Super god oplevelse at købe fra Anome. Jeg købte hårprodukter og fik hurtigt varerne. I pakken lå både prøver, en lille chokolade og et personligt skrevet kort med taknemmelighed for at jeg valgte at... Toon meer

Jeg har lige modtaget min pakke fra Anome efter noget bøvl med leveringen fra leverandøren. Da jeg kom i kontakt med Anome var de super effektive og hurtige til at rette op på det. Jeg er meget impon... Toon meer

Meget taknemmelig for, at Anome fører det hårprodukt, jeg bruger. Har ikke kunnet finde det andre steder. God information undervejs i afsendelses- og leveringsprocessen. Modtog mine varer hurtigt, fi... Toon meer

Helt unik, fantastisk service og rådgivning, samt hurtig levering ♥️ Tusind tusind tak, de varmeste anbefalinger herfra

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Rigtig god vejledning og service

Super vejledning i valg af produkt og hurtig ekspedering af min ordre. Jeg kan varmt anbefale Anome

21 september 2020

Kæreste Mor til 4.
Tusind tak for de 5 stjerner og den meget fine anmeldelse og anbefaling! Det glæder mig, du er glad for dit produkt.
-Anome.dk

Hurtig levering med personligt kort og…

Hurtig levering med personligt kort og ekstra godter. Kan kun anbefales!

6 augustus 2020

Kæreste Line.
Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Det betyder utrolig meget for mig!
Rigtig dejlig sommer.

Super tilfreds

Super hurtig levering med personlig hilsen i Pakken👍🏻Mega tilfreds

4 augustus 2020

Kæreste Susanne.
Tusind tak for de 5 stjerne! Jeg er meget glad for du fik en god oplevelse på min webshop.
Disse 5 stjerne betyder umådeligt meget for en lille virksomhed som min.
Jeg vil ønske dig en dejlig sommer!
Kærligst Anome.dk

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering. Modtog en personlig hilsen og en gave. Meget glad for mine køb.

1 augustus 2020

Kæreste Casandra.
Tusind tak for de 5 stjerner og den meget flotte anmeldelse.
Det er meget vigtigt for mig at du som kunder har fået en dejlig oplevelse.
Rigtig god sommer!
Kærligts Anome. Dk

Flot hjemmeside og lækre produkter i…

Flot hjemmeside og lækre produkter i shoppen.
Sød og kompetent frisør.

21 juli 2020

Kæreste Pia.
Tusind tak for de 5 stjerne og de flotte ord. Det betyder utrolig meget for mig!
Kærligst Anome.dk

Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller…

Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra 🙂

12 juli 2020

Hej Lotte.
Tusind tak for de flotte ord, det betyder virkelig meget for mig og min lille virksomhed.
Du skal være mere end velkommen igen en anden gang.
Rigtig dejlig sommer!