Als je je pincode paar keer verkeerd invult kan je 8 uur lang wachten. Welke achterlijke heeft dit verzonnen. Kon helemaal niks, daar kon ik niet op wachten heb alles moeten resetten! Achterlijk bedri... Toon meer
- Elektronicawinkel
- Mobiele telefoonaccessoire winkel
- Mobiele telefoon winkel
- Kledingwinkel
- Computer & laptop accessoires
- Computerwinkel
- Softwarebedrijf
- Horlogerie
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Apple designs and creates iPod and iTunes, Mac laptop and desktop computers, the OS X operating system, and the revolutionary iPhone.
Verenigd Koninkrijk
- www.apple.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Kreeg een ipad van m'n zus
Kreeg een ipad van m'n zus, probeer een account aan te maken krijg steeds dit 'Je account kan op dit moment niet worden aangemaakt' net zo als gisteren en eergisteren. goed bezig wat een vaag gedoe. neem ik toch gewoon een android. veel makkelijker allemaal
Lange levertijd en uiteindelijk zelfs nooit aangekomen
Bij bestellen kan je kiezen voor afhalen of bezorgen, de logica van Apple is dat je voor een pick-up-point voor afhalen moet kiezen. Terwijl bij alle andere online winkels bij afhalen “in de winkel” bedoeld wordt. Daarnaast is mijn bestelling na 7 dagen nog altijd niet geleverd. Als je dan telefonisch contact zoekt wil de medewerker liever z’n gelijk halen ipv vriendelijk te helpen. Apple producten zijn geweldig maar online bestellen is een regelrecht drama! Nooit meer
Als je je pincode paar keer verkeerd…
Als je je pincode paar keer verkeerd invult kan je 8 uur lang wachten. Welke achterlijke heeft dit verzonnen. Kon helemaal niks, daar kon ik niet op wachten heb alles moeten resetten! Achterlijk bedrijf!
Een 11 maanden oude ipad raakt kapot
Een 11 maanden oude ipad raakt kapot, fabricagefout. Wordt verstuurd naar apple en zij geven aan dat niet reparabel is. Dan krijg ik vervolgens een vervangende. Dat is een ipad in elkaar gezet met allerlei gebruikte onderdelen. Het oorsmeer zat nog in de micofoon. Volgens de Nederlandse rechter heeft een klant in mijn geval recht op een nieuwe, maar apple weigert. Hun voorwaarden vinden zij belangrijker dan de wet. Let dus goed op bij dit bedrijf. Die reparatieservice is vooral dat je van 20 ipads er een gemaakt krijgt. Klantenservice is een ware 0. Wil geen eens discussie voeren over wat de wet zegt.
Zeer slechte ervaring met Apple.
Zeer slechte ervaring met Apple.
Mijn bestelling werd zogezegd geleverd aan een buurvrouw, maar ik heb het pakket zelf nooit ontvangen. Tijdens het politieonderzoek verklaarde de buurvrouw dat zij het pakket later aan een jonge man heeft meegegeven. Uiteindelijk ben ik dus mijn bestelling kwijtgeraakt zonder dat ik ooit iets ontvangen heb.
Wat mij het meest choqueert, is dat Apple perfect op de hoogte is van de situatie, van het politieonderzoek en van de officiële klacht, maar toch weigert verantwoordelijkheid te nemen of een oplossing te bieden.
In plaats van hun klant te helpen, sluiten ze gewoon hun intern onderzoek af en verwijzen ze mij door naar politie en justitie. Ondertussen blijf ik achter zonder product, zonder terugbetaling en zonder echte ondersteuning.
Voor een bedrijf dat zich voordoet als premium en klantgericht vind ik dit echt onaanvaardbaar. Wanneer er iets misloopt met de levering, zou Apple verantwoordelijkheid moeten nemen tegenover de klant in plaats van alles af te schuiven.
