Ook nadat ik nieuwe codes had aangevraagd en ontvangen voor de app, kon ik de ID check niet doen in de app, en bleef mijn rekening geblokkeerd. Dit kan alleen gecorrigeerd worden door naar t kantoor t... Toon meer
Zeer teleurstellend. Wordt er binnen een dag 3 maal geld vancde rekening van je dochter afgeschreven, dus gaan we naar de bank om te kijken of ze ons kunnen helpen, moet je het doen met een: wij... Toon meer
Wij moesten ons opnieuw identificeren. Één van ons gebruikte de app al alngere tijd niet meer. Die moest eerste geactiveerd worden. Daarvoor zouden ze brieven met codes sturen. Nou de veiligheid is ve... Toon meer
Aanvraag ingediend voor zakenrekening. Websiteformulier schrijft: u ontvangt binnen enkele minuten een email voor identificatie. Die email komt niet. Ik bel ASN. An sich vriendelijk. ''Nee meneer, i... Toon meer
ASN Bank is een toegankelijke en vooruitstrevende bank met een duidelijke missie: wij zetten ons in voor een duurzame en rechtvaardige toekomst voor iedereen. Dat doen we al sinds 1987. We geloven dat geld een krachtig middel is om positieve verandering te versnellen – voor onze klanten én voor de samenleving. We helpen mensen om bewuste financiële keuzes te maken. Dat doen we met producten en diensten die goed zijn voor jou én voor de wereld om je heen. Of het nu gaat om sparen, betalen, verzekeren, beleggen of hypotheken – bij ons kies je voor oplossingen die bijdragen aan een duurzame wereld, financieel welzijn en goed en betaalbaar wonen. Als bank kijken we verder dan alleen cijfers. We hebben extra aandacht voor maatschappelijke thema’s als klimaatverandering, financieel welzijn en toegang tot betaalbaar, duurzaam wonen. En we zorgen dat onze diensten toegankelijk blijven voor iedereen – digitaal waar het kan, persoonlijk waar het telt. Met een landelijke dekking van winkels en een veilige, gebruiksvriendelijke mobiele app staan we altijd dichtbij. Voor de dagelijkse bankzaken én voor belangrijke momenten die vragen om advies op maat. ASN Bank bedient inmiddels ruim drie miljoen klanten. Daarmee zijn we de vierde retailbank van Nederland – én een onderscheidende speler in het bankenlandschap.
Croeselaan 1, 3521 BJ , Utrecht, Nederland
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Locatie Doetinchem.
Nog nooit ben ik zo onvriendelijk en onprofessioneel bejegend. De toon was direct gezet bij het afwijzen door medewerkster wit haar, bril, toen ik vroeg om een kop koffie tijdens het instellen van de nieuwe betaalrekeningen. Dit terwijl er een bord "zin in koffie?" bij het apparaat stond. Als nieuwe klant met een pas afgesloten hypotheek vond ik dit zeer vreemd en zeer ongastvrij.
Verder leek alles te veel gevraagd en werd ik schaapachtig aangekeken bij het stellen van leek-vragen, ik werk er immers zelf niet en kom niet voor niks langs. Bijvoorbeeld wanneer ik vroeg of de overstapservice dan voor zowel betaal- als spaarrekening geldde. Hoe hierop fel gereageerd werd, alsof het een domme vraag was, was voor mij een punt te vertrekken. Annuleren moest ik zelf thuis maar uitzoeken. Sarcastisch werd mij nog een fijne dag gewenst.
Ik wilde overstappen van mijn bank naar ASN voor het groene beleid en het "staan voor de mens". Nogmaals, ik ben nog nooit zo onvriendelijk en ongastvrij behandeld. Een schande voor een bank dat zulke mooie uitgangspunten heeft.
Gelukkig heb ik een zeer vriendelijke ASN telefoniste gesproken die mijn verhaal serieus nam en de klacht heeft doorgezet, bloemen aanbood en het schandalig vond dat er geen koffie werd aangeboden. Ik zou iets horen.
Echter nu 1,5 week later heb ik niets vernomen van de locatie, geen excuses, niets. Inmiddels heb ik mijn rekeningen opgezegd. Dit ging zeer problematisch met chat medewerkers die onjuiste informatie gaven over het proces van opzeggen. Dit werd telefonisch bevestigd. Ik meldde dit in chat en het gesprek door ene Lawid werd zonder goededag afgesloten.
Zeer onprofessioneel allemaal en voor mij redenen om nooit meer rekeningen te openen bij ASN. Dit terwijl ik bewust een hypotheek bij heb heb afgesloten. Jammer.

