Årstiderna Reviews

2.220
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag och min familj tycker väldigt mycket om ert sortiment men vi är besvikna att ni har valt Gordon som leverantör. Detta för att leveransen kommer först sent på kvällar mellan 20-22 och det har hän... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Maaltijdbezorging
  2. Boodschappenbezorgdienst
  3. Lunchpakketservice

Geschreven door het bedrijf

Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.220)

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Leverans hem

Leverans hem. Bra kvalitet på varorna.

17 september 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej Ewa och för ditt omdöme. Härligt att du var nöjd med leverans och varor. :)

/Årstiderna

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gott och bra kvalitet men det saknades…

Gott och bra kvalitet men det saknades 1 vara i lådan.

24 september 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej Maria och tack för ditt fina omdöme. Om du inte redan gjort det så maila oss gärn på kundtjanst@arstiderna.com så vi kan kreditera priset för den saknade varan.

/Årstiderna

Bra utbud

Bra utbud. Fantastiskt parmesan

22 september 2025

Antwoord van Årstiderna

Vad roligt att höra att du var så nöjd med parmesanosten. Tack för ditt fina omdöme!
Jessica på Årstiderna

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brister och förtjänster

Jag har ännu så länge bara fått en leverans från er. Den innehöll bland annat ett litet paket fruset bröd som ensamt vilade på något som liknade is som i sin tur låg i en rymlig låda av frigolit. Det måste gå att förvara frusna varor på något smidigare sätt.
Övriga varor låg i en ganska stor trälåda. Vore det inte bättre att förvara dem i en papplåda eller papperskasse som inte är så skrymmande och går att återvinna?

Beträffande varorna mognade inte persikorna, bananerna var alla totalt gröna och kiwifrukterna väldigt små.
Övrig frukt och övriga grönsaker var mycket goda.

20 september 2025

Antwoord van Årstiderna

Tack för ditt omdöme och din feedback gällande packningen av varorna. Det är något vi tar till oss. Om några varor inte levt upp till förväntningarna så får du jättegärna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com så hjälper vi dig vidare i ärendet.

Årstiderna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Härligt att skrolla runt bland alla…

Härligt att skrolla runt bland alla ekologiska produkter! Fint att man kan välja att köpa en liten mängd eller en större mängd. Mycket fint bemötande vid kontakt med er! För mig är det ekologiskt som gäller!

21 augustus 2025

Antwoord van Årstiderna

Vad trevlig att höra att du är så nöjd både med produkterna och kontakten med våra medarbetare. Vi tackar för ditt fina omdöme.

Årstiderna

Service minded kundtjänst

Service minded kundtjänst. Fint bemötande för synpunkter om varorna.

2 augustus 2025

Antwoord van Årstiderna

Tack för ditt omdöme, vad roligt att höra att du var nöjd med vår service.
Jessica på Årstiderna

Oätliga varor

Jag har köpt grönsaker hos Årstiderna en gång och det var både första och sista. Köpte en svamplåda där delar av innehållet hade möglat. Köpte grönsaker som var ungefär hälften så stora som de jag får när jag handlar hos andra leverantörer och krukan koriander som kom var död (helt brun). Visserligen blev jag kompenserad i pengar, men att få oätliga varor är inte okej.

23 juli 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej Kersti och tack för att du kontaktar oss. Beklagar verkligen att du fått dålig svamp i din leverans samt varor som inte höll tillräcklig storlek. Så ska det inte vara. Vi tar din feedback till oss och meddelar vårt kvalitetsavdelning om det inträffade.

Beklagar återigen och önskar dig en fin dag.

Skärp er!!!

Hej! Ser att ni fortfarande gjort något åt era otroligt dåliga leveranser med ruttna varor, recept på danska m.m. Jag har saknat Årstiderna som fungerade för fem år sedan men er ledning verkar extremt slapp så jag är glad att jag läste recensionerna från i somras som visar att ni inte har gjort ett enda dugg för att förbättra kundupplevelsen sen jag slutade med er år tillbaka. Skamligt! Skärp er!!!

2 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Årstiderna

Hej Jonas och tack för att du hör av dig till oss. Beklagar verkligen att du känner dig missnöjd, och vi tar din feedback vidare.

