2,6

Slecht

SAV = 0/20

SAV = 0/20
Relations Clientèles = 0/20

J’ai pris rdv hier à l’Apple Store St Germain car mon HomePod 2018 qui marchait parfaitement jusqu’alors est tombé en panne (ne s’allume plus) soudainement samedi. Après avoir attendu 15min par rapport au rdv convenu, un Genius (Seb) m’a juste dit c’est 280€ pour l’envoyer en réparation. 280€ pour réparer un version 2018 alors qu’un neuf 2025 vaut 350€ c’est se moquer du monde ! Aucune excuse ou geste commercial n’a été proposé c’est limite si le Genius ne m’a pas dit ´la poubelle est là ! Au revoir´ honteux…

10 september 2025

Apple Allows Garbage Apps to Profit at Our Expense

Apple Allows Garbage Apps to Profit at Out Expense - No Accountability for Refunds

I’ve spent nearly €40 on applications through the App Store, only to discover that nowadays, anyone can create a non-functional app, upload it, and profit—even when the app completely fails to deliver on its promises.

I reported an app that was clearly broken and laid out all the facts. I even invited Apple to conduct a screen-sharing session to see the issue firsthand. Despite this, their response was dismissive: “The app doesn’t qualify for a refund.”

This is unacceptable. Customers are spending their hard-earned money on what turns out to be trash, and instead of taking accountability, Apple refuses to act. This platform, once known for quality and integrity, is now littered with poorly made, scammy apps.

Apple is becoming a massive disappointment. Allowing such garbage to thrive and dismissing genuine complaints is disgusting. Do better, Apple!

5 januari 2025

Apple

Good morning I’m want a apple mac book laptop and charger please thank you I’m pay

13 januari 2024

Hello THẦN TƯỢNG ÂM NHẠCVIỆTNAM2023

Hello THẦN TƯỢNG ÂM NHẠCVIỆTNAM2023
THẦN TÀI MAY ĐỒ VIỆTNAM2023
WELCOME TO TRUSTPILOT.COM
KỂ TỪ KHI CÔNG NGHỆ TRUYỀN THÔNG TIN TỨC LAN TỎA KHẮP NƠI TRÊN TOÀN CẦU BẰNG STARLINK WIFI VỆ TINH INTERNET CON NGƯỜI TẠI CÁC QUỐC GIA NHƯ ĐƯỢC MỞ RA NHIỀU CÁNH CỔNG HỘI NHẬP GIỮA CÁC NỀN VĂN HÓA VÀ ĐÓN NHẬN VĂN MINH MỘT CÁCH NGHỆ THUẬT MANG NHIỀU NHU CẦU THIẾT YẾU CHO CẢM XÚC CON TIM VÀ LÝ TƯỞNG TRONG CÔNG VIỆC LÀM CHO CUỘC SỐNG TRỞ NÊN NHIỀU HƯƠNG VỊ VÀ NGUYÊN LIỆU SẮC MÀU ĐA CHIỀU GIÚP TA CÓ ĐƯỢC LIFE GOOD AND BEAUTIFUL LIFE.
TÔI THÍCH ONLINE TRONG CÔNG VIỆC KHI HIỂU RÕ VỀ NHU CẦU BẢN THÂN CỦA MỘT CEO AND FOUNDER DESIGNER SINGER MODELER COVER COOKER OWNER PRODUCER MAKER MEMBER POSTER BUYER SALER SOUNDER TEACHER FATHER MOTHER DEVELOPER.... CỦA THƯƠNG HIỆU TRANG PHỤC NAM ZAPPAHOMME STORE ONLINE AT APPLESTORE.COM VIETNAM AND ALL OVER THE WORLD.
TÔI MUỐN LÀM VIỆC HIỆU QUẢ TẠI TWITTER.COM X.COM VỚI VAI TRÒ LÀ ELONMUSK TESLA VINFASTAR VINFAST TẠI VIỆT NAM VÀ QUỐC TẾ .
THANK YOU SO MUCH TO TRUSTPILOT FACEBOOK APPLE GOOGLE YAHOO WHATSAPP TELEGRAM INSTAGRAM TIKTOK ZARA IKEA HONDA TOYOTA ACURA TESLA VF9 VF6 VF5 VF2 VF3 CYBERTRUCK STARLINK SPACEX SUBSTACK XAI

24 juli 2022

Is dit jouw bedrijf?