Prøvede at bestille herfra uagtet at jeg havde pă fornemmelsen at det ville blive en meget dărlig købsoplevelse, idet firmaet ikke har telefonnummer og adresse pă deres website samt en meget d... Toon meer
Har købt en Engwe elcykel. Jeg har fået fremragende service, lige fra de første mange spørgsmål om cyklen, handlen forløb perfekt, hjælp undervejs ift. handlen da der skete en dobbeltbetaling (F... Toon meer
Ikke køb fra dette sted fusk efter fusk Jeg har min elcykel hvor batteriet er brændt sammen hvilket ikke burde ske jeg kontakter de svarer første gang men siden har de ikke svaret sendt over 3/4 m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er en online virksomhed bestående af et motiveret team som bestræber os efter at opfylde kundens behov og skabe den bedste oplevelse for kunden. Vi er en kvalitet bevidst virksomhed som går op i kvalitet af vores produkter og selvfølgelig også vores glade kunder. Alting Shoppen er 100% dedikeret på at gøre hverdagen bedre og driver herefter forretningen efter værdier, som er særlige for os. Vores online virksomhed består af de ting som er på mode lige pt. og det er selvfølgelig til rigtig billige priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.
2620, Albertslund, Denemarken
- support@altingshoppen.dk
- altingshoppen.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Rigtig dårlig information fra Alting…
Rigtig dårlig information fra Alting shoppen. Både vedr. ordre, tracking og levering. Manglende respons fra kundeservice.
De bruger FEDex som fragtfirma, de informerer ikke korrekt og er ikke til at komme i kontakt med.

Antwoord van ALTING SHOPPEN
Vi mangler en engwe cykel fra dem
Vi mangler en engwe cykel fra dem, og de svare ikke
Vi havde bestilt 2 cykler og fik derefter af vide de ikke var på lager.. så kom den ene cykel og fragt firmaet ringede og jeg aftalte med dem at de skulle stille cyklen
Så efter 2 måneder hvis ikke mere har vi modtaget cykel nr 2. De mener den er leveret, men alting shoppen har aldrig sendt tracking nr og fedex mener de har snakket med mig som sidst. Men det har de ikke og den dato de mener at have leveret cyklen var vi på ferie, så når vi kommer hjem er cyklen der ikke. Og de er slet ikke til at komme i kontakt med
Vil ikke anbefale at købe derfra

Vi mangler en cykel…
Min kammerat og jeg har bestilt 2 Engwe cykler tilbage i Juni. Da vi bestilte stod der at de var på lager, men efter bestillingen var gået igennem fik vi besked om at der var sket en lagerfejl og at de ville blive sendt på et senere tidspunkt. Den første cykel ankom så ca. 14 dage efter bestillingen. Men den anden cykel har vi stadig ikke modtaget her hvor der er gået over halvanden måned, og de svarer ikke på vores henvendelser på hverken e-mail, Facebook, eller Instagram…

Antwoord van ALTING SHOPPEN
Fra start til slut som aldrig slutter…
Fra start til slut som aldrig slutter har det været langtrukken på langtrukken. Der kan sagtens gå ti dage før der kommer svar på mail (med mindre du står og skal købe!).
Vi har en engwe som der er tonse mange fejl på, og efter en mds brug skal den have skiftet alverdens dele, gas håndtag kan ikke indstilles, osv osv. Men der er ingen hjælp at hente så vi overvejer at gå videre med sagen.
Så vil aldrig anbefale nogen at benytte dette firma!

Antwoord van ALTING SHOPPEN
Virkelig dårlig service ….skulle bruge…
DÅRLIG SERVICE
Virkelig dårlig service ….skulle bruge et stelnr på cykel som de pludselig ikke kan skaffe ,selvom fabrikken(Engwe)siger alting shoppen har modtaget det🤬