Antwoord van ASN Bank
Krijg allemaal emails en brieven om een ID check te doen. Heb alleen en creditcard van ASN dus de app kom ik niet in. Nou zie een pagina waar je via Ockto en DIGID kan (asnbank punt nl mijn-id-check updaten. Maar helaas het is geen werkende link die erin staat maar gewoon een plaatje (img file).
Kan me voorstellen dat ze zeggen dat de klantenservice het erg druk heeft als ze d'r digitale zaken niet in orde hebben. Blijkbaar hebben ze op de afdeling emails sturen en brieven schrijven tijd over. Misschien die mensen een IT opleiding geven zodat ze wat kunnen meehelpen :-)
Nou we wachten maar gewoon ff af.

Antwoord van ASN Bank
Wat een ontzettend teleurstellende klantenservice bij de ASN bank. Mijn moeder is afgelopen maand overleden. Om alle zaken goed te regelen zijn we naar de fysieke bank in Elst gegaan. Hier kregen we te horen dat we het maar even online moesten melden en regelen en dat we voor vragen contact konden opnemen. Bij melding van overlijden moeten ook de opstal verzekeringen ed. worden omgezet. Mijn broer en zussen blijven samen in de woning wonen. De huidige verzekeringen konden niet overgezet op worden op hun naam en een nieuwe verzekering werkt de ASN ook niet aan mee vanwege de samenstelling waarin ze wonen. Dit doen ze alleen voor alleenstaande of partners met en of zonder kinderen. Dan moesten ze alle drie maar een aparte woonverzekering afsluiten op dezelfde woning werd er tegen ons gezegd. Belachelijk! Anderhalf uur lang ben ik vandaag doorverwezen naar verschillende werknemers..

Antwoord van ASN Bank
Ik zie veel negatieve reviews, maar ik heb (al vele jaren) goede ervaringen met de (klantenservice van) de ASN Bank! Ze nemen altijd binnen een minuut op (bij Triodos bijv hang ik nu al 10min in de wacht, en dat is notabene een Zakelijk nummer..) en zijn duidelijk in het aandragen van oplossingen.

Antwoord van ASN Bank
Ik heb een betaalpas gevonden maar in het keuze menu geentoets voor verloren of gevondenik heb maar wat ingetoetst en deze medewerkster heeft mij doorverbondenze vertelde mij dat ik de pas kon inleveren in de theresiastraat in denhaagmaar ik ben slecht ter been enten ik zei dat dat niet kon ze vroeg toen maar naar het bank nr en pas nr ik moest zelf vragen wat ik met de pas moest doen geen bedankje kon er af

Antwoord van ASN Bank
Nu is het klaar. Al jaren bij de ASN, ook met de Hypotheek. Maar niet veel langer, twee jaar geleden geprobeerd om de hypotheek te verlagen omdat we een 50% eigendom hebben inmiddels, lauw loenen, de medewerker vond het niet nodig om onze maandlasten te verlagen. Een paar maanden geleden geprobeerd om een en/of rekening te openen. De medewerkster op kantoor heeft gewoon een extra rekening geopend. Daar had ik niet om gevraagd! 4 keer gebeld met medewerkers om de rekening opgeheven te krijgen, maar dat schijnen ze niet te kunnen en nu krijg ik kosten € 4,00, in het rood. We hebben de rekening nog nooit gebruikt, ik heb nu maar één oplossing, alles weg daar want ik voel me niet meer veilig bij deze ...bank.

