Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fornylig købt et par basic langærmede her og er blevet positivt overrasket over den lækre kvalitet. Så jeg forstår godt den noget højere pris. Kunne dog godt tænke mig, at her var ensfarvede i int... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg fik et par jeans hjem i en størrelse der ikke svarede til den rigtige størrelse. Jeg returnerede dem og måtte vente op til 10 hverdage på at få mine penge retur. Jeg var i mail korrespondance med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeansene levede i den grad op til min forventning. Fantastisk lækker mørk farve og dejligt tung kvalitet, ja tak👌 Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt ru... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til Flyttesalg på Kigkurren blev garderoben fyldt op med lækre materialer i klassisk design med et twist i skønne farver og design. Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel
  2. Kledinggroothandelaar
  3. Modeontwerper

Geschreven door het bedrijf

Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj. Vi brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Vi brænder for low impact fashion som holder længere, end bare en enkelt sæson. Dette har været idéen bag Basic Apparel siden 2013 og det er det stadig i dag. Hos Basic Apparel drømmer vi om at tegne og designe hver eneste lille detalje, med passion og målrettethed. Vi er et lille team, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen - næsten ligeså meget, som vi elsker naturen selv. Vores passion er at dyrke original og miljøvenligt mode, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre modeindustrien til et bedre sted. Vi lægger stor vægt på, hvordan vi producerer vores tøj og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi hovedparten af vores tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas i tøj, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt jeres tøj i mange år nu

Har købt jeres tøj i mange år nu, og har skabet fyldt 😅 Det holder sig rigtig pænt🤗 Og så er jeg så heldig at vi i Slagelse har en skøn lille butik ‘Kant’ hvor jeg også kan få fingre i jeres bukser mv. Elsker det😍

7 juni 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Helle 😃 tusind mange tak for din mega søde og fine anmeldelse. Det giver os alle her på kontoret et stort smil på læben. Tak for at du tog dig tid til at skrive om os 💚💚 De bedste hilsner Team Basic

Positiv oplevelse

De rigtige holdninger. Set jeg sørger efter. Og en hurtig og effektiv bestilling og levering.

17 april 2024

Antwoord van Basic apparel

Kære Hanne, mange tak for din fine anmeldelse - Det er vi så glade for at høre. De bedste hilsner Team Basic Apparel 💚🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af den skønneste…

Hurtig levering af den skønneste olivenfarvede jakke, som jeg bruger hver dag. Den er super flot i snit, og jeg håber, den kan holde i mange år. Der er nogle fine detaljer på den, og den er vendbar. SÅ lækker.

12 april 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Kirsten, Tusind mange tak for din flotte anmeldelse, det er vi så glade for at høre. Vi synes også at Ruby Jacket er sådan en lækker style og dejlig anvendelig. Tak for at du brugte tid på at dele din oplevelse - vores designer Pernille smiler stort 😁 De bedste hilsner Team Basic Apparel 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækkert blødt tøj der både er…

Super lækkert blødt tøj der både er smukt og har en god og behagelig pasform.
Virkelig god service, fik straks byttet et par bukser, der viste sig at ha’ en fejl.
Kan på det varmeste anbefale Basic apparel.👍🏻

25 maart 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Eva 😊 tusind mange tak for din fine anmeldelse - det er vi bare så taknemmelige for at du brugte tid på. De bedste hilsner og god påske fra Team Basic Apparel 💚🌿

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, og helt perfekte varer

14 maart 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Inge 😃 tusind tak for din anmeldelse! Det gør os så glade at høre du er tilfreds. De bedste hilsner Team Basic Apparel 💚🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for god service og hurtig levering

Tak for god service og hurtig levering, så det kom med i ferie kufferten. Skønt at have på!

3 maart 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej 😊 og tusind tak for din anmeldelse, det betyder så meget for os! De bedste hilsner Team Basic Apparel 💚🌿

Lækkert tøj

Lækkert tøj, god kvalitet og super service, samt hurtig levering.

1 maart 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Heidi, det glæder os så meget at høre at du havde en god oplevelse med at handle hos os. Tusind tak for din anmeldelse! De bedste hilsner Team Basic Apparel 💚🌿

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og åndssvagt…

Dårlig kundeservice og åndssvagt retursystem. Fragten koster penge ligegyldigt, hvor meget man køber for, og man skal iøvrigt selv betale retur. Det gør det umuligt at finde den rigtige størrelse jeans uden at kunne prøve dem. Dårlig kundeservice.

