Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag och min familj tycker väldigt mycket om ert sortiment men vi är besvikna att ni har valt Gordon som leverantör. Detta för att leveransen kommer först sent på kvällar mellan 20-22 och det har hän... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.
Box 4436, 20315 , Malmö, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super bad service. I have not recieve anything and they do not answer to the emails. I have not even got a refund!
Snabb leverans. Fina yuzu frukter. Stort tack! Leverans till dörren superbra!
Jag beställde till mina föräldrar och det var väldigt bra kvalitet på varorna och dom gillade det mycket.
Helt fantastiskt, fint packat och otroligt fina råvaror!! Sååå nöjd
Grönsaker och frukt var bra med undantag av apelsinerna som var lite omogna, och torra.
Köpte frukt, den va övermogen när den kom till oss redan. Och böndernas grönsakslåda där svampen var möjlig och salladen blev dålig på två dagar. Väldigt tråkigt. Har reklamerat det men ännu inte fått någon återkoppling mer än att dom har mycket att göra, så dom hör av sig så snart som kan.
Fina ekologiska varor som är svårt att hitta i en vanlig mataffär.
Första och sista gång tyvärr, konceptet är bra men brister totalt på följande punkter:
-Dålig kvalitet (med mögel på blomkål, citron, koriander & annans)
-Dåligt hållbarhetsdatum (vissa produkter enbart 1 dags hållbarhet)
-Vaccumsläpp i pizzadeg (den har troligtvis varit dåligt kylt och därav jäst sönder frp)
-Recept saknas på middagskassen, eller ingen instruktion för var man kunde hitta recept
-Heller inge än återkoppling på min klagan hos kundtjänst.
Beställde för ca 3.500kr vilket jag tycker är en ok summa, men oavsett ordervolym/värde så bör man förvänta sig mer ref. prisbild.
Bra: Leverans funkar bra, fina ingredienser, står verkligen bakom själva tanken. Bra mat i generösa portioner.
Mindre bra: Kan bli lite mesigt så man får krydda på lite. Inte helt intuitiv fördelning mellan kolhydrater och annat (var ex ett recept med väldigt mycket bulgur). Är man inte kock så tar det längre tid att laga maten än vad som utlovas. Det kan stå lite olika i recept och innehållsförteckning, ex att gårdstomater på ena stället (vilket också är vad som levererats) och så uppmanas man av receptet att "halvera körbärstomaterna". Blir dock inga större konsekvenser av det så länge man inte följer instruktionerna slaviskt.
Samlat betyg 3,5
Varit trogen kund genom åren på Årstidena. Men nu på sistone måste personalstyrkan minskat kraftigt. Fick inte mina varor och trots mejl till kundtjänst så har jag inte fått mina pengar tillbaka trots att det var flera veckor sedan. Svåra att få tag på. Trist.