Banner for Demo Banking Company

12.803
TrustScore 4 uit 5

1. Bank

Over Demo Banking Company

Bank is a trusted financial institution committed to providing exceptional banking services to individuals and businesses. With a rich history of stability and reliability, we have been a cornerstone of the community for 20+ years.   Our mission is to empower our customers to achieve their financial goals by offering a wide range of personalized solutions. Whether you're looking to open a savings account, apply for a loan, or invest for your future, our dedicated team of experts is here to guide you every step of the way. At Bank, we believe in building strong relationships with our customers based on trust, transparency, and exceptional service. We are committed to fostering a culture of innovation and continuous improvement to meet the evolving needs of our community.

Open a Checking Account
Open a Savings Account
Cash Rewards Card

Promotion box for Demo Banking Company

Unlock Premium Benefits

Up to 4.5% APY in your savings account!

Goed

TrustScore 4 uit 5

13K reviews

Alle reviews

(12.803)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. Het personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk wanneer ik met vragen kom. De online bankieren app werkt goed en is overzichtelijk. Enige minpunt is dat de wachttijden aan de telefoon soms wat lang kunnen zijn. De rentes zijn redelijk en de kosten zijn transparant. Aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare bankdiensten.

19 juli 2026

Gemiddelde ervaring met deze bank

Ik bank hier nu twee jaar en het is een gemengde ervaring. De online bankieren app werkt prima voor dagelijkse transacties, maar mist wat moderne functies. De medewerkers in het filiaal zijn vriendelijk, hoewel je soms lang moet wachten. Spaarrentetarieven zijn redelijk, maar niet de beste op de markt. De kosten zijn transparant.

18 juli 2026

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam wanneer ik vragen heb. De online bankieren app werkt soepel en is intuïtief. Enige minpuntje is dat de wachttijden bij de balie soms wat lang kunnen zijn, vooral op vrijdagmiddag. De spaarrekening tarieven zijn redelijk en ik waardeer de transparantie in hun kosten.

18 juli 2026

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. Het personeel is altijd behulpzaam en neemt de tijd om vragen te beantwoorden. De online bankieren app werkt vlot en overzichtelijk. Enige minpunt is dat de wachttijden bij de balie soms wat lang kunnen zijn, vooral op vrijdagmiddag. De rentes zijn redelijk en de kosten transparant. Zou deze bank zeker aanbevelen aan anderen.

16 juli 2026

Verschrikkelijke klantenservice

Absoluut de slechtste bank waar ik ooit mee te maken heb gehad. Wachttijden van meer dan een uur om iemand te spreken. Medewerkers zijn onbeleefd en totaal niet geïnteresseerd in het oplossen van problemen. Mijn pinpas werd geblokkeerd zonder duidelijke reden en het duurde twee weken om dit op te lossen. De online banking app crasht constant. Onacceptabel hoge kosten voor basisdiensten. Ik raad iedereen aan om een andere bank te kiezen.

16 juli 2026

Uitstekende bank met voortreffelijke service

Ik ben al jarenlang klant bij deze bank en blijf zeer tevreden over de persoonlijke benadering en professionele hulp. Het personeel is altijd vriendelijk en neemt de tijd om mijn vragen goed te beantwoorden. De online bankieren app werkt perfect en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de rentecondities zijn uitstekend.

14 juli 2026

Uitstekende bank met persoonlijke service

Ik ben zeer tevreden over deze bank. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd om mijn vragen goed te beantwoorden. De online bankieren app werkt perfect en is overzichtelijk. Ook de hypotheekadviseur was professioneel en heeft ons uitstekend geholpen bij het vinden van de beste oplossing. Ik raad deze bank zeker aan!

13 juli 2026

Uitstekende bank met voortreffelijke service

Ik ben zeer tevreden over deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en professioneel, en ze nemen de tijd om je goed te helpen. De online bankieren app werkt perfect en is gebruiksvriendelijk. Mijn vragen worden snel beantwoord en de adviezen zijn altijd helder. Ook de rentetarieven zijn concurrerend.

12 juli 2026

Uitstekende bank met persoonlijke service

Ik ben zeer tevreden over deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De online bankieren app werkt perfect en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de hypotheekadviseur was uitstekend en heeft ons geweldig geholpen bij het vinden van de beste oplossing. Kortom, een bank die echt voor je klaarstaat!

12 juli 2026

Uitstekende bank met persoonlijke service

Ik ben al jaren klant bij deze bank en ben zeer tevreden over de service. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en ze nemen echt de tijd om naar je vragen te luisteren. De online bankieren app werkt perfect en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de rentetarieven zijn concurrerend en transparant. Ik kan deze bank van harte aanbevelen aan iedereen!