Heel teleurgesteld in hoe ik behandeld ben.
online een cadeaukaart gekocht die…
online een cadeaukaart gekocht die volgens hen binnen het uur zou worden gestuurd, na 24u nog niets ontvangen. Deze morgen dan gebeld en zou bestelling in revieuw staan omdat ze een huisnummer missen voor de factuur. raar is dat je alles moet invullen of je geraakt niet verder met je bestelling. Gebeld met klantendienst en zal nog 2 dagen duren alvorens ze sturen of ik kon kiezen voor geld terug binnen 2 dagen
een cadeau die er zondag moest zijn , zal nu woensdag worden. geen service
nu maandag 16u blijkt plots dat bestelling is geanuleerd en dat men pas na 5 dagen geld vrij zal geven , je moet het zelf uitzoeken want apple verwittigd je zelfs niet , klinkt als oplichterij
Emailadres gewijzigd na hack betekend Apple kan niks meer voor je doen
Een apple account die ik had voor mijn ipod jaren terug is gehackt en overgezet naar een ander mailadress. Apple klantenservice kan gelijk niks meer doen omdat je het huidige mailadress niet weet, mocht er een betaalmethode zijn toegevoegd destijds wat natuurlijk niet meer bekend is ben je aan de goden overgedragen. Apple kan alleen proberen betalingen terugte draaien wanneer deze al gedaan zijn en noemt dit voorkomen.
Heb 3 apple itunes cards gekocht bij…
Heb 3 apple itunes cards gekocht bij Primera.Ze deden het alle 3 drie niet.Primera zegt neemt contact met Apple.Gedaan en bleek dat ze mijn kaarten geannuleerd hebben.Ik heb bewijzen gestuurd.Na anderhalf week hun gemaild te hebben kreeg ik een antwoord.Ze kunnen niks voor me doen.Leuk 125 euro kwijt
Ik bestel een MacBook.en spreek af dat…
Ik bestel een MacBook.en spreek af dat ik mijn oude MacBook inlever. Ik krijg bericht dat de levering gebeurt op 29 april. UPS levert inderdaad op 29 april. Op de verpakking staat gewicht 1 kg. Het pakket lijkt veel lichter. Dat lijkt verdacht. Ik check de inhoud. Er zit niets in. Ik probeer UPS te bereiken. Op website moet eerst het ellenlange tracking nummer inbrengen. Ik zie nergens hoe ik klacht moet indienen. Ik installeer de app van UpS. Opnieuw trackingsnummer intikken. Ik vind uiteindelijk wel een link naar een klachtenformulier maar wel buiten de app, op de Facebook pagina van UPS. Daar moet ik opnieuw inloggen. Dan moet ik opnieuw het tracking nummer invoeren. Dat vind ik het klachten formulier. Daar moet ik voor de vierde keer het trackingnummer invoeren. Na een hele reeks vragen, krijg ik te zien dat UPS de geleverde goederen voor slechts 85 euro vergoed. Zij raden aan contact op te nemen met de leverancier Apple. Ik zoek telefoonnummer van Apple. Ik bel naar Apple. Ik krijg computer aan de lijn. Ik geef het bestelnummer aan de computer. Na ettelijke menu’s en invoeren van bestelnummer, krijg ik na een heel uur zoeken iemand aan de lijn. Die wil het bestelnummer weer horen. Ik dacht dat ik deze net gegeven had. Een hele reeks vragen om zeker te zijn dat ik het ben. Uiteindelijk weet deze mevrouw mij te vertellen dat de levering niet de MacBook was maar wel de verpakking nodig om mijn oude laptop terug te sturen. Zo ben ik meer dat een uur kwijt aan het uitzoeken wat deze lege doos is.
Ik ben niet te spreken over de update…
Ik ben niet te spreken over de update met de watch10! Hij moet persé aan de oplader liggen om te updaten terwijl de batterij 100% is. En de IPhone 16 Pro is mijn slechtste inverstering qua telefoon 📱 van . Continu loopt hij vas en moet je hem opnieuw opstarten. De volgende word gewoon weer een ProMax. Maar zeer teleurstellend dat moeilijk doet met de updates als de watch ⌚️ 100% vol is!
Super slecht accu iPhone 16 pro
Heb een iPhone16 pro. Accu is zo slecht dat ik halverwege de dag al aan de extra stroom moet. Heb alles van Apple en waar de laptop uitblinkt in accu duur is de iPhone echt slecht. Dan kan ik beter een ander merk kopen. Vorige iPhone was ook al een drama accu (iPhone 14).
Sinds december 2025 zit ik in een…
Sinds december 2025 zit ik in een slepend probleem met Apple rondom een reparatie van mijn iPhone 17 Pro.