Antwoord van ASN Bank
Ik kon de oude app niet meer gebruiken en moet de "nieuwe" downloaden. Nou dan vinden er 3 verificatie controlles plaats, eerst een email naar het bekende emailadres, de code in de email moet je invoeren, dan een code via sms naar het bekende telefoonnummer, die ook invoeren en dan ben je de sjaak want als SUBLIEME extra beveiliging gaan ze binnen 2 werkdagen! een brief met de laatste verificatie code opsturen via...?ja PostNL, nou die yijn de laatste tijd echt betrouwbaar.
Kreeg 14 april de email dat binnen 2 werkdagen de 3e verificatiecode you worden verstuurd. Nou het is nu 24 april en nog steeds geen code en we gaan een 3 dagen (banken werken dan ook niet) weekend in.
Ze beweren dat de brief is verzonden maar mijn PostNL app laat maar 1 poststuk in de afgelopen 14 dagen zien die naar mij verzonden is en die is goed aangekomen.
Ik hoop dat ik nu ik ZELF een nieuwe code moest aanvragen ,want dat was voor meneer Hans van de helpdesk niet mogelijk om te doen, op zaterdag 2 mei eindelijk gebruik van mijn ASN app kan maken ALS ze nu echt de verificatie code versturen EN PostNL ook zijn best doet, maar ik gok meer op 5 mei.
Het eerste wat ik dan ga doen is de rekening opheffen en mijn centen overboeken naar een bank waar je niet 3 weken moet etteren om een bank app in de lucht te krijgen.
Ditzelfde is ook bij het openen van onze gezamelijk rekening voor mij gebeurt toen heb ik het als een eenmalige "glitch" geaccepteerd maar nu weer dezelfde ellende is gewoonweg onakseptabel

Antwoord van ASN Bank
Het opnieuw identificeren als je slecht ter been en slechts een digibeet ben is het je opnieuw identificeren een crime. Als echtgenoot met paspoort en voor de echtgenote met haar paspoort en mail is het niet mogelijk de id te vernieuwen op een kantoor van ASN. De kreet dat de app op de telefoon super veilig is. is een schijnveiligheid bij de huidige kennis van hackers.Een gehackte telefoon met een keylogger is beet voor hackers.zelf opgelosy

Antwoord van ASN Bank
Het gesprek wordt in de openbare ruimte gevoerd. Nadat ik zei dat we privacy wilden werd er gereageerd dat dit niet kon. Klanten komen binnen en niet de medewerker maar ik zet het gesprek stop. Medewerker totaal onvoorbereid op het gesprek en ook na uitleg snapte hij nog steeds niet wat de bedoeling van onze komst was. Terwijl wij uitgenodigd waren door aan bank zelf vanwege vrijkomen deposito rekening. We zijn uiteindelijk weggelopen, hebben het gesprek afgebroken. Kortom onbeschofte behandeling en niet professioneel

Antwoord van ASN Bank
Met een Apple Watch kun je direct betalen met ASN Bank via Apple Pay. Voor Android-smartwatches (Wear OS) biedt ASN momenteel geen ondersteuning voor Google Pay, ondanks dat dit wel werkt op Android-telefoons. Met een Apple Watch is betalen dus al mogelijk, maar met Android-horloges (nog) niet. Met een Apple Watch kun je direct betalen met ASN Bank via Apple Pay. Voor Android-smartwatches (Wear OS) biedt ASN momenteel geen ondersteuning voor Google Pay, ondanks dat dit wel werkt op Android-telefoons. Met een Apple Watch is betalen dus al mogelijk, maar met Android-horloges (nog) niet.
Waardeloos dus dat je met een galaxy watch niet kunt betalen via google pay. Wel met de telefoon maar dus niet met je horloge Apple pay gaat wel bij ASN.
Lijkt mij tijd worden hier verandering in aan te brengen. Anders is dit voor mij en andrren die ik hier over spreek tijd om een overstap te overwegen.