10 juli 2026

Antwoord van Demo Banking Company

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn verheugd dat u al jaren tevreden bent over onze service, app en rentetarieven. Uw waardering voor ons vriendelijk personeel betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te zijn!

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam bij vragen. De online bankieren app werkt vlot en overzichtelijk. Enige minpuntje is dat de openingstijden van het kantoor wat beperkter zijn dan ik zou willen. De rentetarieven zijn redelijk en concurrerend. Aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare bankdiensten.

10 juli 2026

Uitstekende bank met vriendelijke service

Ik ben al jarenlang klant bij deze bank en ben nog steeds zeer tevreden. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, of het nu aan de balie is of telefonisch. De online bankieren app werkt perfect en is overzichtelijk. Ook de hypotheekadviseur heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van ons huis. De rente was scherp en het proces verliep vlot. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare bankdiensten!

8 juli 2026

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam bij vragen. De online bankieren app werkt vlot en is gebruiksvriendelijk. Enige minpunt is dat de wachttijden aan de balie soms wat lang kunnen zijn. De rentetarieven zijn redelijk en de kosten transparant. Zou ze zeker aanbevelen voor dagelijks bankieren.

7 juli 2026

Antwoord van Demo Banking Company

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en app. We nemen uw opmerking over de wachttijden serieus en werken aan verbetering. Uw aanbeveling waarderen we enorm. Bedankt voor uw vertrouwen in onze bank!

Uitstekende bank met persoonlijke service

Ik ben al jaren klant bij deze bank en ben nog steeds zeer tevreden. Het personeel is altijd vriendelijk en denkt proactief mee over financiële oplossingen. De online banking app werkt perfect en is overzichtelijk. Ook de hypotheekadviseur heeft ons uitstekend geholpen met een scherp rentetarief. Wachttijden zijn minimaal en je wordt altijd goed geholpen.

7 juli 2026

Antwoord van Demo Banking Company

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn verheugd dat u al jaren tevreden bent over onze dienstverlening, app en hypotheekadvies. Uw waardering motiveert ons enorm. We blijven ons best doen om u uitstekend te blijven helpen. Fijn dat u klant bij ons bent!

Goede bank met kleine verbeterpunten

Al drie jaar klant bij deze bank en over het algemeen zeer tevreden. De online banking app werkt uitstekend en is overzichtelijk. Personeel in de vestiging is vriendelijk en kundig. Enige minpuntje is dat telefonisch bereikbaar zijn soms lastig is tijdens piekuren. Spaarproducten zijn concurrerend geprijsd en hypotheekaanvraag verliep soepel. Zeker een aanrader voor wie zoekt naar betrouwbare banking diensten.

5 juli 2026

Uitstekende bank met persoonlijke service

Ik ben al jaren klant bij deze bank en ben zeer tevreden over de service. Het personeel is altijd vriendelijk en denkt mee over financiële oplossingen. De online bankieren app werkt perfect en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de rentetarieven zijn competitief en transparant. Ik waardeer vooral de persoonlijke benadering en snelle reactietijd bij vragen.

4 juli 2026

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam bij vragen. De mobiele app werkt goed en is gebruiksvriendelijk. Wat jammer is dat de wachttijden bij de balie soms lang kunnen zijn, vooral op drukke momenten. De rentevoeten zijn redelijk en het aanbod aan producten is uitgebreid. Een minpuntje zijn de servicekosten die wat aan de hoge kant zijn.

4 juli 2026

Antwoord van Demo Banking Company

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over onze app en vriendelijk personeel. We werken aan het verkorten van wachttijden en bekijken onze tarieven regelmatig. Uw mening helpt ons te verbeteren. We waarderen uw vertrouwen in onze bank!

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. Het personeel in de vestiging is altijd vriendelijk en helpt je goed verder. De online bankieren app werkt vlot en is overzichtelijk. Enige minpunt is dat telefonisch bereikbaar zijn soms lastig is met langere wachttijden. De rentetarieven zijn redelijk en de kosten transparant. Zou deze bank zeker aanraden.

2 juli 2026

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam bij vragen. De online bankieren app werkt goed en is overzichtelijk. Enige minpuntje is dat de wachttijden bij het filiaal soms wat lang kunnen zijn, vooral op drukke momenten. De rentes zijn redelijk en de producten zijn duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader voor dagelijks bankieren.

2 juli 2026

Gemiddelde ervaring met deze bank

Deze bank biedt redelijke dienstverlening maar er is zeker ruimte voor verbetering. De online bankieren app werkt normaal gesproken goed, hoewel deze soms traag is. Het personeel aan de balie is vriendelijk maar de wachttijden zijn vaak te lang. De rentes op spaarrekeningen zijn niet geweldig vergeleken met andere banken. Positief is dat de veiligheid goed geregeld is.

30 juni 2026