Asmussen Living Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan uden tvivl anbefale at handle hos dem. Altid go og hurtig kommunikation. Hurtig levering. På trods af, at jeg gennemførte min handel torsdag aften, så blev mine varer leveret onsdag ugen efter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig glad for mit køb hos Asmussen Living. Kvaliteten af møblerne er fremragende - solide, gedigne og tydeligvis lavet til at holde. Oveni var prisen meget fair i forhold til det, man får.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firma sælger et tøjstativ der angives som værende af "metal" og endda "holdbart metal af høj kvalitet". Produktet jeg modtog for nogle uger siden er af plastik! Alle dele er tyndt plastik der sættes s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Asmussen Living kan jeg varmt anbefale. Min datter havde fundet et sminkebord på deres hjemmeside som hun godt kunne tænke sig. Vi havde lige haft en meget uheldig oplevelse med et andet netfirma so... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Din leverandør af møbler til hjemmet

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig fint make up bord

Rigtig fint make up bord, nemt at samle. Leveringen tog desværre 10 dage hvilket er lidt lang tid (især når man bestiller det hjem til en fødselsdag ☺️)
Fin svar rate da jeg skrev og spurgte til levering.

6 februari 2024

Antwoord van Asmussen Living

Hej Louise. Tak for din anmeldelse på trods af at leveringen tog lidt længere tid end den plejer. Dejligt at høre at i blev glade for make-up bordet :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi ventede en måned på vores vare

Vi ventede en måned på vores vare, endte med at annullere købet men har her 3 uger efter ikke modtaget vores betaling. Svartid er meget langsom.

15 februari 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Asmussen Living

Hej Charlotte. Vi beklager den manglende service, der har været undervejs. Jeg kan forstå, at i nu har modtaget betalingen retur, men hvis der skulle være noget, er i altid velkommen til at skrive til vores kundeservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service vi fik hos…

Rigtig god service vi fik hos Asmussenliving.
Vi er meget tilfreds med varerne - et sæt med barbord og 2 stole, og da vi ville også bestille ekstra 2 stole til fik vi rabat. Vores mails blev besvaret inden for ret kort tid.
Så de varmeste anbefalinger til Asmussenliving.

4 januari 2024

Antwoord van Asmussen Living

Hej Natalia. Det gør os glade at høre, at vi kunne levere en god service undervejs. Mange tak for din anmeldelse :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et rigtig lækkert og stabilt…

Et rigtig lækkert og stabilt garderobestativ. Nemt at samle, dog syntes jeg at der manglede oplysning om, at de 2 af skohylderne ikke er faste, men af stof. Hurtig levering. Alt i alt er jeg dog meget tilfreds

18 december 2023

Antwoord van Asmussen Living

Hej Vibeke. Tak for din fine anmeldelse. Vi arbejder konstant på at gøre vores produktbeskrivelser bedre, så dette er noget, vi vil tage med videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, gode produkter- eneste minus er, at man ikke kan ringe til dem.

20 december 2023

Antwoord van Asmussen Living

Hej Lasse. Vi er glade for den gode anmeldelse, du har givet os. Vi vil i fremtiden gerne kunne tilbyde, at man kan ringe ind. Men lige nu har vi desværre ikke personale nok til at kunne have en telefon bemandet.

Fem stjerner -

Bestilte og modtog varen som lovet. Super fin kvalitet. Anbefales!

11 december 2023

Antwoord van Asmussen Living

Mange tak for den fine anmeldelse - vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det bliver et nej herfra

Der var lang svartid - lang leveringstid - og selv om de lovede at kompensere med 20 % på prisen - så er pengene stadigvæk ikke modtaget.

Der hvor den fejler komplet - er den mangel på kommunikation vi oplevede.

Så det bliver et nej herfra

1 december 2023

Antwoord van Asmussen Living

Hej Hedi. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med at handle hos os.

Ift. leveringstiden så oplever vi desværre henover december, at der godt kan være lidt længere leveringstid. Dette er selvfølgelig stadig en fejl fra vores side af, som vi arbejder på at blive bedre til at håndtere.

Vi har dog svært ved at genkende dit udsagn om manglende kommunikation. Vi har svaret på din mails indenfor 1-2 hverdage med opfølgning på din ordre. Dette vil vi umiddelbart ikke mene er "lang" svartid.

Ift. kompensationen er det blevet refunderet i vores system. Hvis du endnu ikke har modtaget dem, så må du meget gerne kontakte vores kundeservice så vi kan finde en løsning på det.

Mvh Louise

God købsoplevelse

God købsoplevelse
Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb hos Asmussenliving. Der var lidt udfordringer med leveringen, men det blev jeg kompenseret for. Der blev svaret på mine mails rimelig hurtigt. Alt i alt en god købsoplevelse.

27 november 2023

Hej Malene

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse på trods de udfordringer, der var undervejs.

Mange tak for den pæne anmeldelse :-)

Mvh Louise

Varen kom til tiden

Varen kom til tiden
Alt er godt😀

9 november 2023

Hej Kristian - godt at høre at alt var som det skulle være :-D

Godt tilfreds

Jeg er godt tilfreds med varen jeg bestilte. Jeg ville gerne have givet 6 stjerner, men i lover 2-3 hverdages dages levering, det tog 6 dage, det gav os et lidt irriterende problem.

8 november 2023

Antwoord van Asmussen Living

Hej Kent. Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er kede af, at varen ikke blev leveret til tiden, men godt at høre, at du blev glad for den på trods af dette :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er anden gang jeg har handlet hos…

Det er anden gang jeg har handlet hos Asmussen Living, hurtig levering og flotte møbler, til rimelige penge, kan kun anbefale dem, ville gerne give flere stjerner, men 5 er højden.

31 oktober 2023

Antwoord van Asmussen Living

Hej Rita - mange tak for de fine ord! Vi er super glade for, at du kan lide vores produkter og har haft gode oplevelser hos os :-D

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, super firma ! Min var jeg havde bestilt var alligvel ikke på lager - de vender tilbage samme dag med en undskyldning, tilbud om penge retur eller jeg ville vente til de fik varen hjem igen. Jeg venter gerne og grundet problemer med leverandøren tog det lidt længere tid, så jeg får tilbudt 30% nedslag på varen og endnu en undskyldning. Der er intet dårlig at sige - varen er også mega fed, de har et styks glad og tilfreds kunde, uden tvivl ! Ville med glæde bruge dem igen !

19 oktober 2023

Hej Amalie

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse på trods af, at der var udfordringer med vores lagerstatus og leverandør. Super fedt, at du er glad for dit nye køb :-D

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik alle møbler inden for de 3 dage og…

Fik alle møbler inden for de 3 dage og alt var som det skulle være, både kundeservice og levering var i top.

12 september 2023

Antwoord van Asmussen Living

Hej Bettina - vi er glade for at høre, at alt var som det skulle være ifm. dit køb. Vi takker for din anmeldelse :-)

Great buy

Very useful bit of kit and easy to put together

1 september 2023

Antwoord van Asmussen Living

Thanks for your review Darryl! Great to hear you had a good experience

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig respons på at bestilte vare ikke…

Hurtig respons på at bestilte vare ikke pt var på lager...og forventet levering blev hurtigere end først nævnt.

23 augustus 2023

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Fedt du havde en god oplevelse, på trods af at din ønskede vare ikke var på lager til at starte med.