Banner for Demo Banking Company

Demo Banking Company Reviews

12.877
TrustScore 4 uit 5

4,2

Over het algemeen een goede ervaring met deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en bereid om te helpen met vragen. De online banking app werkt soepel en is gebruiksvriendelijk. Openingstijden... Toon meer

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. De online bankieren app werkt uitstekend en is overzichtelijk. Het personeel in de vestiging is vriendelijk en deskundig. De rentetarieven zijn redelij... Toon meer

Ik ben zeer tevreden over deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en ze nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De online bankieren app werkt perfect en is gebruiksvriend... Toon meer

Al drie jaar klant bij deze bank en over het algemeen zeer tevreden. De medewerkers zijn altijd behulpzaam en denken graag mee. De online banking app werkt goed en is overzichtelijk. Enige minpuntje i... Toon meer

1. Bank

Over Demo Banking Company

Bank is a trusted financial institution committed to providing exceptional banking services to individuals and businesses. With a rich history of stability and reliability, we have been a cornerstone of the community for 20+ years.   Our mission is to empower our customers to achieve their financial goals by offering a wide range of personalized solutions. Whether you're looking to open a savings account, apply for a loan, or invest for your future, our dedicated team of experts is here to guide you every step of the way. At Bank, we believe in building strong relationships with our customers based on trust, transparency, and exceptional service. We are committed to fostering a culture of innovation and continuous improvement to meet the evolving needs of our community.

Open a Checking Account
Open a Savings Account
Cash Rewards Card

Promotion box for Demo Banking Company

Unlock Premium Benefits

Up to 4.5% APY in your savings account!

Goed

TrustScore 4 uit 5

13K reviews

Alle reviews

(12.877)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitstekende bankervaring en klantenservice

Deze bank biedt werkelijk uitstekende service. Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel, en neemt altijd de tijd om mijn vragen goed te beantwoorden. De online bankieren app werkt vlekkeloos en is heel gebruiksvriendelijk. Ook de rentetarieven zijn zeer concurrerend. Ik ben al jaren klant en heb nog nooit problemen gehad. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare bankdiensten.

26 mei 2026

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze bank. Het personeel is altijd behulpzaam en neemt de tijd om vragen goed te beantwoorden. De online bankieren app werkt vlot en overzichtelijk. Enige minpunt is dat de wachttijden bij de balie soms wat lang kunnen zijn, vooral op drukke momenten. De rentetarieven zijn redelijk en concurrerend. Ik zou deze bank zeker aanbevelen aan anderen.

24 mei 2026

Solide bank met goede service

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel, en helpen snel bij vragen. De mobiele app werkt goed en is overzichtelijk. Enige minpunt is dat de wachttijden aan de telefoon soms wat lang kunnen zijn. De tarieven zijn redelijk en de online diensten functioneren naar behoren.

24 mei 2026

Goede bank met uitstekende klantenservice

Ik ben al drie jaar klant bij deze bank en over het algemeen zeer tevreden. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig, en helpen altijd snel bij vragen. De online bankieren app werkt goed en is overzichtelijk. Enige minpunt is dat sommige transacties langer duren dan bij andere banken, maar dat weegt niet op tegen de positieve ervaring.

22 mei 2026

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. Het personeel is altijd behulpzaam en neemt de tijd om vragen goed te beantwoorden. De mobiele app werkt soepel en internetbankieren is overzichtelijk. Enige minpuntje is dat de wachttijden aan de balie soms wat lang kunnen zijn, vooral op vrijdagmiddag. De tarieven zijn redelijk en transparant. Ik zou deze bank zeker aanbevelen aan anderen.

21 mei 2026

Antwoord van Demo Banking Company

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en mobiele app. Uw opmerking over de wachttijden nemen we ter harte en we werken aan verbetering. We waarderen uw aanbeveling enorm en kijken ernaar uit u te blijven bedienen!

Uitstekende bank met persoonlijke service

Ik ben zeer tevreden met deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en neemt de tijd om mijn vragen te beantwoorden. De mobiele app werkt perfect en maakt bankieren heel gemakkelijk. Ook de hypotheekadviseur heeft ons uitstekend geholpen bij het vinden van de beste oplossing. De rentes zijn zeer concurrerend en het hele proces verliep soepel. Ik beveel deze bank van harte aan!

20 mei 2026

Uitstekende bank met persoonlijke service

Ik ben zeer tevreden over deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De online bankieren app werkt perfect en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de hypotheekadviseur was professioneel en heeft ons uitstekend geholpen. De rentes zijn concurrerend en er zijn geen verborgen kosten. Absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare bankdiensten.

20 mei 2026

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik heel tevreden met deze bank. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam wanneer ik vragen heb. De online bankieren app werkt soepel en is gebruiksvriendelijk. Enige minpunt is dat de wachttijden bij het filiaal soms wat lang kunnen zijn, vooral op maandagochtend. De rentes zijn redelijk en er zijn geen verborgen kosten.

18 mei 2026

Uitstekende bank met fantastische service

Ik ben al jaren klant bij deze bank en ben ontzettend tevreden. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en ze denken goed met je mee. De online banking app werkt perfect en is heel gebruiksvriendelijk. Ook de rentetarieven zijn zeer concurrerend. Bij vragen krijg je snel en deskundig antwoord. Echt een aanrader!

