Lees wat reviewers zeggen
Har købt en Engwe elcykel. Jeg har fået fremragende service, lige fra de første mange spørgsmål om cyklen, handlen forløb perfekt, hjælp undervejs ift. handlen da der skete en dobbeltbetaling (F... Toon meer
Ikke køb fra dette sted fusk efter fusk Jeg har min elcykel hvor batteriet er brændt sammen hvilket ikke burde ske jeg kontakter de svarer første gang men siden har de ikke svaret sendt over 3/4 m... Toon meer
Lidt startproblemer med at få lov at bestille, men da der først kom “hul igennem” gik det fuldstændig fint. Havde mindre problemer med nogle indstillinger på selve cyklen, men fik rigtig god og grund... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er en online virksomhed bestående af et motiveret team som bestræber os efter at opfylde kundens behov og skabe den bedste oplevelse for kunden. Vi er en kvalitet bevidst virksomhed som går op i kvalitet af vores produkter og selvfølgelig også vores glade kunder. Alting Shoppen er 100% dedikeret på at gøre hverdagen bedre og driver herefter forretningen efter værdier, som er særlige for os. Vores online virksomhed består af de ting som er på mode lige pt. og det er selvfølgelig til rigtig billige priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.
Contactgegevens
2620, Albertslund, Denemarken
- support@altingshoppen.dk
- altingshoppen.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Find et andet sted at handle
Prøvede at bestille herfra uagtet at jeg havde pă fornemmelsen at det ville blive en meget dărlig købsoplevelse, idet firmaet ikke har telefonnummer og adresse pă deres website samt en meget dărlig score pă TrustPilot.
Det gik som forventet.
Det eneste jeg modtog var en ordrebekræftelse med besked om at jeg kunne forvente at kunne afhente varen næste dag pă en adresse som ville blive oplyst.
Hørte aldrig mere fra firmaet.
KØB IKKE DIN ELCYKEL HER
FUSK FUSK FIRMA. KØB IKKE HER!!!
Vi har købt en elcykel til vores søn og den er under 1 år gammel.
Batteriet er brændt sammen/smeltet.
Vi har sendt ca 10 mails de sidste 2 måneder men intet svar. Vi har købsbevis og en reklamationsret på 2 år.
Kan se at der er flere herinde som melder om samme problem.
Så ringe service.
Ikke køb fra dette sted fusk efter fusk…
Ikke køb fra dette sted fusk efter fusk
Jeg har min elcykel hvor batteriet er brændt sammen hvilket ikke burde ske jeg kontakter de svarer første gang men siden har de ikke svaret sendt over 3/4 mails intet svar ikke køb fra dem find nogle andre kan også se det samme er sket for mange andre ikke køb fra dem find et andet og bedere sted og købe
Under al kritik
Jeg har for 1,5 uges tid siden skrevet en dårlig anmeldelse på trust pilot. Dette handlede om mit el-løbehjul Kugoo Kirin M4, som batteriet er dårligt på.
Efter længere varende tid med forsøg på kontakt, fik jeg efter min anmeldelse endelig en henvendelse fra dem.
Dette har jeg dog intet fået ud af. Jeg svarede efterfølgende hurtig på deres mail, med en vedhæftet faktura, men de har igen ikke vendt tilbage på sidste mail. Dette piner mig, da løbehjulet blev købt for mine konfirmationspenge og jeg ikke har muligheden for at købe et nyt et andet sted. Løbehjulet er meget vigtigt, da det er min transport til skole og venner, da jeg bor lidt ude på landet.
Under al kritik - hold jer væk
Fusk efter fusk ikke køb noget fra dem
Fusk efter fusk ikke køb noget fra dem.
Svar på deres kommentar:
I har ikke besvaret de mails vi har sendt plus i har ikke et nr. vi kan ringe til.
Vores batteri er brændt sammen plus vi har kvittering på det.
Svar på jeres kommentarer nr. 2 (i behøver ikke at redigere jeres svar hver gang)
Vi har endnu ikke modtaget svar på vores klage.
Vi har forsøgt at kontakte jer via mail ( sendt over 10 mails).I ikke har et telefonnummer eller en fysisk butik vi kan henvende os til.
Vi har også kontaktet jeres samarbejdspartnere, som er cykelbutikker, men de oplyser, at de ikke har noget med jer at gøre – tilsyneladende på grund af de klager, I har modtaget.