27 februari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Mie, Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse med vores fragtpriser og retur gebyr. Verden er desværre en anden og priserne på fragt/forsyningskæden hele vejen fra leverandøren har gjort at vi desværre ikke længere kan tilbyde gratis retur og heller ikke gratis fragt. Vi forstår godt at det er noget man som kunde tænker over en ekstra gang hvis man er usikker på størrelser. Vi er klar til at vejlede så godt som muligt over mail. De bedste hilsner Team Basic Apparel 💚🌿

Elsker tøjet og konceptet

Elsker tøjet og konceptet. Dejligt med lækkert hverdagstøj når man bruger “uniform” i sit arbejde. Dejlig og brugervenlig hjemmeside og altid hurtig og nem ekspedition. Mine varmeste anbefalinger ❤️

19 februari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Annette, store smil her på kontoret 😃 - tusind tak for din fine og søde anmeldelse. Det betyder så meget for os! De bedste hilsner Team Basic Apparel 💚🌿

Varen var som beskrevet

Varen var som beskrevet, og levede op til mine forventninger👍

15 februari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Else 😊 det gør os meget glade at læse din anmeldelse, tusind tak. De bedste hilsner Team Basic Apparel 💚🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fast og yderst tilfreds kunde her

Fast og yderst tilfreds kunde her og jeg giver Basic Apparel mine varmeste anbefalinger. Igen og igen, men gode nyheder kan jo ikke spredes for lidt. Kvalitetstøj til fair priser og det ender altid med at blive yndlingstøjet, der er på hver uge.

5 februari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Comendo, Hvor er det bare dejligt at læse sådan en flot anmeldelse - vi står her på kontoret og smiler stort! Tusind tak for at du brugte tid på at dele din oplevelse her. De bedste hilsner Team Basic Apparel 💚🌿

Velfungerende

Her finder man gode modeller i dejlig kvalitet.

7 februari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Dorrit 😊 mange tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på. De bedste hilsner Team Basic Apparel 🌿

Fine og lækre bluser

Fine og lækre bluser, I har. Har købt til min datter - I forhandler desværre ikke bluser i min størrelse - og hun er vild med jeres ting. Ja, det ville være dejligt, hvis I på sigt kunne tilbyde tøjet i store størrelser, så vi alle kunne være med! Ellers elsker jeg jeres meget fine og hurtige betjening! 👍🌷

29 januari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Lisbeth, hvor er det sødt af dig at skrive en anmeldelse - det sætter vi meget stor pris på! vi giver feedbacken videre til vores design team. De bedste hilsner Team Basic Apparel 💚

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Altid lækre bluser👍.

Altid lækre bluser👍.
Nogle gange kunne det være rart med lidt mindre modeller højde 165 og str. L

18 januari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Hanne 😊 tak for din søde anmeldelse - det sætter vi stor pris. Vi giver din feedback videre til Camilla. De bedste hilsner Team Basic Apparel 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og effektiv behandling af ordre.

God og effektiv behandling af ordre.
Havde på et tidspunkt en forespørgsel og fik lynhurtigt en tilbagemelding
Lækre produkter

11 december 2023

Antwoord van Basic apparel

Hej Anne 😊 mange tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os, det sætter vi meget stor pris på. De bedste hilsner Basic Apparel 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så glad for at handle hos Basic…

Så glad for at handle hos Basic apparel.
Tøjet er af god kvalitet, pænt pakket ind. Hurtig levering fra bestilling til pakken er modtaget. Og så har de et godt stort udvalg. Og nemt at sende retur.

Eneste minus, kunne være at i forhold til hvor bæredygtige deres tøj er, kunne der måske godt kigges på hvor bæredygtig deres pakker/indpakning er :-)

16 januari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Line 😊 Vi er så glade for at læse din anmeldelse - tusind tak for de pæne ord. Vi kan oplyse at vores fragtposer er i 100% recycled materials. De bedste hilsner Basic Apparel 🌿

Nemt og hurtigt

Jeg bestilte en vinterjakke i går, og kunne allerede hente pakken i dag.
Super nemt og hurtigt.
Ikke sidste gang jeg handler hos Basic Apparel!

11 januari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Joanna, tusind tak for at du har brugt tid på at skrive en anmeldelse - nu kan weekenden da ikke blive bedre😃 Vi smiler alle her på kontoret! De bedste hilsner Team Basic 🌿💚

Så fine bukser

Så fine bukser - og til fantastisk udsalgspris 🤩

3 januari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Pia, mange tak for din flotte anmeldelse - det er vi rigtig glade for at høre. De bedste hilsner Team Basic Apparel 🌿

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg synes desværre ikke der er…

Jeg synes desværre ikke der er sammenhæng mellem pris og kvalitet 😫 Har købt trøjer og bukser fra BA, og de er meget hurtigt blevet slidte at se på, gået i stykker eller kommet til at lugte 😕 Godt nok skuffende… super ærgerligt for vil meget gerne støtte initiativet! Opdatering: BA har henvendt sig her på TP for at hjælpe - det er super service!

4 januari 2024

Antwoord van Basic apparel

Hej Michala, tak for din besked. Det er vi rigtig kede af at høre. Vi er parate til at hjælpe med reklamationerne hvis du kontakter kundeservice på info@basicapparel.dk - det går hurtigere hvis du oplyser ordrenummeret fra webshoppen. De bedste hilsner Team Basic Apparel

Lees meer over geverifieerde reviews.