Antwoord van ASN Bank
Wordt men al gek van mij? ik wel van de ASN bank.
Ik wil mijn rekening meteen opzeggen. Maar zonder digipas, app van ASN of wat dies meer zij, kom ik niet in systeem. Zelfs niet zonder deze bellen. Ik bel dicht bijzijnde regiokantoor ASN (voor mij Steenwijk), zij zijn niet in staat om mijn rekening op te heffen als ik langs komt. Dan moet ik naar Meppel. voor mij wat lastig.....................................

Antwoord van ASN Bank
Update: inmiddels veelvuldig contact gehad met zeer vriendelijke dame vanuit de afdeling klachten. Zij heeft e.e.a. in werking gesteld en daarmee is de eerdere schademelding geannuleerd en kan ik opnieuw een correcte melding doen. Kleine attentie voor het ongemak werd gewaardeerd. Netjes opgelost dus.
Omdat ik, ook na vanmorgen uiteindelijk contact te hebben met een medewerker van de klantenservice, om onverklaarbare redenen nog niet in kan loggen in de online omgeving,heb ik deze zelfde ochtend opnieuw gebeld met een medewerker om schade te melden via mijn woonverzekering. Deze hielp mij niet verder met inloggen maar heeft wel de schade voor mij gemeld. Daardoor missen er nu foto's die ik gister (de dag van de schade) al genomen heb, daar waar het formulier vermeld dat ik deze later zal maken en dat is dus niet correct. Ook is de informatie onvolledig ( benoemde schade aan plafond verdieping lager niet vermeld), niet kloppend en de aanleiding niet beschreven zoals door mij benoemd.
Daarnaast zie ik dat de medewerker aan de telefoon heeft ingevuld dat wij wensen de schade te laten herstellen door een professional vanuit jullie netwerk. Deze vraag is mij NIET gesteld en ga ik niet mee akkoord.
Het door de medewerkers ingevuld schadeformulier geeft een niet-correct, onvolledig beeld van de (oorzaak van) de schade. Daarnaast heeft de medewerker mijn eigenlijke vraag (hulp bij inloggen) niet opgepakt, maar mij doorverwezen naar een fysiek kantoor van de bank??? om mij daar verder te laten helpen. Toen ik de derde keer belde naar de klantenservice kreeg ik gelukkig een behulpzame, begripvolle dame aan de lijn. Met haar hulp was het inloggen binnen 2 minuten geregeld. Vreemd dus, dat de andere medewerker mij doorstuurt naar een fysiek filiaal én, erger nog, daarnaast mijn schademelding onjuist invult.

Antwoord van ASN Bank
Hierbij wil ik een formele klacht indienen over de gang van zaken rondom mijn bankrekening bij ASN Bank.
Al bijna een maand is mijn rekening geblokkeerd en is er geld in beslag genomen, zonder dat mij duidelijk is gemaakt wat de exacte reden hiervoor is. In deze periode heb ik meerdere keren contact opgenomen met uw klantenservice. Helaas word ik telkens doorverbonden naar verschillende medewerkers, die zelf niet op de hoogte lijken te zijn van de situatie en mij geen concreet antwoord kunnen geven.
Alle gevraagde informatie en documenten heb ik tijdig en volledig aangeleverd. Desondanks blijft een inhoudelijke reactie uit. Dit zorgt voor veel onzekerheid en frustratie, aangezien ik afhankelijk ben van mijn rekening voor mijn dagelijkse financiële verplichtingen.
Ik werk met Nederlandse klanten die eveneens vragen stellen over deze situatie. Mijn transacties zijn volledig transparant en gebaseerd op eerlijk en legaal werk. De bank heeft volledig inzicht in mijn financiële activiteiten, en er is naar mijn weten geen enkele reden om mijn rekening op deze manier te blokkeren.
Daarnaast hoor ik steeds vaker negatieve verhalen over de manier waarop deze bank handelt, met name richting klanten met een islamitische achtergrond. Ik wil benadrukken dat ik hoop dat dit niet het geval is, maar de huidige behandeling wekt bij mij wel deze indruk. Ik voel mij niet serieus genomen en zelfs onrechtvaardig behandeld.
Door deze blokkade kom ik in ernstige financiële problemen. Ik heb openstaande facturen die ik niet kan betalen en loop het risico om schade te lijden en mijn reputatie te verliezen. Dit is een situatie die ik absoluut wil voorkomen.
Daarom verzoek ik u dringend om:
Mij zo spoedig mogelijk een duidelijke en schriftelijke uitleg te geven over de reden van de blokkade en de inbeslagname van mijn geld.
Mijn rekening per direct te deblokkeren, indien er geen geldige reden is voor deze maatregel.
Mij serieus en professioneel te behandelen en mijn situatie met prioriteit op te pakken.
Ik verwacht binnen een redelijke termijn een inhoudelijke reactie. Mocht dit uitblijven, dan zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen en mijn klacht voor te leggen aan externe instanties.
Hamdard

