Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse, man følte sig virkelig velkommen. Jeg havde bestilt en gave online, som blev byttet med et smil, selvom jeg selv havde lavet fejlen. Fik pengene retur med det samme. Jeg fik hjæl... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hej Avile. Kæmpe stor fejl at afleverer en julegave til min kone også mangler der et smykke i æsken på en juleaften hvor hele familien sidder og kigger på. Håber godt nok at i vender tilbage på d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi er en dansk webshop, der simpelthen ikke kan få nok af smykker. De kantede, de glatte. De iøjnefaldende, de afdæmpede. De store, de små. Ja, smykker i alle magiske afskygninger. Vores filosofi er, at en smykkesamling ikke kun skal begrænse sig til en håndfuld smykker, du bruger til alle lejligheder. I stedet bør du have muligheden for at tilpasse dit valg af smykker til det specifikke udtryk, du sigter efter på dagen. Og netop den mulighed får du hos Avilé. Her finder du både de iøjnefaldende smykker, folk kaster lange blikke efter, og de elegante smykker, der på diskret vis fuldender dit outfit. Fælles for alle smykker på Avilé er, at vores erfarne indkøbere har brugt meget tid og mange ressourcer på at udvælge markedets mest unikke og moderne smykker i inspirerende designs, der følger aktuelle trends i markedet. Det nøje udvalgte sortiment består af smykker fra anerkendte designere, du måske allerede kender, men også fra upcoming designere, du kommer til at kende - både fra den internationale og den skandinaviske smykkescene. Vi har med andre ord samlet alle de rigtige smykkebrands ét sted, så du kun behøver at lægge vejen forbi Avilé, næste gang du er på udkig efter et smykke. Nemt og simpelt. Og uanset navnet på brandet kan du være sikker på, at vores sortiment kun dækker over smykker, hvor vi med ro i maven kan stå inde for kvaliteten.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Reklamationsproces der spiller.

Købte et Julie sandlau armbånd som blev leveret som forventet. Her et år efter er det desværre gået i stykker. Det er jo hvad der kan ske. Reklamations oplevelsen hos avile har været utrolig smooth. Kunne ikke være bedre.

6 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundebehandling - Dårlig anmeldelse…

Jeg købte en forgyldt ring fra Maria Black, men efter kun fem måneder begyndte den at miste farven. Jeg kontaktede kundeservice, da jeg mener, at det ikke burde ske så hurtigt og derfor må skyldes en fejl ved ringen.
I starten var kommunikationen hurtig og jeg blev bedt om at sende ringen retur for egen regning. Men efter at have returneret den, er kommunikationen desværre helt stoppet. Ringen har nu været hos dem i tre måneder, og jeg har hverken fået pengene tilbage eller svar på mine henvendelser.
Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte Avile/Ditur uden held. Det er virkelig skuffende, og jeg føler mig dårligt behandlet som kunde.
Alt i alt en meget utilfredsstillende oplevelse, og jeg kan desværre ikke anbefale at handle hos Avile/Ditur.
Det næste jeg gør at kontakte MariaBalck for at informere om deres forhandler.

26 september 2025

Ringe kundeservice

De burde optimere deres digitale brugerrejse, da jeg spildte penge på at betale for dagslevering - som åbenbart ikke var en mulighed. Virksomheden modargumenterer med at der på produktsiden står 1-3 dages leveringstid, men ved checkout kommer muligheden (mod ekstrabetaling) for dagslevering. Som bruger er det ret så svært at lure, hvad man skal “stole” på. Jeg brugte derfor unødigt penge på en leveringsmulighed der ikke var mulig. En simpel optimering af deres hjemmesides brugerrejse burde være en no-brainer for deres e-com team.

16 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Avile fortjener 5 stjerner ⭐️ Jeg…

Avile fortjener 5 stjerner ⭐️ Jeg bestilte et par øreringe og de var leveret allerede på tredje dagen her om morgen. Æsken er så fin, øreringene er fine. Der mangler intet, og der er intet at beklage sig over. En hjemmeside jeg gerne bruger igen.

22 januari 2025

Godt produkt og PERFEKT kundeservice

Godt produkt og PERFEKT kundeservice

Jeg har købt et produkt, som viste sig at være i den forkerte størrelse.

Jeg skulle finde ud af, hvordan jeg returnerede den og fik en større én retur - samtidig med det var et produkt på tilbud ved købet.

Jeg har gang på gang fået den bedste kundeservice. Venlige ansatte alle gange, og perfekt vejledende! Upåklageligt!

9 januari 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Find den rigtige æske.

