Alltime Travel Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gå en stor bue uden om Alltime Travel, hvis du gerne vil have kundeservice. Vi havde nogle mindre gode oplevelser med vores indkvartering. Vi blev kastet rundt til andre parter og Alltime tog ikke ans... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var let at komme i kontakt med Alltime Travel før og under rejsen ved bl.a. ændringer. Selve feriehytten vi havde booket leverede ikke helt op til det forventede. Enkeltmandssengene var ret små... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til Alltime Travel ved dygtig medarbejder som I dag gav os helt fantastisk service. Kære Brian. Herfra skal lyde den største og varmeste TAK, vi kom godt i mål med vores skiferie for storfamili... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte Ophold i Weissenhäuser Strand kør selv med færge. En påsketur med 3 børn. Et ophold der gik fra 2 til 4 dage. Lejligheden var pæn og upåklageligt ren, og personalet var meget venlige. J... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Excursiebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Alltime Travel er et 100% danskejet rejsebureau, som tilbyder alt inden for hyggelige og aktive familieferier hele året rundt. Vi tilbyder både skiferier til alle de bedste skidestinationer, skønne ferielejligheder i Europa og badelandsferier til alle de sjoveste badeland i bl.a. Danmark, Tyskland og Holland. Vi har mere end 25 års erfaring med salg af rejser i Danmark, så du kan derfor trygt lade os hjælpe med din næste ferie. Vi har alt i familieferie hele året rundt uanset, hvornår du ønsker at rejse.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ferie

Har prøvet Alltime Travel ved sidste skiferie, og alt fungerede upåklageligt.

14 januari 2023

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at alt fungerede upåklageligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde forsøgt som de fleste at…

Jeg havde forsøgt som de fleste at komme i kontakt med dem. Desværre uden held. Da det endelig lykkedes, fik vi verdens bedste service. Og som de fleste skriver, er det de samme personale fra Dansk Bilferie. Vi havde lidt udfordringer ang vores bolig, og Camilla hvis du ser det her, så skal du vide at du er årsagen til at vi booker 2025 hos jer. Tusind tak for hjælpen ang 2024. Keep up the good work😊😊

29 januari 2023

Hej Ann

Tak for din anmeldelse. Vi beklager naturligvis, at du oplevede ventetid på telefonen, men er glade for, at du er tilfreds med vores service og fik styr på skiferien til 2024. Camilla er glad for, at hun kunne hjælpe med at få afklaring på diverse spørgsmål til jeres bolig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig mavefornemmelse og manglende service

Æv, vi har booket vores ferie før all time overtog. Vi har af 3 omgange forsøgt at komme igennem pr tlf (som de selv anbefaler) for at booke skiskole til vores børn. Det er endnu ikke lykkedes at komme igennem, på trods af 30-45minutters tålmodighed.
Vi er endt med, nu at booke direkte på skisportsstedet hvor skiskoler nu er udsolgt alle formiddage.
Vanvittig ærgerlig start på ferien allerede før vi er taget afsted. Nu kan vi tage afsted med en dårlig mavefornemmelse over, om der mon er styr på det. Æv.

29 januari 2023

Hej Malene

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi beklager meget, at du har haft problemer med at komme i kontakt med os på telefon. Vi har haft ekstraordinær mange henvendelser de seneste uger, og det har desværre resulteret i længere ventetider på telefonen. Det beklager vi meget. Vi har derfor øget bemandingen.

Vi kan se, at jeres mail om skiskole er blevet besvaret under to timer efter, at I skrev til os. Forespørgslen på skiskole sendte vi afsted til skisportsstedet med det samme.

Vi er kede af at høre, I har en dårlig mavefornemmelse inden jeres ferie. Det ønsker vi bestemt ikke, at I har. I er velkommen til at kontakte os på info@alltime-travel.dk, hvis I har uafklarede spørgsmål til jeres skiferie.

I ønskes en god skiferie.

Tak for god service

Har tidligere anmeldt at det var umuligt at komme igennem på tlf.
Efter 3 forsøg over 2 dage alle på over 1,5-2 timer lykkedes det omsider og fik efterflg. god hjælp og super service. Blev så ringet op idag, om jeg fortsat havde brug for hjælp samt med en undskyldning for den lange svartid. Tak!

26 januari 2023

Hej Kirsten

Vi beklager, at du har haft svært ved at komme igennem til os på telefon. Vi har i øjeblikket ekstraordinær mange henvendelser, hvilket desværre har resulteret i længere ventetid. Vi er glade for, at du fik den nødvendige hjælp og er tilfreds med servicen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bookede en uges skiferie i Wagrain for hele familien og ønskede at tage Snälltoget derned. Vi have hørt at Alltime Travel er de samme medarbejdere som de var, da de hed Dansk Bilferie. Det kunne vi godt godt mærke, da det var erfarne og dygtige rådgivere vi snakkede med. Vi følte os godt behandlet og vejledt og servicen var helt i top, på trods af lidt lang ventetid på telefonen. (....men det er nok også forventligt i denne her periode).
Turen derned i toget var superhyggelig og fungerede godt og vi ankom frisk og udhvidet til St. Johann hvorfra vi kunne komme videre til Wagrain med transferbus.
Super lækker lejlighed i Markt 16 og igen, så god service fra Sport Spiz som hjalp med skileje og altid var der til at hjælpe hvis vi havde spørgsmål.
Vi har kun godt at sige om Alltime Travel og deres service.

