Alles prima verlopen, alleen online inchecken is erg moeilijk bij sunexpress, heenreis op computer na lang proberen gelukt. Terugreis via telefoon ook dacht ik maar bij aankomst vliegveld was er toch... Toon meer

Mooi, schoon hotel. Helaas geen airco! Eten matig, ontbijt prima, lunch redelijk, diner slecht! Geen variatie, slecht vlees, teveel pasta en pizza. Kortom niet wat ik verwacht van een allsun hotel.... Toon meer

We waren nogal huiverig toen we te horen kregen dat de reis die we hadden geboekt bij VakantieDiscounter zou worden uitgevoerd door Alltours. We hadden de slechte recensies op m.n. Truspilot ook gele... Toon meer

Heerlijke vakantie gehad. 9 dagen waren voldoende om hier te kunnen verblijven. Goed hotel, vriendelijke bediening, mooie zwembaden, heerlijk eten, mooi huisrif om te snorkelen. Kortom; precies wat ik... Toon meer

1. Touroperator

alltours flugreisen bietet seinen Kunden rund um die Uhr die besten Reiseangebote zu den schönsten Traumurlaubszielen der Welt. Ob Pauschal-Reisen oder Last Minute-Schnäppchen, Nur-Flug- oder Nur-Hotel-Buchungen – alltours bietet immer das passende Urlaubserlebnis.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

19K reviews

Heeft 0% van zijn negatieve reviews beantwoord

Rustig hotel

Hotel was heerlijk rustig gelegen met weinig massa toerisme. All inclusive gedurende de dag was matig. De buffetten waren prima

24 juli 2025

Transfer Petrovac Montenegro een fiasco

We hebben een vakantie geboekt bij alltours via vakantiediscounter naar Montenegro Petrovac. Mooie reis tot nu toe. Maarrrr…..We hebben een behoorlijk bedrag betaald voor deze reis en dat is inclusief transfer van hotel naar vliegveld. Op de heenweg zijn we gedropt voor de straat van het hotel. Stukje lopen, maar begrijpelijk, want straat van hotel is te smal. Morgen gaan we weer naar huis en je mag verwachten dat je weer bij het hotel opgehaald wordt, of in ons geval op de plek waar we ook gedropt zijn. Niets is minder waar. Nu moeten we met onze zware koffers, met 30 graden, naar een bushalte ca 15/20 minuten bergopwaarts lopen. Aangeven dat dit niet acceptabel is, wordt niets mee gedaan. Alleen dat we later een klacht bij de organisatie kunnen indienen. Belachelijk! Na alle reviews gelezen te hebben, dacht ik dat alltours een fatsoenlijke reisorganisatie was, maar ophalen bij of nabij je hotel doen ze dus niet, terwijl je daar dik voor betaald hebt.
Mensen slecht ter been? Ga niet met alltours naar petrovac. Ze geven aan dat er maar 1 busstop mogelijk is (wat absoluut niet waar is) en dat iedereen, waar je hotel ook zit, dat stuk moet lopen, bergopwaarts. Dus ze halen niemand op in de buurt van je hotel. Echt nog nooit meegemaakt bij een reisorganisatie.

Hopelijk berust bovenstaand alsnog op een misverstand en worden we morgen alsnog nabij ons hotel opgehaald. Dan zal ik mijn review hierop aanpassen.

9 augustus 2025

Alles was redelijk goed

Alles was redelijk goed , alleen de vliegtijden vonden we echt niet leuk , duur betaald , en 2 volle dagen kwijt aan vliegen , ook de transfers naar het hotel en terug , reden erg hard , niet echt veilig , ook hadden de transfers bussen mankementen , daar mag wel iets aangedaan worden als je mensen veilig wilt rijden

8 augustus 2025

Fijne ervaring

Goede communicatie, via een app kon ik mijn reisinformatie in de gaten houden. Naar hotel gebracht door vriendelijke chauffeur daar goed gegeten met veel variatie, schone kamers. vriendelijk personeel wat ons geholpen heeft de koffers boven te krijgen.
Al met al fijne ervaring gehad

