Babyfoon van het merk elro (bc4000) besteld. Product werkt niet naar behoren van wat je mag verwachten van een babyfoon. Babyplus reageert nergens op. Telefonisch ook totaal niet bereikbaar.
Heel blij met deze webshop. Ik kocht hier anderhalf jaar geleden een buggy. Dom genoeg heb ik alle bestelgegevens gewist uit mijn mailbox en de factuur was ik kwijt. Ik had wel een factuurnummer ergen... Toon meer
Van fopspeen tot speelkleed en van tuttel tot kinderkamer. Bij Baby Plus shop je online en in de winkel al je babyspullen. Ons bedrijf zet zich al decennialang in om jonge ouders (to be) te helpen bij het kiezen van de artikelen die nodig zijn bij het krijgen van een kindje. Kies uit topmerken en trendy nieuwkomers in onze online babywinkel. Wil je liever een keertje langskomen? Bezoek dan onze fysieke winkel! Bij Baby Plus krijg je altijd de beste service, profiteer je van de kennis van ons ervaren personeel en shop je bovendien de leukste babyspullen. Welkom bij Baby Plus!
De Corantijn 37D, 1689AN, Zwaag, Nederland
- 0229-745062
- info@babyplus.nl
- babyplus.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Verkeerde autostoel geleverd
Verkeerde autostoel geleverd. Met geen mogelijkheid contact te krijgen met klantenservice, niet per mail en niet per telefoon. Wel 339 euro betaald! Echt schandalig. Mijn kleintje kan niet langer in huidig stoeltje dus zal nu nog een keer elders voor minstens dat bedrag de juiste moeten aanschaffen (maxicosi ivm de basis).
Onbereikbare klantenservice, vervangend product nooit geleverd
Vorig jaar een babyfoon van Maxi-Cosi besteld. Deze werd netjes geleverd. Na enkele maanden in gebruik is deze in oktober helaas defect geraakt. Na contact te hebben gezocht met Maxi-Cosi gaven zij aan dat dit defect onder garantie valt. Dit moest ik via de verkopende partij (BabyPlus) verder afhandelen.
In eerste instantie goed geholpen door BabyPlus. Ze reageerden snel op mails en telefoon en hebben vervolgens de garantie procedure bij Maxi-Cosi opgestart. Dit duurde redelijk lang. Daarom maar eens gemaild, kreeg antwoord dat Maxi-Cosi een nieuwe babyfoon zou meesturen en in week 50 geleverd zou worden bij BabyPlus, waarna ze het z.s.m. zouden doorsturen.
Dat is het laatste wat ik van BabyPlus heb gehoord. Sindsdien reageren ze niet op mails en wordt de telefoon nooit opgenomen.
Toch maar eens gepolst bij Maxi-Cosi zelf. Zij gaven aan dat de vervangende babyfoon op 5 december al geleverd zou zijn bij Babyplus (bewijs met track&trace code). Wederom meerdere malen contact gezocht met BabyPlus, maar geen reactie meer.
Goede prijs en snelle levering!
Wij hebben een autostoel besteld bij Baby Plus voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze werd, zoals bijbestelling reeds aangegeven binnen 2 dagen keurig thuisbezorgd. In de tussentijd zijn wij goed op de hoogte gehouden d.m.v. een track and trace. Wij zijn dus zeer tevreden!
Allemaal fake reviews op deze pagina
Allemaal fake reviews op deze pagina, product gekocht halverwege december, geen reactie op mail, telefoon wordt niet opgenomen, scam. 50 euro weg
Ondanks de negatieve reviews hier een goede ervaring. keukentje (1/2 vd prijs) voor dochtertje al binnen een paar dagen bezorgd in de week van kerst!
Meevaller!
Na het lezen van de slechte reviews toch een bestelling geplaatst bij Baby Plus, omdat de prijs gunstiger was bij deze webshop. Ondanks de feestdagen was de levering volgens afspraak, binnen 1-4 werkdagen en geen problemen.
Bestel hier niet!!!
Bestel hier niet!!!
Ik heb op 26/12 een Stokke stoel besteld, met een levertijd van 4 werkdagen. Gezien de feestdagen nam ik hier wat marge in, prima. Ik heb wel een bevestiging ontvangen maar na 2 weken geen vervolg in de vorm van een concrete leverdatum. Op e-mails reageren ze niet en telefonisch zijn ze onbereikbaar.
Ik ben zo dom geweest de toch vrij dure order direct af te rekenen.
Uiteindelijk heb ik me gewend tot mijn herroepingsrecht (binnen 14 dagen) en gek genoeg krijg ik op die mail wél binnen 24 uur een reactie. Geld zou binnen 2 werkdagen worden teruggestort, maar ik heb er een hard hoofd in…
Update: ik heb mijn geld inderdaad snel terug gekregen. Conclusie kan zijn dat ze gewoon een heel slechte customer care hebben, maar er geen kwade opzet in het spel is.