Ik heb mijn toestel destijds via UPS opgestuurd naar Apple. Volgens UPS is het pakket correct afgeleverd bij Apple. Toch kreeg ik vanuit Apple telkens tegenstrijdige verhalen: eerst zou het toestel beschadigd zijn aangekomen, daarna werd gezegd dat het helemaal niet was ontvangen.
Na veel heen en weer mailen bleek uiteindelijk dat Apple aangeeft de telefoon niet in bezit te hebben. Zij hebben vervolgens gezegd dat er een onderzoek is gestart in samenwerking met UPS. In april 2026 kreeg ik echter te horen dat dit onderzoek niets heeft opgeleverd en dat Apple mij niet verder kan helpen. Ik werd zelfs doorverwezen naar de lokale autoriteiten.
Omdat ik dit niet accepteerde, heb ik zelf contact opgenomen met UPS om een onderzoek te laten starten. Dit bleek niet mogelijk, maar wat nog zorgwekkender is: UPS gaf aan dat er vanuit Apple nooit een onderzoek is gestart. Dit heb ik zwart op wit ontvangen, terwijl Apple juist het tegenovergestelde beweerde.
Op dit moment zit ik zonder telefoon, zonder oplossing en zonder verdere reactie van Apple. Ik krijg geen gehoor meer en voel mij totaal niet serieus genomen.
Ik ben diep teleurgesteld in hoe Apple met deze situatie omgaat, vooral door de tegenstrijdige informatie en het gebrek aan verantwoordelijkheid. Dit is absoluut niet wat je verwacht van een bedrijf van dit niveau. Tijd voor verdere stappen
i hate you for creating ios 26
Super klantenservice
Super klantenservice! Had iets kleins besteld en geretourneerd, maar niet opgehaald door de vervoerder. Klantenservice gebeld en dit was geen enkel probleem, super aardige dame die mij snel kon helpen!
Wat ik misschien nog wel het beste vind aan het hele proces is dat ik behalve mijn emailadres geen persoonsgegevens over de telefoon hoef te zeggen. Er wordt een melding naar mijn Iphone gestuurd en vanaf daar kan de medewerker mijn order terugvinden, super fijn!
Voor het eerst in jaren iets direct gekocht via Apple
Voor het eerst in jaren iets direct bij Apple zelf bestelt. Kapot aangekomen iPaf helemaal vanuit Tjechie... Retourlabel nooit ontvangen, UPS is ook nog eens slecht bereikbaar en kan niet helpen. Ik ga straks een week over het retourneren doen puur door Apple en UPS. Volgende keer maar weer bij Amazon of bol bestellen, dit niet meer.
Ik was naar huis aan t fietsen toen ik…
Ik was naar huis aan t fietsen toen ik mijn Apple case verloor (AirPods 3 pro) ik kom er pas een dag later achter dat ze ergens liggen via de locatie dus toen zijn we daar gaan kijken lag die gewoon heel goed!
Ik vin de nieuwe update zo lelijke
Ik vin de nieuwe update zo lelijke. Ik heb mij. iPhone 15 pro al 1 jaar is al 84% batterij. Maar 380 keer opladen.
Ga terug naar iOS 18
Zeer teleurstellend
Hier is een zakelijke maar duidelijke kritische recensie:
⸻
Ik heb een nieuwe iPad ontvangen die bij levering niet functioneerde. Na dit direct te hebben gemeld, heb ik het product volgens instructies geretourneerd. Inmiddels wacht ik al twee weken op een vervangend exemplaar, omdat de retourzending binnen Apple zoekgeraakt is.
In deze periode heb ik zes keer contact opgenomen met de klantenservice. Helaas heeft dit niet geleid tot een concrete oplossing of duidelijke communicatie over de voortgang. De afhandeling voelt bureaucratisch en weinig klantgericht; er wordt vooral verwezen naar procedures in plaats van actief gezocht naar een oplossing.
Wat mij vooral teleurstelt, is het gebrek aan eigenaarschap en urgentie in de communicatie. Als klant verwacht je bij een defect product en een zoekgeraakte retourzending een snelle en passende oplossing. Die is tot op heden uitgebleven.
Voor mij is dit een zeer teleurstellende ervaring.
iPhone die het niet doet
Ik heb een iPhone en hij doet het niet goed en hij wordt heel warm dus als je dit ziet wil je mij dan een iPhone 17 geven dankjewel en nog een fijne dag.