godt.
Vi har haft en usædvanlig travl skisæson, som desværre har ført til en lidt længere ventetid på vores telefonservice. Det undskylder naturligvis ikke den ventetid, du har oplevet, men vi har arbejdet hårdt for at imødekomme alle henvendelser på den bedst mulige måde. Vi vil også arbejde på at opgradere vores salgsstyrke til næste sæson for at sikre, at vi kan besvare henvendelser hurtigere og mere effektivt.
Rigtig god rejse til jer!

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse. Rigtig god kundeservice ved bestilling af rejsen, dejligt ophold i superfin hotellejlighed på Høgfjellshotellet i Rauland.
Kan varmt anbefales.
Vi har allerede bestilt skiferie ved Alltime Travel i 2024.

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Det er en fornøjelse at høre, at rejsen gik godt og I allerede er klar til at tage af sted næste år. Vi håber, I får en rigtig god rejse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dejligt det hele er på Dansk……

Super dejligt det hele er på Dansk… nemt at booke og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden.. nu glæder vi os bare til at komme afsted på ferie med vores gode venner ❤️

Hej Michelle

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse på hjemmesiden, da vi bestræber os på at gøre det så nemt og enkelt at booke en rejse på vores hjemmeside. Vi håber, at I får en rigtig god tur!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen problemer i forhold til…

Ingen problemer i forhold til bestilling. Alt har flasket sig indtil videre 😊

Hej René

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at bestillingen er har været problemfri. Du ønskes en rigtig god rejse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er super nemt og overskueligt at…

Det er super nemt og overskueligt at booke hos jer. Af erfaring ved vi at det også er nemt og hurtigt både at tjekke ud og ind på feriedestination. Kan klart anbefales.

3 februari 2023

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse og din anbefaling af os. Vi håber I får en rigtig god rejse.

Alt var i orden

16 maart 2023

Hej Zsoit

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med bookingen. God rejse.

Skønt sted i Hemsedal

Skønt sted i Hemsedal - alt fungerede som det skulle 👍🏼👍🏼👍🏼

19 maart 2023

Hej Mia

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i Hemsedal. Endnu en gang tak for din anmeldelse og de positive ord, det betyder meget for os.

Lees meer over geverifieerde reviews.