Babyfoon van het merk elro (bc4000) besteld. Product werkt niet naar behoren van wat je mag verwachten van een babyfoon. Babyplus reageert nergens op. Telefonisch ook totaal niet bereikbaar.

22-12-24 bestelling geplaatst. Betreft duo kinderwagen. Netjes bevestiging ontvangen en vrij snel de track&trace via PostNL. Zending zou uit twee pakketten bestaan. Eerste deel kwam 24e al binnen. 2e... Toon meer

Heel blij met deze webshop. Ik kocht hier anderhalf jaar geleden een buggy. Dom genoeg heb ik alle bestelgegevens gewist uit mijn mailbox en de factuur was ik kwijt. Ik had wel een factuurnummer ergen... Toon meer

Had een auto stoel besteld met flinke korting, welke op vrijwel elke concurrerende andere site uitverkocht was. Daarna zag ik de slechte reviews op internet. Kreeg niet direct een order bevestiging va... Toon meer

1. Babywinkel
  2. Babykledingwinkel
  3. Kindermeubelwinkel
  4. Kinderwinkel
  5. Kinderspeelgoedwinkel

Van fopspeen tot speelkleed en van tuttel tot kinderkamer. Bij Baby Plus shop je online en in de winkel al je babyspullen. Ons bedrijf zet zich al decennialang in om jonge ouders (to be) te helpen bij het kiezen van de artikelen die nodig zijn bij het krijgen van een kindje. Kies uit topmerken en trendy nieuwkomers in onze online babywinkel. Wil je liever een keertje langskomen? Bezoek dan onze fysieke winkel! Bij Baby Plus krijg je altijd de beste service, profiteer je van de kennis van ons ervaren personeel en shop je bovendien de leukste babyspullen. Welkom bij Baby Plus!

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

OPLICHTING

Bestelling geplaatst op 26/11 - 3 weken later nog niets ontvangen. Verschillende mails gestuurd naar de klantendienst, maar geen enkele reactie

26 november 2024

Vreselijk!

Vreselijk!
29-11 2 kinderstoelen besteld. Nog steeds geen levering ervan. Krijgen uiteindelijk een mail dat ze niet op voorraad zijn. Hebben ook geen oplossing geboden. Ze reageren telefonisch niet en ook niet via de mail. Veel onrust thuis omdat we de kinderen de hele dag moeten vasthouden. Ik zou hier echt nirt bestellen!!!

29 november 2024

bestel hier niet

Helaas eenzelfde soort ervaring als de rest. Bestelling twee weken terug geplaatst, geen bevestiging ontvangen en de producten nog steeds niet ontvangen. Ze nemen niet op en hangen op, geen reactie op de email. Bestel hier niet!

17 december 2024

Niet eens 1 ster waard dit bedrijf!

Niet eens 1 ster waard dit bedrijf!! Besteld je verdorie een kinderkamer voor bijna 1300 euro en dan ontvang je het met beschadigingen. Hierover contact gehad, wat sturen ze op? En beschadigde deel van de kledingkast. Een nieuwe volgens hun! Jonge jonge ben al vanaf juni met hun in contact! Helemaaal klaar mee en dan zeggen we bellen u weer! Nou niet dus! Waardeloos! Bestel hier niks mensen! Echt waar wat een bedrijf zeg!

Hoop graag nog contact te krijgen want ze mogen alles komen ophalen! HELEMAAAL ZAT VAN HET BEDRIJF.

16 december 2024

Wacht nog steeds op pakket!!

Telefonisch niet te bereiken alleen via mail contact. Ik wacht inmiddels 10 dagen op mijn Feetje pyjama's die ik nodig heb! Er staat op de website aangegeven 1-4 werkdagen geleverd.. Nou niet dus! Anders had ik elders besteld.

15 december 2024

Bestelling van 10 november zou binnen…

Bestelling van 10 november zou binnen de 1 à 2 weken geleverd worden. Geen enkele reactie op mails, contactformulier en telefonisch wordt direct afgelegd. Bestel absoluut niets via deze website! Twijfel of het gaat om fraude….

14 december 2024

Echt een raar bedrijfje

Ze verkopen producten die ze niet op voorraad hebben, dat is dan niet gemeld vooraf en daardoor begint de eerste vertraging in de verzending. Vervolgens probeer je het bedrijfje telefonisch te bereiken via de klantenservice, via de winkel en via het nummer van de webshop. Overal wordt de verbinding verbroken of ze nemen niet op. Dan een bericht via de site. Hier krijg je pas antwoord op wanneer dit al achterhaald is.

Uiteindelijk wanneer het pakket verzonden blijkt is dit met een uiterst slechte verzender die tevergeefs tot vijf keer toe een pakket in een pakketautomaat proberen af te leveren waar het pakket helemaal niet in past. Komen ze dus pas na vijf keer wroeten achter.

Vervolgens blijkt de doos van het product open te zijn in de verzendingsdoos, hier is de ruw mee omgegaan.

Al met al een slechte ervaring. Ik geef babyplus een babymin. Of eigenlijk een grote min.

13 december 2024

Waardeloze service!

Op 27 oktober een bestelling geplaatst.
Tot op heden nog niets ontvangen en krijgen nauwelijks contact.
Van de week werd er telefonisch belooft dat wij deze week nog de bestelling zouden ontvangen maar helaas weer teleurgesteld.
Op e-mailverkeer word niet gereageerd.
Ik zou het iedereen afraden hier ook maar iets te bestellen! Zelden een webshop gezien die het zo slecht geregeld heeft!