Antwoord van ALTING SHOPPEN
Der svares ikke når man kontakter dem-…
Der svares ikke når man kontakter dem- hverken på messenger eller i supporten😡

Køb ikke noget derfra
Vi købte en cykel for 6 mdr siden, den virkede ikke og vi prøvede at kontakte firmaet for at finde en løsning. Vi brugte 2 mdr på at få dem til at forstå at det var en ny computer der skulle til. Det fik vi så efter 2 mdr. Nu virker opladeren så ikke den er simpelthen kortsluttet. Har skrevet til dem 2 gange og ringet en gang til dem, intet respons fra dem.
Så køb ALDRIG noget derinde.

Pas på
Pas på.
Vi har skrevet til dem mange gange, og de svarer ikke tilbage. Har fået en cykel, hvor batteriet smelter??!! Lad være med at købe hos dem. Bliver anmeldt. De andre, som også er snydt lad os anmelde det. Bliver klaget til anke- eller klagenævn.
Vi er i marts måned og det svarer ikke på vores spørgsmål. Jef kan ikke kontakte jer? I svare ikke på min mails og i har ikke en butik eller tlf.

Dårlig service
Jeg købte i februar en el cykel, hvor batteriet nu er begyndt at smelte. Jeg kontaktede forretningen via deres kontaktformular, og de vendte tilbage og spurgte efter billeder+faktura nummer, som jeg så sendte til dem.
Nu er det 2 uger siden, og jeg har ikke hørt mere fra dem.

Ekstrem dårlig service
Jeg har købt en cykel fra altingshoppen. Batteriet er smeltet og har sendt massere af mails til altingshoppen mange gange og har ikke hørt noget fra dem. De ignorere mig. Har afventet svar i flere måneder, så tænker man bare at i er nogle svindlere. Kan ikke anbefales, hold jer væk!.

Køb af Cykel
Køb, Betaling, og forsendelse gik fint.
Betaling er til en konto i udlandet.
Ingen problem efter Alting Shoppen havde fået bekræftigelse på betaling, gik der 5 dage så holdt cyklen hjemme på min adresse.👍
Kan helt klart anbefale Alting Shoppen. Også noget jeg har gjort da jeg blev stoppet, Da jeg var ved og låse den op.😊
Vi har kun været glad for at handle hos…
Vi har kun været glad for at handle hos Alting shoppen. Vi har købt 2 cykler - den ene hentede vi og den anden fik vi leveret hjem til.
Super service og grundige svar fra Nikolaj - han har hjulpet os igennem hele processen og givet svar på alle vores spørgsmål.
Dårlig service
Odre nr: #11406
Jeg har købt en cykel hos dem, der har efterfølgende været en reklamation, men de svare ikke på nogen af mine mails. Jeg har prøvet at skrive mange gange, men de er ignorere mig bare.
Første mail var d.6/8-24

Antwoord van ALTING SHOPPEN
Jeg købte min cykel i februar 2024 og…
Jeg købte min cykel i februar 2024 og gav 5 stjerner da de virkede super troværdige. Men efter som jeg har prøvet adskillige gange på at komme o kontakt med dem p.g.a en lille men væsentlig fejl under garantien (lader virker ikke mere) er de absolut IKKE til at få kontakt i, mere.
Så jeg har virkeligt fortrudt mine 5 stjerner og hvis man kunne så ville jeg give 0 stjerner

Blacklistet af Engwe
Ikke så godt når engwe selv har denne shop på listen over unauthorised or fake sellers.
Update 24.2.2025: Tak for svar, men engwe meddeler her, at de ikke yder garanti på varer solgt via jer:
Varer solgt af disse uautoriserede virksomheder købes ikke hos os. I stedet bliver varerne nogle gange købt på et sekundært "grå" marked, eller de sælger piratkopierede varer, der ikke er produceret af os. Disse slags varer er sandsynligvis også beskadigede, defekte, stjålne eller forfalskede.
Det er almindeligt, at sådanne forhandlere nægter deres ansvar for produkt-/supportproblemer. På grund af arten af de varer, der sælges af uautoriserede forhandlere, og deres forretningspraksis, er produkter, der sælges af uautoriserede forhandlere, ikke berettiget til ENGWE garantidækning.