7 augustus 2025

Hotel was heel goed terugvlucht slecht

Hotel was heel goed
Terugvlucht was verschrikkelijk
Kregen een ander vliegtuig en vliegtuig was heel oud en zeer slechte stoelen
Alltours had ons kunnen melden dat we een ander vliegtuig zouden krijgen
Want u wist er al van want we konden niet inchecken

1 augustus 2025

We hebben een boeking gemaakt met…

We hebben een boeking gemaakt met Alltours via Ab in den Urlaub. Bij aankomst bleek dat ons gezin in het hotel geen kamers hadden die naast elkaar gelegen waren maar de 2 kamers waren in een totaal ander gebouw van het hotel bevestigd. Heel vervelende met 2 kinderen die dan apart in een ander gebouw moeten slapen en 6 valiezen waar alles verdeeld in zit. Dit telefonisch gemeld aan Alltours die alle schuld bij het hotel legde maar geen initiatief ondernam. Grote teleurstelling voor een hotel 5* op Kos waar je halfpension waar je duizenden euro's voor hebt betaald. De kamer van onszelf keek uit op een kinderopvang met ganse dag veel lawaait en s'avonds was er luide muziek met griekse dans. Nog nooit meegemaakt. Geen sfeer in hotel. Jammer zaak maar heel erg jammer dat Alltours niet ingreep.

7 juli 2025

Zeer goed hotel

Zeer goed hotel, niets op aan te merken. Goede ontvangst, goede kamer, vriendelijk en gastvrij personeel. Dit van de medewerkers van de receptie, de bediening, de keuken tot en met de schoonmaak, alles is top.

6 juli 2025

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen. Heenreis oké, transfer met bus prima. Verblijf in hotel goed, all in bijgeboekt was iets minder. Terugreis ook heel goed georganiseerd.

20 juni 2025

Overboeking

Helaas waren wij de dupe van het systeem van overboeking, waardoor we ‘s-avonds na aankomst naar een ander hotel moesten uitwijken. De volgende dag kun je pas om 15.00 uur de hotelkamer in. Dat kost je dus een hele vakantiedag. Het hotel compenseerde ons met twee diners in het hotel-restaurant.

12 juni 2025

Prettige reisburo

Prettige medewerkers die de tijd voor je nemen. Alles netjes geregeld in en uit checken, zelfs een brief op de hotelkamer fijne vakantie gewenst.

17 juni 2025

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie, heldere afspraken.
Vraag me alleen af waarom je 30 euro moet betalen bij alltours voor het visum voor Egypte, terwijl het 25 euro kost.

1 juni 2025

Ze hebben ons perfect geholpen en…

Ze hebben ons perfect geholpen en omgeboekt ondanks dat wijzelf een foute boeking hadden gemaakt.
Alles tot in de puntjes geregeld met transfers van bus naar ferry naar hotel , er stond altijd iemand klaar om ons te helpen en alles was duidelijk gecommuniceerd.
Helemaal tevreden dus met onze vakantie.

9 juni 2025

Prima vakantie / reis gehad

Prima vakantie / reis gehad, alles goed geregeld, met een opmerking.
Het kan aan mij liggen, maar geen melding gekregen / of slecht te vinden op de site over online inchecken voor de terug reis.
Dit heb ik moet doen op de luchthaven, (jammer)
m.v.g
r v kampen
boekings nr 10329371

29 mei 2025

Wat ik erg fijn vond was de mijn…mail contact met Alltours.

Wat ik erg fijn vond was de mijn Alltours app deze is duidelijk en alles staat erin wat je nodig hebt.

Alleen het hotel dat vonden wij erg verouderd, bedden zeer slecht paar keer geklaagd, daar werd dan 2x over een dekbed op het matras geld maar helaas erg veel Russen en Engelsen(veel drank en geschreeuw)
Zeker geen 5 sterren.

24 mei 2025