God & venlig service
God & venlig service
Svarede på mine spørgsmål. Leveringstiden var ok, cyklen kom en dag senere end de 5/10 dage hverdage de skriver.
Anbefaler gerne Alting shoppen til andre.
Rigtig fin aftersale oplevelse
Lidt startproblemer med at få lov at bestille, men da der først kom “hul igennem” gik det fuldstændig fint. Havde mindre problemer med nogle indstillinger på selve cyklen, men fik rigtig god og grundig hjælp via mail. En genX’er som mig savnede muligheden for at komme i telefonisk kontakt, men det hele lykkedes uden.
Den sidste stjerne får I ikke og det er pga. den lange ventetid og roderi med at få bestillingen bekræftet - og det at man ikke kan komme i telefonisk kontakt med jer. Derudover virkede det “dodgy” med udenlands betaling, men ingen problemer.
Jeg er står tilbage lidt forvirret
Jeg er står tilbage lidt forvirret.
Jeg har skam fået en cykel meeen jeg har aldrig fået en kvittering og jeg har været i kontakt med virksomheden utallige gange og de svare på ingen måder.
Det uheldige i det er her, er at det er en cykel til en af arvingerne.
Og den ville ikke tage gassen og cykelsmeden siger der skal skiftes en stor del til 1000kr og uden kvittering kan jeg ikke henvise til reklamation, men det kan vel også være det samme når de alligevel ikke svare tilbage på nogen måder, kun da jeg skulle købe cyklen.
Har bestilt en engwe og modtaget en…
Har bestilt en engwe og modtaget en odrebekræftelse som beskriver at jeg vil modtage en faktura indendor 24 timer. 1 ige efter har jeg skrevet til Altingshoppen på 2 forskelloge mailadresser uden nogen former for reaktion/respons. Jeg har nu skrevet at vi annullerer ordren, og handler andet steds.
Virkelig ærgerlig oplevelse.
Professionel og service i top.
Har købt en Engwe elcykel.
Jeg har fået fremragende service, lige fra de første mange spørgsmål om cyklen, handlen forløb perfekt, hjælp undervejs ift. handlen da der skete en dobbeltbetaling (FEJLEN LÅ PÅ MIN SIDE) Alting shoppen ydede perfekt og professionel service og pengene kom retur.
Har modtaget en rigtig fed cykel som fungerer som den skal.
Rigtig god vejledning efter at jeg har modtaget cyklen.
Kan kun anbefale at handle med Nikolaj / Alting Shoppen.
Altingshoppen 👍
Altingshoppen er ikke lagerførende, men bliver betalt af Engwe og andre ebike-producenter for at markedsføre firmaernes produkter i DK.
Derfor er det også ekstra imponerende, at altingshoppens indehaver nærmest er tilgængelig på mail døgnet rundt og er i stand til at løse diverse tekniske udfordringer i forbindelse med samling af ebike og programmering af dennes computer👍
Jeg købt en engwe fra altingshoppen og…
Jeg købt en engwe fra altingshoppen og der gik fejl i cyklen så skrev jeg til altingshoppen. i starten hjalp de mig men efter noget tid så svarer de ikk mere
To whom that is considering to get a…
To whom that is considering to get a bike at AltingShoppen,
I recently purchased a bike from AltingShoppen.dk. I placed an order on 17/9/2024 (Monday), got reply almost immediately in the late evening on the same day with an invoice from them, of coruse, its back is associated with an internal bank account.
I felt skeptical but still made the payment, then I found out that they are blacklisted by the original manufacturer. I eventually cancelled the transaction and contacted the seller. He patiently explained to me the situation that because of their low prices and the manufacturer does not want that, therefore, they are blacklisted. I checked and asked everything that I could on pricing, delivery method, stock status, etc. I decided to trust him and made another payment on the 18/6 (Tuesday) after numbers of emails exchanged with him. One day later the payment was executed!
Almost immediately, I received a confirmation from him saying that the bike is being prepared for shipment and I will get the tracking number by Thursday! To my total suprise, the bike arrived in my backyard the next day on Friday late afternoon. Apparently they went for the fastest delivery option to get the bike to me (I live in Søborg, Denmark).
I went on assembling the bike together and it looks great, exactly how it should be: very neat and robust. About my specific bike that the handle bar is a bit too low, but it can be raised easily with a rise stem which I bought in a bike shop for 200kr. The automatic gear hub works nicely but will take time to get used to, especially when you go uphill the gear doesnt go down gear automatically, but i found a trick to pedal back 1 or a few rounds, and it goes down by itself.
Overrall, I can encourage anyone that is considering to get an ENGWE from them to go ahead, they are fully legit. In fact, a few friends of mine are already considering to get the similar one for themselves.
Cheers!
Ingen svar
Det startede godt, med hurtige svar.
Nu hvor det viser sig, at der er lidt bøvl med cyklen, svares der ikke.
Den dårlige oplevelse fortsætter
Den dårlige oplevelse fortsætter. Det er tæt på umuligt at komme i kontakt med firmaet. Og de reagere ikke på mails. Og det er umuligt at finde et telefonnummer så man kan få en dialog med en medarbejder. undre mig over at de vil levere den form for dårlig service
Virkelig god service.
Virkelig god service.
Og mega god cykel.
Kan klart anbefale at købe her fra.
Lees meer over geverifieerde reviews.