Utryg købsoplevelse...
Jeg overførte penge for cyklen til en udenlandsk konto og tænkte mit. Men cyklen kom uanmeldt efter 3 uger, og spørgsmål vedrørende leverance forblev ubesvarede.
Hvis man kan leve med dårlig service og en uengageret kundeservice i hvad der må være en enmandsforretning, kan man godt bestille hos Altingsshoppen. Men utrygheden nager indtil cyklen står på dørtrinnet.
Har ikke modtaget bevis for køb med stelnummer og frygter hvordan servicen må være hvis der kommer en reklamation.

⛔️HOLD JER LANGT VÆK
⛔️HOLD JER LANGT VÆK
DE HOLDE IKKE AFTALER OG SCARE IKKE PÅ MAILS.. HAR SENDT IVER 10 MAILS UDEN SVAR.

Antwoord van ALTING SHOPPEN
Skod til at svare på mails og bare…
Skod til at svare på mails og bare svare i det hele taget, overholder ikke aftaler og de bare generelt uprofessionelle, 1 stjerne fordi de har gode priser og fordi man ikke kan give nul, betal et par kroner ekstra og find et andet firma, endte med at købe en et andet sted da der aldrig kom kontakt … ekstrem ringe kundeservice

Antwoord van ALTING SHOPPEN
Vi har købt en cykel batteriet er…
Vi har købt en cykel batteriet er smeltet og stikket vi har sendt mail til altingshoppen mange gange og har ikke hørt noget fra dem så tænker man i er de største svindler vil ikke anbefale til nogen hold jer væk!!!!

Antwoord van ALTING SHOPPEN
Fed cykel - dog meget langsom og bøvlet kundeservice
Update: stadig ingen kontakt d. 17/9-24 trods flere henvendelser.
Jeg bestilte en cykel d. 17.07.24 og ventede på faktura fra dem. D. 21.07 skrev jeg og spurgte om jeg havde overset mail fra dem siden jeg intet havde hørt.
D. 24.07 svare de at de har haft ferie og deres automatiske mail har fejlet og dermed ikke informeret om dette. D. 31.07 Skriver jeg igen til dem omkring faktura så jeg kan få min bestilte cykel hjem. Jeg høre fra dem d. 02.08 hvor jeg får en faktura jeg kan betale. D. 07.08 modtager jeg trackingnummer og de har sendt med ekspress levering med fedex, så jeg modtager cyklen dagen efter. ENDELIG... troede jeg.
Da jeg får pakket cyklen ud er det ikke den jeg har bestilt, jeg mailer med det samme jeg opdager fejlen og de beklager og forslår at sende en fragtmand efter cyklen og bestille den rigtige hjem. Jeg spørger hvor lang tid der går, intet svar. Jeg skriver senere på dagen at jeg kan bytte cykel med min far, som har bestilt samme model som jeg, men godt kan bruge den forkerte cykel jeg har modtaget. (det er samme model - forskellen var blot indstigningen på cyklerne og prisen er ens på disse cykler). Jeg høre stadig intet fra dem, hvilket jeg gør dem opmærksom på d. 12.08, hvor jeg også skriver at jeg jo skal bruge en ny faktura på den cykel jeg rent faktisk modtog istedet for den jeg bestilte. Idag d. 17.08 har jeg stadig intet hørt fra firmaet omkring ny faktura, som jeg jo skal bruge når jeg skal bestille et dansk stelnr til cyklen og til forsikringen. ÆV sikke et bøvl. Cyklen jeg modtog havde et par enkelte ridser i stellet, men fungere ellers som den skal. En lækker cykel at køre på, men jeg kunne sagtens være bøvlet foruden !
Jeg håber da at jeg modtager faktura på den cykel jeg modtog så jeg kan komme videre i processen
Lees meer over geverifieerde reviews.