13 januari 2023

Hej Christina

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er enormt glade for, at I følte jer godt behandlet, og at I tilfredse med vores service. Vi beklager, hvis du har oplevet længere ventetid på telefonen end normalt.

Det glæder os, at I havde en god tur til Wagrain og håber, at I har lyst til at rejse med os en anden gang.

God kommunikation

25 december 2022

Hej Finn

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med vores kommunikation.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende service og support

Skuffende oplevelse, med ingen service fra Alltime travel.
Vi købte skiferie igennem danskbilferie, som så blev overtaget af alltime travel. Jeg kontaktede dem inden rejsen med nogle spørgsmål, som de aldrig vendte tilbage på. Da vi så var afsted, var der flere ting der manglede. Vi havde ikke fået nogen velkomstpapir, som skulle indeholde kode til wifi og adgang til flere faciliteter i byen. Vi fandt kun ud af dette fordi vi henvendte os i den shop der udleverede nøglen. De gav os så kontaktinfo på hende der faktisk ejede lejligheden, vi havde booket igennem alltime travel. Hun var også meget utilfreds med Alltime travel og at vi ikke havde fået de oplysninger vi skulle have. I vores papir stod der også at vi skulle henvende os til personalet på stedet, hvor vi boede. Men der var sjovt nok ikke nogen, da det var en bygning med lejligheder. Servicen var så dårlig og efter vi er kommet hjem, har vi heller ikke modtaget nogen henvendelse om, hvordan turen har været, så de kunne få lidt feedback fra deres kunder. Informationen og servicen tilgængelig fra alltime travel har simpelthen været alt for ringe!

7 januari 2023

Hej Helle

Tak for din anmeldelse og feedback i forbindelse med din skiferie. Vi er virkelig ærgerlige over at læse om jeres oplevelse og kede af, at I har været skuffet over vores service.

Velkomstpapirerne burde have ligget i lejligheden ved ankomst. Hvis ikke det var tilfældet, er det naturligvis noget, vi skal have rettet op på. Vi kan dog ikke umiddelbart se, at I har kontaktet os omkring de manglende papir, så vi kunne udbedre problemet.

Vi værdsætter din feedback for at vi hele tiden kan udvikle vores rejser og forbedre os. Du er naturligvis velkommen til at sende en mail til os på info@alltime-travel.dk med din feedback.

Vi håber, at I trods ovenstående havde en god skiferie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mange tak for at yde den ekstra service

Personalet hos Alltime travel var meget behjælpelige med at finde lige den skiferie der passer til os som børnefamilie. Tusind tak, fordi I er omhyggelige hele vejen igennem. Vi føler os bestemt i sikre hænder.

4 januari 2023

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse og fine ord. Vi er glade for, at I føler jer i sikre hænder og ønsker jer en rigtig god skiferie.

Dårlig kundeservice

Kan ikke komme i kontakt med dem.. har flere spørgsmål til min skiferie

17 januari 2023

Hej Mia

Vi er naturligvis kede af at høre, du har haft problemer med at komme i kontakt med os. Vi har haft ekstraordinær mange henvendelser de seneste par uger, men vi gør vores bedste for at besvare alle hurtigst muligt. Det har desværre betydet længere ventetider, og det beklager vi meget. Vi har derfor også øget bemandingen.

Hvis ikke du allerede har været i kontakt med os, må du meget gerne sende en mail til os på info@alltime-travel.dk, så vi kan besvare dine spørgsmål.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Umuligt at komme igennem på telefon

De har overtaget vores skiferie fra Dansk Bilferie desværre. I over en uge har vi forsøgt at kontakte dem telefonisk for at booke skiskole samt fordi vi har nogle spørgsmål til vores ferie, men på trods af at vi 4 gange har siddet og ventet i 40 min i telefonen, har vi ikke kunnet komme igennem. Det er simpelthen for dårligt! og det oplevede i aldrig den gang Dansk Bilferie havde ansvaret for vores ferie. Vi booker ihverfald ikke vores skiferie hus dem igen.

15 januari 2023

Kære Katrin

Vi er kede af at høre, du har haft problemer med at komme igennem til os på telefon. Vi har haft ekstraordinær mange henvendelser, men vi har gjort vores bedste for at besvare alle hurtigst muligt. Det har desværre betydet længere ventetider, og det beklager vi meget. Vi har derfor også øget bemandingen yderligere, og bestræber os på at besvare alle e-mails inden for 24-48 timer.

Det er korrekt, at vi har overtaget din booking fra Dansk Bilferie, men det er samme ejere, som driver Alltime Travel videre.

Vi kan se, at du har været i kontakt med os, og håber at du har fået svar på dine spørgsmål. Du ønskes en god ferie.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til Alltime Travel ved dygtig…

Kære Brian.
Herfra skal lyde den største og varmeste TAK, vi kom godt i mål med vores skiferie for storfamilien.
Du gav os helt fantastisk service, vi er ovenud taknemlige med mange glade unge i lejren.
Med den gode service kan I regne med os som kunder fremover og vores anbefalinger til andre.
Hils din chef og sig; tak for dig.
Mange gode hilsner fra
Jette Hill Ludvigsen & familie

8 januari 2023

Kære Jette & familie

Vi er meget taknemmelige for jeres anbefaling og glade for at høre, I kom godt i mål med planlægningen af jeres skiferie. Brian er glad for, at han kunne hjælpe jer og takker for de flotte ord.

Vi glæder os til at hjælpe jer igen i fremtiden, og ønsker hele familien en dejlig ferie.