Købte et sæt relativt dyre Dulong Kahrisma øreringe. Selve købsprocessen var smertefri, god kommunikation og hurtig levering. Stor var skuffelsen, da de blev pakket ud. De kom i jordens mindste æske, der slet ikke passede til dem. Æsken var fra Dulong, men den var til en ring eller ørestikker. Så enten skal jeg finde en ny æske eller også skal jeg bruge den, jeg fik med, når jeg skal give dem som gave. Desværre kommer de så til at ligge løst nede i æsken. Rigtig meget øv. Jeg havde forventet mere.

5 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lever ikke op til deres løfte om dag…

Lever ikke op til deres løfte om dag til dag levering. Modtog ikke den gave jeg havde bestilt i tide og er nu nød til at lade pakken blive sendt retur fra pakkeshoppen da jeg ikke er til stede til at afhente den. Må hurtigt finde en ny gave. Det værste ved det hele er at man ikke kan ringe til Avile og de svarer ikke på e-mails! Nu håber jeg bare at jeg får mine penge retur så snart pakke sendes tilbage til dem. Har ikke fået svar på mine fire e-mails og har ikke kunnet komme igennem på tlf. helt utrolig dårlig service!

24 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Holder ikke hvad de lover

Bestilte en vare onsdag ved 16 tiden. På hjemmesiden står, at der er dag til dag levering, hvis man bestiller inden kl. 21. Nu er det fredag, og jeg har ikke modtaget min vare, og har intet hørt om, at den skulle være på vej.

9 augustus 2024

Jeg kan ikke anbefale Avilé

Jeg ville faktisk ikke skrive en bedømmelse, men nu har Avilé selv fortjent den.
12/12-23 bestiller jeg øreringe i julegave, de kommer den 15/12-23, men pakken indeholder 1 ørering og absolut ikke lignende dem jeg havde bestilt.
Jeg skriver til Avilé og de vil sende mig de rigtige og en returseddel til den forkerte ørering.
19/12-23 modtager jeg en pakke fra Ditur, (som åbenbart er samme firma som Avilé), jeg åbner pakken og ser til min frygt at inholdet ikke svare til det jeg har bestilt, og skriver med det samme til Avilé.
Dagen efter ringer en sød person fra Avilé, der undskylder og siger at nu vil hun med mig i telefonen gå ud på lageret og finde de rigtige øreringe.
Nyt problem, de rigtige øreringe var i mellemtiden udsolgt, øv øv øv.
Vi aftaler at jeg sender de 2 fejleverede pakker retur med den returseddel de har sendt, og når de modtog pakken ville Avilé returnere mine penge.
Pakken modtager Avilé den 27/12-23, og nu kommer den ene stjerne som er selvforskyldt, efter flere henvendelser har jeg den 31/1-2024 ikke set mine penge endnu.
Jeg har har handlet meget på nettet, 2 gange tidligere er jeg blevet skuffet over udenlandske netfirmaer, men der slår danske Avilé dem stort megastort.
Jeg kan ikke anbefale Avilé.
Opdatering.
Den 2/2-2024 sender jeg endnu en mail til Avilé og spørger efter mine penge, og skriver også at jeg har lavet en vurdering på trustpilot.
Den 4/2-2024 skriver Avilé endnu en gang at de vil returnere mine penge.
Det er nu lykkedes at få pengene retur her i februar måned 2024 for et mislykket julegavekøb.
Det er bare ikke godt nok !.
Sidste opdatering.
Jeg har den 15/2 fået mail fra Avilé kl. ca 0800, hvor de beklager og vil give mig et gavekort, der står i mailen.(Dit gavekort vil blive sendt til dig i en separat e-mail kort efter denne, sammen med detaljer om, hvordan du kan anvende det, når du svarer denne mail.)
Jeg svare ikke, for nu skal der ikke bruges mere krudt på Avilé. Slut herfra.
Jan Pedersen.

31 januari 2024
Logo avile.dk

Antwoord van avile.dk

Hej Jan,

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er oprigtigt kede af de udfordringer, du stødte på med din ordre, og den måde, hvorpå din sag blev håndteret. Vi stræber altid efter at levere den bedste service og oplevelse til vores kunder, og det er klart, at vi ikke levede op til dette mål i dit tilfælde.

Som en del af vores bestræbelser på at rette op på situationen, har vi sendt dig en e-mail med en undskyldning samt et tilbud om et gavekort, som en gestus af vores beklagelse. Vi håber, at dette kan være et skridt på vejen mod at genoprette din tillid til Avilé.

Tak for din tålmodighed og forståelse. Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre os og sikre, at vi kan tilbyde en bedre oplevelse fremadrettet.

Med venlig hilsen,
Christina, Avilé

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Hurtig levering og da jeg sendte varen retur pga forkert størrelse gik der 5 dag fra jeg sendte den til pengene var tilbage på kontoen.
Kan kun give de varmeste anbefalinger

29 januari 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.