Antwoord van ASN Bank
Ik heb een abonnement afgesloten bij HUURPORTAAL.NL in Januari 2026, in februari 2026 heb ik hem stop gezet. Nu hebben ze in maart en nu in april alsnog het bedrag van mijn rekening afgehaald en kom ik niet in contact met ze. Je zou denken dat je dan terecht kunt bij je bank om er een blokkade op te zetten maar ik kom niet door de klantenservice heen en Marga van de klantenservice noemt het geen fraude en beweert dat je alleen blokkade kan zetten op je gehele rekening. Marga mag zich wat meer verdiepen in de bank waar ze voor werkt. Ik word niet geholpen en ik ben bang dat dit bedrag dus de komende MAANDEN alsnog van mijn rekening word afgehaald. Terugstorten is geen optie in de app. Ik zit al jaren bij SNS wat nu ASN is geworden en ik word gewoon NIET geholpen door mijn eigen bank! Blijkbaar zijn jullie vóór oplichting, of gewoon veel te lui. Klantenservice mag in ieder geval echt wat aan gedaan worden. Vandaag 3 verschillende aan de lijn gehad en alle 3 laten ze je niet uitpraten zuchten ze en noemen ze het zelfde riedeltje op. Doorverbonden worden naar de fraude afdeling is gewoon onmogelijk, want ze vinden mijn probleem allemaal niet zo spannend!! Een gesprek aan gaan met iemand van de fraude afdeling van mijn bank heb ik recht op.

Antwoord van ASN Bank
Zowel zakelijk als privé hebben wij jarenlang zeer slechte ervaringen gehad met ASN Bank (voorheen SNS). Als zakelijke klant zijn wij uiteindelijk overgestapt naar een andere bank vanwege de slechte dienstverlening.
Privé hebben wij een nachtmerrie meegemaakt. Mijn dochter (19 jaar) werd slachtoffer van frauduleuze afschrijvingen via Apple Pay. Ondanks herhaalde bezoeken aan het filiaal, meer dan 87 minuten aan telefoongesprekken en tientallen schriftelijke klachten heeft de bank structureel geweigerd in te grijpen. Ze weigerden een blokkade te plaatsen, weigerden de rekening te sluiten en hebben nooit zelf onderzoek gedaan naar de frauderende partij.
Na maanden van strijd biedt de bank €250 aan als 'coulance' — terwijl de totale schade het dubbele bedraagt. En dan beweren ze ook nog eens dat ze 'geen betalingen zien' terwijl die gewoon op het afschrift staan dat uit hun eigen systemen komt.
De zaak ligt nu bij het Kifid. ASN Bank neemt haar klanten en haar zorgplicht niet serieus. Wij raden deze bank niemand aan.

Verschrikkelijke klantenservice
Week geleden via de app een spaarrekening willen openen. Hierin alle stappen gevolgd.
Zojuist gebeld met de klantenservice, aangezien er op de website wordt verkondigd dat dit tot 3 werkdagen duurt.
Ze kon me niks vertellen en voor ik er op kon reageren werdt ik afgewimpeld met 'een fijne dag mevrouw' en de hoorn er op gegooid.
Wat een brutale service...
Gezien hier meerdere negatieve reviews geen vertrouwen meer.

