Asmussen Living Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan uden tvivl anbefale at handle hos dem. Altid go og hurtig kommunikation. Hurtig levering. På trods af, at jeg gennemførte min handel torsdag aften, så blev mine varer leveret onsdag ugen efter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig glad for mit køb hos Asmussen Living. Kvaliteten af møblerne er fremragende - solide, gedigne og tydeligvis lavet til at holde. Oveni var prisen meget fair i forhold til det, man får.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firma sælger et tøjstativ der angives som værende af "metal" og endda "holdbart metal af høj kvalitet". Produktet jeg modtog for nogle uger siden er af plastik! Alle dele er tyndt plastik der sættes s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Asmussen Living kan jeg varmt anbefale. Min datter havde fundet et sminkebord på deres hjemmeside som hun godt kunne tænke sig. Vi havde lige haft en meget uheldig oplevelse med et andet netfirma so... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Din leverandør af møbler til hjemmet

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Godt produkt.

Har lige i dag fået leveret smykkeskabet, jeg har bestilt.
Jeg er så tilfreds med forløbet.
Hurtig levering og skabet lever op til mine forventninger.
Der var udmærket vejledning med til at hænge skabet op, så vi to “gamle” kunne sætte det op på væggen.

15 januari 2023

Hej Hanne!
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os!

God oplevelse

Bestilte et stort garderobestativ som julegave. Blev leveret efter 2 dage, hvilket var super.

Selve garderobestativet blev modtageren glad for. Ville i hvertfald handle her igen

21 december 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har aldrig fået min pakke

Mandag d. 19/09 bestilte jeg et TV-bord hos Asmussenliving.dk. De skriver på deres hjemmeside, at de har 2-3 dages levering. Kontakter dem fredag d. 23/09, da mit TV-bord stadigvæk ikke er kommet. Modtager en mail fra deres kundeservice og deri svarer de tilbage, at hvis jeg ikke har fået mit bord fredag, så skal jeg kontakte dem igen.
Nu er det mandag d. 26/09 og mit TV-bord er stadigvæk ikke nået frem og kan se i Postnord appen at pakken hele tiden bliver udsat til levering. Jeg har kontaktet dem og bedt om, at min ordre bliver annulleret og at få mine penge igen.

Jeg kan kun give 4 ud af 5 og det er alene på grund af kundeservicen hos Asmussenliving.dk og den var i top! Jeg har fået hurtige svar tilbage på mails og min ordrer blev annulleret og pengene tilbageført, som lovet til tiden.

Postnord valgte så at komme i dag fredag d.30/09-22 og da jeg ikke var hjemme, er pakken blevet sat lige ved døren - ude i det fri.

26 september 2022

Hej Martin

Vi beklager selvfølgelig, at PostNord ikke har kunne levere din pakke til tiden, og kan sagtens forstå din frustration. Pr. din seneste mail har vi annulleret din ordre og refunderet dig pengene, som du selv ønskede.

At din 1-stjernet anmeldelse ender hos os og ikke PostNord, kan dog godt undre os. Det er udenfor vores kontrol at PostNord ikke formår at levere din pakke til tiden, når vi har overleveret pakken til tiden. Dette fremgår af vores handelsbetingelser.

Vi har mange kunder som modtager deres pakker til tiden, og er godt tilfredse med deres køb.

At du drager påstande om at man skal være varsom om at handle her, baseret på et ordrenummer system som du ikke har nogen kendskab til, er ligeledes yderst uforståeligt.

Asmussen Living

God oplevelse

Købte et sminkebord til datterens børneværelse. Blev leveret i løbet af 3 dage til døren. Datteren er vild med bordet og de indbyggede LED-lys er super smarte!

24 juli 2022

Godt tilfreds

Bestilte et hjørneskrivebord. Blev leveret efter 2 dage. Godt tilfreds med købet og skrivebordet

8 juni 2022

Antwoord van Asmussen Living

Hej Mathias. Fedt du er glad for dit nye skrivebord, og tak for anmeldelsen!

God kundeservice

Fornem kundeservice, hurtig levering og god kvalitet. Tak for en god handel!

29 april 2022

Antwoord van Asmussen Living

Tak for anmeldelsen, Lasse! Det gør os glade, at du havde en god handelsoplevelse hos os.