Underbara grönsaker

Underbara grönsaker, frukter o mejeri produkter. Snabb återkoppling o tillmötes gående personal.

27 juni 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej Beatrix och tack för ditt fina omdöme. Så härligt at höra att du är nöjd med allt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Toppen varor och leverans.

Toppen varor och leverans.

22 juni 2025

Antwoord van Årstiderna

Vad härligt att höra att du är nöjd med våra varor och leveranser. Tack för ditt omdöme!

Jag önskar dig en fin dag. :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har handlat på Årstiderna jordens…

Jag har handlat på Årstiderna jordens bästa under många år, och även rekommenderat det till väldigt många människor, för att det är goda ekologiska frukt och grönsaker till dörren.
De senate fyra beställningarna jag gjorde så beställde jag även tunnbröd, och alla fyra gångerna var tunnbröden helt fördärvade. Isen från kyllådan hade smält och runnit in i påsen med tunnbröd. Bröden var helt genomsura och totalt genomdränkta av vatten och bara ramlade sönder. De krediterade tunnbröden men har inte åtgärdat problemet så det blev samma problem varje gång jag beställde.
Jag kan tyvärr inte rekommendera Årstiderna längre, och kommer inte att fortsätta handla härifrån längre

21 juli 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Årstiderna

Hej Anna och tack för din feedback. Jag har tagit den vidare till vår kvalitetskontroll och vårt packeri.

Givetvis vill vi att det ska fungera så du inte får vatten i påsen med tunnbröd.

Beklagar det inträffade och önskar dig en fin dag.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kvaliteten kunde ha varit bättre

Tomaterna började ruttna en dag efter leverans. Yttre halvan av hjärtsallat gick inte att använda heller. Lite besviken över kvaliteten.

6 juli 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej och tack för ditt mail. Beklagar verkligen att du fått dåliga tomater i din leverans. Maila oss på kundtjanst@arstiderne.com (om du inte redan gjort det) så kan vi kreditera priset för varan.

Beklagar det inträffade och önskar dig en fin dag.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag tycker att maträtterna blir goda…

Jag tycker att maträtterna blir goda och det är spännande för mig som vill ha ny inspiration. Skulle önska att recepten fanns tillgängliga i lådan, upplever att det varit lite knixigt att hitta dem online.

30 juni 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej Christina och tack för ditt omdöme. Jag tar din feedback vidare till vår receptavdelning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trygg och säker leverans av färska och kylda varor!

Trygg och säker leverans av färska och kylda varor.
Ekologiska varor av toppkvalitet!
Lätt att beställa och betala.
5 stjärnor från Eskilstuna!

30 juni 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej Thomas och tack för ditt omdöme. Så härligt att höra att du är nöjd med varor och leverans!

Bra produkter

Bra produkter, helt ok kostnad! Hade varit bra om chauffören hade tid att stanna för att ta tillbaka emballagen.

29 juni 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej Peter och tack för ditt mail. Vad härligt att du blev nöjd med leveransen. Tyvärr har våra chaufförer inte tid att vänta på ompackning hos respektive kund för att ta med emballage från samma dags leverans, men du kan alltid ställa ut tomlådorna i god tid inför nästa leverans så tar vi med oss lådorna.

Jag önskar dig en fin dag!

Fick aldrig mina varor

Fick aldrig mina varor, utan någon annans. Såg också att många livsmedel vadade i vatten👎👎👎. Chauffören kom tillbaka när han upptäckte att han levererade fel. Frågade om mina varor som han inte kände till. Mailade Prstiderna 4 gånger innan de orkade svara. De skrev att de skulle kreditera fakturan, men jag får ändå lägga ner tid att skriva till Klarna och måste skicka dem min order. Kommer inte att återkomma till Årstiderna igen. De gav inge förtroende👎👎👎👎!!!

28 juni 2025

Antwoord van Årstiderna

Hej Susanne och tack för din feedback. Beklagar verkligen att det blev så fel med din leverans. Det är något vi tar allvarligt.

Hör gärna av dig till kundtjanst@arstiderna.com så skickar vi en rabattkod om du vill ge oss en chans till.

Dit is Trustpilot