13 december 2024

Bestelling niet verstuurd/ontvangen

Mijn bestelling van 2 weken geleden(29/11) wordt niet verzonden. Het begon al bij het niet ontvangen van de bevestiging terwijl de waarde wel van mijn rekening is afgeschreven. Na vele belpogingen eindelijk iemand aan de lijn en de bevestiging te laat ontvangen. Het pakket zou de volgende dag verstuurd worden. Dit was vorige week maandag. Het pakket is niet verstuurd. Er wordt op geen enkele mail gereageerd en beide telefoonnummers worden opgehangen zonder gehoor.
Inmiddels contact gehad met merk wat ik via hen heb gekocht, jammer dat Babyplus niet zelf hun verantwoordelijkheid neemt en dat ik genoodzaakt ben de andere partij die hier totaal niet verantwoordelijk voor is moet inlichten. helaas kunnen zij hierdoor ook niks voor mij doen.
BESTEL NIET OP DEZE WEBSITE!

29 november 2024

Nooit weer!!!

Ik ben uiterst ontevreden over mijn ervaring met Babyplus. De beloofde levertijd wordt niet nageleefd. Daarnaast is het onmogelijk om contact te krijgen via het opgegeven telefoonnummer, aangezien oproepen voortdurend worden weggedrukt. Ook op e-mails wordt niet gereageerd. Dit was mijn eerste bestelling, en het zal zeker ook de laatste zijn.

Aanvulling:
Er is inmiddels contact geweest en de bestelling is dezelfde dag verzonden. Pakket inmiddels goed ontvangen!

11 december 2024

Bestel hier niet!
3 weken geleden een slaapzak besteld, maar deze is nog steeds niet binnen.
Ik heb meerdere keren gemaild maar je krijgt een standaard mailtje terug dat het druk is op het moment.

Gelukkig met klarna besteld, ik wil deze hele bestelling namelijk annuleren. Inmiddels de slaapzak ergens anders besteld en ook gewoon binnen.

Geen Baby Plus meer voor mij!

9 december 2024

Buggy kwijtgeraakt

Ik heb mijn buggy bij babyplus ingeleverd voor een mogelijke reparatie. Deze is uiteindelijk niet uitgevoerd, maar daarna is babyplus mijn buggy gewoon kwijt getaakt. Verder reageert babyplus ook op geen enkele e-mail meer met vragen hoe ze dit gaan oplossen. Zelden zulke slechte service meegemaakt.

1 juli 2024

Bestel hier niet

Op 16 november 2024 een autostoel besteld en via Ideal betaald, netjes een bestelbevestiging via mail ontvangen. Levertijd zou 1-4 werkdagen zijn. Inmiddels is het 6 december en heb ik nog niets ontvangen en krijg ik geen contact. 2 contactformulieren ingevuld, driemaal gebeld en 2 mails verstuurd. Pas de derde keer dat ik belde kreeg ik iemand aan de telefoon en die zei alleen dat ze iets ging uitzoeken en mij zou mailen. Dat is 5 dagen geleden. Ik heb inmiddels een klacht ingediend en mijn geld teruggevraagd. Het zal me benieuwen hoelang dit verhaal gaat duren. Bestel hier niet, ze hebben hun zaakjes duidelijk niet op orde.

6 december 2024

Hier niet bestellen

14/11/24

Hier niet bestellen! Wacht al 3 weken op bestelling. Op geen enkele manier krijg ik contact.

9/12/24

Inmiddels een ander mailadres weten te bemachtigen en gemaild met resultaat. Gelukkig mijn bestelling kunnen annuleren en geld terug gekregen
Helaas geen exuses o.i.d gekregen.
Ben blij dat ik mijn geld terug heb maar de service is wel erg laag.

14 november 2024

Bestel hier niet!

Bestel hier niet! Bestelling zou zoals bij meerdere binnen 1 - 4 werkdagen bezorgd worden maar staat inmiddels na 2 weken nog steeds 'in behandeling'. Meerdere keren geprobeerd contact te leggen met de klantenservice maar zonder succes! Per mail ontvang je een automatic reply en telefonisch zijn ze elke dag ' in gesprek' zowel het hoofdkantoor als de winkel in Haarlem. Op Instagram krijg je ook geen reactie, maar kan er wel reclame gemaakt worden!

Blij dat ik met Klarna besteld heb, dus mijn geld niet kwijt ben!

28 november 2024

Product nooit ontvangen, geen gehoor bij bellen en mailen

Op 22 oktober hebben we een Stokke stoel gekocht en betaald van €254,15. Deze zou binnen een week geleverd worden.

Na twee weken hadden we nog steeds niets gehoord. Ze zeiden dat ze iets vertraagd waren.

Ondertussen is het 25 november. Vorige week heb ik meerdere malen gebeld en gemaild, maar niemand geeft thuis. De telefoon wordt niet opgenomen en mailtjes worden niet beantwoord. Ik vrees dat we de stoel nooit gaan ontvangen.

25 november 2024

Hele slechte ervaring !

Hele slechte ervaring !
Kinderwagen welke kapot aan kwam en is na maanden nog geen oplossing, mijn dochter kan al bijna lopen en dat voor een kinderwagen van €1700 !!
Bestel hier GEEN producten. Afschuwelijk

14 november 2024