Antwoord van ASN Bank
Heb gebruik gemaakt van de € 50 bonus actie bij het openen van een nieuwe spaarrekening. ASN maakt echter deze €50 niet over zoals beloofd. Niet eens excuses !
Update 17 april:
Blijkbaar is "vandaag" bij ASN een rekbaar begrip. Geen email en dus ook geen € 50 ontvangen! Hoe onbetrouwbaar kan een bank zijn ?

Antwoord van ASN Bank
Zie update onderaan dit bericht.
De uitgegeven nieuwe Visa betaalkaart word niet overal geaccepteerd. Dit was een aantal jaren geleden ook al bekend bij de toenmalige SNS bank maar desondanks gaat men toch door met het uitgeven van bankpassen welke nog steeds niet overal geaccepteerd worden met name in een Jumbo vestiging. Als je een klacht hierover wil doen telefonisch word door de medewerker al gemeld dat we niet de enigste zijn die dit probleem heeft maar kan hier verder niets mee. Dan maar een klacht via een formulier het eerste antwoord is dat er binnen 10 dagen gereageerd gaat worden. 10 dagen is een onzinnig lange tijd voor een klacht als deze. De overgang naar ASN is zeker geen verbetering, kon men bij de SNS nog een medewerker aan de lijn krijgen welke iets voor je kon betekenen is dat bij de ASN neit mogelijk zij zijn zo wie zo minder goed te bereiken. En dit alles word geprensenteerd onder het Mom dat het een verbetering voor de klanten zou zijn. Daar is nog niets van gebleken de kosten blijven maar oplopen en de service en bereikbaarheid word alleen maar steeds slechter. Jammer hoor !!
Update.
Ondertussen heeft ASN telefonisch en per mail gereageerd naar aanleiding van bovenstaand. Ze hebben uitgezocht waarom de nu uitgegeven bankkaart kaart niet overal geaccepteerd word. Maar een oplossing is nog niet aangeboden en daar gaat het uiteindelijk om. Volgens de gegeven reactie heeft iets te maken met welk betalings systeem de winkelier wel en niet wil werken en de bijbehorende kosten voor de winkelier (welke hij wettelijk niet mag doorberekenen). Kennelijk schijnt Visa duurder te zijn dan bijvoorbeeld maestro. We zijn nu nog in afwachting voor een oplossing (Bankkaart welke wel overal geaccepteerd word )

Antwoord van ASN Bank
Mail ontvangen, dat ik mij opnieuw moest identificeren. Identificeren kan alleen met een geldig identiteitsbewijs. Heb gebeld, dat ik een aantal herseninfarcten heb gehad en dat ik mijn paspoort heb laten verlopen omdat ik toch niet meer op reis ga/kan. Nee, nee was de reactie: het moet wel een geldig ID zijn. Toen gaf ik aan in het bezit te zijn van een (geldig) rijbewijs. Ook dat werd/wordt niet geaccepteerd.
Echter, op de website van de Rijksoverheid wordt aangegeven, dat een rijbewijs wel degelijk een ID is. Nu zou ik alleen voor de ASNbank naar de gemeente moeten gaan om a raison van €90,- een ID aan te vragen. Ik heb aangegeven mijn bankrekening dan maar op te heffen als gevolg van deze lariekoek!!
Sorry was de reactie; het is niet anders!!!

Antwoord van ASN Bank
service, zouden terug bellen. gebeurde niets . Moest data uploaden, maar nada nopes upload button. Ze vroegen om pensioenafschriften. Die aan geleverd van mijn pensioenfonds , volgens hun de verkeerde . Niet van mijn pensioensfonds maar van mijnpensioenoverzicht. (lekker duidelijk) . geen upload button in programma ASN. Toen maar naar kantoor ASN, de manier van aanleveren mocht niet na 2 dagen kreeg kantoor Venlo dit te horen.??? Moest via mijn thuis computer?? Aanvraagprocedure blokkeert 3 maanden.!! Na 3 maanden maar eens weer gebeld, nou , ze hadden de aanvraag weer in behandeling genomen, WEER met de verkeerd pensioenfonds data!!!!!! En terug bellen FORGET IT. En maar interne e-mails sturen naar "iemand". Catastrofe