Kan uden tvivl anbefale at handle hos dem. Altid go og hurtig kommunikation. Hurtig levering. På trods af, at jeg gennemførte min handel torsdag aften, så blev mine varer leveret onsdag ugen efter... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg er virkelig glad for mit køb hos Asmussen Living. Kvaliteten af møblerne er fremragende - solide, gedigne og tydeligvis lavet til at holde. Oveni var prisen meget fair i forhold til det, man får.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Asmussen Living kan jeg varmt anbefale. Min datter havde fundet et sminkebord på deres hjemmeside som hun godt kunne tænke sig. Vi havde lige haft en meget uheldig oplevelse med et andet netfirma so... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Din leverandør af møbler til hjemmet
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alt i alt
Hurtig levering, mega fede møbler og super nemme at samle! Support på telefonen er også rigtig god!
Kan stærk anbefales til alle!

Perfekt
Nemt, hurtig levering og bordet lever fuldt ud op til min forventning.
Det spiller!
Vildt fede møbler til en fair pris! Handler her igen ingen tvivl der!
Mvh Karl

Antwoord van Asmussen Living
Først kan varen leveres på et senere…
Først kan varen leveres på et senere tidspunkt. Da man så selv rykker for svar er der pludseligt et problem med levereandøren. Accepterer at få varen leveret efter jul, men det gider man heller ikke svare på. Trist at man som kunde selv skal opsøge og rykke for opfølgning
O anbefalinger herfra.

Alt i orden
Købte et hæve-sænkebord, som ankom allerede inden for 2 dage. Superfint bord. Alt i orden :)

Totalt misvisende, false advertisement
Firma sælger et tøjstativ der angives som værende af "metal" og endda "holdbart metal af høj kvalitet". Produktet jeg modtog for nogle uger siden er af plastik! Alle dele er tyndt plastik der sættes sammen uden skruer. Stativet faldt fuldstændig sammen under det mindste pres fra det tøj jeg hængte på det. Kan ikke fatte at myndigheder ikke slår hårdere ned på falsk reklamering af produkter som det her. Tænk at tage 549 kroner fra kunder for sådan noget. Spild af min tid og penge.

Desværre ikke så fantastisk
Jeg købte min kontorstol i starten af juni, men at smide en anmeldelse få dage efter, giver ikke meget mening. Nu er stolen testet og jeg har noget brugbart at dele.
Betaling og forsendelse gik ganske fint og førstegangsindtrykket af stolen ligeså. Den var let at samle og fint polstret. Til prisen sidder man ganske godt i den, men ... hold nu k*ft hvor den knirker og arbejder. Til tider giver den et 'hak' hvor den nærmest falder på plads og lyden er så høj, at jeg nogle gange får et helt chok. Og nej, den er ikke forkert samlet eller spændt dårligt.
Når man sidder med f.eks. hjemmearbejde og knap tør bevæge sig, fordi det er så enerverende at lytte til, så ved jeg ærligt ikke, om jeg synes stolen er pengene værd. Jeg tænker det er bedre én gang for alle, at købe noget gennemtestet og ordentligt.

Antwoord van Asmussen Living
Købte et lækkert hæve/sænkebord og må…
Købte et lækkert hæve/sænkebord og må bare sige, at det er i en langt bedre kvalitet end jeg havde forventet til prisen! Hurtig levering, lækkert produkt og ikke noget at sætte en finger på! Handler her helt sikkert igen!

I skriver 1-2 arbejdsdage levering
I skriver 1-2 arbejdsdage levering. Der gik 14 dage og når jeg endelig fik pakken var der store huller i den...ik lige den bedste service..

Helt perfekt handel
Helt perfekt handel. Leveret til tiden og fantastisk produkt. Gode priser.

Ødelagt bordplade
Jeg købte et hæve sænke bord. Den første bordplade havde fået store transport skader. Skrev til deres support og fik tilsendt en ny bordplade. Transporten tog laaang tid, og da den endelig kom havde den også en mindre skade, men knap så synlig. Jeg har ikke klaget igen, da jeg simpelthen ikke har tålmodighed til at vente på en ny plade.
Så ellers super fin service - men første og sidste gang jeg køber et bord ved dem.. ;)

Nice
God, hurtig levering og virkeligt lækkert garderobestativ til en frygteligt god pris. Kan kun anbefales!

Antwoord van Asmussen Living
Manglende kundeservice efter modtagelse af beskadiget produkt
Jeg har købt et hæve sænke bord, hvor bordpladen var beskadiget ved modtagelse.
17. april reklamerede jeg over dette.
20. april modtager jeg svar, at der vil blive sendt en ny bordplade, og at jeg vil modtage besked når den er afsendt.
26. april rykker jeg for en status.
I dag 29. april har jeg endnu ikke hørt noget til status på levering af en ny fejlfri bordplade.
Jeg håber der er sket en fejl, og at jeg snart vil få bekræftet at en ny bordplade er på vej. Men indtil videre har det desværre været en ærgerlig oplevelse med en fraværende kundeservice.
Super hurtigt levering og god kvalitet
Super hurtigt levering og god kvalitet. Præcis sådan som jeg havde forventet. Jeg fik min makeup - bord leveret inden for to dage.
Det var nemt at samle den op.