Alsjeblieft begin er niet aan
Alsjeblieft begin er niet aan. Zo ongelooflijk ontevreden. Ik ben al zo lang aan de gang met een kinderwagen die ik daar heb besteld. Heb helemaal niet kunnen genieten met mijn zoon van deze mooie tijd doordat er altijd wel wat aan de hand was met de wagen. En er maar geen oplossing komt. Wachten op bericht duurt een eeuwigheid. Vreselijk! Raad het niemand aan
22-12-24 bestelling geplaatst
22-12-24 bestelling geplaatst. Betreft duo kinderwagen. Netjes bevestiging ontvangen en vrij snel de track&trace via PostNL. Zending zou uit twee pakketten bestaan. Eerste deel kwam 24e al binnen. 2e deel tot op heden niet gezien. Inmiddels twee e-mails verder zonder reactie en telefonisch geen contact mogelijk. Lijkt alsof direct weggedrukt wordt. Gelukkig betaald met Klarna. Zal dan uiteraard ook niet betalen tot het pakket compleet is. Erg frustrerend.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. 30-11-24 een bestelling gedaan en tot op heden nog steeds niks ontvangen. Na veel mail verkeer en inmiddels met DPD contact gehad nog steeds geen gehoor. Ook na dreigende mailtjes wordt er niet of nauwelijks gereageerd. Bestel hier niet!
Gelukkig geen ervaring zoals menig anderen hier
Had een auto stoel besteld met flinke korting, welke op vrijwel elke concurrerende andere site uitverkocht was. Daarna zag ik de slechte reviews op internet. Kreeg niet direct een order bevestiging van de order, dus wachtte ik spanning af. Mezelf vervloekend dat ik niet met creditcard/paypal had besteld. Na een paar uur toch de bevestiging gekregen. Pakket is binnen gestelde termijn geleverd. Nog niet uitgepakt maar neem aan dat het gewoon compleet en nieuw is, aan de doos te zien.
10 december een bestelling geplaatst
10 december een bestelling geplaatst. Tot op het heden nog niks ontvangen, ook geen bevestigingsmail. Vorige week contact geprobeerd te zoeken via een contactformulier. Ook daarop niks gehoord. Zojuist dit opnieuw geprobeerd. Hopen dat de stoel nog binnenkomt maar heb er weinig vertrouwen in..
Helaas hier ook slechte ervaring
Helaas hier ook slechte ervaring en nog geen product in huis. Op 2 december 2024 besteld, levertijd van ca. 2-3 weken, geen probleem echter op 4 december stond de order al op 'klaar voor verzending waarna hij is aangemeld bij DPD', het pakket is echter nog helemaal niet aangekomen bij DPD.
I.v.m. de feestdagen neem ik de levertijd wat ruimer maar nu op 2 januari heb ik nog geen enkel bericht en/of product ontvangen. Telefonisch is de lijn altijd bezet en via de site alleen een contactformulier kunnen invullen, hier is tot op heden niet op gereageerd. Ik baal want het was een duurder artikel wat ik had besteld en waar ik nu na een maand wel op zit te wachten. Vanwege de slechte communicatie en onbereikbaarheid raadt ik dit bedrijf echt af.
Slecht
Slecht, maand geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. Geen contact te krijgen met de klantenservice.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. ruim 2 weken geleden besteld. bevestiging direct ontvangen maar tot op heden nog niets vernomen over de levering. Zowel via een contact formulier als telefonisch geen gehoor.
Onbereikbare klantenservice, onmogelijk retourneren
Item willen retourneren, volgens voorwaarden moet je deze aanmelden om een retourlabel te ontvangen. Geen contact te krijgen via contactformulier, telefoon of social media.
Op social media te zien dat meerdere mensen geen contact kunnen krijgen
Uitstekend
Het bestelproces verliep goed. We werden goed over de voortgang geïnformeerd. Product was snel in huis.
Koop hier niets!!!
Koop hier niets!!!
Wacht al weken op me bestelling krijg geen gehoor via mail of telefoon
Wij gaan aangifte doen
Via Klarna besteld en netjes…
Via Klarna besteld en netjes binnengekomen
Slechte klantenservice
Mijn bestelling is na twee weken nog steeds niet geleverd. Het is ook niet duidelijk waar deze is blijven hangen aangezien ik wel een bericht van verzending heb ontvangen. Op mijn vragen via e-mail heb ik geen enkele reactie van de klantenservice ontvangen anders dan een automatisch antwoord dat het drukker is dan normaal.