18 mei 2026

Teleurstellende service en lange wachttijden

Helaas ben ik niet tevreden over deze bank. De wachttijden aan de telefoon zijn extreem lang, soms wel meer dan 30 minuten. Het personeel in de vestiging is niet altijd even behulpzaam en lijkt gehaast. Online bankieren werkt redelijk, maar de app crasht regelmatig. De rentes op spaarrekeningen zijn bovendien veel lager dan bij concurrenten. Overweeg serieus om over te stappen.

16 mei 2026

Antwoord van Demo Banking Company

Onze excuses voor uw negatieve ervaring. We nemen uw feedback over wachttijden, service en app-stabiliteit zeer serieus. Graag bespreken we uw zorgen persoonlijk om tot een oplossing te komen. Neem contact op met ons klantenteam zodat we u beter kunnen helpen.

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, en de mobiele app werkt goed voor dagelijkse transacties. De spaarrekening heeft een redelijk tarief. Enige minpunt is dat de wachttijden aan de telefoon soms lang kunnen zijn, en ik zou graag meer fysieke filialen in de buurt zien. Desondanks een solide keuze voor bankieren.

16 mei 2026

Uitstekende bank met persoonlijke service

Ik ben zeer tevreden over deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en ze nemen echt de tijd om naar je te luisteren. De online diensten werken perfect en zijn gebruiksvriendelijk. Ook de rentetarieven zijn zeer concurrerend. Ik waardeer vooral de snelle reactietijd bij vragen en de duidelijke communicatie. Een aanrader voor iedereen!

15 mei 2026

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en bereid om te helpen bij vragen. De online banking app werkt goed en is overzichtelijk. Enige minpunt is dat de wachttijden bij de balie soms wat lang kunnen zijn, vooral op vrijdagmiddag. De rentes zijn marktconform en er zijn geen verborgen kosten.

14 mei 2026

Antwoord van Demo Banking Company

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en online banking app. We nemen uw opmerking over de wachttijden serieus en werken aan verbeteringen. Uw mening helpt ons om onze dienstverlening te optimaliseren. We waarderen uw vertrouwen!

Uitstekende bank met persoonlijke service

Ik ben zeer tevreden met deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en professioneel, en ze nemen echt de tijd om je te helpen. De online bankieren app werkt perfect en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de rentes op spaarrekeningen zijn zeer competitief. De adviseurs denken actief mee over financiële planning en geven uitstekend advies. Ik beveel deze bank van harte aan!

12 mei 2026

Goede bank met kleine verbeterpunten

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze bank. Het personeel is vriendelijk en deskundig, en de online bankieren app werkt uitstekend. De rente op spaarrekeningen is redelijk competitief. Enige minpuntje is dat de wachttijden bij de telefoonservice soms wat lang kunnen zijn. Ook zou de hypotheekafdeling sneller kunnen reageren op e-mails. Desondanks een betrouwbare bank die ik zou aanbevelen.

11 mei 2026

Uitstekende bank met persoonlijke service

Ik ben zeer tevreden over deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en ze nemen echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden. De online bankieren app werkt perfect en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de rentevoeten zijn concurrerend en de kosten transparant. Ik voel me als klant gewaardeerd en vertrouw volledig op hun dienstverlening.

10 mei 2026

Goede bank met vriendelijke service

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam wanneer ik vragen heb. De online banking app werkt goed en is overzichtelijk. Kleine minpunten zijn de wachttijden in het filiaal tijdens de lunch en dat sommige telefonische diensten lastig bereikbaar zijn. Verder prima bankieren.

10 mei 2026

Antwoord van Demo Banking Company

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn dat u tevreden bent met onze service en app. We nemen uw opmerkingen over wachttijden en telefonische bereikbaarheid serieus en werken continu aan verbetering. Uw mening helpt ons beter te worden. Bedankt voor uw vertrouwen!

Uitstekende bank met perfecte service

Ik ben bijzonder tevreden over deze bank. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, en ze nemen echt de tijd om je vragen te beantwoorden. De online bankieren app werkt vlekkeloos en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de rentetarieven zijn competitief en transparant. Ik voel me hier als klant echt gewaardeerd.

8 mei 2026

Goede bank met uitstekende service

Ik ben over het algemeen zeer tevreden met deze bank. De mobiele app werkt vlot en is gebruiksvriendelijk. Het personeel in de filialen is altijd behulpzaam en denkt mee over financiële oplossingen. De wachttijden zijn acceptabel en afspraken worden meestal op tijd nagekomen. Enige minpuntje is dat sommige diensten iets duurder zijn dan bij concurrenten, maar de kwaliteit compenseert dit grotendeels.

8 mei 2026

Goede bank met kleinere verbeterpunten

Over het algemeen ben ik tevreden met deze bank. De online bankieren app werkt snel en overzichtelijk, en het personeel in de vestiging is vriendelijk en deskundig. Spaarrekening heeft redelijke rentes. Enige minpunt is dat telefonische bereikbaarheid soms lastig is en je wat langer in de wacht staat. Ook zou ik graag meer gratis transacties per maand willen. Desondanks een solide keuze voor dagelijks bankieren.

6 mei 2026

Antwoord van Demo Banking Company

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze app en ons personeel. Uw opmerkingen over telefonische bereikbaarheid en transactiekosten nemen we ter harte. We werken continu aan verbetering van onze dienstverlening. Bedankt voor uw vertrouwen!