Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Autoinkoop Specialist! Ze waren super vriendelijk en eerlijk in het hele proces. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde me op mijn gemak. Ik zou deze p... Toon meer
Ik woon tamelijk afgelegen, dus toen ik mijn Mercedes wilde verkopen was ik toch wat huiverig. Zou ik wel een geschikte koper kunnen vinden? Dat bleek geen enkel probleem dankzij autoinkoopspecialist.... Toon meer
Helaas krijg je pas te zien welke autobedrijf jouw auto heeft "gekocht" nadat je het bod accepteerd. Voor mij was de afstand te ver. Gelukkig wilde de vriendelijke medewerker aan de telefoon (Alber... Toon meer
Albert doet zijn werk goed en heeft begrip voor de klant. Ik was tevreden over de bod die ik had gekregen (was wel waard voor mijn BMW 1 serie) Ik had daarna een koopovereenkomst gekregen... Toon meer
Zorgeloos je auto verkopen? Of wil je weten wat jouw auto nog waard is? Meld nu gratis en vrijblijvend uw auto aan. Wij vinden binnen 24 uur de beste prijs!
Het Lentfert 51, 7547 SN, Enschede, Nederland
- 053 30 30 059
- contact@autoinkoopspecialist.nl
- autoinkoopspecialist.nl
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Goede klantenservice
Ik ben goed geholpen nadat er een foutje was geweest met het bod accepteren. Top ervaring met het bedrijf!
Ik had me auto te koop staan…
Ik had me auto te koop staan uiteindelijk kreeg ik netjes een mailtje over dat dit bedrijf geeintreseerd was in mijn opel karl alles besproken bod geaccepteerd maar na samen loop van omstandigheden helaas de koop af moeten blazen... maar daar had het bedrijf begrip voor ik raad echt dit bedrijf aan om je auto te verkopen nogmaals een super goed bedrijf en behulpzamen mensen
Echt een aanrader!!!
Mvg
Charl
Goede ervaringen als autobedrijf.
Wij zijn een autobedrijf en kopen via de Autoinkoopspecialist auto's aan. We dioen al vele jaren zaken met hen en het bevalt ons goed. Ze zijn duidelijk, eerlijk en transparant.
Albert …hartelijk bedankt voor U hulp…
Albert …hartelijk bedankt voor U hulp en medewerking
Keurig netjes geregeld
Keurig netjes geregeld, geen poespas eenvoudig en snel
Op een goede en snelle manier verkocht
Op een goede manier mijn auto verkocht
Goed service
Goede ervaring met vriendelijke werknemer Albert van autoinkoopspecialist.
Ik heb een goede ervaring met de…
Ik heb een goede ervaring met de autoinkoopspecialist ze zijn erg behulpzaam!
Bedankt toppers
Goede service, meedenkend, willen ook het beste voor jou,
Goeie auto bedrijf
04/12/2023
Prima behandeling een aanrader
Prima behandeling een aanrader. Volkswagen Crafter op een prima manier verkocht.
Dank Albert voor je inzet.
Uiteindelijk toch soepel
Uiteindelijk blijkt het toch een menselijk bedrijf. Aanvankelijk was ik heel kritisch, omdat ze me nav een Autoscout advertentie via sms hadden uitgenodigd 'gratis' mee te doen aan hun veiling. Inderdaad ontving ik later een bod, maar toen ik daarop klikte werd ik meteen gefeliciteerd met een koopovereenkomst die ik m.i. geenszins had. Erger: als ik de koop niet door zou laten gaan, zou ik honderden euro's (15%) moeten betalen. Hoezo gratis en vrijblijvend dacht ik. Desalniettemin heb ik het bod naar tevredenheid door kunnen laten gaan, en werd ik erna nog opgebeld door Auto Inkoop Specialist om mijn mening te horen, dus kan ik onder aan de streep eem geslaagde ervaring delen.
Top bedrijf
Denken graag met je mee en begeleiden je in de verkoop van je auto
Menselijk bedrijf!
Ik had echt n fout gemaakt en daar hadden zij n zaak van kunnen maken, maar hebben dat niet gedaan!! Menselijkheid bestaat nog!!
Heel goed geholpen
Ze zijn niet betrouwbaar.
Hoewel waarde van mijn auto ongeveer €2000 is, kreeg ik een aanbod van hun €1000 euro.Toen ik mijn auto naar hun platform heb verplaatst, was ik helemaal eerlijk geweest. Ik bedoel dat ik alles goed verteld over mijn auto. Tijdens het gesprek, heb ik 3 keer gevraagd: Zal ik deze aanbod zeker krijgen(€1000) ? en Is het een mogelijkheid dat jullie mijn auto niet meer willen kopen, als ik in jullie locatie ben? Hij zegt; Nee hoor dat is zeker u krijgt €1000 euro. ik heb vanuit Rotterdam naar Apeldoorn gereden. Totaal meer dan 200 km (met terug reis )om mijn auto te verkopen. Toen ik daar was, keek een automakelaar naar mijn auto en dan €500 zegt hij. Natuurlijk die heb ik niet geaccepteerd.Hij heeft veel dingen gezegd over mijn auto . Het is zo dat is zo bla bla… Dat vind ik vervelend. Het was zonde van de tijd en van mijn geld. Niet normaal. Ze werken met de automakelaar als een oplichter. Ze zijn niet betrouwbaar.